Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Filmiki ET - Wasze opinie na temat filmów ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
j!mmy
Ja proponuję ściągnąć sobie filmik: Newbie_with_a_panzer, z swertcw.com. Zobaczymy w nim wiele popisowych akcji z panzerem( koleś skacze, a pod jego pachą przelatuje pocisk smile.gif- cud miód) i granatami. Muzyka( przynajmniej do połowy filmu) jest bardzo dobra i oddaje klimat grze( Rammstein "Ich will").
GenQcide
Ostatnio pościągałem kilka filmików z rtcw ....... min. 4kings ,eXcellence , Mortal Wombat filmik są świetne ......świetna muzyka oprawa graficzna i te wszystkie bajery (szczególnie polecam 4 kings!).

Oczywiście te filmiki można ściągnąć ze strony http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies .
eInHeRjER_pL
Oj wiedzialem ze kolejny dobry pomysl szlag wezmie. Jak juz ludzie macie robic ludziom nadzieje ze w koncu cos sie zacznie dziac czyli jakies frag movie center powstanie czy cos innego to przynajmniej to zrealizujcie. Bo jak na razie to jestem niezle wkurzony. Wkurza mnie glownie to ze ludzie sie pala do zakladania nowych klanoow do robienia stronek o et i takich innych ale jakos nikomu sie ne chce zrobic takie centera z filmikami fragowymi. Tak samo jak blinkkin niedawno dal mysl zeby zrobic konkurs na najlepszy frag movie ale jak zwykle napisal topic i zapomnial. Niby tak duzo ludzi sie zglosilo zeby mu pomooc ale nic. Przez ponad miesiac ani jedengo posta nikt w tamtym temacie nie napisal. Zreszta zaloze sie ze z tym topiciem stanie sie to samo. Wiec mam nadzieje ze ludziska to przemyslicie i cos z tym centerem by zrobic bo pomysl fajny i jak zwykle szkoda zeby sie zmarnowal
kot
Nie denerwuj sie tak. Z tego co wiem cos tam sie rusza, a Valkira teraz po prostu nie ma. Cierpliwosci.
blinkkin
QUOTE (eInHeRjER_pL @ 18:23, 17 02 2004)
Tak samo jak blinkkin niedawno dal mysl zeby zrobic konkurs na najlepszy frag movie ale jak zwykle napisal topic i zapomnial.

wiesz co powiem, tak samo padl pomysl z Eee-TaM. czemu? bo k#!@a jego mac (słowo na p)ona do stu c@#!ow nie zamierzam robic wszystkiego sam!!! wiesz ile zostalo zainsteresowanych magiem? trzy osoby raptem. nie oczekuj niczego za darmo, lepiej sam pomoz. konta ktore podales to mozesz sobie w dupe wlozyc, poniewaz transferki sa kosmiczne, a limity miesieczne to juz super (szczegolnie piwko.pl own). zalatw porzadny host tak z 3 gb to porozmawiamy. proponowalbym zglosic sie do fpp.pl. jak mnie wk#!@iaja takie typowe polskie pasozyty, daj za darmo, a jak nie bedzie to idz pan w c@#!. polska scena et jest strasznie pasywna i to mnie boli. dostalem pm chyba od YaQ'a dotyczacego budowy polskiego centrum. czemu nie odpisalem? przez takie osoby jak ty.

co do samego pomyslu to jesli chodzi o szybkie konta www to proponuje http://www.freepgs.com . natomiast z ftp to wyglada raczej marnie, chyba ze poprosic o pomoc fpp.pl.
eInHeRjER_pL
Nie oczekuje od ciebie zebys ten pomysl zrealizowal ale bez przesady. Najpier go propnujesz, ludzie sie zglaszaja sa chetni pomooc, podniecenie siega zenitu smile.gif ale nagle wszyscy maja wszytko w dupie i nikt juz nic nie pisze, topic idzie do kosza. A ty sie mnie blinkkin nie czepiaj za to ze dalem adresy kiepskich servoow. Sam przeciez piszac swoj topic o tym kokursie poprosiles ludzi o pomoc tak samo YaQ i ja mu pomoglem chociaz malo to jednak pomoglem. Bo jakby wszyscy mieli podobny sposob myslenia jak ty, oj to by sie dzialo. Bo przeciez chodzilo o to zeby napisac adresy kont z miejscem na stronke i zeby wybrac najlepsze i za to ze napisalem sz.p blinkkin wyzywa sie na ludziach. Jasne. Ja proponuje ze jak ktos podsunie nam np. fajnego laya na stronke to tez sie o wszstko czepiac niech sie ludzie splosza w koncu pokazmy ludziom ze pomaganie w budowie frag movie center to marnowanie czasu.
Swiety
Pamiętacie może pana AS Ufo i jego konkurencyjny do Blinkina mag poświęcony ET. Nic z tego nie zostało - Moge powiedzieć że wiedziałem że tak będzie.

Blinkkin ma racje. Zawsze jest tak samo - ktoś zakłada topic w którym proponuje stworzyć coś nowego np jakąś ligę albo jakiś serwis o Wolfie. Dziesiątki warzyw i lamerów odpisują - Huraaa robimy nowy serwis, lige a nie mają żadnego konkretnego pomysłu, ochoty do pracy itp.
Po tygodniu entuzjazm mija.
Ludzie którzy faktycznie są zdolni, doświadczeni i mogą zagwarantować wysoki poziom nowego projektu albo nie odpisują albo nie mają czasu albo mają to w dupie.

Myslę że polskie frag movie center podzieli również los maga As Ufo - Nic z tego nie bedzie, podobnie jak chyba nic nie będzie z maga Blinkkina i wielu innych pomysłów poruszanych na boardzie, które nie zostały zrealizowane.
Pozostaje tylko jałowe gadanie jak byśmy chcieli aby takie coś wyglądało bo nie sądzę żeby ktoś na poważnie zajął się tym.

GenQcide
Jak dla mnie najlepsze filmiki powstały w rtcw.......widać ,że są dopracowane ...... np.4kings dopracowany w 100% muzyka zgrana z akcją kilka świetnych pomysłów (i jeszcze kilkanaście minut filmiku po prostu miodzio smile.gif ) ,lecz w et też zdarzają się świetne filmiki np.Sunshine_fragging_on_Ibiza(fajna muzyka ,ale jak dla mnie to już nie to ) ,najlepszym filmikiem na jaja to jest chyba HQWolf ........

Oczywiście wszystkie filmiki można pobrać ze strony http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies . smile.gif
VISTORANTE
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 17:11, 18 02 2004)
Dziesiątki warzyw i lamerów odpisują - Huraaa robimy nowy serwis, lige a nie mają żadnego konkretnego pomysłu, ochoty do pracy itp.

No offence, ale troche przesadziłeś. więc według ciebie ten komu sie ten pomysł podoba a brać udziału w nim nie chce/nie może jest lama. Tak. Ale niektórzy np. mają lagi (tak jak ja), nie mają czasu, mają inne obowiązki. Ja rozumiem że komuś chcieć sie musi bo nie powstanie coś z niczego, ale ten kto nie ma ochoty nie musi być od razu zjechany przez Wielkiego-Admina-Któremu-Nikt-Nie-Ma-Odwagi-Podskoczyć.

Nie bierz do siebie ostatniego zdania, po prostu zauważyłem na tym forum że jak ktoś kto ma postów-mniej-niż-100 napisze coś głupiego od razy wszyscy na niego lecą i jadą go z góry na dół często nie przebierając w słownictwie. A jak admin/mod coś głupiego napisze to albo wszyscy to ignorują albo mówią delikatnie "wiesz, chociaż każdy ma swoje zdanie i z pewnością masz swoje racje, pozwole sobie wyrazić swoją lekko sprzeczną opinię na ten temat".

Nie zamierzam tu nikogo obrażać więc bądźcie tak dobrzy i nie jedźcie po mnie jak po szmacie.
Dziękuje za uwage, oddaje głos do studia. kk thx bye. Vis
blinkkin
vis wzieles to za bardzo do siebie. prawdomowiac nikt bardziej znany nie wyrazil checi udzialu w jakiej kolwiek inicatywie, a to juz o czyms swiadczy. jest wiele osob, ktore sie angazuja, maja sporo entuzjazmu etc. jednak ja zatracielem jedno i drugie przez problemy z dyskiem (mialem sporo tekstow do maga, teraz nie mam nawet et), brak wsparcia innych (zostaly raptem 3 osoby) i wiele pomniejszych gowien. ja rozumiem, ze jak sie pod czyms podpisujesz to jestes do konca. i tutaj tkwi problem.
VISTORANTE
QUOTE (blinkkin @ 22:13, 19 02 2004)
ja rozumiem, ze jak sie pod czyms podpisujesz to jestes do konca. i tutaj tkwi problem.

... co nie oznacza że kto sie wycofa to jest ciota, lama, warzywo itp.

To moje zdanie ale najeżdżanie na osobe bez większego powodu nie jest ani miłe ani rozsądne. Pozdr. Vis
mlody sk8er
Jak to sie mowi wiekszosc z tych "lamerów" jak ich nazwal Święty po prostu ma "slomiany zapał".Wszyscy chca coś robic,mowią że wezma w tym udzial a poźniej sie ulatniają.Na scenie ET brakuje ludzi którzy CHCĄ i MOGĄ.to by bylo na tyle.

PS:nie jedziecie Visa w swych postach bo sie chlopak załamie biggrin.gif kk thx bb
mlody sk8er
Sorry że pisze post za postem ale nie mogłem go edytować bo jeszcze sie nie ukazał biggrin.gif

Chciałbym tylko jeszcze dodać,żeby nitk na mnie nie najeżdżał że duzo mowie a nic nie robie.To może i jest prawda ale zapał mam tylko że z umiejętnościami troche gorzej sad.gif .Każdy,albo wiekszość dobrych pomysłów kończy sie tak samo czyli:pomysł,podnieta,kosz.Pozdrawiam emelody
YaQ
Chyba powinienem rozwiać pewne wątpliwości. Sprawa Fragmovie Center jest w dalszym ciągu aktualna, mamy ludzi do forum, layout'a, php itd. tylko w dalszym ciągu poszukujemy serwera (i od niego jest wszystko uzależnione) oraz ludzi do pomocy przy pisaniu poradników itp., zaś Valkir ma ferie. Smuci mnie jednak fakt, iż tutaj został wzniesiony okrzyk radości, a deklaracji do pomocy raczej niewiele.
[HKC]QBA
Moim ulubionym filmem jest zdecydowanie "Trickjumpin in ET"! To co robia tamci kolesie jest naprawde mile i ciekawe! wink.gif Mozna kilka fajnych pomyslow zaczerpnac! Film warty uwagi! biggrin.gif
Valkir
Moim ulubionym filmem jest zdecydowanie "Trickjumpin in ET"! To co robia tamci kolesie jest naprawde mile i ciekawe!  Mozna kilka fajnych pomyslow zaczerpnac! Film warty uwagi!

Mnie osobiście ten filmik nie przypadł do gustu...aczkolwiek jest tam kilka fajnych tricków. Polecam essential jumps - jest tam trochę PRZYDATNYCH skoków.
blinkkin
dawno nie odwiedzalem tego topicu, wiec cos skrobne. przed chwila sciagnelem film c-drika pt. 'lamattitude'. na wstepnie zaznaczam, ze jest to film rodem z rtcw. wiekszosc to strzelanie z panzy, a dokladniej 90% akcji to zdejmowanie 3 i wiecej przeciwnikow jednym strzalem. wiekszosc zapewne zniecheci wielkosc, czyli prawie 600 mb. jednak co za tym idze wspaniala jakosc wideo. co do scieszki dzwiekowej to znajdziecie kawalki z sountraca matrixa, naliczylem 3 guano apes i do tego linkin park (to ostatnie niekoniecznie mi sie podobalo). swietne efekty i 100% swietnych akcji. jednak jest jeszcze cos. bonusik w postaci jackassa, czyli nieudane akcje c-drika. polecam, tylko bez pytan skad mozna sciagnac, bo to bylo walkowane 100 razy, przeczytajcie poprzednie posty.
muZz
jestem nowy na tym forum i polecam wam wszystkim filmik "Free Fall-The Trickjum Movie" i "m2Trickmovies1"
swietna muzyczka i niezle tricki biggrin.gif Polecam kazdemu biggrin.gif biggrin.gif
Valkir
Niedawno ukazał się nowy film z trick-jumpami. Nie ma tam może innowacyjnych skoków, ale autor starał się pokazać te przydatne... w przeciwieństwie do "Essential Jumps", ogląda się go ciekawie - jest bowiem dobrze przygotowany graficznie, muzyka też jest w porządku imo (Apocalyptica). Polecam.

Link do filmu...
/17/Aluu
http://rydzyk.servebeer.com:6969/torrent.h...02715d3c81cf07f

moj 1 filmik jezeli macie ochote zassajcie, raczej wiecej zabawy i bladzenia w nim niz akcji ktore zapadna w pamiec smile.gif

do zassania potrzebny jest torrent...
narazie tylko ja jestem zrodlem i mam ograniczenie do 10kb/s
wiec bez stresow....

btw w ciagu dnia pewnie beda przerwy w pojawianiu sie pelneg seeda
ale na noc zostawiam kompa tylko z tym torentem odpalonego.....
GenQcide
Bardzo chciał bym zobaczyć twój film /17/Aluu ale nie moge go odtworzyć ,ponieważ nie mam torrent'a ... czy mógł byś zamieścić inną wersje twojego filmiku (czytaj: żęby do odtworzenai niebył potrzebny torrent...).

Bardzo Cię o to prosze....

Wracając do tematu ... sądze ,że najlepszym fimikiem ET jest : True Destination a natomiast w RTCW : 03 - 4k.revolution. Obydwa świetnie zrbione , świetne akcje a po za tym mają to coś co przyciąga nasz wzrok do monitora , na dobre 10-15 min-uwieszcie mi ten czas nie będzie stracony.

Za niedługo powastanie nowy film klanu _]|[_TOWER . Gwarantuje świetne akcje i dobrą zabawe ,tworcą tego fimiku jest _]|[_Whit3. Ogólno światowa ( tongue.gif ) premiera odbędzie się w najbliższych 2-tygodniach czyli najpózniej do 31 marca.

/17/Aluu
Program torrent sluzy tylko i wylacznie do sciagania plikow z internetu, nie mozna nim nic odtwarzac.
to link clienta ktorego uzywam
http://d.scarywater.net/bittorrent-EXPERIM...AL-3.2.1b-2.exe

instalujesz, odpalasz link do filmu(podany 2 posty wyzej), pokazujesz gdzie na dysku ma ci sie sciagnac i wio...

Niestety w tej chwili nie dysponuje inna mozliwoscia udostepnienia filmiku...
jak tylko znajde jakies FTP, albo cokolwiek innego umieszcze go tam.
narazie zostaje tylko torrent...
DeVastator
Oto link do treilera
- armageddon trailer - (muza wypas)
Filmik
- us3R-impressive - muza biggrin.gif ale lepsza jest w tym linku powyżej
kolejny filmik fabularny wink.gif
- episode1ow

S !
Neon
Muza wypas w armageddon trailer nie zna ktos tytula? A co do watku filmz RTCW Br0thers_with_gunz ownzz smile.gif ale pewnie bylo nie sledze watku regularnie
kr0pa
QUOTE (GenQcide @ 17:48, 17 02 2004)
Ostatnio pościągałem kilka filmików z rtcw ....... min. 4kings ,eXcellence

O ,to koleś z mojego klanu robił smile.gif Filmik słaby ,ale to jego pierwsze spotkanie z tym tematem.Następny będzie lepszy :>
A dla fanów pf w rtcw (bo pf w et to jakiś pistolecik na wodę :/ ) to klasyka FrogPanzah i FrogPanzah2 biggrin.gif
Phantom
Niedawno stracilem cala moja kolekcje ale IMHO najlepszy jest True Destination DSky inne warte polecenia - 4kings revolution, Brothers With Guns, Made In Israhell, WolfHQ i I'm a Lagger ofkorz =]

BTW: Znacie jakis filmik z wypas combo po 5, 6 na 1 magazynek?
/17/Aluu
Dla wszystkich tych ktorzy mieli problemy ze sciagnieciem filmu z Torrenta, udalo mi sie go umiescic na ftp
www.enemyterriroty.pl, w ten sposob mysle wiecej osob bedzie moglo cieszyc swoje oczeta smile.gif
dzial pliki/Filmy

mam nadzieje ze zglosicie mnie do nagrody maliny czy jak to tam sie nazywa biggrin.gif
dNkN!
...a ja i tak wam powiem, że SHAOLIN PRODUCTIONS ownuje dosłownie wszystko (bez względu na tematyke - rtcw, et, czy q3!!!) legendarne filmy 4.kings z rtcw. podkreśliłem SHAOLINowe produkcje q3, dlaczego? dlatego, że montaż tych filmów, muza, i w ogóle treść filmów sama w sobie niszczy wszystko co tylko widziałem... zresztą -> sami obadajcie :ooo
GenQcide
Aluu bardzo podoba mi sie twój filmik pod tytułem 7Teens_Mythology-v_public ... ładne fragi , muzyka jedyne do czego mógłbym się przyczepić to rozdzielczość filmu ... ale ogólnie to spoko ...

Chciałem przypominieć , że za niedługo pojawi się fimik klanu _]|[_ TOWER .... autorem jego jest _]|[_Whit3 ... termin premiery to 05.04.2004 r. (niestety ta data moze jeszcze uledz zmainaie) ale jak filmik znajdze się w internecie to powiadomie was o tym ... !
ronin
"cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie"

nie wiecej jak 10 min temu widzialem 7Teens Mythology i chce powiedziec ze ten film bedzie mial swoje stale miejsce na moim HDD (zaraz obok True Destination wink.gif) jedyne co mi w nim nie podoba to:

1) muza dry.gif
2) brak celownika (chociaz... dzieki temu ten film jest taki... taki inny smile.gif )
YaQ
Poszukujemy kogoś chętnego do zrobienia layouta na serwis, wszystko inne jest gotowe, zgłaszać się do mnie lub Valkira.
zuker
Mi najbardziej sie podobal film "7Teens Mythology", ogladalem go chyba z 5 razy, naprawde spox biggrin.gif. Szczegolnie niektore akcje, jak te z rakieta smile.gif, najfajniejsze bylo z dzialem na koncu biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
Shynshylla
Dzisiaj skończyliśmy z szafą robić nasz film z trickjumpami chciałbym go umieścić na stronce w dziale download może ktoś mi podpowie jak to zrobić??
sayetan
ja ogladalem wszystkie filmy jakei sa na swertcw a jest ich okolo 30 GB(posiadam wszystkie na hd)
i co moge poweidziec? ze roxuja filmy z rtcw takie jak Center Of Aggression, insAne memorial book, panza fragmovie 1&2 i te produkcji shaolin
filmy z et mi sie wolgoe nie podobaja, moze dlatego ze et jes twolne a po przyspieszeniu filmu jakos dziwnie to wyglada
zreszta i tak malo jest filmow et a jak sa to klanow raczej mniej znanych, zobaczymy mzoe cos lepszego klanu spodoba mi sie
Loco
Niestety, żaden link z swerctw nie działa... unsure.gif
blinkkin
QUOTE (NIEDZIOWIEDZ' @ 21:41, 13 12 2003)
najlepszy filmik z klanowek z ET bedzie NIEDZIOWIEDZIA. Co tu dużo mówić biggrin.gif poczekajcie do marca a zobaczycie wink.gif

mamy koniec marca i....

podsumowujac '7Teens Mythology':
- muzyka z dupy oprocz pierszego kawalka - extasy i ostatniego czyli ratm - ranagades of funk. muzyka grovy covarage (czy jak to sie pisze) pokroju nie pasuje do tego typu produkcji. gdyby byl to film z sims rozumiem, ale w tym przypadku to obraza wolfa!!!
- przydaloby sie poprawic tekst, szczegolnie, ze jest go niewiele - 'podlozono dzialo'. wtf?
- fajne wstawki dzwiekowe, szczegolnie opisy map.
- fragi - bez zarzutu. tutaj nie moge sie przyczepic, chociaz wiekszosc to potyczki z riddle.
- jakosc. wystarczajaca.
- efekty specjalne - troche skaczace napisy, ale to pierszy film aluu.
- podsumowujac czekam na nastepne produkcje, a czas poswiecony na sciaganie filmiku nie byl zmarnowany.
/17/Aluu
Misiek wiem ze pewnie nie chodzilo Ci o najezdzanie na mnie:)
ale jakos cos mnie pcha zeby odpowiedziec i wyjasnic pare kwesti...

- Pare osob zwrocilo uwage na muze w filmie, ale szczerze robiac ten filmik wiedzialem ze nie trafie we wszystkie gusta z muza, wybralem to co mi sie wydawalo najlepsze a biorac pod uwage licze sciagniec okolo 900 i liczbe skarg na muze okolo 10 jak dotad..., wydaje mi sie ze tak najgorzej nie trafilem...

Jezeli uwazacie lub znacie takowe uniwersalne kawalki ktore mozna wrzucic do filmiku FPP do ktorych nikt sie nie przyczepi smile.gif to naprawde smile.gif urosniesz/urosniecie w moich oczach....

Co do tekstu, nie przykladalem do niego wiekszej wagi, to miala byc proba filmiku o fragach a nie pokaz mozliwosci worda.....
czcionka i kolory tekstow nawiazuja do strony klanowej i tylko tym kierowalem sie w opisywaniu filmu,

Jezeli chodzi o opisy, coz nie kazdy gral w ET, nie kazdy mogl zauwazyc ze dzialo zostalo podlozone,
demka przewaznie nagrywala sie bez dzwiekow, dlatego w niektorych akcjach sa opisy, zeby bylo wiadomo co sie dzieje i nie bylo potrzeby ogladania filmiku po 5 razy zeby sie wreszcie domyslic o co mi chodzilo w pokazywanym fragmencie smile.gif

Co do opisow map smile.gif
jak dotad tylko 1 osoba zwrocila mi uwage ze jest tam blad biggrin.gif
umyslny bo umyslny ale jest smile.gif

Misiek, co do fragow, obejrzyj filmik jeszcze raz trwa 12:50 jezeli dobrze pamietam z czego z riddle jest czesc o trenach i radarach.... lacznie jakies 3 min jezeli 3min >> 12,50/2 to moja matematyczka miala racje o mnie

Nawet ja sie bledow nie ustrzeglem, sa w filmie i sie z tym nie kryje, mowilem to juz paru osobom,
ile razy ogladam swoj film widze bledy, momenty ktore mozna by naprawic i poprawic, kwestia ze z takim podejsciem skonczyl bym film za 2 lata.... a i tak niezle sie z nim opoznilem... najnowsze fragi z filmiku sa z przed okolo pol roku......

Podsumowujac
dzieki za szczerosc i krytyke
Mam nadzieje ze uda mi sie uniknac czesci z tych bledow przy nastepnej produkcji o ile do takiej dojdzie...
Abigail
DISTUBED - THE GAME to jest muzyka do wymiataniny!!
i raczej nic tego nie zastąpi :]
sacuL
QUOTE (/17/Aluu @ 14:22, 29 03 2004)

Jezeli uwazacie lub znacie takowe uniwersalne kawalki ktore mozna wrzucic do filmiku FPP do ktorych nikt sie nie przyczepi smile.gif to naprawde smile.gif urosniesz/urosniecie w moich oczach....

Co do dobierania muzyki do ET, to imo najlepiej pasowały by jakieś mocne rytmy, dobry heavy metal nie jest zły. TEgo typu podkład do krótkiego fragmovie sl jak najbardziej się sprawdził. Co za brzmienie cool.gif

Co do filmu 7teens. Grove niemal napewno był podłożony pod poisonów (ale zgodze sie że średnio mi to pasowało do ET), O.S.T z Mortal Kombat jak najbardziej ok. Ostatni jakoś bez większych rewelacji.

Co cieszyło oko to: mnóstwo świetnych fragów, szczególnie Aluu fragujący 3 poisonów w 4 sekundy, oraz zabijający 2 z colta(miodzio), licznik fragów był również całkiem całkiem. Ogólnie filmik jest bardzo dobry. Mam nadzieje ,iż w niedługim czasie liczba tego typu fragf(estów)ilmów znacznie się zwiększy.

----- edytowany przez moderatora -----
na pewno
Thoro
Imo Grove za!@#iscie pasowal - ja nie lubie tego typu muzyki, ale w momencie kiedy zabijal poisonkow naprawde pasowalo bardzo smile.gif. Ogolnie filmik bardzo mi sie spodobal.... hmmm.... nawet bardziej niz True Destination blink.gif (moze dlatego, ze to nasza rodzima produkcja i nie jestem do konca obiektywny tongue.gif ) - chociaz w TD lepszy byl wstep i muzyka, ale muzyka to po prostu kwestia gustu i uwazam, ze marudzenie na temat muzyki jest bez sensu, bo nie dogodzi sie wszystkim blink.gif . [off-topic] To samo bylo z shoutcastem z meczu c4-poison. Frytka puszczal jakies kawalki i od razu zaczelo sie marudzenie, zeby to wylaczyl i puscil cos lepszego (fakt faktem, ze te kawalki nie byly zbyt ciekawe i mile dla mojego ucha wink.gif, ale niektorym sie taka muzyka podoba, wiec nie rozumiem takiego marudzenia. O gustach sie nie dyskutuje.
blinkkin
QUOTE (sacuL @ 15:37, 29 03 2004)
Co do filmu 7teens. Grove niemal napewno był podłożony pod poisonów (ale zgodze sie że średnio mi to pasowało do ET).

na necie mozna znalesc sporo przerobek w tym wersje acid. dance nigdy i nie bedzie nadawal sie do frag move. muzyka jest niewazna? wylaczcie glosniki i sprobojcie pograc w jakas gierke. nie wiem czy ktos zauwazyl, ale wszystkie lepsze produkcje mialy glownie gitarowe podklady z domieszka alternative. taka muzyka dodaje dynamizmu calemu filmikowi. swietnie nadaje sie tutaj szybki metal z dosyc lagodnym wokalem. w sumie powinienem skonczyc ten temat. niech ktos zapusc pod fragi hip-hop i oceni. taka muzyke mozna puszczac do trick-jump move lub cos w tym stylu. w przypadku tego filmu, gdzie wiekszosc akcji jest w wykonaniu allu (oprocz rollo jak fo) swietnie pasuje kawalek 'godsmack - i stand alone'.

Co do tekstu, nie przykladalem do niego wiekszej wagi, to miala byc proba filmiku o fragach a nie pokaz mozliwosci worda.....
czcionka i kolory tekstow nawiazuja do strony klanowej i tylko tym kierowalem sie w opisywaniu filmu

tutaj wszystko jest na swoim miejscu i zalezy od inwencji autora.

dzialo zostalo podlozone

kurde moze znowu sie czepiam, ale to chyba sie podklada dynamit pod dzialo. powinno byc dzialo zostalo wysadzone?

Misiek, co do fragow, obejrzyj filmik jeszcze raz trwa 12:50 jezeli dobrze pamietam z czego z riddle jest czesc o trenach i radarach.... lacznie jakies 3 min jezeli 3min >> 12,50/2 to moja matematyczka miala racje o mnie

tutaj zmienilem troche zdanie o filmiku. myslalem, ze 'only cw', a zostal wrzucony trening? niemile mnie zaskoczyles.

wybralem to co mi sie wydawalo najlepsze a biorac pod uwage licze sciagniec okolo 900 i liczbe skarg na muze okolo 10 jak dotad...

wiekszosc zachowa swoja opinie sobie i swojemu tasiemcowi. na forum jest ponad 1500, a ile wypowiada sie aktywnie?

Mam nadzieje ze uda mi sie uniknac czesci z tych bledow przy nastepnej produkcji o ile do takiej dojdzie...

zawsze lubilem marudzic. musze tutaj powiedziec jedno. najlepszy film et to tak samo jak sredniak z rtcw. czemu? akcje z rtcw wygladaja lepiej, znacznie lepiej. moze to jednak tylko entasis. oczywiscie czekam na kolejne produkcje. 17mythology obejrzalem 4 razy, wiec o czyms to swiadczy.
DeVastator
O to jest dobry filmik lecz troszke jakby gorszy od True Destination ale muza oh poprostu cudowna biggrin.gif chyba starczy by was zachęcić, nie no to powiem że w pewnym momencie przeciwnikami będą [=||=] co wy na to ? (fajnie zobaczyć polski klan w zagranicznym filmie wink.gif) Film polecam smile.gif. Aha był bym zapomniał film jest troche ciemny.

Salut !
rover
a mi w mythology nie podoba sie ani muzyka, ani wykonanie, ani ogolny klimat filmu (pomieszanie kilku klimatow?). jest to afkorz kwestia mojego gustu, bo wsrod samych fragow znalazlem kilka na prawde fajnych smile.gif
evil_lord
Powiem jedno: PIĘKNE. Naprawdę film /17/ jest Wspaniały. Muzyczka bardzo pasuje, choć jak takie coś leci w radiu to od razu wyłączam. Tu jest to pięknie wkomponowane, szczególnie "poison". Miodzio !!
eFeCT
hmmm..pomysl nawet bardzo ciekawy ... tylko ciekawe czy pojdzie biggrin.gif... Święty ma racje poczatek wszyscy chętni do pracy pożniej jest troszke gorzej smile.gif).... Jeżeli o html i troche php moge cos po skrobać chociasz przyznam sie ze z php to u mnie dość krucho dopiero go poznaje smile.gif ucze sie jak każdy smile.gif... a co do html niema problemu ... druga sprawa jeśli chcecie layout to moge poświecic swoj wolny czas .. moje stronki które umieszczalem niestety po upadały ale nic nie trwa wiecznie tongue.gif .. Teraz robie strone dla klanu "CrossFire" ( http://crossfire-et.fragism.com « zapraszam ) i mam nadzieje ze przypadnie wam do gustu tongue.gif ... Wiec jeśli bedziecie zainteresowani to prosze o kontakt 5691028 lub na ircu kanal #cichociemni nick ont4ro smile.gif ....
eFeCT
hmm po pierwsze jak się znalazł ten psot w tym topicu ?? hmm bardzo ciekawe .. :\ .. napisałem go w topicu który rozpoczol YaQ chodziło dokladnie o Fragmovie Center ohmy.gif ... czyżby błąd czy moze ktoś przerzucił tego posta ? hmmm bardzo ciekawe
chinook
Ja moge polecic film: Months on Tux@VII - Backup, oczywiscie nikomu sie nie spodoba bo muzyka nie taka i w ogole same warzywa. Mi sie jednak spodobal cool.gif

link: http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=567
Shynshylla
w dziale download jest dostępny film klanu [HKC] jest to w pelni polska produkcja , nie każdemu może się spodoba , ktoś powie że umie lepiej - nieważne robienie tego filmu dostarczylo mi i szafie dużo satysfakcji . Poza tym jest to nasz pierwszy film i napewno nie ostatni , zapraszam do ściągania biggrin.gif
Re5cuer
Filmik klanu [HKC] jest calkiem niezly moze i nie powala na kolana ale mi sie podoba szkoda tylko ze taki krotki. Mam nadzieje ze na polskiej scenie ET pojawi sie niedlugo wiecej wilmikow polskiej produkcji:)

Harry_potter
Mi sie podobał Trick jumping i DSKY.SKombinowałem je od kumpla na prawde warto je obejrzeć!!! biggrin.gif

[COLOR=red]HaRRY[COLOR=orange]_[COLOR=blue]PoTT3R
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.