Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poprzednie klany
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Stron: 1, 2, 3
Outs!d3r
Witam. W tym topicu możecie wypowiadać się na temat swojej przeszłości na scenie ET. Konkretnie mam na myśli klany w jakich byliście oraz jesteście. Ja osobiście na początku kariery bylem w [ToD], zrekrutował mnie tam BoBeR(obecnie 4fun), nastepnie |mW| - niestety rozpadł się, a teraz jestem w -|WA|-, które ostatnio zmieniło nazwę na [WILD_A]. To tyle ode mnie. Czekam na wasze posty
Valkir
Łezka się kręci w oku wink.gif Ja grałem w małoznanym lub nieznanym klanie NMS. Zapowiadało się całkiem nieźle; klan założony (przeze mnie biggrin.gif ) 10 października,zakończył działalność na początku grudnia.
Ghost
Ja kiedyś siedziałem klanie swojej strony - Chaos Legion. Niestety stronka padła i klan został zamknięty. Jednak strona będzie reaktywowana, ale do klanu nie wrócimy - nie moge być jednocześnie CL'em Chaos Legion i The Great X smile.gif
FreeZz
Ja Gralem Tylko W Jednym Klanie CkM sad.gif Szkoda Ze Juz Nie Istniej sad.gif Klan Byl Nowy I Jak Duzo Nowych Klanow Szybko Sie Rozpadl . A Teraz Jestem Wolnym Strzelcem biggrin.gif Ale To Raczej Przez Moje Lacze dry.gif
Mad
w ET byłem od poczatku w [KmH] już jestesmy 7 mechów tongue.gif
resq
LP, SoH a teraz wolny strzelec ohmy.gif
nie musicie się ustawiać w kolejce po mnie biggrin.gif z każdym chętnie porozmawiam na mój temat biggrin.gif
kaczor
Ja bylem, jestem i -mam ndzieje- bede w SoN (taka nazwa byla na poczatku potem sie kilka razy zmieniala a teraz to jeszcze nie wiemy jaka jest tongue.gif, a zmiany te spowodaowane rotacja zawodnikow smile.gif)
nemroth
nie caly miech gry i przygarnol mnie klan w ktorym obecnie jestem, innych wczesniej nie mialem
Thoro
Ja nie mam sie czym chwalic, bo zaczalem od klanu PN. Jednak "wspaniala" organizacja w klanie sklonila mnie do zalozenia wlasnego klanu. Po 2 tygodniach grania w PN postanowilem zalozyc swoj klan, o nazwie Underground Army. Stalo to sie 17 pazdziernika tamtego roku smile.gif. Nie zobaczycie juz jednak ludzi biegajacych po serwerach z tagiem .:UA:., bo wczoraj zmienilismy nazwe na .:UF:. (United Forces Multigaming Clan) i stalismy sie multiclanem smile.gif. Reasumujac prawie 3 miesiace jestem w jednym klanie i to swoim biggrin.gif
R4Gn4k
Ja klanow w sumie nie zmienialem ale na poczatku dosc smiesznie to ze mna bylo. Pierwszy raz gralem w et i nawet niewiedzialem co trza zrobic (powiedzmy ze zachowywalem sie jak warzywo tylko ze lepiej strzelalem) i tak sobie grajac dla zartu napisalem czy ktos nie chce mnie do klanu (biorac pod uwage ze nawet niewiedzialem ze na oasis trza mur wysadzic) i o dziwo jedna osoba z niejakiego klanu AK zagadal do mnie wiec sie dolaczylem. Po 3 dni gry z nimi(ciezko to nazwac gra jak nawet niekazali mi grac) zmienili nazwe na KmH o ile dobrze pamietam:<( tak tak mad byl moim clem:<) i stwierdzilem ze gra w tym klanie niema sensu i po 5 dniach odszedlem. Potem dosc duzo klanowiczow odeszlo od kmh i zalozylo WP i znowu zostalem schartowany przez ta sama osobe. WP mialo wiele zmian i doszlo do tego ze ze starego squadu zostal tylko cl a reszta odeszla i byl nowy squad. WP zaczelo grac normalnie z taktyka i wszystko bylo cacy, az wkoncu doszlo do klutni poniewaz cl byl malo zangarzowany w zycie klanu. Praktycznie caly squad wp zalozyl nowy klan Fallen lords. Doszlo kilka osob i klan trwa do dzis.
KreciK
Ja po tygodniu gry wszedłem w szeregi UA i jak powiedział Thoro teraz to jest UF.
blacktyger
heh ja zaczołek kariere od klanu ...... Kochanego Areczka C wszystkim znanego smile.gif

[ACOS] oczywiscie nie minoł tydzień i nawet raz nie spotklaiśmy się w grze .... poprostu odszedłem (a po tygodniu od mojego odejścia klan się rozpadł)

|mW| tam byłem 2 tygodnie i rónież ani razu nie spotkaliśmy się w grze .... nic dalej nie musze mówić ..

k!AA prowadzi go osoba która nie da pomijąć obowiązkami ... czyli jedna flacha dziennie (anonimowi alkoholicy tongue.gif) a tak an serio kaln trzymany w rydzach .... jest tren to trza przyjść i już smile.gif .... jak narazie tutej trfam smile.gif
Lobo Kid
wow pierwsze slysze o tych waszych klanach ktore zmieniacie jak rekawiczki hmm. ja w et w zadnym klanie nie bylem i nie jestem bo nie zauwazylem jeszcze zadnych dobrych ale pewnie sie myle. natomiast bylem [BK]w starym rtcw i ciagle uwazam ze to najlepszy klan ever byl biggrin.gif
Ginuś
JA natomiast na początku swojej drogi w et byłem w 4fun. Siedziałem tam 3-4 miesiace, a odszedłem stamtąd nie dlatego iż nie chciałem tam grać, czy też pokłóciłem się z kimś (jak to większość piszących), ale dlatego, że padł pomysło organizacji 2 składów (pomysł ten trwa do dzis :/), który bardzo mi sie nie spodobał poniewaxz podobne "coś" przeżyłem w pewnym klanie w rtcw (mianowicie ss ale ciiiicho tongue.gif). Tak wiec nie chcąc powtarzać tego co przeżyłem kiedyś odszedłem oznajmiając, ze do żadengo innego klanu sie nie wybieram... grałem ciągle ffa (w sumie przez prawie miesiąc) dostałem kilka propozycji gry w różnych klanach (jedne znałem lepiej drugie gorzej), wśród nich pojawiła sie propozycja Damiana z Fallen, którą początkowo odrzuciłem z wiadomych względów. Jednak po miesiącu grania w et zrozumiałem, że ffa nie daje mi tyle radości co gra klanowa, więc z tymi bardziej konkretnymi ofertami postanowiłem negocjować (nie wiem jakiego słowa użyć bo te chyba zbyt mocne smile.gif). I oferta Fallen była dla mnie najbardziej przeżysta, gdyż grają mecze regularnie i nie jest im w głowie tworzenie 2 składów. heh trochę się rozpisałem tongue.gif, miłej lektury...
eInHeRjER_pL
W sumie gracze dziela sie na dwie kategorie: tych dobrych i tych nowych co zaczynaja kariere i w oproownaniu do tych pierwszych graja jeszcze bardzo slabo. Ja naleze do tych droogich wiec nie mam szans dostac sie do lepszego (naczesciej klanu juz z historia) wiec dolaczam do nowych klanoow a ze sa nowe to sie szybko rozpadają. Na poczatku bylem w CWD (nie pytajcie co to znaczy bo nie wiem). W sumie dosc niski opziom ale fajni goscie, kiepska organizacja. Poozniej bylo 4team - beznadizjny klan - kiepska organizacja, kiepscy klanowicze i nie gralem w klanoowkach a to dtalego ze gralem gorzej tylko dlatego ze Cl i reszta to byli qmple i brali tylko swoich qmpli. Poozniej proobowalem dojsc do UA ale za slabo gralem i postwnoailem zalozyc wlasny klan. Ale nie zalozylem calkowicie sam tylko z innymi goscmi. W sumie to oni zakladali a ja im pomagalem. Rozpadl się. Pozniej zrobilismy z kilkoma goscmi z tego klanu nowy. ja odeszlem bo mnie to wk#!@ialo wiec tez sie rozpadl. Obecnie juz prawie mam nowy klan. Znacznie lepszy niz poprzednie. Na razie mnie sparawdzają. Ale nie powiem co to za klan.
blinkkin
do pierwszego klanu trafilem dosyc przypadkowo. troche myslalem o Legionach Polskich, ale klan rozpadl sie. wczesniej stworzylem logo dla klanu Underground Army i w taki dziwny sposob trafilem tam na jakies 2 miesiace. odszedlem glownie z powodow osobistych i nerwowych sytuacji wywolanych przez niektorych klanowiczy. pozniej chcialem zrezygnowac z gry w ET, ale zaczelem rozmawiac z kolega z LP. stworzylismy nowy Klan Anonimowych Alkoholików. narazie organizacja wyglada tragicznie, ale wszystkie nowe klany mialy takie problemy. wspominalem, ze szukamy swiezych twarzy do klanu, odzew byl dosyc mocny, jednak z okolo 30 kandydatow nikt nie spelnial podstawowych warunkow.
TgcRap4
QUOTE (R4Gn4k @ 22:30, 7 01 2004)
Ja klanow w sumie nie zmienialem ale na poczatku dosc smiesznie to ze....

ohmy.gif OMG Jakie AK --> KmH ? WP powstalo z niezadowolonych graczy SoH ( Soldier of Honor multiklan do ktorego wstapilo AK ), nie z zadnego KmH :/ . Wiec w KmH nie byles.
Runos
QUOTE (nemroth @ 20:47, 7 01 2004)
nie caly miech gry i przygarnol mnie klan w ktorym obecnie jestem, innych wczesniej nie mialem

Powiec lepiej gdzie grash tongue.gif

A ja po 3 dniach grania( i za razem moja pierwsza gre fpp) zaczelem grac w klanie GROM... Potem klan sie rozpadl ale wiekshasc statrych Gromowcow stworzylo DoW. Jednak sie pewnego dnia poklucilem z jednym z clow i z jednym z graczow i poszedlem do klanu MC... Jednak Mc wtedy bylo jush bez clavisha i arto..... Potem po rozmowie z clem po jakims czasie wrocilem i jestem w DoW... Tyle tyle mojej historyjki
evil_lord
ech....na waszym tle wyglądam dość marnie. Podobnie jak Thoro, od zawsze jestem w "swoim" klanie. Na początku pod wpływem nagłej reakcji, założyłem razem z innmy kumplem klan Jackass Clan biggrin.gif . Był to klan jeszcze na początku naszej gry, dopiero poznawaliśmy plansze, klanówki z takimi "mocarzami" jak BTS, czy ACOS, wyglądały tak, że zbieraliśmy się na jednym serverze i jechaliśmy kampanię biggrin.gif....to były czasy unsure.gif .....po kilku miesiącach, dokładnie w październiku, podjęliśmy decyzję o zmianie nazwy na 13th division. Bo kto by poważnie traktował klan o nazwie Jackass Clan. biggrin.gif Tak więc teraz jestem w 13th, spokojnie sobie trenujemy gramy spary i ogólnie przygotowujemy się do CB. nie wiem co jeszcze powiedzieć..........v55
Dajmos
ja założyłem Klan MJb , ludzie z mojego LANa , było spoko , zagraliśmy jednego spara i mieliśmy do dupy Ping więc zwątpiliśmy tongue.gif i sie rozpadło potem nastałczas klanu DMC który tez się rozpadł :/ szit szkoda fajnei miało być :/ a teraz nie klan ALE BEJBI TEAM tongue.gif ;]
Gooral
A ja sobie z Valkirem grałem w NMS... teraz tylko ffa, bo czas nie pozwala na gre w klanie sad.gif
nemroth
Runos a po cio Ci wiedziec do jakiego ?? ohmy.gif
jestem w IC i zapowiada sie na to ze raczej bede (o ile czegos nie zburacze i mnie nie wy!@#ia :/)
Cezar
za RTCW byłem w BC biało czerwoni (podobno był to pierwszy klan stricte nastawiony na RTCW) prawie dwa lata ale nic się i nie działo... i jakoś w maju 03 wy!@#ali mnie za brak aktywności huh.gif . przed wakacjami pojawiło się demko et w które zacząłem pykać jako wolny strzelec. okazało się że AmO_Dm znajmomy z BC przeszedł do BRO|1| i tam mnie ściągnął. jednak w bro sytuacja zrobiła się mocno nie sympatyczna i odeszliśmy do *gp* które składa się z kilku ludzi z bc a tak wogóle to jest to jeden z lepszych klanów q3 i mamy multi klan (to jakoś tak się nazywa).
mało to składne tongue.gif
pzdr
R4Gn4k
QUOTE (R4Gn4k @ 22:30, 7 01 2004)
Ja klanow w sumie nie zmienialem ale na poczatku dosc smiesznie to ze.... 

OMG Jakie AK --> KmH ? WP powstalo z niezadowolonych graczy SoH ( Soldier of Honor multiklan do ktorego wstapilo AK ), nie z zadnego KmH :/ . Wiec w KmH nie byles

Moj blad zapomnialem ze bylo jeszcze soh z tego co wiem z soh powstalo kmh a z reszta niewazne
btw
to i tak nie zmienia faktu ze mad byl moim cl:c
Zdun
Ja na początku byłem w CkM które sie już rozpadło sad.gif a teraz jestem vCL klanu RC biggrin.gif
Swiety
Może to nie będzie o klanach tylko ET

1997-1998: Aod (Qw-Q1 clan)
1998-1999: TFA (Qw-Q1 clan)
2001-2002: THC (Q3/RTCW clan)
2002-2003: fUzz (RTCW/ET clan )
Chociaż fUzz brakowało dużo do ideału to imo był to dotychczas najbardziej profesjonalny, najlepszy klan z którym odnosiłem jakieś sukcesy - dotyczy to tylko RTCW
2003: LuZzz (RTCW clan) LuZzz połączyło się później z FF i gra obecnie również w ET.

Aktualnie nie gram w żadnym klanie - FFA only :/
Lobo Kid
no prosze jakis stary wyjadacz sie odezwal tez biggrin.gif co w rtcw wiecej pogrywal jak ja smile.gif
1997-1998: Aod (Qw-Q1 clan)
1998-1999: TFA (Qw-Q1 clan)
2001-2002: THC (Q3/RTCW clan)
2002-2003: fUzz (RTCW/ET clan )
teraz przynajmniej wiem o czym mowa biggrin.gif
DaBi
Moja droga to...

VMC - Virtual Military Complex - od otrzymania pełnej gry czyli jakoś przed PRLem w którym grałem. Bylem tam aż do kolejnego rozpadu po którym i ja się odszedłem. Czyli to byloby chyba jakoś do wiosny 2001

THC - The Heroic Clan - najwiekszy klan w jakim kiedykolwiek byłem ( w porywach do 30 ludzi i 4 składów laugh.gif ) grałem tam w D day czyli kolejnej drugiej lidze Wolfa. Po odejściu paru graczy w tym Cla dziwnym trafem zostałem sam Clem razem z innym graczem.
W lidze mieliśmy dość dobre miejsce spokojnie kwalifikujące do play offów. Po moim powrocie z wakacji okazaloo się że klan się wypisał z ligi. Wkurzyłem się i miałem dość klanów.

4FuN - namówiony przez byłego gracza THC postanowiłem dołaczyć jako 4 zawodnik do tego anty klanu .
Nie graliśmy meczy ... bardzo długo. Z czasem powoli zaczął się budować skład ludzie nawet kojarzyli ze 4FuN to klan. Później przyszła liga Mitosa którą omineliśmy sam nie wiem czemu. Grałem sobie tam dalej aż do wyjśćia ET oraz późniejszej decyzji o przejściu na ta grę. Dywizja RTCW została zlikwidowana sad.gif I pozostalo ET. W Et gram od początku odkąd wróciłem z wakacji tylko ze poprzedni sprzet raczej nie umożliwial prawdziwej gry. ( Cel 500 192 SDRAM Radek 9100 64DDR ) Aktualnie po upgradzie sprzętu przeszkadza tylko moje słynne łacze. Ale już i tak jest to lepsze niż było. Narazie gram w 4FuN jak to bedzie dalej czas pokaże. Zresztą chyba tam się do mnie przyzwyczaili... bo z innych bym myśle wylatywał szybko wink.gif
Jędras
Na początku był chaos.... smile.gif czyli FFA. A teraz gram już jakieś 3 miechy w /303/. Jest to mój pierwszy klan i mam nadzieję, że wytrwamy. /303/ 4ever biggrin.gif

EDIT 07.04.2004: Dalej w /303/ eeeehh..... biggrin.gif

EDIT 13.09.2004: Dalej w /303/... tongue.gif
Berti
Moja historia w IDOL'u ET byla bardzo przebojowa, zaczynalem jako młody chłopiec na wsi (Wyrwidupy woj.śląskie) a skończyłem na Rakowieckiej jako klawisz (nie mylic z imc Claviszem - respect).

a oto ważniejsze kamienie milowe:
1904-1990: Doopah (Rodzinny klan w ktorym przetrwałem 2 wojny swiatowe, komunizm oraz Balcerowicza-rispekt man)
1990-1999: TFA_Doopah (Z racji sentymentów utworzyłem klan z kolegami spod trzepaka, w którym twardo przetrwalismy rewolucje internetową)
2000-2002: TerroryściHlapiąCzęsciej (Będąc pod wrażeniem wileu imprez terorystycznych na całym świecie założyłem mały klan z z Osmalonym z Budy Load'enem)
2002-2003: SZPARA (SZybkie Panie Atakują RAzem (nul nul eins nul eins nul nul żul) Geniallny klan na którym zrobilismy kupe szmalu przerzucajac primadonny zza Buga
2004 -> Rakowiecka Zielaznyj Krzyż(tu odpoczywam spankując co jakis czas zbanowanych na CB gosci z Finskich klanów)

GG GL
KK THNX BYE
smile.gif
z powożeniem
BertAss
/17/Aluu
~1996/1997 - ET raczej prototyp klanu, grupka ludzi latajaca od kaffe do kaffe, grajaca we wszystko co wtedy mialo multi smile.gif
~1998 - SW pozniej Q2E (q2 dm)
~1999 - BK (q2 dm)
~2000 - DS, Sonic, RoA (q2 ctf)
~2000-2003 - P (q2 ctf)
2003 - 20XX - 7teens (et)

Evingolis
1)Bóg stworzył wszechświat.

2)Później całą reszte bzdur.

3)Roczna (1-2 klasa liceum <-4y Aluu smile.gif ) fascynacja SC i kilkaset pojedynków na Bnecie. Bez klanu jednak z powodu braku netu w domu.

4)Nic.

5)Maj 2002, spotkanie z RtCW. Półroczne ffa w RtCW. Kilka propozycji jednak z różnych powodów odżuconych. Czas zawiązywania znajomości.

6)Wreszcie skuszony wazeliną wink.gif Kijusa wstąpiłem w szeregi klanu MW .

7)Po niedługim czasie zmiana nazwy na SS. Klan był to że hej. Oficjalnie zapisanych zawsze 20-30 ludzi, pojawiało się 5-10. Kolejne wzloty i upadki (szczególnie upadki biggrin.gif). Klan miał bogate doświadczenia i perypetie (słynna próba trenera Niedzia uczynienia z nas...hmm...czegoś tongue.gif ).

8)Wyjście Ettest, później ET i utworzenie dywizji ET do której się odrazu wepchnołęm smile.gif. Spadek i tak nie wielkiej aktywności w klanie. Po wakacjach rezygnacji z gry klanowej z masy powodów (ciężko było opóścić klan po wielo miesięcznej grze ale jednak).

9)Spokój i luz ffa, niestety zabarwiony desperacja (poziom ffa). SS tworzy 2 skład do ET (WSS) w którym znajdują się wszyscy którzy grają dłużej w SS. Tym razem skuszony wazeliną wink.gif Materraca wracam do domu.

10)Happy End.
Khain
RtCW:
Enigma (zalozylem =] i zakonczylem nieudana fuzja z VmC)
PL - Polish Legion
Riddle
Iron Cross - od grudnia 2003 ( niedlugo po finalach D-Day'a)
ET:
Iron Cross - the one and only :]
Usagi
btw 4fun: wpierw byly 2 dywizje (et prowadzil evan), potem dywizja rtcw przerzucila sie na et. tak w skrocie
co do klanow, hmm, mielismy pisac tylko o et smile.gif ale kk, zaczne od rtcw, w sumie to ciaglosc
VMC -> Iron Cross -> BK -> Riddle -> Respect -> dN -> WarP -> fUzz -> Riddle.ET -> CC
duzo klanow ale czesto przypadek o tym decydowal... do BK trafilem w jego najgorszych dniach, co nie zmienia faktu ze atmosfera tam byla najza!@#istsza, dN i WarP rozpadly sie mega szybciachno, fUzz toze sie rozpadlo (tez wielka szkoda, bo klan mial mistrzowski potencjal i w ogole ownowal), riddle.et tez sie rozpadlo, do tej pory niestety nie wiem jak (ktos cos komus za plecami podczas nieobecnosci cl i tak riddle upadlo).
teraz siedze w CC i mam nadzieje ze nie przyniose pecha klanowi jak innym smile.gif
EmbeZZlemEnt
ja chyba bede mial tutaj najdluzsza liste tongue.gif
1)BSM.rtcw
Za!@#ista ekipa, tylko za lightowo podchodzili do sprawy trenow, meczy. Po drugie za malo ludzi bylo aktywnych w klanie. Fajna impreza dla kogos kto chce grac raz na ruski rok
2)Da.rtcw [DemonyApokalispy]
Za!@#isty klanik [teraz to chyba czesc ekipy z 4fun] gralem w nim do konca.
3)THORN [DA+GROM]
Troche lewa fuzyja dwoch klanow, polecialem z niego dyscyplinarnie jesli dobrze pamietam :]
4)VMC.rtcw [Virtuti?MiritalyCross chyba czy jakos tak]
Wylecialem po chyba dwoch tygodniach grania :] Rowniez dyscyplinarnie czy jakos tak huh.gif
5)Riddle.rtcw
Gralem przez kilka dni, po czym grzecznie podziekowalem za gre, bo swierdzilem ze killka osob tam nie pasuje biggrin.gif i raczej psuja atmosfere grania
6)Posion.rtcw
Fajna ekipa, ale nie moglem grac daleje bo wtedy zaczely sie moje problemy z laczem [slawne juz, bo miewalem je tak mniej wiecej sezonowo] Zreszta chyba sie teraz do mnie nawet nie przyznaja
7)WarP.rtcw
Dobry klan tylko sie sypnal, byc moze dlatego ze wyszlo et i wiekoszsc ludzi sie przezucila, moze dlatego tez ze byly wakacje. Ekipa przekonretna jesli chodzi o fpp - czyli kolesie lubiacy popalic i popic biggrin.gif
8)t-5.et(the shadows]
Skillowcy z q3 [troche do nich nie pasowalem], duze checi malo pracy - odszedlem
9)easy.et
Gram w nim teraz biggrin.gif

Napisalem gdzie gralem przez te 30 +/- miechow mojej kariery sieciowej. Jak cos podupilem to trudno bywa

PS. Gdzies jeszcze bylo BK, ale nie pamietam gdzie D:
4d!
-=:]S&D[:=- klan CS zalozony z kolega smile.gif

pozniej gralem przez prawie rok w RTCW (bez klanu pod roznymi glupimi ksywkami, prawie codziennie inna smile.gif )
Teraz gram w WSS [jak juz ktos napisal jest to druga dywizja klanu SS]
logres
rolleyes.gif Imo heh moja historia nie jest zbyt długa . Na początku gralem jak warzywo i niczego sie nie spodziewałem jednak pewnego razu gostek o pseudonimie mastaBlasta przyjął mnie do ac . Jednak ac szybko rozpadlo sie . Następnie z szybkim czyli warchiefem zalożylismy własny klan warnng , który z pewnych powodów zmienił nazwe na Danger . Jednak brak zaangażowania graczy doprowadzil do rozpadu . I tak bląkałem pytając sie cl-ów lepszych klanów czy mnie nie wezmą . Jednak nie bylo nigdzie miejsc. Aż wkońcu zapytałem się dankana czy nie ma miejsca i okazało sie że jest . I tera gram w cc . I to narazie all jak bedzie coś więcej zrobie edit i dopisze :] blink.gif
djiNn
dobra zatem,

gram od konca wrzesnia, a juz zdazylem sie przewinac przez nastepujace klany:

_]|[_ tower - ktore opuscilem ze wzgledu na problemy ze szkola
SoN - opuscilem ze wzgledu na brak organizacji i ogolne zamieszanie
dg - najwazniejsze osoby opuscily klan, a cl nie mogl sie zajmowac klanem z powodow osobistych
obecnie zagrzalem miejsce w cc, z ktorego wylece jak tylko przestane ich smieszyc wink.gif
ptOk
gralem kiedys w takim, khem khem, "klanie" - dg (hi! djiNn wink.gif ale jak odeszly te "najwazniejsze osoby" (o kogo ci chodzi djiNn ;P ;P ) prawie przestalem grac w et. Potem brat wciagnal mnie do klanu _easy. Fajno jest. Pifo jest dopre. Howgh. tongue.gif
TgcRap4
Nom to tak, teoretycznie od poczatku sceny siedze w jednym klanie ale w praktyce bylem w 3 a moze nawet 4 roznych tongue.gif omfg!
Koniec czerwca poczatek lipca - Armia Krajowa, AK.
Lipiec - sierpien - Soldier of Honor, SoH.
Wrzesien - .... - k#!@a mac Hey, KmH.
Gdzies od grudnia takze multiklan Hunters Group, HG.
Soulless
Historia moja bogata jest w wydarzejnia;P (NF to moj pierwszy klan)
ZIS
Nawstepie Witam wszystkich i chciał bym powiedziec ze to jest mój pierwszy post na tym forum cool.gif

No a wiec tak bylo to bardzo bardzo ale to bardzo temu dokładnie w czerwcu sciagnełem sobie et
i postanowiłem pograc pierwsze dni gry wychodziły mi bardzo bardzo cienszko poznej tak jakos przerwałem gre na około miecha ale wróciłem. W koncu pewnego sierpniowego dnia zrekrutował mnie Dankan z cc i w cc siedze do dzisiaj biggrin.gif i narzie niemam zamiaru od nich odejsc. laugh.gif
Kapral_Dud
ja znajde tych ktorzy są odpowiedzialni za rozpad riddle... ja znajde tych ktorzy chca zeby riddle odzylo... ja to zrobie!!!!!!!!!

a tak wracajac do tematu... kariery RTCW nie bede tu opowiadal
ET zaczalem od gry w SS.... tam pamietam wystep krotki w PoisonCupie i bieganie na ffa z tagiem... to co dzialo sie wtedy w SS nie spodobalo mi się i w lipcu odszedlem ... tzn tak nie do konca bo niby odszedlem a niby gralem dalej... wtedy na ffa spotkalem ludzi z Riddle... wyczailem co to za klan... stary RTCW..... wiec uderzyłem do niego... pierwszy trening z /17/ i kochany króliczek Usagi zdecydował ze wstepuje tam... najlepszy klan jaki kiedykolwiek byl jest i bedzie... niestety tak jak wspomnial Usagi... ktos zrobil kupe za jego plecami... i zaczela smierdziec.... wszyscy sie rozeszli... obecnie reprezentuje barwy <=TS=> w ktorym jest czesc skladu riddle i starego TSa ... tez jest milo i przyjemnie... ludzie gitez ql
Usagi
off topic... vmc - virtual military complex. kuznia talentow imo... mengele, berti, mit0s, boox, acid, xceed, dabi i wielu wielu innych.
EliMiNaToR
Prawie caly czas mialem klan, a wiec po kolei:
-czerwiec 2002 [PSY]
-fuzja z =S&D= chyba cos lipiec/sierpien 2002
-S&D do marca/kwietnia 2003
-2 tygodnie ffa
-jakos przed Wielkanoca 2003 Iron Cross do dzis dzien
Po dzis dzien RTCW player
G.J.
moja gra na "bardziej poważnie" zaczeła się dopiero z powstaniem et. Wcześniej męczyłem różne gierki po sieci i w kafejkach (q2,q3,rtcw). W czerwcu odpaliłem et wink.gif. Po jakimś czasie grałem w klanie grom... było jak było ale nie mam żalu. Po odejściu razem w paroma kolesiami z gromu założyliśmy Dogs of War [DoW] i jakoś nam idzie. Jesteśmy na scenie zdaje się od sierpnia. Jak narazie małe sukcesy będzie lepiej cool.gif
Prosper
Jesien 2002 - =PEF=
Imo druga kuznia talentow po VMC, Niedziowiedz, Shizo (rtcw), Rams, Lewy, Buli, Prosper
styczeni 2003 zberbowany po poison przez DXa. Wakacje 2003 objecie funkcji CLa ktora pelnie do dzis.
tranx-san
ehh widze ze kazdy ma jakas kariere klanowa :> btw ja tez mam :>

1990 - pierwszy powazniejszy komputer, po grze w doom'a odkrylem swoja fascynacje o gier fps
1999 rok - zakladamy z kumplami cafe klan w Q1/Q2 (lazimy wspolnie po kafejkach, robimy sobie LAN party, wtedy internet ma malo kto a gra na modemach 33,6 jest zbyt uciazliwa)
2000 rok - przesiadka na Q3 (klan kafejowy sie rozpada, zaczynam swoja wlasna kariere solowa tongue.gif turnieje, zawody, LAN party, male sukcesy w grze 1na1 na cpm'ie)
2000-2002 - przesiadka na CS'a - znow lazimy po kafejkach, gramy przez net z innymi klanami, lokalne turnieje i zawody ( w Q3 tez gram ale bardziej z noobami, po kafejkach :|)
2003+ - wychodzi ET, zakladam sobie net, wraz z kumplem zakladamy klan WoW ktory istnieje od sierpnia i gra do dzis, pelno wzlotow i upadkow, ale sama gra jest powalona jak i zycie wiec to jest normalka...
FUTURE - o ile dozyje to nadal bede tkwil gdzies na szarym koncu sceny ET :>

pozdro
Patrol
QUOTE (DaBi @ 10:19, 9 01 2004)
THC - The Heroic Clan - najwiekszy klan w jakim kiedykolwiek byłem ( w porywach do 30 ludzi i 4 składów laugh.gif ) grałem tam w D day czyli kolejnej drugiej lidze Wolfa. Po odejściu paru graczy w tym Cla dziwnym trafem zostałem sam Clem razem z innym graczem.

Ale żeś mnie Dabi określił tongue.gif tongue.gif tongue.gif. Ten drugi gracz to byłem ja biggrin.gif. A moja pełna "kariera" wygląda tak:

1. TWEAK - rtcw
2. THC - rtcw
3. 7teens (dawniej 17thSS) - rtcw i ET
DaBi
Ale żeś mnie Dabi określił  . Ten drugi gracz to byłem ja

No to ja to dobrze wiem. biggrin.gif Napisałem chyba po to aby ktoś się sam mógł wykazać swoją historią wink.gif Zreszta chciałem zobaczyć czy pamietasz tongue.gif
W sumie to przyznam się miałem po przyjeździe ochotę zrobić krzywdę temu co to wypisał THC z ligi. A zgadnij na kogo padło podejrzenie wink.gif Swoją drogą to nadal nie wiem bo sami organizatorzy nie potrafili udzielić odpowiedzi:D Ale cóż taki to był klan że jak to Świety ładnie ujał. Budzę sie rano a my mamy 2 nowe sklady i 12 nowych członków biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.