| QUOTE ([AS]U.F.O. @ 20:35, 28 01 2004) |
Raczej sie nie mylisz ale kod wlasinie dzis zostal udostepniony i jest w calosci do sciagniecia |
U.F.O nie czytasz wszystkich postów, czy co? Nie powtarzaj tego, co powiedzieli inni.
| QUOTE (Valkir @ 17:44, 29 01 2004) |
| (...) każdy kto zna C++ i ma duzo czasu (...) |
Ludzie! Czy wy nie widzicie różnicy między C (.c), a C++ (.cpp). To takie oczywiste
.
C++ powstał później niż C i to właśnie w C został napisany Quake 3, a potm gry na jego silniczku.
| QUOTE (Guy7 @ 20:41, 29 01 2004) |
U.F.O nie czytasz wszystkich postów, czy co? Nie powtarzaj tego, co powiedzieli inni.
Ludzie! Czy wy nie widzicie różnicy między C (.c), a C++ (.cpp). To takie oczywiste . C++ powstał później niż C i to właśnie w C został napisany Quake 3, a potm gry na jego silniczku. |
Hehe zato widze Ty duzo wiesz o roznicy miedzy C i C++
, ale nie ma co sie klucic bo sadze ze i tak 99% memberow tego forum nie wie nawet w czym to otworzyc....
| QUOTE |
| Hehe zato widze Ty duzo wiesz o roznicy miedzy C i C++ , ale nie ma co sie klucic bo sadze ze i tak 99% memberow tego forum nie wie nawet w czym to otworzyc.... |
1. przeciez kody zrodlowe otwiera sie notatnikiem:) Problem w tym ze potem trzeba to skompilowac a do tego sluza tzw. kompilatory
2. po drugie roznica pomiedzy c a cpp jest taka ze cpp powstal na bazie c z dodatkowymi funkcjami, jednkaze wchodzenie w to glebie (ni kojarzyc) mogloby niektorych przyprawic o bol glowy:D (Delphi ownz)
o ile mnie tylek nei swedzi to Visual C++ ma wbudowany kompilatorek. Zreszta ja na cpp sie nie znam, bo sam uzywam delphi, ktore kompilator ma juz wbudowany:/ Jesli ktos chce sie zaglebic w ten temat zapraszam na www.4programmers.net
| QUOTE (Fistach @ 7:10, 30 01 2004) |
(...) 2. po drugie roznica pomiedzy c a cpp jest taka ze cpp powstal na bazie c z dodatkowymi funkcjami, jednkaze wchodzenie w to glebie (ni kojarzyc) mogloby niektorych przyprawic o bol glowy:D (Delphi ownz)
o ile mnie tylek nei swedzi to Visual C++ ma wbudowany kompilatorek. Zreszta ja na cpp sie nie znam, bo sam uzywam delphi, ktore kompilator ma juz wbudowany:/ (...) |
Teraz zchodzimy off-topic. C++ jest tylko kompatybilny z C (tzn. kod napisany w C działa w programach napisanych w C++, ale nie odwrotnie). C++ powstał jako rozwinięcie ideii C, a nie przez dodanie nowych funkcji. C++ to język obiektowy a C proceduralny.
Visual C++ to pełne środowisko programistycze C++ dostarczane przez Microsoft (oczywiście za opłatą). Innymi takimi programami są np. Borland C++ Builder lub darmowy Dev C++. Ciekawe jak wyobrażałeś sobie takie środowisko bez kompilatora?
Fistach
17:27, 30 01 2004
mowie ze kompilator jest potrzebny do tych plikow z source code ET:) ale neiwazne zamknijm y juz ten temat
VISTORANTE
17:49, 30 01 2004
Niom...
To kiedy te boty?
Fistach
21:08, 30 01 2004
oj na Boty trzeba bedzie jeszce poczekac:)
Powiem tylko tyle, że w ostatnim newsie zaznaczyli, że to może potrwać 1 dzień, 1 tydzień lub 1 miesiąc... kocham precyzyjne odpowiedzi

edit
na dzień dzisiejszy to już KILKA dni. lol
SĄ!!!
http://perso.wanadoo.fr/clanrw/Bobot_insta...tall_Alpha1.exemiłej zabawy!!!

acha Et 1.02 wymagany i niestety po francuzku...
ps. sory że dwa posty pod rząd, ale mi się śpieszyło
blinkkin
18:27, 2 02 2004
| QUOTE (Ralz @ 14:26, 2 02 2004) |
acha Et 1.02 wymagany i niestety po francuzku... |
jezyk francuski wcalne nie przeszkadza w obsludze botow. wlasnie je przetestowalem i musze powiedziec, ze jesli to alpha to z niecierpliwoscia czekam na pelna. dostepne sa 3 botki, z czego tylko pro jest najlpeszy. restza jak zauwazylem 'zatyka' sie w najrozniejszych miejscach i tylko kopniak pomaga. do tego robia rozne dziwne akcje. szkoda, ze narazie nie potrafia rozbroic podlozonego dynamitu, jednak pro zaskoczyl mnie odbijajac stare miast. jak troche wiecej pogram to opisze dokladnie co i jak.
ja mam pytanie, jak je odpalic? wlaczam ze startu, laduje sie oasis i nic, anis sladu botow .. zadnego readme tez sie niedopatrzylem, link ze menu start prowadzi do strony glownej, na ktorej zadnego info poza tym ze boty sa do sciagniecia nie ma, pomocy!
blinkkin
18:59, 2 02 2004
oto krotki poradnik jak odpalic boty:
na poczatku odpalamy et za pomoca programu, ktory zainstalowalismy. laduje sie oasis. otwieramy menu podreczne za pomoca klawisza [ESC] - jakby ktos nie wiedzal. znajduje sie tam dodatkowa zakladka BOOBOT czy jakos tak. kilkamy na nia. widzimy tylko 2 napisy, czyli BOOBOT i WAYPOINTS, a obok nich znaki zapytania. kilkamy na ??? i wciskamy wolny klawisz, przykladowo ja dopisalem sobie obie funkcje pod [P] i [O]. teraz kiedy uzyjemy klawiasza odpowiadajacego BOOBOT (u mnie bylo [P]) otworzy sie znajome z fireteamu i voice chatu menu. jak widzicie jest kilka opcji min. ADD BOT, REMOVE BOT, ADD ALL i REMOVE ALL. jesli umiecie podslugiwac sie voice chatem to i z tym sobie poradzicie. stanadardowo uzywacie klawiszy numerycznych. na poczatek to wystarczy. natomiast drugi odpowiada za WAYPOINTS, czyli mozemy ustalac trase po jakiej biegaja boty. najlepiej sami poprobujcie. to tyle.
Nowe Info na temat Botow:
| QUOTE |
The French clan RW has released their bots for ET! The version alpha 1 of ET bots, Bobots is done.
Actually, it is the french version which is done (some words are in french only, but all the game is in english), but in this week the full english version will be done too.
Here the first alpha :
http://perso.wanadoo.fr/clanrw/Bobot_insta...tall_Alpha1.exe
The french words translate in english : Debutant : Noob Moyen : medium Pro : God.
Features :
Only oasis map,
Bots plant dynamite,
Bots construct Command Post,
Map reload after a match with bots,
WP improved,
WP reload at the strat of the match,
Bots dont disarm mines,
Bots dont plant mines.
Now you are sure, you will have always "friends" to play with in a LAN
This version is a client and server version, you must have the 1.02 ET patch installed.
Enjoy
Related links: Download ET bots www.clanrw.fr.st
Source www.xfire.be |
Juz je sciagnalem ale nie mam czasu testowac :/ Tak czy siak plik zajmuje 1,2 mb. HF!
| QUOTE (blinkkin @ 16:59, 2 02 2004) |
oto krotki poradnik jak odpalic boty:
na poczatku odpalamy et za pomoca programu, ktory zainstalowalismy. laduje sie oasis. otwieramy menu podreczne za pomoca klawisza [ESC] - jakby ktos nie wiedzal. znajduje sie tam dodatkowa zakladka BOOBOT czy jakos tak. kilkamy na nia. widzimy tylko 2 napisy, czyli BOOBOT i WAYPOINTS, a obok nich znaki zapytania. kilkamy na ??? i wciskamy wolny klawisz, przykladowo ja dopisalem sobie obie funkcje pod [P] i [O]. teraz kiedy uzyjemy klawiasza odpowiadajacego BOOBOT (u mnie bylo [P]) otworzy sie znajome z fireteamu i voice chatu menu. jak widzicie jest kilka opcji min. ADD BOT, REMOVE BOT, ADD ALL i REMOVE ALL. jesli umiecie podslugiwac sie voice chatem to i z tym sobie poradzicie. stanadardowo uzywacie klawiszy numerycznych. na poczatek to wystarczy. natomiast drugi odpowiada za WAYPOINTS, czyli mozemy ustalac trase po jakiej biegaja boty. najlepiej sami poprobujcie. to tyle. |
Gdyby to bylo tak proste, nie zasmiecalbym forum. Chodzi mi o to (sorki, za brak dokladnego opisu w poprzednim poscie), ze kiedy daje esc, menu nie pokazuje sie w ogole. Kiedy normalnie odpalam et, menu dziala, wtf? Botki nadpisywalem/reinstalowalem kilka razy i dalej to samo ... pozostaje tylko reinstal et?
VISTORANTE
20:34, 2 02 2004
...albo czekanie na nowszą wersje.
A ogólnie o botach:
Są zaj.ebiste! Na pro naprawde trudno pokonac tak z 3 boty naraz. Nie zapomne też zaskoczenia kiedy to spokojnie zaspawnowałem moich krzemowych kumpli (poczatek rozgrywki - nie wiedziałem że mnie zdejmą 4 strzałami), zabili mnie to od razu poleciałem tam znowu, tym razem bardziej sie postarałem. Udało mi sie wykosić spawn, ale nagle usłyszałem "dynamite planted - wall"

Heh i tyle było gry w old city, długo sobie nie pograłem bo zaraz potem znowu 2 szło przodem a jeden tyłem i nie zdązyłem rozbroić. Tak więc chociaż zdarzało sie że bot sie zaciął w miejscu albo próbował strzelać przez ściany, jak na alfe to boty wymiatają. Tak trzymać!
tak boty mogą być w twoim teamie. Uważam że jak na alpha to boty wymiatają.
Tylko jest taki problem maly

. Imo te boty maja wallhacki, bo jak sie chowalem za sciana i czekalem na nie, zawsze sie odwracaly w moja strone

. Poza tym jak chce sie pograc 1 na 1 moze byc problem ze znalezieniem przeciwnika. Chyba te boty jeszcze dobrze nie znaja map
B O T == Sposob na spedzenie czasu kiedy L A G meczy, oczywiscie zasponsorowany przez TPSA
R.I.P.***
0:33, 3 02 2004
Boje sie ze wyrobie sobie zle nawyki, bo to troche glupie ze gdy do mnie strzelaja i nie wiem jeszcze z kąd to wystarczy ze sie poloze lub kucne i nagle maja zeza, a wtedy zaczynaja tak smiesznie podskakiwac. Sorry ale kto tak robi w prawdziwej grze lol. Mam nadzieje ze to poprawia bo rzeczywiscie wejde kiedys na serwer po grze z botami i zaczne kucac i stac w miejscu zamiast uciekac na speedzie. Normalnie jakbym sie polozyl gdy idzie na mnie cala banda lub zaczał kucac gdy ktos do mnie kampi to pewnie bym zginal.
Swoja droga jak one czitersko po chedzie strzelaja
No i jedyne miejsce gdzie jest ich wiecej to spawn przy dzialach nie widzialem nikogo lool. Nawet do dynamitu nie przychodza lole na czas tylko se ida gdzies za dzialo.
widze rip, ze nie chcialo ci sie przeczytac newsa na oficjalnej stronie.
| QUOTE |
| Bots could plant dynamite, construct the command post, but dont know how to disarm dynamite and mines. |
tak to jest jak k#!@a sie nie czyta, a pozniej co to jest itp. zrozumcie wreszcie, ze ci ludzie pracowali nad tymi botami prawie pol roku i uzyskali dopiero efekt alpha. zreszta sa darmowe, wiec nie wymagajcie niesamowitych botkow za free.
| QUOTE |
| Poza tym jak chce sie pograc 1 na 1 moze byc problem ze znalezieniem przeciwnika. |
wystarczy dobrze ustawic waypointy, 3 botki to druzyny przeciwnej i moze byc naprawde ciezko. na koniec jeszcze jedna rzecz ktora zauwazylem, miejsccami botki porafia wyskoczyc z nikad. zazwyczaj mozna sie spodziewac ataku przeciwnika z jakiegos miejsca, natomiast te botki sa zawsze w ruchu. czy zle czy dobrze - zalezy od sytuacji. zastanawiam czy te boty nie lepiej sprawdzilyby sie na radarze? moze niedlugo bedzie okazja do sprawdzenia.
R.I.P.***
1:32, 3 02 2004
Aż tak mnie to nie interesowalo zebym musial wchodzic na oficjalne strony i cos tam czytac. No i mam wspaniala girke za friko wiec moge wymagac duzo, cuda sie zdarzaja
Prosze blinkkin nie zmuszaj mnie do czytania tego wszystkiego, ja wiem ze ty siedzisz tu caly czas i tylko czytasz ale niektorzy maja inne rzeczy do roboty.
a wiecie co zrobić zeby menu podczas grania z botem bylo chociaz po angielsku? bo francuskiego niestety nie znam

Jak wrzuciłem do folderu bobot łatkę spolszczającą to bylo po polsku ale nie było meni do dodawania botow, i ustawiania waypointow
nie chcialem ciebie obrazic, jednak dodanie posta wymaga chyba zapoznania z reszta topicu (nie che tutaj cytowac netykiety). zreszta przeczytanie calego topicu to max. 10 minut - to nie ksiazka.
| QUOTE |
| Prosze blinkkin nie zmuszaj mnie do czytania tego wszystkiego, ja wiem ze ty siedzisz tu caly czas i tylko czytasz ale niektorzy maja inne rzeczy do roboty. |
moderowanie forum wymaga idlowania w kazdej wolnej chwili, wykonuje tylko swoje obowiazki. jakos gospodaruje swoim czasem i nawet po kilku dniowej nieobecnosci wystarczy 30 minut zeby dotrzec do wszystkiego na forum.
| QUOTE |
| No i jedyne miejsce gdzie jest ich wiecej to spawn przy dzialach nie widzialem nikogo lool. Nawet do dynamitu nie przychodza lole na czas tylko se ida gdzies za dzialo. |
w sumie nie musiales czytac calego topicu czy tez przegladac strony. chodzilo mi tylko i wylacznie o uszanowanie mozolnej pracy autorow botow. jednak my polacy mamy to do siebie, ze najpierw rozczarowanie, narzekania, a na koniec uznanie. that's all.
na koniec jedna sprawa, jesli dobrze ustawicie waypointy dla 3 botkow w axis to bedzie naprawde ciezko grac engiem w allies. celny ostrzal z 3 stron i do tego jak stwierdzil thoro wbudowany wallhack znacznie utrudniaja zycie. zeby tak jeszcze miny to przejscie w pojedynke staloby sie dla wiekszosci misja niemozliwa. popracujcie sami i ustawice te punkty, wtedy bot pro pokaze swoje prawdziwe oblicze.
| QUOTE |
| a wiecie co zrobić zeby menu podczas grania z botem bylo chociaz po angielsku? bo francuskiego niestety nie znam Jak wrzuciłem do folderu bobot łatkę spolszczającą to bylo po polsku ale nie było meni do dodawania botow, i ustawiania waypointow |
wersja angielska ma ukazac sie pod koniec tygodnia jak zapowiedzieli autorzy, wiec cierpliwosci.
No i mam mały problem z tymi waypointami. Jeszcze nie probowalem za duzo kombinować, ale jakoś nie lapię. Poproszę o jakiś poradnik

A bez wallhackow to boty by z kolei nie miały szans chyba ze by im zamontować jakiś super słuch, załączyć cg_fov 200, i kilka innych bajerów
| QUOTE (maclin @ 1:29, 3 02 2004) |
No i mam mały problem z tymi waypointami. Jeszcze nie probowalem za duzo kombinować, ale jakoś nie lapię. Poproszę o jakiś poradnik  |
nie ma sprawy. napisze od poczatku, czyli kilka definicji. waypointy to punkty zbiorowe, miejsce obrony, gdzie bot ma przebywac najczesciej. nodes to przezroczyste kule widoczne tylko dla botow, w ktorych ma przebywac bot. radius, czyli najprosciej wielkosc kuli, a zarazem jej ranga. im wiekszy radius nodow, czyli srednica tych kul tym bot czesciej pojawia sie w danym miejsu. teraz czesc praktyczna, najpierw musimy wyswietlic sobie nody, czyli te przezroczyste kulki. w tym celu wywolujemy menu i wybieramy piata opcje, czyli SHOW NODES. powinniscie zobaczyc przezroczyste kule jak na tym screenie. jak juz wspominalem wielkosc kuli ma duze znaczenie. porownajcie te dwa przyklady: duza kula i mala kula. bot bedzie znacznie chetniej przebywal w pierwszej. mozna oczywiscie dodac swoja kulke np. tutaj. w tym celu wchodzimy do srodka i wybieramy piersza opcje z menu ADD NODE i w ten sposob w miejscu gdzie stoimy powstaje kula. moze zachecimy troche bota do przebywania w tym miejscu? stajemy w srodku kuli i wybieramy trzecia opcje INCREASE RADIUS (10) i otrzymujemy troche wieksza kule. adekwatnie do tego wchodzac do kuli mozemy zmniejszyc ja za pomoca czwartej opcji DECREASE RADIUS (-10) lub usunac calkowicie REMOVE NODE. taka wiedza powinna wam wystarczyc, jednak podam kilka przykladow rozmieszczenie waypointow, czyli tych kulek. w niektorych miejscach sa one calkowicie zbedne. w innych mozna spokojne dac bardzo duza kule. boty czesto blokuja sie w tym miejscu, dlatego proponuje ja troche odsunac od sciany. na koniec wystarczy zapisac wszystkie zmiany za pomoca ostatniej pozycji w menu SAVES NODES.
Big danke, trochę sie pobawie jutro, i czy w ataku kulki sa po prostu coraz wieksze, podczas drogi do dziala, spawna czy jak to jest skonstruowane. W obronie wyznaczam kilka miejsc, do obstawienia. Ahh będzie zabawa. No i czy slusznie zauwazylem, ze na inne mapy niz oasis waypointy trzeba robic zupelnie samemu?
poruszanie sie bota dziala na troche bardziej skomplikowanych zasadach. przyjrzyj sie fladze w old sity z wlaczonym wyswietlaniem kulek. zobaczysz krzyz, czyli glowny cel. zgodnie z tym bot kieruje sie do dzial, jednak po drodze 'zalicza' kulki. brzmi to bardzo prosto, ale w rzeczywistosci jest to cholernie skomplikwana algorytmika i siecie neronowe. co do innych mapek to nie ma wyznaczonych glownych celow, wiec bot bedzie biegac w kolko bez celu. nie podlozy dynamitu, nie pobiegnie zabrac radaru. obecnie wyznaczanie waypointow jest na bardzo ograniczonym poziomie, wiec czekac czekac i jeszcze raz czekac.
no właśnie, ograniczonym poziomie... zauważyłem, że orginalne waypointy są połączone jakimiś liniami a stwożone przez nas już nie mogą być dołączone (poprawcie mnie jak się mylę). Mimo wszystko muszą one działeć bo botki jakoś latają.
ps.
Można by zamieszczać własne waypointy, jeśli ktoś by zrobił fajną kombinacje. Po zapisie są one bodajże w ...Et\bobot\nodes\Oasis.nod
Świetne, choć szkoda, że nie potrafią rozbroić dynamitu. Bronią się tylko w old city. Ale ogólnie to QL

szczególnie, że od 2 tygodni mam laga... ukłony dla TP S.A.
| QUOTE |
| zauważyłem, że orginalne waypointy są połączone jakimiś liniami a stwożone przez nas już nie mogą być dołączone (poprawcie mnie jak się mylę). |
Poprawiam cie
(Klik)
Niech ktos zrobi porzadne waypointy do ctfa, wszak u mnie botki leca do pierwszego noda i sie tam zatrzymuja (nie wazne jaki jest rozmiar, zatrzymuja sie nawet na najmniejszym i do wiekszego juz nie leca )
Zeczywiscie te waypoint niedziala zbyt rewelacyje, jednak to ze ktos podiol sie zrobienia botow do et zasluguje na medal
| QUOTE |
| Poprawiam cie (Klik) |
niop dzięki... ślepy jestem
Przeglądając niekture pliki wyczytałem, że jest durzo więcej opcji i komend dla waypointów niż te dane do naszej dyspozycji. Mam nadzieje, że w dalszych wersjach będziemy mieli wieksze pole do popisu w tym kierunku
| QUOTE (Thoro @ 20:34, 2 02 2004) |
Tylko jest taki problem maly . Imo te boty maja wallhacki, bo jak sie chowalem za sciana i czekalem na nie, zawsze sie odwracaly w moja strone . |
i za duzo headów walą
no botki w pytke ale
1.Skill jakis mega wy!@#isty jak bym z nkr gral

2.poki co wada najwieksza to nie umieja rozbrajac dynamitu
NO ALE ZROBIC TAKIEGO BOTA TO JEST SZTUKA
szczegolnie jak net siada to dobrze pocwiczyc skilla
dobra, botki udalo sie uruchomic, jakie sa, to juz sie chyba wszyscy wypowiedzieli, teraz nastepna sprawa, ktos wie na jakim poziomie (pro itp.) laduja sie botki jak daje add all? bo nie chche mi sie dodawac pojedynczo na pro, jak ktos wie, bede wdzieczny za odpowiedz
SCORPiON
17:48, 5 02 2004
ktos zrobil jakies waypointy??
nie wiem czy tak jest gralem Spy nagle AXiS mnie zobaczyl i strzel a gdy sie przebralem to przestal
udalo mi sie tylko raz

tak zrobic
| QUOTE |
| Ej Ludzie Ten Link Podany Wczesniej Nie Dziala:( wezcie mi podajcie jakis inny albo wyslijcie plik..prooooszzzeeeeeee:) |
Nie mam zielonego pojęcia czemu ten link nie dzałe. Może jakiś zastój, czy problemy z serwerem.
Polecam zerkanie co jakiś czas na strone (adres na początku tematu... a zresztą http://www.clanrw.fr.st/
) bo lada dzień bądzie "english - version", a pozatym można dowiedzieć sie paru ciekawych rzeczy z komentarzy czy forum.
A propo | QUOTE |
| na jakim poziomie (pro itp.) laduja sie botki jak daje add all? |
to sądząc po poziomie tych, wychodzi na pro. Zresztą czy dali by pod swoje nicki słabsze boty? 
ps. Acha... taki mały trik. Jakby ktoś jeszce się nie kapnął to wczasie czekania na resp można wcielić się w postać "śledzonego" bota (klawisz "akcji" domyślnie bodajrze "F") niesie to korzyć jak i straty... ale dojdziecie do tego sami
VISTORANTE
20:49, 6 02 2004
owszem, można sie z botem zamienić miejscami ale potem wynikają z tego przykre konsekwencje takie jak ta:

jakby ktoś tu nie widział nic specjalnego to niech na serverze spróboje być covertem z Thompsonem.
a wezcie sobie fielda i kampcie na respa to nigdzie tak szybko 4 * fieldem nie urobicie i wogole jakies zryte te boboty

ktos dzisiaj na serwie wyzywal boty od loli

i wogole 100 acc maja prawie 3 heady i po sprawie.
to jest alpha za jakis czas beta a potem dopiero final wiec nie ma sie co przejmowac ich (sztuczna) glupota
Takiego coverta z thompsonem moge ci zrobić na paincie :U
VISTORANTE
17:08, 7 02 2004
| QUOTE (MRozu @ 14:01, 7 02 2004) |
| Takiego coverta z thompsonem moge ci zrobić na paincie :U |
To zrób sobie bota, weź coverta, daj sie zabić i jak bedziesz spektował bota to naciśnij f.
Czy ktoś już zrobił dobre waypointy na silly?!? Bo mi zawsze bot sie zacina na 3/4 waypoincie...
| QUOTE |
| Czy ktoś już zrobił dobre waypointy na silly?!? Bo mi zawsze bot sie zacina na 3/4 waypoincie... |
Bodajrze zrobienie porządnych waypointów jest jeszcze niemożliwe... poprostu za wiele błędów. Ale napewno zostanie to polepszone w dalszych wersjach botów. Wyczytałem też, że zasady dzałania "punktów drogi" mogą być jeszcze zmienione...
A co do niedziałającego linku to dowiedzałem się, że to wina sprawy technicznej i sponsora. No cóż nawet fundacje charytatywne poczebują kasy
VISTORANTE
20:15, 9 02 2004
Na stronce
http://www.clanrw.fr.st/ pojawił sie wywiad z twórcą botów.
(szkoda że po francusku, no ale można sie domyślać, np. że a w alfie 2 będzie field ops i moze medyk

)
e
http://perso.wanadoo.fr/clanrw/Bobot_insta...tall_Alpha1.exe ten adresik mi nie działa przekierowywuje mnie na jakąs inną strone i są jakies błędy moze macie jakis własciwy podajcie pliss
VISTORANTE
17:08, 10 02 2004
Dobra wiadomość - wyszła nowa wersja językowa botów.
Zła wiadomość - tym razem po niemiecku...
Mimo wszystko jakby ktoś chciał to
klik
VISTORANTE
21:46, 11 02 2004
Sorki za double post ale nie mogłem sie oprzeć.

Mimo tego że boty mają w cholere niedoróbek i bugów, są bardzo fajną zabawką

, dzięki nim udało mi sie dokonać zemsty za pewien incydent (wtajemniczeni wiedzą za jaki) na klanie nK nagrywając to oto demko.
klikBTW logres nie gra w ac, ale jako mój qmpel nie omieszkałem umieścić go w tym demku
witam. mam maly problem z odpaleniem botow. sciagnalem instalke z ktorej po skonczonym procesie (zainstalowaniu jak by ktos nie wiedzial

) wyskoczyl mi folderek bobot w ktorym znajduja sie nastepujace pliki : Bobot.pk3 , cgame_mp_x86.dll , gagame_mp_x86.dll , readme me first oraz ui_mp_x86.dll. hmm w poradniku by blinkkin pisze, ze et nalezy odpalic tym programikiem... Tak wiec zastanawiam sie czy sciagnalem caly plik (sciagalem z www.netsports.pl jakby co, bo mi tutejszy link nie dzialal

a i jescze jedno pytanko - plik nalezy umiescic w etmain ? pOzdrO=]
Hmmm... po instalce boty uruchamiają się z menu Start. Te pliki w folderze ET to tylko ściema i tak z nich nie uruchomisz, do tego poczebny jest plik startowy ET z odpowiednim dopiskiem to wiersza poleceń... nie powiem jaki, bo nie jestem u siebie na kompie
sparrow88
9:17, 13 02 2004
Jednak dobrze wam radze- nie grajcie z tymi botami za często. To że one dobrze grają to pozory, po kilku meczach nauczycie sie jak je zabić bezproblemowo, a po następnych meczach odzwyczaicie sie od gry z ludźmi, a gdy wejdziecie na ffa, szybko zmienicie nick na n00b, bo hs nie bedą wchodzić ( ja tak miałem,koszmar)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.