Moja Historia grania ET zaczeła sie dokaldnie gdzies 7 Września. Nie powiem ze przed okresem wakacyjnym gralem w RTCW ale wystraszony predkoscia gry powiedzialem kategorycznie "NIE" i zaczolem pykac w CS'a gdzie nie odniosłem wiekszego sukcesu czemu bo gra nie byla tak wciagajaca. Ale wrócmy do tematu ET. Wiec pierwszy stykniecie et mialem we wrzesniu ( jak wczesniej wspomnialem

). Moze pogralem jakies 2 tygodnie i jak pospolite warzywo udalem sie do Raiden aby ten mnie wziol na Rekruta

. Raiden zapewne pamieta nick eFeCT

. Tam nie zawitalem dlugo

. Zostalem poproszony przez chyba Zimka jak dobrze pamietam abym przeszedl do nowego powstalego klanu o nazwie Great Shoot oO. Ten klan zyl 3 dni

!. Po nieudanym starcie postanowilem zalozyc swoj wlasny klan o nazwie "SoN - Soldiers of Normandy". Zyl on moze z dobre 3 miesiace a nawet mniej. Po podjeciu decyzji o rozwiazaniu klanu udalem sie na rekrutacje do CC - Cichociemnych gdzie gralem przez dobre pare miesiecy

. Po (slowo na w)erdoleniu mnie z klanu przez Chrzanke

(pozdro dla neigo

) udalem sie na rekrutacje do _easy. gdzie gralem mozliwe ze do wakacji 2004 (niestety rozpadl

). Tak dobre wakacje spedzilem bez klanu. Nastepnie udalem sie do WoW - Warriors of Wolfenstein gdzie gralem mozliwe 1 miesiace

jak to mozna nazwac gra ( nnie tranx

). Ale po otrzymaniu wiadomosci ze _easy. odradza sie po upadku pod inna nazwa, postanowilem dołaczyc do nich. Tak wiec trafilem do zee>>. (Niewiem ale nazwa wziela sie od wymowy z ang. easy. dokaldnie od koncowki sy. czyli zee.) tam pogralem z 4 mecze i znow upadek klanu

. zee>> odrodzilo sie pdo nazwa noxious.et ale dlugo nie pozylo

. I dochodzimy prawie do konca mojej histori bo zostaly dwa klany. Zawitalem jeszcze w -]SS[- byla to wizyta krotka moze trwala 1 meisiac badz 2

. Teaz znajduje sie w klanie z starym iznajomymi z _easy, dokladnie trafilem do klanu o nazwie CLAN 23 ( Tag '23][ ) . Jest to niemiecki multiclan. Zapraszam z góry do iddlowania #23@Home @ quakenet. Dziekuje za uwage
To skrót mojej histori dla tych co nie chca tego czytac

:
1. .:WP:. ( R ) ( niewiem czy mozna to nazwac byciem w klanie

)
2. [GS] - Great Shoot
3. SoN** - Soldiers of Normandy
4. CC- Cichociemni
5. __easy.
6. WoW- Warriors of Wolfenstein
7. zee>>
8. nX*
9. -]SS[- Schutzstaffeln