Misiek wiem ze pewnie nie chodzilo Ci o najezdzanie na mnie:)
ale jakos cos mnie pcha zeby odpowiedziec i wyjasnic pare kwesti...
- Pare osob zwrocilo uwage na muze w filmie, ale szczerze robiac ten filmik wiedzialem ze nie trafie we wszystkie gusta z muza, wybralem to co mi sie wydawalo najlepsze a biorac pod uwage licze sciagniec okolo 900 i liczbe skarg na muze okolo 10 jak dotad..., wydaje mi sie ze tak najgorzej nie trafilem...
Jezeli uwazacie lub znacie takowe uniwersalne kawalki ktore mozna wrzucic do filmiku FPP do ktorych nikt sie nie przyczepi

to naprawde

urosniesz/urosniecie w moich oczach....
Co do tekstu, nie przykladalem do niego wiekszej wagi, to miala byc proba filmiku o fragach a nie pokaz mozliwosci worda.....
czcionka i kolory tekstow nawiazuja do strony klanowej i tylko tym kierowalem sie w opisywaniu filmu,
Jezeli chodzi o opisy, coz nie kazdy gral w ET, nie kazdy mogl zauwazyc ze dzialo zostalo podlozone,
demka przewaznie nagrywala sie bez dzwiekow, dlatego w niektorych akcjach sa opisy, zeby bylo wiadomo co sie dzieje i nie bylo potrzeby ogladania filmiku po 5 razy zeby sie wreszcie domyslic o co mi chodzilo w pokazywanym fragmencie

Co do opisow map

jak dotad tylko 1 osoba zwrocila mi uwage ze jest tam blad

umyslny bo umyslny ale jest

Misiek, co do fragow, obejrzyj filmik jeszcze raz trwa 12:50 jezeli dobrze pamietam z czego z riddle jest czesc o trenach i radarach.... lacznie jakies 3 min jezeli 3min >> 12,50/2 to moja matematyczka miala racje o mnie
Nawet ja sie bledow nie ustrzeglem, sa w filmie i sie z tym nie kryje, mowilem to juz paru osobom,
ile razy ogladam swoj film widze bledy, momenty ktore mozna by naprawic i poprawic, kwestia ze z takim podejsciem skonczyl bym film za 2 lata.... a i tak niezle sie z nim opoznilem... najnowsze fragi z filmiku sa z przed okolo pol roku......
Podsumowujac
dzieki za szczerosc i krytyke
Mam nadzieje ze uda mi sie uniknac czesci z tych bledow przy nastepnej produkcji o ile do takiej dojdzie...