[mageta]
13:49, 15 01 2005
R3 ET Clan Trailer r0x?!Najpiękniejszy i najlepszy trailer jaki widziałem. Przepiękne efekty graficzne i dobra muzyka. Bardzo dobre pomysły oraz oryginalność. Nie moge się doczekać pełnej wersji. Napewno bedzie to jeden z najlepszych filmów. Trailer można ściągnąć z tego linku:
swe rtcw
mageta. winny jestem Ci wielkie piwo za ten link...
A ja myslalem ze najlepszy film jaki widzialem to Dignitas.ET eXposed.
A to dopiero trailer... Piekny, sliczny, super. Ciekaw jestem jakie fragi beda
No jak na razie najlepszym fragmovie jest chyba dignitas.exposed...bo w tym trailerze nie ma właściwie nic konkretnego.
blacktyger
8:05, 27 01 2005
trailer od strony technicznej imo doskonały, ale jestem pewny że full bedzie bardziej zaniedbały, a poza tym treść będzie również - przeciętna. ale jeśli tak będzie to i tak prześcignie Dignitas - bo tam fragi są średnie jakość dobra ale muza z dupy :[
re:blacktyger
Nie podoba Ci sie addicted to base ?? Zwlaszcza ta brunetka ??
Sciagac fragmovies z RTCW wy ET lamy ! >:/ .Nie widzialem jeszcze filmiku ET w ktorym koles bylby naprawde dobry - no moze w Mamarosa jest pare ok akcji ,ale ogolnie to sux >:O.
blacktyger
18:09, 27 01 2005
omg Ty rtcw lamo :c
zrób topic o filmach rtcw to będziemy o nich mówili, tu piszemy o movikach et
wtedy będe pisał na temat moich 2 favorite filmach ... ofcors 2 z rtcw
[mageta]
15:01, 6 03 2005
The second level - by ShewieJuż drugi film Shewie'go, bo pierwszym był Shewie & Ganon 1st level. Film ten można zaliczyć do tych wyższej półki. Prezentuje on naprawde bardzo dobry aim 3 graczy: mAx'a , Shewie'go oraz Ganon'a. Jakośc filmu jest dobra. Czasami można dostrzec jakieś niedociągniecia. Muzyka w filmie jest świetna, nie liczac jak dla mnie kawalku Linkin Park'u. Natomiast ciekawe jest dla mnie to, że w filmie można usłyszeć polską melodię (2 utwór zaraz na początku po Linkin Park'u). Jak widać polska muzyka u zagranicznych pr0 playerów jest lubiana. Od połowy filmu można usłyszeć juz efekty z filmu, czyli "dzwonki" z hs'ów itp. Jest to mój ulubiony kawałek z filmu. Myśle, że film ten należy posiadać w swojej małej kolekcji. Produkcja ta bedzie moim zdaniem długa pamiętana. Zachęcam do oglądania.
Linki:The second level - by Shewie oraz komentarzeShewie & Ganon - 1st Level oraz komentarze
Filmiki...ach...bywają genialne i fatalne. A tak na serio to widziałem genialną produkcję do której jak znajdę do odrazu zamieszczę linka. Filmik jest spory ale warto go obejrzeć gdyż:
a) Są całkiem ciekawe fragi

Genialne obróbki graficzne
c) Świetny klimat
d) Motyw bullet time

e) Doskonała muza w tle
Muszę znaleźć ten filmik bo u kumpla widziałem....cudo, normalnie cudo powiadam wam.
-------------------
GenQcide
21:21, 1 04 2005
Dziś napisze o filmiku klanu eSr. (eSrael) ,a dokładnie "eSrael.The.Movie" bo taką właśnie nazwę nosi plik. Po ściągnieciu dużego ,bo aż 504 MB pliku, naszym oczom ukazuje się kilka plików min. reklamy,readme ,kodeki i FILM - na który tak bardzo
czekaliśmy =]. Filmik zaczyna się od (ehh) reklam sponsorów eSr, krótkie wprowadzenie (tak btw świetnie wykonane =]) ,jazda! zaczyna się ... Na swietnie przygotowanym configu mozemy ujrzeć wiele ciekawych multifragów ,na high jak i med skillowych przeciwnikach. Fragi wkomponowane w świetną ,niezwykłą muzykę ,która tworzy poteżny ,niesamowity klimat. To wszytsko utwierdza mnie w przekonaniu ,że filmik eSrael'a jednym z najlepszych ,jak i nie najlepszym filmikiem w EnemyTerritory ,który można polecić wszytskim! Ocena 5 (w skali szkolnej).
:U
[mageta]
23:59, 2 04 2005
Dokładnie GenQcide. eSrael.the.movie to naprawde świetny i godny uwagi fragmovie. Jest on zdecydowanie jedną z najlepszych produkcji. Dobra jakość, odpowiedni cfg i świetna muzyka... wszystko to można znaleźć w tym filmie. Można w nim zobaczyć skill graczy eSrael'u, czyli: Mirage, Mati, Empo, AQI, Miron, Ruzz, Plissken oraz Somo. Fragmovie został zrobiony przez shAdowmAn producions. Jedna rada: ściągać i oglądać!
MUZYKA:
Infected Mushroom feat. Holymen - Desert Storm
Qlimax - The Prophecy (jeee!)
Hoobastank - Out of Control
Jennifer Saunders - Holding Out for A Hero
Juno Reactor/Don Davis - Navras
Basement jaxx - Red Alert
Fajny jest filmik klanu eSrael ,naprawde niezle ich jada , nie mowiac juz o muzyczce
pierw na pierwszym miejscu byl exposed dla mnie za caloksztalt wszysto bylo na calkiem rpzyzwoitym poziomie[jakosc,cfg,frag...] ale gdy zassalem esrael.Movie to kopara mi opadla ;O mega jakosc filmu ,ladny cfg dobrany do filmu,montaz za**bisty no i oczywiscie same fragi pozostawiam bez komentarza...filom pokazuje naprawde duzy poziom...obecnie jest to moj najlepszy film jaki ogladalem ...
Mam dla was dwa filmy zrobione prze osoby z klanu (FA) Polecam !!!
2Laggy2JumpWalking in the air
tranx-san
19:55, 21 06 2005
esrael the movie podobal mi sie tak sobie.. moze dlatego iz nie lubie gwiazdorskich fragow i teh 1337 klanow
najlepszym fragmovie jest oczywiscie we must alive... za tytul dalbym oscara
Najlepszym imo filmik (pod względem wypaśnych fragów i przyjemnej muzy) jest MamaRosa bodajże by Raziel. BTW wie ktoś, jaką on miał xywę, jak grał w sae?
Mageta, chyba podałeś zły link do filmiku, bo prowadzi on do:
vittuux_uhootte_by_teknomansFilmik baaaardzo dziwny i zarazem wymiatający. Polecam sprawdzić.
Kilka dni temu wyszedł mAx the Movie: Chapter 2! Nic tylko zasysać. Mnóśtwo fragów przeciwko najlepszym klanom (zwłaszcza saevus), reprezentacjom (w tym PL ;] ) i wogóle fajne wykonanie. Polecam. :c
Chciałbym usłyszeć filmik z muza Sepultury (Roots Bloody Roots), Slayer (jakikolwiek). Może znacie? Może napiszcie jaką muze wy chcielibyscie uslyszec?
a tu link do mojej wielkiej produkcji
http://www.wola.ples.pl/~w1/TOPEK/topekfragmovie.rarfragi raczej na polskim podworku
DaWiDsOn
21:02, 11 09 2005
Ja mam b. duzo fragmovies z ET ( z cs tez, ale to juz inny temat i nie to forum

). Sciagam fragmovie patrzac glownie na dlugosc (20 min. rlz :]), ale tez na muzyke. Oto moja kolekcja:
- A casual movie
- Born to be lame
- eSrael the movie (jeden z pierwszych jakie mialem :])
- The duel
- kvEtakes_n_kEdlubnes
- fragmovie (to ten desanta (pistols) i oracle (sync)
- FBI- the first bullet
- innervision
- niedziowiedz
- QBn!'s_jumps (trick jumpy)
- Enemy_is_a_noobie (zabawny film z et

)
- team VagrantS - the Movie
- Trickjumping-in-ET2
- True Destination
- U96DGZAFRAGMOVIE
- WoW TV by Thoro
Jak widac spis w porzadku alfabetycznym

. A tak przy okazji, sciagam oczywiscie z www.own-age.com

.
shinigami
21:19, 22 09 2005
Wie ktoś skąd można ściągnąć Behind Enemy Lines : Making of RTCW. ?
A z filmów polecam Prepare for Liftoff, film NIEDZIOWIEDZA, Dignitas exposed,I am a lagger, Kihmovie , i najlepszy ze wszystkich Newbie with a panzer.
Violent_Reflection -> film RTCW... swietny, jeden z lepszych jaki widzialem. Swietna grafika!
sciagam filmy z serwera
ftp.ludd.luth.se
katalog:
pub/misc/swertcw/movies
Bordini
12:48, 12 11 2005
shewie and ganon ROX :]
heh dawno nie zagladalem na to forum. W ET juz prawie nie gram, ale podziele sie z sentymentu do tej gry za!@#istym filmem z BF2, naprawde polecam - link ponizej. Sceny z "tutoriala" i "monthy pythonowskie" to majstersztyk ;) Filmm z kategorii "funny".
http://levi.teamspeak.org/downloads/BF2/movies/Mine.rar
Estaloth
23:21, 26 11 2005
tranx-san
12:48, 28 11 2005
Ostatni film ktory mi sie tak naprawde podobal byl max chapter 2 bodajze... tak naprawde teraz to jhuz nie ta sama gra co kiedys i nie ten skill. Wielkie wrazenie zrobil kiedys na mnie true destination robiony przez dsky.
Swietne sa filmy z rtcw z uwagi na bardziej dynamiczne akcje i wiecej killing spree. Zrobic killing spree powyzej 3ch w et jest naprawde ciezkie do zrobienia, bynajmniej mowie o akcjach typu: gosc x pojechal w twarz 5ciu w 15 sekund. W et najwiecej akcji jakie widzialem to zabijanie podnoszacych sie medykow, albo typowy backrape tudziez akcje z prone'a.
Ja osobiscie preferuje spam nejdami puszkami czy pfem od klasycznej wymiany ognia na smg.. a prawdziwych spamerow wydajacych filmy jest naprawde niewielu. Dobry byl tez film wingheavena z warning.
ahh zapomnialem deflekt0r tha movie 10/10!
film estalotha jak i rowniez fragmovie FF jezeli chodzi o fragi - sredni. Wykonanie od strony technicznej bardzo dobre.
ps. jak ktos moglby zapodac direct linka do true destination dsky'ow bylbym wdzieczny. nie moge sie odnalezc na tym ftpie swe :[
pietszak
16:54, 12 03 2006
Mi sie najbardziej podobaly : NIEDZIOWIEDZ fragmovie, team Vagrants ( VgS), Estaloth, eSrael podobno najlepsze ale sciagnelem zepsuty plik :/. A tak wogole jesli w fm jest super muza to i cale fm fajne nawet jak fragi sa przecietne
pentiak
23:49, 28 05 2006
Mógłby ktoś polecić jakieś nowe filmiki warte ściągnięcia? Ten topic jest troche martwy ostatnio :/
Estaloth
22:36, 29 05 2006
Przez ostatnie pare miesięcy nie wyszło zbyt wiele filmów, które byłyby warte uwagi. Z tych wartych polecenia to:
fragarea1
indu vol 4
Kris ET Movie
Shapeshifter (świetne synchro)
WoW Presentation
GenQcide
23:35, 29 05 2006
Mógłby ktoś polecić jakieś nowe filmiki warte ściągnięcia? Ten topic jest troche martwy ostatnio :/
No bo ciężko żeby topic był zawsze aktywny, tak btw przeciez ten temat ma 3 lata...
a mi się ostanio bardzo podobało fragmovie viola 'A Violent Day 2', niby muzyka nie taka dobra cfg tez, ale imho fragi są jedne z najlepszych jakie widziłem wogole we fragmovie. Film godny polecenia..
z tych troche starszych to jeszcze winghaeven out of the way-za)ebiste efekty specjalne
-Uncertainly Prinpipal;
-Duality;
-Farmer Boy 2k5;
-Dignitas eXposed;
-r3 trailer;
-Step Back by Anubis;
-aSylum trailer;
-sEnti trailer.
To chyba najlepsze trailery i fragmovie.
//PS. Nie wiem co jest z tym forum bo poprawialem napis Prin"c"ipal 5x i dalej pisze Prin"p"ipal
Pamiętam, że kiedyś oglądałem świetny filmik- most wanted cheater. Poszukajcie na www.youtube.com
MorFeuS
23:18, 12 03 2007
podobał mi się film ET Thora - The Longest Day! Podobał mi się pomysł aby zrobić akcje na Omaha Beach czy jak to się zwie. Gratzy dla Thora.
Super super, wy tu o filmikach a ja mam prawie wszystkie jakie moglem sciagnac i dupa zadne kodeki nie pasuja

HELP ME!!! sciagalem wszystkie jakie mozliwe, natrulem tylko czas i tyle

Jedyny jaki obejrzalem to filmik klanu one4one - nawet nawet
MorFeuS
20:47, 13 03 2007
Jeżeli nie sciagnąłes kodeków wraz z filmami to proponuje zassac klmcodec. Ja mam wersje 152 ale sa nowsze. Ja nie mam problemów z kodekami, więc jezeli sciagniesz nowe, to tym bardziej problemów nie bedziesz mial
KamIkAzE
21:02, 17 03 2007
Jak ktos ma dobrego neta albo duuuzo czasu to niech sobie sciagnie to:
http://www.own-age.com/vids/5951Powodzenia
Jak się robi takie filmiki?
MorFeuS
18:38, 21 03 2007
Spedzasz przed kompem 30 godzin i filmik juz masz >D www.Thoro-Pictures.com tam sobie wejdz i zobacz :]
TheOtherS!de
20:02, 21 03 2007
malo oryginalny bede, ale parodia magnifica.
MorFeuS
23:34, 22 03 2007
Mi sie fragi nie podobały, tzn były fajne, ale myślałem, ze zobacze coś lepszego :( A oprawa graficzna tez nie jest na 6... mówie o parodii magnificia
TheOtherS!de
19:21, 23 03 2007
O te linki działają tu gościu nie miał neta a miał scriny i sie nudził :)
http://rapidshare.com/files/22127678/-KL-Eng.wmvhttp://rapidshare.com/files/22139332/---KL---_0001.rarTen pierwszy lepsza jakość ale za to 2 ma lepszą muzę :)
CYTAT(conish @ 19:00, 22 03 2007) [snapback]60458[/snapback]
malo oryginalny bede, ale parodia magnifica.
JEden z lepszych jakie ostatnio wyszly, fragi sa niezle, oprawa graficzna tez mi sie podoba, ale jak dla mnie za dlugie intro i oklepane. Akcje z pf mi sie podobaly i pokazane fragi Raveneye na goldzie, gdzie jest splitscreen. Ogolnie bardzo sympatyczna praca kamer jest zastosowana.
Osobiście nie nawidze ogladac fm, poniewaz jest to zabicie 6na farcie xD. Ale z wszystkich movie, które obejrzałem pod tortura admana lub z wlasnej to spodobal mi sie ETAllStara cz.1 i film thora na tegoroczny konkurs ;d
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.