Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poprzednie klany
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Stron: 1, 2, 3
Patrol
Aha, thx za zostawienie mi mojej historii biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Klanu nie wypisałem i oficjalnie chyba tego nikt nie zrobił - po prostu się rozpadliśmy i każdy sprawę olał i już. Szczegóły sprawy znam, ale nie będę rozdmuchiwał, bo nie ma sensu tongue.gif.
TespiS
Moja kariera z grami multi zaczela sie jakies 3 latka temu. Na samym poczatku rzadzilo Q2 wiec wlasnie w to gralem ale wtedy niebyly mi w glowie zadne klany, najczesciej gralem na railonly (to byly czasy mnostwo fragow biggrin.gif ) jeszcze wtedy z inna ksywka mianowicie ATC, no ale rozpisalem sie troche nie na temat. Pierwszy klan ET w jakim gralem bylo to PN, ale atmosfrea jaka panowala w klanie niebyla najlepsza wiec zdecydowalismy sie z kumplami na utowrzenie wlasnego klanu. Klan ten to Bloody SharpShooterS, mam nadzieje ze utrzymamy sie jak najdluzej, w tej chwili wszysto idzie OK
Phantom
No to teraz ja wtrace swoje 3 grosze smile.gif Gre w ET zaczalem w pazdzierniku i po kilku dniach gry pomyslalem zeby jako nick dac sobie Szukam Klanu biggrin.gif po zaledwie 2 mapkach zagadal do mnie Shadow z BTS i dolaczylem do jego klanu. Poczatki klanu byly fajne nikt nie wiedzial co robic niektorzy biegali szukajac dzial na oasis reszta grala tak jak zawsze czyli FFA biggrin.gif Po ponad miesiacu gry nasz CL odszedl i klan sie rozpadl smile.gif
Powrocilem zatem do FFA i cwiczylem skilla pewnego dalem nawet ogloszenie ze szukam klanu.29 listopada 2003 klan RoA poprosil mnie abym zagral z nimi spara z klanem 13th division smile.gif po sparze dostalem oferte od 13th i przyjalem ja (13th vs RoA 2:0) laugh.gif od tamtego dnia jestem w 13th division i bede dopoki klan bedzie istnial smile.gif mielismy jak wszyscy zreszta gorsze i lepsze czasy ale jakos nam idzie. Nie mam zadnych sukcesow ale na wiosne wchodzimu do CB i wtedy okaze sie czego jest nasz klan wart wink.gif
zUBER
pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia (nie pamietam :/ ) razem z 2 innymi lamami biggrin.gif (jeden nie gra juz w ET; drugi w wojsku) zalozylem klan CDF. pozniej zmienilismy nazwe na Super Lamy i klan nadal istnieje =]
niedawno odszedlem z SL i teraz jestem bez klanu :/
F.B.I|Koyot
Tiaa... Moja kariera jest krótka ale burzliwa. Grałem 2 miesiące na ffa i doszedłem do wniosku że interesuje mnie gra bardziej zorganizowana i szkolenie umiejętności na treningach. Postanowiłem dołączyć do klanu. Zgadałem się z CLem FBI który stwierdził że może mnie przyjąć tylko muszę przejść drugi test żeby się zastanowił do którego mam się udać sqadu. Gdy skontaktowałem się z nim ponownie stwierdził że on już nie ma obowiązków CL do czasu nieokreślonego. To se pomyślałem poszukam innego. Wstąpiłem do świerzutkiego ZG-W. Niestety organizacja mnie rozbrajała. Brak servera brak treningów i od razu spary!!! Skosili nas jak ogień trawę. Potem drugi spar to samo. No to pomyślałem mus szukać innego klanu. I nagle... wpadł mi do głowy FBI again. Skontaktowałem się z CLem który znowu przejął obowiązki szefa i mnie przyjął. HAPPY END cool.gif
sparrow88
heh ja od listopada byłem w MK, w święta poszedłem do SI, po tygodniu odszedł CL *SI*, i wybrali mnie. Niedawno odszedłem z SI i może stworze własny klan

edit.
próba tworzenia klanu nie powiodła sie i teraz gram w składzie 3 FBI razem z koyotem

FBI to moloch klanowy
jest u nas około 50 zawodników cool.gif
Slash_PL
Na początku był chaos... nie to nie tak to miało być wink.gif.
Najpierw byłem w *SoW*, bo im kanał irc na polnecie założyłem (polnet suxx!) smile.gif. Potem odlazłem od nich bo mnie nie doceniali (nie dziwie im się bo wtedy grałem jak nie wiadomo co wink.gif ). Przez jakiś miesiąc grałem jako Slash //NoClan// smile.gif. Dowiedziałem się o nowym klanie o nazwie Bravo Soldiers, do którego dość dobrzy gracze z jawnetu dołączyli smile.gif. Ja też tam chciałem (ale nie jestem z jawnetu jak by co). Dostałem się smile.gif. Potem w wyniku połączenia się BS i HWDP powstał *WarninG* (nawet nie wiedzieliśmy, że już taki klan w świecie istnieje laugh.gif). Klan się rozpadł tongue.gif. I teraz dzięki Neofic'owi, którego na serku jawnetu spotkałem jestem w Pirotechniks smile.gif. I jestem bardzo szczęśliwy tongue.gif.
Enzo
Moja kariera:

Pierwszy klan to PN od razu odszedlem bo nie podobalo mi sie jego zgranie:/

Pootem byl u-boot ktory zmienil nazwe na all-star i sie rozpadl.

NEXT---- Teraz jestem w bradzo dobrym zagranicznym klanie }|SH{| jest tam wspaniale zgranie teamu i wogole wszyscy sa tam dobrzy nie to co w niektorych polskich klanach sciagnam sa aimbota i mysla ze sa de best blink.gif
shela
QUOTE (Enzo @ 12:45, 4 04 2004)
Moja kariera:

Pierwszy klan to PN od razu odszedlem bo nie podobalo mi sie jego zgranie:/

...

no patrz...mamy cos wspolnego...wiec moja "kariera" od poczatku:

Najpierw jak przedmowca PN (PN sux)...odszedlem ku wscieklosci CL'a (do tej pory mnie nie znosi za tamto co mozna bylo zauwazyc podczas cupa 2vs2 na silly_ctf by blitzkrieg.xg.pl na kanale przed meczami)...potem bylo [CDF] ktore dnia w ktorym zostalem przyjety jako |R zmienilo nazwe na SL ... pogralem tam troche i kumpel z PN (ktory notabene tez odszedl razem z osmioma(!) osobami na raz) zaproponowal stworzenie wlasnego klanu zwanego Undergroun Army (UA) ... gralismy gralismy i w koncu stalismy sie United Forces Multiganimg Clan (UF). do tej pory jestem w tym ostatnim...

The End
j!mmy
hmmm
pierwsze zaczęło się od cafejkowgo klanu w Q3 "Soldiers of Doom" tongue.gif
potem przyszedł czas na CS'a ( również w cafe:P ) klan "Von Gleeks"
Później po długiej przerwie nastał piękny czas- przeczytałem w magazynie o grach, że ukazała się niejaka gra zatytuowana: Enemy Territory
od pierwszego ujrzenia screen-shot'a zakochałem się w niej bezodwrotnie biggrin.gif i postanowiłem założyć sobie net w chacie.

Na początQ byłem w klanie "GROM" tongue.gif fajna nazwa teamu, ale totalna dezorganizacja dała we swoje i po krótkim czasie klan rozpadł się. Później postanowiłem dźwigać broń w SaD'zie- było tam kilku dobrych graczy, ale przez małe zaangażowanie CL'a bardzo mało graliśmy i postanowiliśmy utworzyć nowy klan, klan despair w którym obecnie jestem wink.gif

ot w skrócie moja klanowa historia tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Majin
to teraz ja biggrin.gif tylko nie przysypiac mi biggrin.gif

zaczelo sie wszystko w grudniu 2001 kiedy trafilem do klanu RtCW - [EagleS] gralem tam jakies 2-3 dni i klan padl biggrin.gif Jeden z czlonkow klanu zalozyl [GROM] gdzie zostalem zwerbowany biggrin.gif:D Tam sobie gralem i tam sie szkolilem chyba 2 miechy biggrin.gif w klanie robilo sie nie ciekawie i wraz z kilkoma graczami zalozylismy klan [V-2] ktory na scenie zrobil sobie niezbyt mila opinie wiec zmienilismy nazwe na [EagleS] (powrot do korzeni biggrin.gif) jednak EagleS mi sie znudzilo biggrin.gif i poszedlem do klanu 101st potem bylem nawet w Poison na rekruta ale mnie wy!@#ali biggrin.gif:D (pozdrowienia dla NoOne tongue.gif) trafilem do klanu Hunter gdzie gralem ladne kilka miechow.... jednak male nie porozumienie z CL i odszedlem do klanu [r3specT!] w ktorym gralem ponad rok biggrin.gif (rekord ?) klan gral bardzo dobrze wiec sie dlugo tam trzymalem... Kiedy pojawilo sie ET doszedlem w RtCW i ET do klanu SS ktory po 2-3 miechach sie rozpadl (znacyz 1 sklad [czyli ja tez biggrin.gif] sobie poszedl i stworzyli klan .dot) no i w .dot gram teraz i niemam zamiaru odchodzic bo gram z najwiekszymi gejami i bunkrami [nawet 2 koksy u nas sa biggrin.gif] jakie sa na tej scenie... a w rtcw sobie gram w klanie ip wink.gif [jedziemy na nastepnego qcona biggrin.gif:D:D - niewierzycie spytajcie inco geja biggrin.gif:D rotfl]

oczywiscie nie wymienilem klanow w ktorych fejczylem biggrin.gif a tego bylo tez duzo biggrin.gif

ps. idlowac #..et - kazdy pr0[sper] idluje #..et ohmy.gif!
VISTORANTE
To i moja historia:

1. Razem z moim kumplem [mlody sk8er] odkryliśmy ET - razem z poznanym MsB założyliśmy klan AC - byłem tam covertem (poważnie!!) biggrin.gif.

2. Klan AC sie rozpadł (wewnętrzna kłótnia, Msb stracił dostęp do sieci) - ja miałem coraz gorsze łącze więc odpuściłem sobie klany i grałem na ffa.

3. Grałem coraz lepiej więc ludzie z jawnetu poprosili mnie żebym ich wspierał w klanie <|RB|> który też sie rozpadł.

4. Masta odezwał sie na gg że ma już neo :} Po tygodniu grania założyliśmy nowe AC.

5. AC dołączyło do multiklanu UKF i na razie dobrze nam idzie biggrin.gif.
rover
(rtcw) PNS => PEF => fUzz => (Et) Poison => C4 = > Niedz robi fajnie laske
SoH|Apollo13
laugh.gif Fajnie sobie przypomniec jak bylem lamka strzelajaca po nogach ( teraz tez tak jest, ale staram sie strzelac wyzej biggrin.gif )... BTW... Najpierw byl klan BRO, ktory juz teraz nie istnieje. Pozniej z graczy BRO i BC utworzony zostal *gp*, do ktorego rowniez nalezalem. Od okolo 3 miechow jestem w SoH, narazie nie planuje zmiany smile.gif)).
Kuki
hehe moja kolej

-=GoP=- -->> |PG| -->> Tilde -->> NF -->> cdn. smile.gif

i cały czas(prawie) z tymi samymi gejami. biggrin.gif
lkts
1. Hunter
2. Hunter
3. Hunter

Od zawsze jestem w Hunter laugh.gif
Amfisia
1. TC
2. BiA ale to jeszcze za czasow RTCW biggrin.gif

w ET zalozylam NF smile.gif i w tych dwoch ostatnich bylam CL smile.gif bylam, bo za kazdym razem konczylo sie tak samo - kolejna przeprowadzka i brak netu :/
tsc
Przed RtCW - brak
RtCW:
THC - lipiec - sierpien '02 - Po kilku tygodniach gry. Nie ma co owijac w bawelne, dostalem sie po znajomosci (heh, thx Patrol).
Riddle - wrzesien - listopad '02 - Chyba tez po znajomosci =D. W kazydm razie tam bardzo duzo sie nauczylem, mozna powiedziec, ze to wlasnie (?) sprawilo, ze gre zaczalem traktowac powaznie, pomimo, ze atmosfera byla dosc luzna, przykladal sie kazdy.
Poison - listopad - grudzien'02/styczen '03 (nie pamietam dokladnie) - Troszke pogralem, pod koniec roku P stalo sie malo aktywne, zostala tylko "stara gwardia", chwala im za to.
T3 - styczen - luty '03 - fuzja 3 klanow - BiA, BK, fUzz - Po odejsciu z Poison szukalem klanu, w ktorym moglbym grac na powaznie. Po kilku dniach bylem w T3. Niestety owa fuzja nie potrwala zbyt dlugo ze wzgledu na rozne podejscie do gry reprezentowane przez poszczegolne osoby.
fUzz - luty - czerwiec '03 fUzz wyszlo z T3. Wspominam najlepiej ze wszystkich klanow, w ktorych gralem. Jak ktos juz napisal byl potencjal, szkoda, ze sukcesy (tez niezbyt spektakularne) zamiast mobilizowac podzialay odwrotnie.
po czerwcu '03 - kilka klanow - Respect!, TCG, LuzZz. Problemy techniczne. Praktycznie koniec grania.
ET:
fUzz, potem Riddle. Niestety, nie wciagnelo mnie wtedy. Slaby komp + wypadki losowe (powazne uszkodzenie reki) sprawily, ze jakos specjalnie duzo nie gralem w ET

=u az sie lezka kreci.. nom, a teraz trzeba wracac do nauki.. matura tuz tuz.
Skobel
Dawniej w roxującym klanie założonym przez Valkira - NMS wink.gif Tam się nauczyłem wszystkiego wink.gif A teraz d-team. tongue.gif
MastaBlasta

(aC) >>> UKF Klan cały czas ten sam tylko squad sie zmieniał. No i to jush ładne 8 miechów smile.gif
Scorpi
A moja kariera gracza jest bardzo krótka. Od wakacji 2003 mam internet... buuuu. I pierwsza gra multi jaką zagrałem było właśnie ET. A co do klanów. Co tu mówić w tak krótkim czasie nie mogłem być w wielu klanach... no i bo po co. Więc tak... pierwszy klan jakim byłem to: CkM...(może słyszeliście) byli w nim spoko goście. Szkoda, że sie rozpadł sad.gif . A teraz jestem w Pirotechniks.
raChet
teraz ja:)
pierwszy klan w którym siedziałem (niedługo) to dg. -brat mnie wciągnąl rozpadł sie, jak już było mówione
drugie było riddle:D i w przeciwieństwie do większości chyba wiem czemu sie rozpadło:D (to ja tam, za plecami...) wink.gif
potem _easy gdzie wciągnąlem ptoka:D
po pewnym kryzysie przeszedłem do <=ts=> ale nie byłem tam za długo, ponieważ omega dał mi propozycje powrotu do easy na nowych warunkach:D... i tak sobie siedze tam teraz:)
Yogi
Ja swoja "kariere" na scenie ET zaczalem w klanie Legiony Polskie (fajne tam byly czlowieki:D), ale klan sie rozpadl. Potem poszedlem sobie do SoN, tez bylo fajnie ale tez padlo ohmy.gif . Nastepnym klanem po dlugim FFA byly Super Lamy, jednak postanowilem opuscic ten klan z osobistych powodow, potem jednodniowa (ohmy.gif) przygoda w ejw, a potem... trudno cos powiedziec... dlugie ffa... potem fake klan Wafle biggrin.gif . Aktualnie jestem w fln.
neofic
Hmmm...
No to moim pierwszym klanem był klan MG - a nazwy to jużnie pamiętam biggrin.gif w którym byłem przez ok 1 miesiąc biggrin.gif, następnie byłem w klanie ToA - Team of Armageddon w którym byłem przez ok 3 tyg. gdyżodszedłem z niego bo był mało zorganizowany (bez obrazy 4 CL biggrin.gif ), i postanowiłem zrobić swój klan ,ale mi nie wyszło sad.gif tongue.gif , więc znów wróciłem do ToA. Jednak długo w tym klanie nie byłem ale nie pamiętam już dlaczego znów odszedłem lecz postanowiłem na nowo zrobićswój klan ale znów mi nie wyszło (...) i dałem sobie na jakiś czas z tym wszystkim spokój. Potem dołączyłem do klanu GuA ale tylko na jakieś 4 dni tongue.gif, i po odejściu postanowiłem grać na ffa, kiedy po jakims miesiącu złożył mi propozycje CL klanu Pirotechniks abym do niego dołączył więc się zgodziłem tongue.gif z czego jestem bardzo zadowolony biggrin.gif (tak dokładnie to nie pamiętam jak to było ale mniejsza z tym, Pozdro 4 Pirotechniks!!! biggrin.gif )...
AdI-O
Moim pierwszym i ostatnim klanem sad.gif był Underground Army.
Nie wiem co sie z nimi dzieje bo chyba skasowali strone w necie i nigdzie ich na servach nie widać.
Możliwe że się rozpadli.Chętnie bym zagrał w nowym klanie ale czasu jak wody na pustyni szukać wink.gif

No i nowość: zacząłem grać w =]EoD[=. Zobaczymy jak sie rozwinie
Thoro
QUOTE (Master Flamaster @ 15:38, 23 04 2004)
Moim pierwszym i ostatnim klanem sad.gif był Underground Army.
Nie wiem co sie z nimi dzieje bo chyba skasowali strone w necie i nigdzie ich na servach nie widać.
Możliwe że się rozpadli.Chętnie bym zagrał w nowym klanie ale czasu jak wody na pustyni szukać wink.gif

W styczniu UA stalo sie multiklanem i zmienilo nazwe na United Forces. Aktualnie UF przezywa hmmm.... jakby to powiedziec - po prostu kryzys. Zostalo tylko paru graczy, po odejsciu CLa, ktory na jakis czas z powodu zle dzialajacego internetu musial zrezygnowac z ET (mowa o mnie tongue.gif ). Ale UF byle UA wciaz istnieje smile.gif jesli cie to interesuje. Btw. pod jakim grales nickiem, bo jakos cie nie kojarze?? ohmy.gif

Przy okazji tego posta, moge przedstawic dalszy ciag mojej "kariery" - rotfl biggrin.gif. Po odejsciu z UF i malej przerwie w grze (hmmm.. w sumie ta przerwa nadal trwa :/ ) dolaczylem do klanu WoW. Jeszcze w miedzy czasie byl malutki epizodzik w tilde.
ret
Zacząłem grać w ET przed wakacjami 2003, wcześniej grałem troszkę w Quake'a ale można powiedzieć, że był to pierwszy FPP z jakim miałem styczność (wcześniej preferowałem gierki typu Civilization). O dziwo jakoś przypadło mi ET do gustu i postanowiłem poszukać sobie klanu.
Spojrzałem na ogłoszenia i padło na WoW.. Spędziłem tam prawie 7 miechów. Obecnie jestem w |:P| i zamierzam zostać z nim na dłużej.
Art2
Moim pierwszym klanem byl =GroM= (totalna porazka) gralem tam jekies 2 tygodnie. Denerwowalo mnie glownie przeklinanie 13 letnich chlopcow laugh.gif i przewyzszalem wiekszosc klanowiczow skillem, choc gralem dopiero 2 tygodnie w ET. Teraz gram w klanie WoW i nie zamierzam szybko odchodzic tongue.gif .
Estaloth
Moją pzygodę z grami FFP zacząłem od Wolfenstaina 3D właśnie, a z shooterami w multi od ET. Hrhr moja "kariera":
#troche ffa
#craZy canibaLs -> tu nastąpił przełom, klan naprawdę bardzo fajny, pokazał mi co to Team Play, dawał szansy gry na klanówkach bez TS'a, naprawdę wiele zawdzięczam temu klanowi, odszedłem przez afery m.in z /sl/, z!@#ałem sprawę bo mogłem naprawdę podnieść skilla i grać z kolegami. Wyzywałem craZy na ircu i na servach, zachowałem się nie fair w stosunku do graczy, ktorzy niczym nie zawinili, a byli moimi kolegami. Dlatego w tym miejscu chce przeprosić wszytkich graczy craZy canibaLs, którym wyrządziłem jakaś przykrość, jednak czasu nie cofnę...
#resQue - gralem od poczatku do konca (cały miech) to naprawde byl klan ktory potrafił grać w tę grę. Jednak rozpadło się przez małą frekfencję na meczach i trenach.

Obecnie UKF
MadCup
QUOTE (neofic @ 9:49, 23 04 2004)
Hmmm...
No to moim pierwszym klanem był klan MG - a nazwy to jużnie pamiętam biggrin.gif w którym byłem przez ok 1 miesiąc biggrin.gif, następnie byłem w klanie ToA - Team of Armageddon w którym byłem przez ok 3 tyg. gdyżodszedłem z niego bo był mało zorganizowany (bez obrazy 4 CL biggrin.gif ), i postanowiłem zrobić swój klan ,ale mi nie wyszło sad.gif tongue.gif , więc znów wróciłem do ToA. Jednak długo w tym klanie nie byłem ale nie pamiętam już dlaczego znów odszedłem lecz postanowiłem na nowo zrobićswój klan ale znów mi nie wyszło (...) i dałem sobie na jakiś czas z tym wszystkim spokój. Potem dołączyłem do klanu GuA ale tylko na jakieś 4 dni tongue.gif, i po odejściu postanowiłem grać na ffa, kiedy po jakims miesiącu złożył mi propozycje CL klanu Pirotechniks abym do niego dołączył więc się zgodziłem tongue.gif z czego jestem bardzo zadowolony biggrin.gif (tak dokładnie to nie pamiętam jak to było ale mniejsza z tym, Pozdro 4 Pirotechniks!!! biggrin.gif )...

Tak zlozyl propozycje hmmm mi sie zdaje Neofic czy ty juz ze 4 miech jestes rekrutem i jakos sie nie spiesza zeby pozwolic Ci grac bez |R tongue.gif
maclin
ja zaczynalem w UA, w zasadzie po kilku dniach grania w ET, wczesniej jakis czas w RTCW. Gralem gralem az klan nie zaczal sie rozpadac, thoro nie mogl grac z powodu neta, i stalem sie CLem. Niestety nie bylo juz czego ratowac gdyz zostalo tylko dwoch graczy i zaczalem szukac miejsca w innych klanach. Najpierw probowalem w morbid potem tilde, ale w koncu zrezygnowalem z gry w ET przerzucając sie na UT 2k4. Jednak po jakims czasie nie grania w ET zaczalem tęsknic do gry i do UF no i teraz wlasnie kombinujemy reaktywacje klanu wink.gif
Radas
Zaczynałem w O*W które po kilku dniach sie przekształciło w DT, tam pograłem jakiś czas, aż pewnego dnia atmosfera i zachowanie niektorych członków przestały mi odpowiadać i przewędrowałem do IS. Tam jush byłem zdecydowanie krucej ze względu na problemy z dostępem do netu, a teraz jestem w klanie z wypasioną atmosferką - craZy canibals
Jaw0hl
ja bylem w klanach :

[gbc]
-=gb=-
cf
i teraz jestem w Mad'house - imo najlepszy z tych klanow - treny prawie codziennie, meczy tez duzo - w tym klanie frekwencja jest niezla i prawie nic zlego nie moge o nim powiedizec. *mamy nawet wlasny server biggrin.gif

our www page
Probo
a pamięta ktoś taki klan SzMER- Szwadron Mo rderczych Emerytów i Rencistów ??
ja w nim grałe, niestety później koledzy zrezygnowali z ET na rzecz CoDa i zamknęli nasz serv Rente, więc też przestałem grać.
Teraz staram się wrócić do gry biggrin.gif
apatia
craZy , /303/ [kocham was miski :*] a aktulnie dt` czyli Dream Team :> :]

edit.

Znowu jestem w /303/ biggrin.gif :>
blacktyger
no cóóż moja lista się wzbogaciła

ACOS
mW
K!AA
UKF aka aC
aktualnie no-clan z powodu pingów ... :/
evil_lord
jak i black może to i ja mogę.
13th ...... ->[Rain]

wink.gif pozdro :]
ChoX
A oto moja lista:
PS - Polish soldier
F.B.I 3 squad
=[BDS]= - Brygada Desantowo-Szturmowa
aktualnie DL- Dark Legion były 2 skład no-clanu ale z powodu pokłócenia sie Cl'a 2 skladu i no-clanu, DL stało sie osobnym klanem sad.gif
jerry
Moja karjerka gracza Et zaczela sie w ACOS... ehhh wtedy to byly czasy jak to sie gralo z 13th BTS i RoA cale kampanie tongue.gif Ale oczywiscie po 3 miechach gry klan padl. Potem bylo 13th biggrin.gif fajnie sie gralo ale czegos brakowalo... dlatego przeszedlem do 18net oczywiscie potem klopoty z laczem i koniec... wykopany. biedny jerry :Dszukal nowego klanu po 1 miesciacu szukania znalazlem DuQ gralem z nimi ale oczywiscie klan padl. w obecnej chwili rozwazam na zalozeniu klanu... grey-T a pojscia do ktoregos klanu. smile.gif
Mr. Jinx
Hmm... No to było tak: Najpierw grałem z nickiem Ponczkins smile.gif Jerry zwerbował mnie do ACOS. Po rozpadzie nie chciało mi się szukać klanu, ale znów poszedłem z jerrym i tak znalazłem się w 13th division. Po krótkiej grze w tym klanie jerry i ja przeszliśmy do 18net. Miałem kłopoty z wejściem na ich serwery (minely dopiero po zalozeniu neo) i zostalem usuniety. Nastepnie zostalem dostrzezony przez CL'a klanu SnA - Seven Nations Army. Był to o tyle ciekawy klan, że CL i TL byłi ze Szkocji a reszta ekipy z różnych innych krajów m.in. Finlandii, Anglii, Kanady... Pogralem tam ze 2 miechy i zrezygnowalem. Nie widzialem sensu grania w tym klanie. Nastepnie zaczelem poszukiwania klanu... niestety nikt mnie nie chcial tongue.gif Dałem sobie spokój z klanami i wtedy znów jerry wciągnoł mnie w projekt "grey-T". Klan jest we wczesnej fazie powstawania i jeszcze nie wiem jak to z nim bedzie wiec na wszelki wypadek nadal rozgladam sie za jakims klanem. Może ponownie zgłosze sie do Eternity... za 1 razem zostalem zniszcozny 1 vs. 1 ale pracowalem nad skilem i dzisiaj chyba wpadlem w oko graczowi z 8 ktory poszukiwal playerow. Zobaczymy jak to bedzie.
ballack13
hmm z jakies 3 klany wink.gif >=WaRT=> jaksi tam klan > RaIn> Stars Team> =WaRT= (reaktywowany)
Fuzzy
Sorry za mały off ale nie opłaca mi się zakłdać nowego tematu - czy jest jakiś klan który byłby chętny na trening ze mną?? Nie chodzi mi o przyjęcie do klanu, ale o traning cobym mógł skilla poprawić. Jakby co to moje gg - 2819413.

Sorry za off jeszcze raz...
tanaka
ja raczej jak na swoj któtki niespelna półroczny starz w ET bylem do tej pory w ZYBIX aa teraz ju jestem zadomowinony w EKOL-WOD chyba na stale tongue.gif
dadu
witam .. a ja zalozylem klan 303 po powstaniu ET i tak sobie siedze i siedze i sie zasiedzialem ... i ten klan trwa i trwa ... i wiele przeszedl .. i pewnie przejdzie, ale ludzie w nim sa fantastyczni ... i ciesze sie, ze sa smile.gif i nigdy tego klanu nie opuszcze chocbym mial tu sam zostac bo uznaja, ze z dziadkiem grac nie beda tongue.gif smile.gif
ghostek
Ja zaczalem w klanie =AK=, pozniej bylo *rd*, ktore przerodzilo sie w nK. Miales pol roczna przerwe w graniu(brak netu :|). Teraz gram w dlc, ktore zmienilo nazwe na nK (reaktywacja:P).
[RaIn]S0uL
Zaczęło się od mało znanego niemieckiego klanu [RED]. Grałem w nim bardzo krótko, gdyż szybko okazało się, iż druzyna nie posiada praktycznie żadnych ambicji. Poza tym miałem spore problemy z porozumieniem się z resztą ekipy (niestety angielski stał u nich na bardzo niskim poziomie). W związku z tym przeniosłem się do polskiego =DH=, gdzie poznałem S4rnę i Re5cuer'a, z którymi gram do dzisiaj. Otóż po kilku miechach gry zdecydowaliśmy się zmienić nazwę i profil klanu i wówczas stworzyliśmy [RaIn]. Pod koniec listopada tego roku będę mogł powiedzieć, że z Sarniastym i Re5cuerem gram już rok...
Re5cuer
CYTAT (ballack13 @ 22:39, 9 07 2004)
hmm z jakies 3 klany  wink.gif >=WaRT=> jaksi tam klan > RaIn> Stars Team> =WaRT= (reaktywowany)

Hmmmm... Chyba sie komus cos pomylilo bo ja sobie nie przypominam zeby u nas w rain byl ktos o takim nicku :/ wiec prosze tego kogos o zedytowanie tego postu i usuniecie RaIn.

A wracajac do tematu to po miesiacu gry w ET postanowilem pobawic sie w klan. Tak wiec znalazlem sie w klanie =|DH|= gdzie poznalem S4rne i jeszcze kilak osob ktorych juz nie ma z nami. Nastepnie nazwa zmienila nam sie na Rage Inferno i tak jest do tej pory. RaIn to jest moj jedyny klan smile.gif

Pozdrawiam panienki z RaIn tongue.gif

tru
jacoq
dlugo krecilem sie bez klanu ;] bylem wybredny nie chialem si eprzylaczasc do nowych klanow kiedys jeden z takich co mi proponowal stal cie calkiem niezly i od tamtej pory przylaczyles sie do nowego NW nightwolfs ;] ale rozpadl sie po tygodniu teraz jestesm w arenie ale tez sie rozpada sad.gif tego mi naprawde szkoda fajny tag biggrin.gif fajni ludzie ale odeszla 3jka czolowych graczy i chyba znow zostane bez klanu ...
JacobTheGreat
Moja przygoda z ET zaczela sie juz 1,5 roku temu, a od roku gram w zalozonym przez siebie klanie [MoC]... W chwili obecnej klan intensywnie rozrasta sie i rosnie w sily, skompletowalismy 3 pelne squady z czego jeden jest nasza wizytowka. Nie jestesmy polskim klanem i nie dzialamy na polskiej scenie... niedlugo dolanczamy do cb i zobaczymy co los przyniesie... To tylu...
R383L!4N7
najpierw założyłem BKS i sam ten klan rozwiązałem, potem grałem w TDK później z TDK odeszłem, założyłem PZU odeszłem z niego pozstawiając klan 2 cl'owi, później znowu doszłem do TDK, TDK się rozpadło przy moim udziale, później założyłem =AW= ale po pewneym czasie "ta armia się sama wyzwoliła' i teraz jestem bez klanu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.