Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poprzednie klany
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Stron: 1, 2, 3
D4ep
IFC pierwsze doswiadczenia klanowe
crc klan stworzony przez i dla dobrych graczy tongue.gif rozwijal sie naprawde szybko,pokonywalismy dluzej istniejaca klany niz nasz no ale jedna klotnia zadecydowala *bye*
eod klan z atmosferą,obecnie sie staramy polepszyc choc troche nasza gre ;P
outsider!
=u to moze ja tez zaktualizuje info ffa ohmy.gif!

Po ok. 6miesiecznej grze w [WILD_A]:

- nK (pzdr yogi & edek)
- NBK (pzdr nemroth:*)
- KmH (recruit) (pzdr igor & tgc =o)
- fln aka FalleN (pzdr gringo aka ragnak & all from fallen :0 blame ginus biggrin.gif!)
- AGD - jestem tu do dzis ohmy.gif zobaczymy jak sie potoczy.
tranx-san
:U urzekly mnie wasze historie smile.gif
Szkoda ze nie mam nic ciekawego do zaoferowania :> .. no moze roziwne swoja historie...
1. Quake - tylko po turniejach i LAN'ach - nie wiedzialem jeszcze co to klan smile.gif
2. CS - jakis malo-znany klan :F
3. ET - zalozylem klan WoW, gram w tym klanie grubo ponad rok, jakos sie trzymamy... nie zamierzam odchodzic smile.gif
aa.. gralem jeszcze w:
4. KO - w 50 milionach klanow... zalozylem kilka swoich pod koniec gry: Armia Leppera i Rainbow Ku.tas (jak ktos grau w KO to czai)

Ogolnie podziwiam ludzi ktorzy zmieniaja caly czas klany smile.gif Ja jak sie przyzwyczaje do czegos to ciezko mi sie odzwyczaic
lbn
hm.... ie bylo tego za wiele ale zawsze cos tongue.gif na poczatku klan grey-T, pozniej po ok. 2 miesiacach granie w barwach klanu grey-T przeszedlem do Wild Warriors |WW|, a teraz jestem w Lublin Team oraz w klanie Destructive /DST/
Ginuś
1. 4Fun - ok 3 miesiecy
2. FalleN - najlepszy okres w mojej karierze - ok pół roku - potem proba ratowania klanu trwająca mniej wiecej 2 miesiące
3. dot - 2-3 miesiace
4. FalleN reaktywation - proba nawiązania do FalleN zakonczona polowicznym sukcesem
5. czekamy...
yamaro
Moja Historia grania ET zaczeła sie dokaldnie gdzies 7 Września. Nie powiem ze przed okresem wakacyjnym gralem w RTCW ale wystraszony predkoscia gry powiedzialem kategorycznie "NIE" i zaczolem pykac w CS'a gdzie nie odniosłem wiekszego sukcesu czemu bo gra nie byla tak wciagajaca. Ale wrócmy do tematu ET. Wiec pierwszy stykniecie et mialem we wrzesniu ( jak wczesniej wspomnialem tongue.gif). Moze pogralem jakies 2 tygodnie i jak pospolite warzywo udalem sie do Raiden aby ten mnie wziol na Rekruta biggrin.gif. Raiden zapewne pamieta nick eFeCT biggrin.gif. Tam nie zawitalem dlugo biggrin.gif. Zostalem poproszony przez chyba Zimka jak dobrze pamietam abym przeszedl do nowego powstalego klanu o nazwie Great Shoot oO. Ten klan zyl 3 dni biggrin.gif!. Po nieudanym starcie postanowilem zalozyc swoj wlasny klan o nazwie "SoN - Soldiers of Normandy". Zyl on moze z dobre 3 miesiace a nawet mniej. Po podjeciu decyzji o rozwiazaniu klanu udalem sie na rekrutacje do CC - Cichociemnych gdzie gralem przez dobre pare miesiecy smile.gif. Po (slowo na w)erdoleniu mnie z klanu przez Chrzanke smile.gif (pozdro dla neigo smile.gif ) udalem sie na rekrutacje do _easy. gdzie gralem mozliwe ze do wakacji 2004 (niestety rozpadl sad.gif ). Tak dobre wakacje spedzilem bez klanu. Nastepnie udalem sie do WoW - Warriors of Wolfenstein gdzie gralem mozliwe 1 miesiace smile.gif jak to mozna nazwac gra ( nnie tranx biggrin.gif ). Ale po otrzymaniu wiadomosci ze _easy. odradza sie po upadku pod inna nazwa, postanowilem dołaczyc do nich. Tak wiec trafilem do zee>>. (Niewiem ale nazwa wziela sie od wymowy z ang. easy. dokaldnie od koncowki sy. czyli zee.) tam pogralem z 4 mecze i znow upadek klanu mad.gif . zee>> odrodzilo sie pdo nazwa noxious.et ale dlugo nie pozylo biggrin.gif. I dochodzimy prawie do konca mojej histori bo zostaly dwa klany. Zawitalem jeszcze w -]SS[- byla to wizyta krotka moze trwala 1 meisiac badz 2 smile.gif. Teaz znajduje sie w klanie z starym iznajomymi z _easy, dokladnie trafilem do klanu o nazwie CLAN 23 ( Tag '23][ ) . Jest to niemiecki multiclan. Zapraszam z góry do iddlowania #23@Home @ quakenet. Dziekuje za uwage
To skrót mojej histori dla tych co nie chca tego czytac biggrin.gif :
1. .:WP:. ( R ) ( niewiem czy mozna to nazwac byciem w klanie biggrin.gif )
2. [GS] - Great Shoot
3. SoN** - Soldiers of Normandy
4. CC- Cichociemni
5. __easy.
6. WoW- Warriors of Wolfenstein
7. zee>>
8. nX*
9. -]SS[- Schutzstaffeln
10. '23][ - clan 23 Germany Multiclan
11. ??? - To miejsce na twoja reklame
To tyle biggrin.gif
LaM
Moja historia z ET jest jakby to ujac krótka.
Gram okolo 8 miechów a "zaliczylem" tylko 2 klany.

Dark Soldiers - DS
pzdr chłopaki

a teraz Mystic & Shock Warriors (byle Skillz)

Krotko zwiezle i na temat ph34r.gif
Milo93
Ja gram od 1,5 roku. Średnio na mapkę zaliczam 30 killów, a jak dotąd żaden klan mnie nie chciał chociaż

próbowałem u 23 teamów. Czasem na grze kwalifikacyjnej zabiłem po parenaście razy każdego z drużyny, a i tak

mnie chcieli. Od tego czasu postanowiłem sobie, że będę graczem solo. Aktualnie te klany do których się starałem są

gorsze ode mnie. Teraz jestem takim wolfensteinowym Obieżyświatem i dobrze mi z tym. teehee.gif
JohnnyR
W RTCW PL Hunter - to był klan z niesamowitym klimatem i fantastycznymi ludźmi prawie od początku.
W ET w chyba 2 czy 3 których nazw nawet nie pomne bo trwało to kilka dni. W tej chwili gram na zmianeę z moim 4 letnim potomkiem - jak zobaczycie gościa z nickiem JohnnyRson traktujcie go pobłażliwie bo lubi do swoich też postrzelać thumbsup.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.