Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Filmiki ET - Wasze opinie na temat filmów ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Outs!d3r
Hmm...Małe sprostowanie wypowiedzi Harrego Pottera biggrin.gif Koles sie nie zna na rzeczy tongue.gif

Trickjumping = Trickjumping In ET.avi oraz Essential Jumps.avi
DSKY = True Destination 2.avi
Od kumpla - ode mnie biggrin.gif
Harry uwazam ze twoj post jest z dupy, bo nie podales linków do tych filmow, zreszta True Destination 2 wiekszość sceny oglądała...
Re5cuer
Co prawda to prawda, niewidzialem jeszcze lepszego filmiku z ET od True Destination. Fakt ze niewiele ich widzialem ale jak do tej pory filmik klanu DSky jest najlepszy a na drugim miejscu jest filmik 7teens "7teens Mythology"
keNOOBie|PL
hyhy.. czesc ludzi z HKC juz pracuje nad indywidualnymi filmikami... mozna sie spodziewac kolejnych polskich produkcji..

Pozdrawiam
MIK PL
Ściągnąłem ostatnio filmik "I am Lager", ale nie mogę go obejrzeć sad.gif. Pokazują mi się napisy "My name is Void" i "I dream od becoming a great player" i widzę tego fajnego field opsa smile.gif. Do tego miejsca oglądnąłem. W tle leci cały czas taka ......eeeeee dziwna muzyczka (przez cały filmik), ale już później obrazu nie mam - sam czarny ekran. W jakim programie otwieraliście ten filmik i jakich codeców używaliście do niego?? Can you help me??

Pozdro MIK PL
Phantom
OMG jak masz czarny ekran to znaczy ze nie masz odpowiednich kodekow. Ja mam 2.5 letnie SLD Codec Pack 1.5 i polecam je wszystkiim smile.gif jeden pack i nie musisz sie martwic o to ze ci film nie pojdzie (nie ma takiego zeby mi nie odpalil biggrin.gif) i MIK PL zobacz czy w zipie nie bylo instalki bo wiele fragmovie zawiera kodeki potrzebne do ich odtworzenia.

BTW: Sry za oftopic sad.gif skasujcie ten post po paru dniach zeby MIK PL mial czas go przeczytac smile.gif)
MIK PL
Poszukałem tych codeców i niby je znalazłem, tyle że po ich zainstalowaniu teraz_żaden_filmik mi nie chodzi laugh.gif . Więc je odinstalowałem, nic szukam dalej smile.gif. Może coś wykombinuje.

Pozdro MIK PL
Re5cuer
MIK PL ja bym ci doradzil takie kodeki jak DirectShow Pack lub ffdshow wtedy na bank Ci wszystkie filmy i filmiki beda chodzic a najlepiej jak bys te dwa zainstalowal biggrin.gif
blacktyger
hmm aluu powiem to tak

Muza - opócz wstęnego hymnu klanu ( :/ ) zza!@#ista
Fragi - hmm takie sobie, niekiedy są ciekawe ale raczej w normie
Grafa - napisy są za krótko (te końcowe podziękowania), i kolor ochydny (IMO) i mał czytelny
Całokształt - 4 (na 6 smile.gif ) ale jak na pirwszą tego typu poslką produkcje od dluzszego czasu to mocne i głośne wejście smile.gif

[HKC]
Muza - za!@#ista oprócz tej na samym końcu co się (chyba) z gravity bawiliście
Skoki - o prawie wszystkich wiedziałem ale niektóre to dla mnie nowosć i ogląda się je fajnie
Grafa - slaba rozdzielczosc, ale wiadomo chodzi o "wage" pliku
Całokształt - 4+
Neon
Ja polecam filmik AdZza the royal way bardzo fajny ale od srodka robi sie nudnawy troche :X jest oczywiscie na swe rtcw
Kleryk
Sciagal ktos z http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=452 film 4Kings? Ja 2 raz juz go zasysam i przy rozpakowaniu (zawsze na 99%) wyskakuje blad.

Moze ktos zna inny link z tym filmem?
Phantom
QUOTE (Kleryk @ 14:40, 21 04 2004)
Sciagal ktos z http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=452 film 4Kings? Ja 2 raz juz go zasysam i przy rozpakowaniu (zawsze na 99%) wyskakuje blad.

Moze ktos zna inny link z tym filmem?

Ja mialem ten sam problem smile.gif tez 2 razy sciagalem i w 99% blad mad.gif wiec poszukalem na www.own-age.com i znalazlem biggrin.gif oto LINK pozdro
MastaBlasta
A mi sie spodobał orginalny , 13mb filmik teh_beaver`a . Nie jest to zwykły frag movie bo kolo lata z mg na stojaka laugh.gif . No i polecam ogladac z MUTE bo muza jest bardzo denerwująca.

Oto link : mobile mg film
Kleryk
Phantom, dzieki. Co ja sie tam naszukalem downloadu, tak jakby nie moegli wiekszej czcionki dac. Dodam jeszce , ze ten zachwalalny filmik True Destinantiom jest imo mocno sredni, sam mam czesto znacznie ;lepsze akcje, a technicznie to sie nie umywa do tych bodajze Acida z poisonu. smile.gif
DestroyerX
Masta fajny ten filmik tongue.gif
Prymitywnie wykonany, ale pokazuje jedną rzecz -> na bardzo bliskim dystansie koleś stojący z mg posieka cię na kawałki jeżeli go szybko nie unieszkodliwisz smile.gif
A ta muza jest po prostu piękna biggrin.gif 'tadada gusta tadada gusta pampampampampam' tongue.gif tongue.gif
tofik
Na mnie ostatnio spore wrażenie zrobił filmik z rtcw, autorstwa klanu infensus - "Infensus the movie" (oto link: LINK ) Ma chyba wszystko co powinien zawierac dobry fragmovie: piekne multifragi z smg, ladne akcje z coltem/lugerem, koszenie po kilku ludzi z pfa cool.gif , a takze glupie teamkille, ktore jak widac zdarzaja sie tez najlepszym wink.gif Do tego mamy fajna muzyczke, ciekawe efekty(niektore z nich robiono w 3dstudio max ohmy.gif ), rozne ujecia i dobra jakosc kompresji filmu(co wcale nie zdarza sie czesto sad.gif ) Niestety film jest dosyc krotki, a w polowie zaczyna sie czesc trick-jumpowa, co mnie za bardzo nie kreci, szczegolnie ze wiekszosc skokow widzialem juz w filmie 4k^nsn :/
Ogolnie filmik wypasiony, te 300 MB to nie za duzo wiec zasysac biggrin.gif
blacktyger
[------------=----------] juz nic
nkr
a ja myslalem ze panowie z shaolin productions wszystkie swoje pomysly wlozyli w revolutions..
mylilem sie :]
trailer ich nowego filmu, jak zwykle oszolamia nas bogactwem i nowatorstwem efektow jak i zarowno montazem godnym oscara ( idealnie zmixowana muzyka to juz inna sprawa )
30pare mb do zassania, polecam wam i juz oczekuje na Swadhistane :]
>> tu sciagac raus <<
GenQcide
Masz racje nkr ... shaolin productions robi najlepsze, najbogatsze i najciekwasze filmiki do rtcw i et ... więc jak widzicie, jakiś filmik z napisem "shaolin productions" ściągajcie odrazu, nie będziecie zaskoczeni ... imo najlepsze filmiki jakie widzialme to wszystkie z napisem smile.gif shaolin productions i final destination part I i II <<--nkr te filmiki super ci wyszły!)
incognito
shaolin productions robi najlepsze, najbogatsze i najciekwasze filmiki do rtcw i et

shaolin productions NIGDY nie zrobiło filmu ET i na 99% NIGDY nie zrobi filmu ET, poniewaz zarówno jrb jak i binarybiscuit ( czyli "szefowie" SP ) są antyfanami ET =)
astr0ex
Skonczylem wlasnie tworzyc moj pierwszy filmik Trick Jump'owy , co onim sadzicie ?!?! biggrin.gif

mad'h0use Trick Jump's cool.gif
MPM
Jak na pierwszy film to niejest źle - dobrze że wogóle go zrobioleś smile.gif najdrudnije jest zacząć. Co do samego filmu to przedewszytskim grafika, należaloby ją poprawić, a co najważniejsze dla mnie zmienić muzykę na żywszą bo ta jest zbyt łagodna. smile.gif Powodzenia przy nastepnym filmiku
Valkir
Imo za malo ogladacie starych filmow....ze swertcw.com - nie tylko z ET, ale i z RTCW. Fragi i np. trickjumpy to jedno, ale drugie to dobrze dobrana muzyka (na pozor proste - ale potem fajne fragi moga byc skopane przez muze z d***) i odpowiedni montaz, przykuwajacy do monitora...4k Revolution to majtersztyk pod tym wzgledem, True Destination tez.
blacktyger
eee no muza za!@#ista, lubie taką muzyke (chozii o filmik astr0ex'a) grafa straszna, ale tez 25 mb i ponad 4 minuty smile.gif jumpy takie sobie, wiekszosc znana i oklepana ale z taka muza mozna ogladac nawet reolady roznych broni smile.gif

pzdr
D!z3l
astr0ex  15:24, 12 05 2004

Skonczylem wlasnie tworzyc moj pierwszy filmik Trick Jump'owy , co onim sadzicie

Fajnie że podjąłeś sie tego zadania i stworzyłeś swój właśny film. Jestem ciekaw ile czasu zajęło ci zrobienie go ??? Szkoda tylko że w niektórych momętach mało co widać, a może to wina mojego monitora !!?? Muza mogła by być trochę "szybasza" --taka jak np. w Final Destination Part II(---poprostu kozacka) ale ogólnie spodobał mi się ten filmik !!!
Las3r
ostatnio na swertcw.com pojawiło się kilka fajnych filmów. Ja opisz pokrótce 2
1. Iratus by RaZiel
Film słynnego w Rtcw gracza [<<]RaZiel'a. Film ładnie zrobiony, dobra jakość i spoko muza, a co najważniejsze ładne fragi. Jest to film z RtCW. wielkość: 436 mb, długość : 16:42
Download : Iratus by RaZiel

2. Knights of Death the Movie
Film klanu KoD, znanego na scenie RtCW, pokazujący skill i umiejetnosci 'rycerzy śmierci' tongue.gif. B. dobra jakość, spoko muza (choc gorsza niz w filmie RaZiel'a imo ) i frag niczego sobie. jest to film z RtCW. wielkosc 466 mb, długość : 12.24
Download : Knights of Death the Movie
Gis
Chciałbym też polecić film klanu apical -apicaliptica 2 jest tam dużo fajnych fragow lecz niestety jset tam slaba jakosc grafiki wink.gif
iratus > all
polecam tez film alpenboga - one in a milion

pozdr
Falcon
W filmie " I'm a lagger" przez pierwsze 5s koles biega, pozniej staje i do konca leci muzyka. Czy to film jest taki? Czy to wina kodeka?
MIK PL
QUOTE (Falcon @ 15:17, 29 06 2004)
W filmie " I'm a lagger" przez pierwsze 5s koles biega, pozniej staje i do konca  leci muzyka. Czy to film jest taki? Czy to wina kodeka?

Falcon, miałem ten sam problem. Ściągnąłem I am lagger, lecz oglądnąłem go dopiero po miesiącu. Abyś mógł go zobaczyć ściągnij:

http://skarbiec.tenbit.pl/stuff/DivX5.exe - zestaw codeców

I najnowszego Windows Media Playera

http://skarbiec.tenbit.pl/stuff/mpsetup.exe - dla Winowsów 95, 98, Me i 2000

Po zainstalowaniu powinno Ci już chodzić. Jeżeli masz Win XP to

http://sciagnik.tenbit.pl/ - tu po prawej stronie kliknij i ściągnij tą wersje WMP.

Jeżeli będziesz musiał się zalogować to zrób to, przecież to nic Cie nie kosztuje :-). A tak w ogóle to polecam www.tenbit.pl , jest tam naprawdę świetny transfer, a do tego sporo fajnego stuff'u wink.gif.

Pozdrawiam MIK PL
zuker
Dzisiaj sciagnalem i obejrzalem film "The Last Dream ". Wedlug mnie jest on zrobiony zarabiscie, szczegolnie efekty i umiejetne dobranie muzyki do akcji w filmie smile.gif
K*B*C
Z filmikow ktore mam najbardziej podobaly mi sie dwa a mianowicie Team Helix: Ressurection, oraz Iratus By Raziel ten drugi mnie zabil gdy wlaczylem glosno muze poprostu gicior!!! Prosze o podanie jakis linkow z ciekawymi filmikami biggrin.gif
tanaka
Co do filmów to ja mialbym jedna uwage mianowice prz filmach instruktorskich prz np. skakaniu powienien byc rownierz dodany glos lub tekst objasniajacy w jakim momencie sie odbic , co do samej produjcji fimików fajnie jak jest dodabna jakka hardkorowa muzyczka lub cos w stylu orkiestry pietnujace masakre na erkanie tongue.gif
MIK PL
Ostatnio oglądnąłem sporo nowych filmików i muszę wam polecić I need some cover. Jest krótki (43 s ) i zajmuje lekko ponad 15 MB. Dodam że jest tam tylko 1 (słownie jedna) akcja - ale za to jaka! Uśmiałem się jak nigdy :-)

http://www.swertcw.com/default.php?c=downl...comments&id=632

LINK u góry :-).

Pozdro all MIK PL
[mageta]
Jest wiele fajnych filmików, ale ja najbardziej lubie Final Destination II i True Destination. Zawsze przed meczem oglądam te filmiki, bo one mnie jakoś motywuja:P
Kris
Witam na forum mój pierwszy post:
Z filmików o tematyce Enemy Territory widziałem kilka:
7Theens Mithologi
Jump for Joy
The last Dream part II
WolfHQ ( naprawde fajny filmik )
Warzywniak ( qba3oo3 z FalleN )
GP CLAN JUMP
Wallhuck

Aha mam jeszcze pytanie skąd można pobrać The Las Dream part I ???

Do mojej wypowiedzi powyżej :
Oczywiście mi chodzi o Final Destination part II a nie o The Last Dream,
przepraszam za pomyłkę ph34r.gif
InterForcer
najlepszy filmik imo to Disturbed_1, koles po prostu wymiata wink.gif (filmik z RTCW) a mam go z jakiegoś newsa na et.pl, zachęcam do obejrzenia wink.gif
e51
i_am_a_lagger !:|
[mageta]
Znalazłem jeszcze kilka fajnych filmkiów takich jak np: "Destructive_Vision" w którym Ordian wymiata imo i "blindness" z ładnymi akcjami z miotłą (czyt. rifle granade)
Tapp
Zaczne od tego, że po 3 miesiącach zorientowałem się, że jest forum ET laugh.gif ...

Wracając do tematu filmików, chciałbym wam zaprezentować moją pierwszą produkcję o Trickjumpach. Jest to mój pierwszy film, więc zdarzają się czasami błędy np. słaba widoczność na Radarze. Ale na inncyh mapach jest nawet dobrze. Do obejrzenia filmu jest potrzebny DivX 5.2.1, więc najnowszy tongue.gif

Link do filmu : DOWNLOAD [ 38.4 MB, czas trwania - 7:04 ]

Oceńcie go i powiedzcie jaki są w nim błędy, a w przyszłości postaram się ich unikać biggrin.gif
SoulHunter
blinkin co do here to stay to fragi fajne ale filmik sredni graficznie sad.gif

polecam:

- etmoves3 --> trick jumpy
- Final.Destination.Part.II.XVID -->nikramo
- Iratus --> filmik(z rtcw) raziela najleprzego skill'era
- TheInfamous --> poprostu dobry fajna muza krotki niezle fragi:)

BTW filmiki mozna sciagac z ftp'aponad 40 gb filmikow z rtcw i et:)
GenQcide
Powiem tyle, że "Destructive_Vision" (z Ordianem) > all. Jeden z najlepszych fragmovie et, muzyka, efekty i fragi tworzą świetny klimat filmu. Ostatnio spodobał mi się też filmik o trickjumpach Stars_Team pt. "Stars_TrickJump".

Przypominam:
- http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...selectcat&cat=7
- http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies
KurTT
Chociaż widziałem nie wiele fragmovies z ET to według mnie najlepszy z nich jest True Destination tongue.gif. Niezła jakość i dobre fragowanie ^ ^. Jednak filmiki z ET a z Q3 to zupełnie inna klasa. Poprostu w "kłaku" fragi wyglądają dużo bardziej efektownie i sama akcja jest dużo szybsza (imo ofc tongue.gif). Więc imo najlepszym fragmovie z Q3 i ogólnie najlepszym filmikiem z gier jest AnnhilatioN. Po prostu cud miód (i orzeszki). Kapitalne fragi, za!@#ista jakość no i muza niczego sobie (jeden kawałek jest z Matrix Reloaded ^ ^).
Wszytkie te filmiki możecie zassać ze stronki:
www.own-age.com
Polecam. Możecie tam znaleźć bardzo dużo filmów nie tylko z ET.

MATRIX WAS MA
GenQcide
Q3... Hm... imo filmiki z Qłejków (2,3) są świetne. Widać, że robią to osoby, które się na tym znają Np. filmik Project_no_2 - Świetne intro, fragi, czekam tylko, kiedy takie, filmiki będę powstawać w et czy rtcw... i ciekaw jestem czy się wogóle doczekam :C. Ale jak na razie to Destructive_Vision > all.
landryn
Dla mnie najlepszym filmikiem jest Dignitas eXposed. Niezłe fragi, mocni przeciwnicy, wy!@#ana muzyka ph34r.gif Jeśli możecie to podajcie kilka linków do jakichś stylowych filmików bo nie chce mi się ściągać na ślepo a na sweRTCW nie mogę odnaleźć tych które polecacie blink.gif A download na ep.pl nie pamiętam kiedy działał ;P
GenQcide
Po 1:
- http://ag.bocznica.org/
Po 2:
- http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies

a) ftp://ftp.ludd.luth.se/pub/misc/swertcw/m...e_Vision(1).zip
cool.gif ftp://ftp.ludd.luth.se/pub/misc/swertcw/m...artOne.XviD.zip
c) ftp://ftp.ludd.luth.se/pub/misc/swertcw/m...es/MamaRosa.rar
Po 3:
Jak chcesz cos znaleść na stronie to naciskasz 'ctrl + f' i wpisujesz 'w pojawione okno' te wyrażenie, które Ciebie interesuje .. cała 'wielka tajemnica' :0
Po 4:
Reszte znajdz sobie sam ...
[mageta]
Chciałem coś powiedzieć na temat filmików RTCW. Wyszły nowe dwa filmy a są nimi:
-Knö or Die
-Infensus The Movie
Są to najlepsze filmy RTCW jakie widziłem. Można w nich zobaczyć piękne fragi oraz akcje. Bardzo fajna muzyka i oprawa graficzna oraz jakość. Wszystko to daje 2 niezwykłe filmy. Nawet jeśli ktoś nie gra w RTCW niech je obejrzy. Polecam.
Swiety
Infensus the movie nie wyszło ostatnio bo ma już chyba conajmniej rok.
Natomiast Kno or die wyszło parę dni temu i jest to jedno z najlepszych movie Wolfowych a może nawet i najlepsze.

Ale co tu dużo (słowo na p)ić. Produkcje RTCW zawsze biły na głowę te z ET. Może dlatego że RTCW jest dynamiczniejsze a moze dlatego że klany RTCW są lepsze (chociaż trudno tutaj porównać) a moze poprostu tak się złożyło przypadkiem że movie z RTCW są lepsze i już.

Apicalypse i szczególnie Apicalypse II. To były pierwsze wielkie movie z prawdziwego zdarzenia. Chyba najlepszy soundtrack jeśli chodzi o movie z Wolfa i bardzo dobra sekcja z trick-jumpami. Co prawda dzisiaj te movie już nie robią żadnego wrażenia ale trzeba pamiętać że powstawały ponad 2 lata temu.

4Kings Revolution - To był przełom jesli chodzi o filmy RTCW. Nie ma lepszego movie jeśli chodzi o jakoś obrazu i efekty graficzne, które są poprostu fenomenalne. Było to chyba pierwsze movie w którym zastosowano kamerę przy pomocy EDV (enhanced demo viever - mod umożliwiający usytuowanie kaery w dowlnym miejscu)
Co prawda fragi mogłyby być lepsze, w movie są elementy przynudzania ale są to fragi na najlepszych klanach.
Mimo swoich ułomności do dzisiaj jest to dla mnie movie numer 1.
Jest to jedno z nielicznych movie, które z zainteresowaniem oglądały osoby, którym pokazywałem, a które nie grały nigdy w Wolfa.

Infensus the movie - jeśli chodzi o efekty graficzne itp to jest za 4kings ale nadal w ścisłej czołówce. Przewyższało dotychczasowe wszystkie movie jeśli chodzi o fragi (co dla niektórych jest najważniejsze, imo jak ktoś chce oglądać fragi to niech se ogląda dema) i jedne z najlepszych trick-jumpów w RTCW jakie widziałem.

Seria Frogpanzah (Frogpanzah 1 i 2)
Co tu dużo pieprzyć. Movie robione przez jednego z najlepszych graczy pf-em w historii Wolfa

I ostatnie nowe movie - Kno or die Kih-a. Zdecydowanie najlepsze fragi jakie mogą być. Numer 1 jeśli chodzi o fragi. Realizacja, soundtrack itp też w ścisłej czołówce ale przede wszystkim fragi.

Czyli podsumowując:

1. 4Kings Revolution - przede wszystkim za efekty i jakość grafiki.
2. Kno or die - za fragi
3. Infensus the movie - za fragi i trickjumpy
4. Apicalypse II - trochę z sentymentu i za soundtrack.
5. Frogpanzah 1 i 2 - za wymiatanie moją ulubioną panzer-rurą.
GenQcide
Hmm ... i znowu się przekonałem, że filmiki rtcw > et. Chodzi mi o filmik 'Knö or Die' - filmik wymiata, jest najlepszym fimikiem 4 ever.

- świetny cfg od filmiku;
- niewiarygodne fragi;
- muzyka;
- puszki pod koniec filmu (tongue.gif).
LouCypher
Chciałbym wam sprezentować mój i kumpla pierwszy Fun-Movie,
Polecam fanom Monty Pythona biggrin.gif
How_not_to_be_seen
pentiak
Zamieszczam link do filmiku mojego kumpla. Jest bardzo nie wykończony, ale według mnie i tak śmieszny tongue.gif

ftp://pentiak0.tripod.com/benek_et.mpg

Prosze też nie zflamować go od razu. cool.gif
Enjoy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.