Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: polowanie na czito/czarownice
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
Cezar
witam
Czy nie macie wrażenia że na naszej scenie mamy do czynienia ze zjawiskem polowania na czarownice? chodzi mi o wyłapywanie cziterów.
ludzie na serwach nerowowi jak ktos sobie zażartuje że czit to odrazu wojna, zero luzu. na początku et i kiedyś na rtcw (tylko w to grałem) jak się stwierzdziło np "imo czit" dodało " smile.gif " był luz a teraz każdy się burzy jakby go kupom oblepili.
bardzo dobrze że powstała organizacja taka ja ACA i chwała po wieki założycielom że poświęcajom czas i pracę walce z niuczciwa grą. ale ludzie sa nerwowi i co chwila są oskarżenia o czitersto, zazwyczaj pezpodstawne (mam nadzieję, tylu nie może grać z kupom) albo jako zarcik od którego robi się smród.
w zasadzie nie wiem po co to piszę chyba jest to prośba do graczy o trochę spokoju i luzu.
cziterom na pochybel a wszytkim innym na zdrowie i spokoju ducha
AciD
Bo to juz tak jest na scenie ET ze jak ktos powie czit to ludzie dostaja spazmow... Widzialem jak dosc pro gracz q1 gral z typem ktory jak w morde uzywal aimbota i wogole sie nie przejmowal nie darl ryja nie sral pod siebie nie robil 100 postow na forum i zakladal organizacji do zwalczania cziterow tylko zagral z nim do konca, co ze przegral... przyjal to bez emocji totalnie... a na scenie ET juz bylby siwy dym... poprostu za bardzo sie tym podniecacie... wiecej grajcie mniej marudzcie...
LETKAS
QUOTE (AciD @ 23:39, 13 11 2003)
tylko zagral z nim do konca, co ze przegral... przyjal to bez emocji totalnie...

Szacunek dla niego kimkolwiek był
DaBi
Bo to juz tak jest na scenie ET ze jak ktos powie czit to ludzie dostaja spazmow... Widzialem jak dosc pro gracz q1 gral z typem ktory jak w morde uzywal aimbota i wogole sie nie przejmowal nie darl ryja nie sral pod siebie nie robil 100 postow na forum i zakladal organizacji do zwalczania cziterow tylko zagral z nim do konca, co ze przegral... przyjal to bez emocji totalnie... a na scenie ET juz bylby siwy dym... poprostu za bardzo sie tym podniecacie... wiecej grajcie mniej marudzcie...

I czego to ma niby dowodzic że sa różni ludzie. Jednego walki to czy ktoś oszukuje i wygrywa a innego wkurza.
To że organizacja powstała to dobra sprawa i napewno nie z powodów ,że ktoś sra pod siebie.
A że jeden koleś miał to w dupie że dostaje od czitera to nei znaczy że wszyscy mają tak mieć.
Jestem ciekaw czy jakby używał czegoś takiego przeciwko Tobie to też byś tak sobie przeszedł obok tego obojętnie.

To ,że panuje panika na serwerach czasami to racja bo tak jest. Ostatnio grałem na radar jako covert ops i wpuszczałem sobie przez dzwii swoich ludzi po zakoszeniu munduru. Bo nikt żadnej bramy nie wysadził ... naturalnie jaka reakcja graczy ?
Co jest jakieś czity ...

Dla żartu powiedzialem ,że tak pewnie wallhack smile.gif
Wtedy jedna osoba z klanu którego nazwy nie wymienię ... Kur*** niech włacvzą PB to zobaczymy ilu poleci.
Takie zachowania mogą śmieszyć ale to nie znaczy że mamy siedzieć i udawać że nic się nie dzieje.

A co łowów na czarwonice to bardzo to ładna idea :]

4FuN.WitchHunter
Hannibal
Szczerze mowiac sam kiedys uwazalem ze ktos musi oszukiwac by tak celnie strzelac albo pojawiac sie w miejscach o ktorych nawet nie mialem pojecia. blink.gif
Jednakze gdy spedzilem troche czasu na ET poznalem trickjumpy i nauczylem sie troche celowac. Teraz juz nie lysle ze kots oszukuje tylko podziwiam go za kunszt i opanowanie. Oczywiscie zdazaja sie przypadki jak stanie sie cos co mnie poruszy i wychodze do specta by poobserwowac. Jednakze w 95% okazuje sie ze to tylko chwilowe przewrazliwienie.
Oczywiscie trzeba tepic 'czarownice' jednakze nie zapominajmy do czego sluzy LMB i ET. to jest glowny cel naszej zabawy i mam nadzieje ze takim pozostanie. cool.gif
MaRIB^
no ja gralem przeciwko skrzypkowi w q3 na cheacie powiedzialem mu a on daldalej skrzypek gral w mm w q3 klanie dobry zawodnik.

On gral dokonca i mnei ogral ;] ale spokojnie chlopaki ET i RTCW jestem czysty =] w q3 nei gralem klanowo a ktos mi przeslal plik wiec se mowie, a sprawdze co mi tam. Teraz chociaz altwiwej rozpoznac kto cheatuje ze specta widac jak to dziala =]
AciD
DaBi jezeli ktos czitowalby przeciwko mnie to albo zmienilbym server (jesli ten bylby bez PB nie moglbym miec do niego pretensji, jesli bylby z PB postaralbym sie usunac go z servera albo samemu go zmienic jesli byloby naprawde beznadziejnie... chociaz gralem i z cziterami i jedyne co robilem to krecilem z nich beke ze spekta jak lukaja na sciany... i jakos mnie nie ciagnelo zeby pisac o tym milion postow nagrac film dokumentarny napisac esej zglosic na policje wyplakac sie evenbalancowi...
ACA jednak musze pochwalic szczerze za to ze odkryli ostatnio 2 cziterow i ich prawdziwe nicki... tu widac jednak efekty ich pracy... poprostu jesli chodzi o to cale polowanie ludzi za duzo wala w kulki, nie majac twardych dowodow czesto sypia na ludzi ze sa cheaterami albo wala cos takiego jak "widzialem dzis czitera na serwerze" i nagle ktos odpowiada mu 16kilobajtowym postem nt. cziterstwa... to jest imo tragiczne na naszej cudowniuskiej scenie ET tongue.gif
blacktyger
Ja osobiście nigdy jakoś nie spotkałem się z kolesiem który używał jakiś cheatów...fakt faktem że prawie nigdy nie wchodze na servy bez PB, to nie zmienia faktu zę przecież czity są wciąż nowe wink.gif może jestem ślepy i zbyt zachwycony moimi wynikami aby widzieć jak inni są lepsi... biggrin.gif
kamilus
Mozecie sie cieszyc, ze nie graliscie w sofa (a kto gral ten wie o co chodzi smile.gif)
ja z dwoma qmplami zalozylismy se klan na Sofie 2 demo MP, a ze slabo nie gralismy wiec bylo dobrze. Ale z czasem przyszedl skill i zaczely sie pojawiac staty typu 15-2, 33-3 itp. Ale tam nie bylo Pb, wiec gdy miales juz okolo 6-0 zaczynaly sie okrzyki typu "wallhacker !@#**y" albo "on ma aimbota h*j, kicka mu" i od razu vote na kicka. Z calej sceny demka (jako ze nasz kaln byl chyba 4 lub 5 w polsce) znalem tylko kilkanascie osob normalnych, ale w wiekszosci graly dzieci okolo 13 lat, ktorym wydawalo sie ze sa mastah tongue.gif, a jak ktos skopal tylek, to juz czuter. Oczywiscie byli tez tacy, co przez 1h wypierali sie czitow, a ja i tak swoje wiedzialem i tak im 4litery trulem, ze w koncu sie przyznawali i mowili "dobra juz wyloncze, ale mnie nie kopcie". Zalosne. Dlatego jak pojawil sie ET, ktory mi sie spodobal, a na dodatek mial pb to od razu na niego przeszedlem. I od tego momentu ani razu nie spotkalem sie z oskarzaniami o czity. I jest ok smile.gif
F.B.I|Koyot
Nie spotkałem w ET cheatera. Gram już długo zatem mam podstawy by twierdzić że cheaterów w ET nie ma wielu. Jeśli bym na jakiegoś trafił to w zależności od stylu cheata inaczej bym zareagował. Jak koleś byłby immortal to bym sie wkurzył, ale jeśli zmiejszyłby rozrzut karabinu to bym sie cieszył bo miałbym równego sobie przeciwnika biggrin.gif
ptOk
Imo jedna z gl. przyczyn masowego "czitowania" jest fakt, ze w et gra b. duza liczba poczatkujacych (i nierzadko b. mlodych!) graczy, ktorzy nie maja za grosz rozeznania w scenie et. Dla takiego czlowieka kazdy kto "zabija z konca planszy" jest cziterem. Nie dalej jak 1h temu sam bylem oskarzony o czity (oczywiscie bezpodstawnie ^^), przez czlowieka, po ktorym widac bylo, ze w et jest nowy ("ej jak zrobic kolorowy nick?" wink.gif wink.gif - ok, troche koloryzuje ^^). Jedyne co mozna w takiej sytuacji zrobic, to postapic zgodnie ze slowami bohatera kultowego filmu: "Sraj na to!"

nGc.pl
Już kiedyś widziałem jak masowa panika - podtrzymywana przez paru krzykaczy - obróciła pewną scene w pył.
Ludzie wpadli w paranoję, klan oskarżał klan i doszło do tego że nie klanowi - dobrze grający - gracze, byli banowani za...zbyt dobrą grę.
Mam nadzieje że admini serverów w ET nigdy nie popadną w taką paranoję, i ominie ich te zachowanie.
Chyba jest tak jak mówi kamilus - to w większości bardzo młodzi gracze oskarżają innych, kiedy tylko są lepsi. Niektórym trudno jest dopuścić do świadomośc fakt, że jakiś n00b grający miesiąc wali im serią po głowie.
Niech zdrowy rozsądek będzie z wami wink.gif
evil_lord
heh.....pamiętam taką sytuacją. Grając sobie bodajze na DoDzie 2 z Yogim z SL i paroma innymi graczami, byłem świadkiem pewnej zabawnej sytuacjii. Otóż niejaki Andrzej. B (czy jakoś tak, ale to nie w tym rzecz) powiedział kilka razy do kogoś tam: CZITER, CZITER !! Wobec tego spytałem się, czemu tak sądzi. Otrzymałem odpowiedź :BO ZABIŁ TRZECH Z RZĘDU...do końca SW nie mogłem grać, pisałem z Yogim na publicu.....(zresztą jak połowa tam grających ) Skończyło się na tym, że razem uznaliśmy że obaj zostaliśmy cziterami......... wink.gif laugh.gif
zUBER
imo zartowal.

Andrzej.B (nie bede mowil kto to =] ) sam zabija po kilkanascie osob z rzedu wiec raczej nie ma sie czym przejmowac
F.B.I|Koyot
eee równie dobrze mógł on mieć na imę Marek, Tadeusz - było to dawno......na pewno to było imię męskie. I on NIE zabijał kilka osób z rzędu ! 
Nie ważne. To jakaś lama była(o ile nie żartował). Niema co się takimi przejmować. Gorzej gdy klanowcy takie rzeczy wygadują. Łezka się w oku kręci. To coś o człowieku świadczy. dry.gif
Valkir
Mnie, a właściwie klan (NMS) raz oskarżono o cziterstwo.
Graliśmy spara z 13th. Nie będę komentował ich taktyk ani skilla biggrin.gif . Graliśmy no dobrym serwerze. Ja miałem wtedy często interrupty, u nich 2-3 graczy miało cały czas 999. I zaczęli nam wytykać że jesteśmy ch*** i cziterzy,że to my sprawiliśmy że mają 999. Był to public server, jakiś z ASE, więc nie mieliśmy szans zrobić czegoś takiego...zagraliśmy zbyt dużo map, wyszło 6:1 dla nas (wygrali ostatnią mapkę).
Numun
ja powiem swoje jak to zobaczylem to myslalem ze padne trupem biggrin.gif
lol koles mnie osadzal o czity (aimbota) bo go jechalem prosze o komentarze biggrin.gif
zreszta ile osob mnie wyzywa od lam itp. itd. bo jestem lepszy od tego kogos zaraz przez nich rzuce ET bo ja zamiast sie cieszyc z gry to koles mi zabawe psuje i zazwyczaj idzie kilku innych za jego sladami (tez ich jechalem) nie wiem co mowic sad.gif

EDIT:
Acha i ten Nightmare to byl ktorys rC! w koncu sie ujawnil tylko nie wiem ktory chyba ze to inny Nightmare sad.gif ale GUID powinien wystarczyc biggrin.gif
evil_lord
QUOTE (Valkir @ 19:03, 8 02 2004)
Graliśmy spara z 13th. Nie będę komentował ich taktyk ani skilla biggrin.gif . Graliśmy no dobrym serwerze. Ja miałem wtedy często interrupty, u nich 2-3 graczy miało cały czas 999. I zaczęli nam wytykać że jesteśmy ch*** i cziterzy,że to my sprawiliśmy że mają 999. Był to public server, jakiś z ASE, więc nie mieliśmy szans zrobić czegoś takiego...zagraliśmy zbyt dużo map, wyszło 6:1 dla nas (wygrali ostatnią mapkę).

Valkir ty chyba oszałałeś- my osądzaliśmy Was o czity? Nigdy w życiu! Pamiętam to był nasz pierwszy MECZ ale nigdy nikogo nie osądzaliśmy o czity!! Może pojechaliście nas w dupę, może nie wiedzieliśmy wtedy co to SW, może mieliśmy z dupy skilla, ale NIGDY NIE OSĄDZALIŚMY NIKOGO O CZITY. Z PRZEKLINANIEM? Ja nie wiem czym to argumentujesz - nigdy nie wyzywamy na sparach/meczach NIKOGO. Popytaj się WoW, DT, SoH itd. Nudzi się Tobie na forum że takie głupoty wygadujesz? Chcesz nas ośmieszyć za to, że nasz klan jakoś istnieje, a twój już dawno upadł. Każdy jakoś zaczynał - przez takich ludzi jak ten "pro" Valkir scena traci na wartości......mam nadzieję, że w takie bajeczki, nikt nie uwierzył .........żałosny jesteś Valkir... wiem wiem.....dzięki takim komentarzom, jesteś PRO......na szczęście tylko w swoim mniemaniu. Może napisz książkę -> "Baśnie Valkira i jego przygoda z Et" To byłby hit mad.gif
EDIT: Może nas pomyliłeś z innym klanem mad.gif Kurczę, taki ładny dzień, a jeden bezndziejny post i jest gorzej :/
HawK_
Nie ma nic gorszego jak gra z kolesiem ktory cheatuje. Jednak jest to zabawne gdy wiemy ze koles uzywa dopalaczy wtedy zaczyna sie polowanie na kolesia bo kazdy chce sie strawdzic jakie ma szanse w starciu z maszyna...... Sam gralem kiedyn na niemieckim serwie w CS gdzie koles uzywal cheatu "granadeluncher" moze i nazwa jest smiszna ale niekt niemial zbytnich pretensji. W ramach wyjasnienia grana lecial jak samonaprowadzajaca sie rakieta z Half-lifa (pozostawial po sobie charakterystyczna biala smuge). Granat dzialal jak rakieta samonapraowadzajaca (koles stal w bazie i wyrzucal granaty). Najpierw bylo wielkie oburzenia jak to jak on moze..... do momentu gdy ktos odkryl ze mozna uciec przed granatem(schylajac sie gdyz granat udezal wylacznie na wysokosci glowy). Wtedy zaczela sie taka zabawa jakich malo niek juz niewykonywal objectiva tylko staral sie uciec przed granato-rakieto. Serio zabawa byla przednia a kolesia z teamu cheatera chcieli szybko zmienic team by tez moc pouciekac troche przed granatem...... Zabawa szybko sie skonczyla gdy na serwerze pojawil sie admin.......... smile.gif
Phantom
Graliśmy spara z 13th. Nie będę komentował ich taktyk ani skilla  . Graliśmy no dobrym serwerze. Ja miałem wtedy często interrupty, u nich 2-3 graczy miało cały czas 999. I zaczęli nam wytykać że jesteśmy ch*** i cziterzy,że to my sprawiliśmy że mają 999. Był to public server, jakiś z ASE, więc nie mieliśmy szans zrobić czegoś takiego...zagraliśmy zbyt dużo map, wyszło 6:1 dla nas (wygrali ostatnią mapkę).

hmm musialo to byc przed moim dojsciem do 13th ale ze gram juz w nim kilka miechow to bylo to dawno temu i jak to evil napisal byly to poczatki klanu smile.gif nie wiem czy jest w tym troche prawdy czy nie bo sklad od powstania klanu sie radykalnie zmienil ale mozesz byc teraz na 100% pewnien ze nikt od nas nikogo nie wyzywa od cziterow czy lam smile.gif a co do tego ze ze skill i takta byla do dupy to sie zgodze biggrin.gif sam uwazam ze gram slabo i nie przekmuje sie tym ze wiele osob jedzie mnie w duelach moge sie tlumaczyc tym ze mam z dupy lacze i ze mam malo fps ale po co to? ja nie gram w ET zeby pokazywac jaki to jest boski i jak potrafie jechac warzywa osobiscie wole dostac porzadnego kopa w dupe i czegos sie nauczyc. A powiedz mi jaki procent nowo powstalych klanow gra na super wysokim poziomie? Nie wiem czego ty oczekiwales od 13th blink.gif moj klan nie jest elita i nie sadze by byl kiedykolwiek ale juz jakos istniejemu ponad pol roku i nasz poziom powoli ale sie podnosi biggrin.gif (moze za kilka lat dorownamy Poison C4 czy IC laugh.gif -joke).
BTW: W naszym klanie nie kolerujemy nabijania sie z innych klanow itd. wiec jak zabaczysz ze ktos z 13th bluzga na kogos i mowi ze jest cziter to napisz smile.gif juz jedna osoba z klanu wyleciala za chamskie zachowanie i obrazanie innych klanow smile.gif
Valkir
OMG OMG OMG

Jeden z naszych nagrywał demko. Nie wiem czy jeszcze ma, ale Ci wyślę jeśli posiada je jeszcze.
Po pierwsze: nie posuwaj się za daleko. Nie jestem pro, i nie zachowuję się jak pro.
Po drugie: nasz klan nie istnieje z prostej przyczyny - to było za mało, klan był na niskim poziomie, byliśmy zbyt ambitni. Problem w tym że wy jesteście wciąż na tym poziomie - mimo to gracie w CB i nawet udaje się wam wygrywać kilka meczów. Kiepsko to świadczy o polskich klanach.

Żałosny to Ty jesteś, że nie chcesz się przyznać do oczywistych błędów, w dodatku kłamiesz. Szkoda, że nie jesteś na poziomie intelektualnym Prospera - on się umiał przyznać...
evil_lord
Pomyśl mistrzu, jak mogę sie przynać do błędów, jakich nie było? Zresztą sam sobie zaprzeczasz mówiąc
sprawiliśmy że mają 999
, następnie mówiąc że wygraliśmy ostatnia plansze.....Czy byliście aż tak słabi, że przegraliście ostatnią mapkę z klanem, w którym osoby miały 999? Zaprzeczasz sam sobie. Zresztą pomyśl: jak byś mówił prawdę, to bym sie nie kłócił, bo bym wiedział że jestem na straconej pozycji :/. Chciałbym zobaczyć to demko...... I wierz mi, nikt od nas nie wyzywa NIKOGO od cziterów, ani od c@#!ów...... mad.gif
Outs!d3r
Hm....Ja już nie wiem komu wierzyć. Jeżeli Valkir kłamie, to świadczy tylko o jego wychowaniu. Jeśli nie, klan 13th powinien sobie uświadomić po co grają w ET - Grać czy Wyzywać ? Jesli chodzi o polowanie na czarownice...Wiele razy byłem wyzywany np. za to ze na serwie warzywnym 32:32 zabilem 8 osob pfem....zaraz poszedł vote na kick 22/3 i poleciałem. Od tego czasu gram smg biggrin.gif Ostatnio znalazlem sie w sytuacji, kiedy koles o nicku ROTAR (nie bede mowil kto to =]) zabil 4 na raz z mp40. Wszyscy zaczeli wyzywac go od czitów, a następnie poszedł vote na kicka (łancuch pokarmowy ?biggrin.gif). Namowilem chlopakow z teamu (kilku było z mojego klanu, razem ze mna na ts), zeby vote no i próba kicka rotara ne powiodła sie smile.gif Imo jest to odzwierciedlenie prawdziwego warzywniaka kickac kolesia z serva jeśli ownuje...eh....Ciekawy temat, czekam na dalszy rozwój smile.gif
Phantom
Hm....Ja już nie wiem komu wierzyć. Jeżeli Valkir kłamie, to świadczy tylko o jego wychowaniu. Jeśli nie, klan 13th powinien sobie uświadomić po co grają w ET - Grać czy Wyzywać ?

no i mamy kolejny konflikt z dupy dry.gif klocimy sie o to co bylo kilka miesiecy temu (kiedy my zaczynalismy z ET i odchodzily rozne jaja smile.gif) nie badzmy dziecmi i skonczmy z tym bo taka klotnia nic nam dobrego nie da.
EOT -->PEACE & LOVE EVERYBODY smile.gif
R4Gn4k
hrhr czit tam czit tu a zeby uniknac ozkarzenia o czity to graj na poziomie ludzia grajacych na serwie to zawsze dziala:O
LewY
Najfajniejsze jest to, ze nie spotkalem sie z okresleniem cziteros na zagranicznym ffa, tylko ma to miejsce zawsze na PL servach, dokladnie jak ktos juz to mowil, jest masa gostkow co dopiero zaczynaja grac w FPP i dla nich jest dziwne jak ktos wali im heda z dupy (sa tez tacy co mowia ze sie ma naboje co maja zwiekszony dmg, ale to juz total warzywniak) z polowy planszy,a oni nawet nie umieja celownika ustawic na odpowiednim graczu. Jest tez inna sytuacja, gdy przychodzi gostek np z CS'a, nie twierdze tutaj ze wszyscy tacy sa, ale u nich to jest normalne ze jest troche tych czitow na scenie ^^ , i przy pierwszej lepszej okazji gadaja, ze tu oni sa z csa i widza ze tu same lamy graja z wallami ballami i innymi gownami bo kto by goscia z csa zabil.
Sno0p
EeE wkurzają mnie niektóre n00by na FFA :C tzn. grasz sobie na servie masz dobry dzien grasz bardzo dobrze kosisz ludzi na FFA a gość do ciebie Cheater n00b itp :C
Wallhack itp

Powiem tyle n00by r0x!:D
eFeCT
lol... który już topic o cziterach ??? omg ludzie troche przesadzacie :| ... rozumiem czity wkurzaja ale na polskiej scenie nie jest juz ich tak dużo wkoncu mamy ACA ... A ze ktoś nazwie kogos cziterem to nieznaczy ze trzeba zakładac odrazu topic na forum dry.gif ... Ja naprzyklad nie spotkalem sie z jakim kolwiek wyzwiskiem kogos od czitow, może gram na bardziej normalnych serwerach rolleyes.gif ..

A co do zagranicy tam też sie zdarzaja kwiatki, nie tylko o cziterach ale burdy sa takie same jak w polsce. Po prostu gra doprowadza do takiego stanu ze nerwy puszczaja i wtedy sie zaczyna biggrin.gif

----- edytowany przez moderatora -----
w koncu
nie znaczyl
od razu
na przyklad
jakimkolwiek
Terror
Powracając do naszej dyskusji o czitowaniu (dow) UVM
Pierwsze co wy uważacie za czity i na jakiej podstawie wnioskujecie ze czitujemy?

Drugie uważacie że na Toya można czitować? Wystarczy sprawdzić na ACA są wykrywane Wallhacki Aimboty i Speedhacki.Nie wierzysz sprawdz sam moge wam nawet udostępnić hasło na toye war do sprawdzenia!

Że ja i Sabaka sprawdzaliśmy jak działa WH parę miesięcy temu (pieprzona ciekawość smile.gif dry.gif ) to już inna historia i nie można winić za to całego klanu.Zresztą ja mam problemy z siecią od 3 miesięcy wiec i tak nie gram narazie;/
KPMG
heh mam pytanko off topic (w sumie łoco chodzi w tym topicu?? blink.gif ) na czym polega WH rolleyes.gif skoro sprawdzałeś to mógłbyś mi powiedzieć bo ni wiem:D
ronin
QUOTE (KPMG @ 15:37, 11 04 2004)
heh mam pytanko off topic (w sumie łoco chodzi w tym topicu?? blink.gif ) na czym polega WH rolleyes.gif skoro sprawdzałeś to mógłbyś mi powiedzieć bo ni wiem:D

jak czegos nie wiesz to masz funkcje "szukaj" dry.gif

http://board.enemyterritory.pl//index.php?...ct=ST&f=1&t=202
tam masz 26 stron o czitach

sorr za off topa unsure.gif
KPMG
ale ja chciałem usłyszeć opinię osoby która to stosowała w praktyce:)
ronin
QUOTE (KPMG @ 15:45, 11 04 2004)
ale ja chciałem usłyszeć opinię osoby która to stosowała w praktyce:)

OMG :C to pisz tam do cholery

ten topic dotyczy UVM ph34r.gif
Outs!d3r
Szczerze mówiąc....powtórze to, co napisałem w obecnie nieistniejącym (??) topicu blinkkina o prymitywności sceny....Rozumiem ludzi z DoW, ze chcieli sprawdzic na czym polega wallhack, nie ma co sie czepiać, przeciez to tylko ludzka ciekawość. Aha btw. nawet jeśli ktos z UVM czitował, o ile wiem nie grają już w ET (Sabaka,Driver?). eot.
Mordor
Tak ... przyznaje się ... jestem cziterem... jak i cały klan w którym gram też.... Niedługo zostaniemy wyrzuceni z CB już nam to obiecano... ehh (nie gramy w CB jeszcze biggrin.gif).... No bo to musi być czit przecież ze 5 gości a wuaściwie 4 bo jeden z 999 jedzie 6 kolesi z kolejnego cudownego PrOKlanu z Polski który nie jest na 1 miejscu w drabince tylko przez jakąś pomyłkę chyba ... Ciekawe tylko gdzie prześlą Demka które po 5 minutach gry już chyba dwóch nagrywało bo to niemożliwe przecież jechać po 3 na jednym magazynku biggrin.gif... Nadmienię jeszcze że poziom jaki reprezentujemy okreslamy jako NoSkill... gdyby nie czity typu "ej bo on nie ma paska speeda a skacze " to byśmy za chiny z nikim nie wygrali ... W naszym mniemaniu 90% innych klanów ma chyba lepsze czity bo nas jadą konkretnie ... I jak grać na takiej scenie ??? Ehh..... Ide poszukać jakiś lepszych aimbotów chyba...

m@!dor vel Bajka
Sir_Ace[PL]
A widzieliście takie cheatowanie na bezczelnego? Widze komunikaty (8 na 5 sekund) o śmierci spowodowanej przez jednego gracza z SMG. Ja patrze a on sobei stoi, kręci się na około i strzela, porusza sie co jakiś czas. Do tego same HSy. Serv bez kicków a admin chyba zaspał. I co to a być mad.gif ?
grasnal
IMO siecej dystansu ludzie. To, jak by nie było, tylko gra i nie ma co sie tak zoladkowac wink.gif
Tak jak wszedzie i tu zdarzaja sie utalentowani inaczej... Ale taki juz los gier multiplayer. Sam chetnie bym przetestowal jakies czity - tak z ciekawosci jak to dziala i wyglada, ale jak mam sie potem uzerac z ludzmi i tlumaczyc:

ja tylko na chwile to odpalilem, zobaczyc chcialem, przetestowac, ciekawy bylem, nie gram tak na codzien...

Ehh... szkoda gadac. Po prostu wiecej dystansu do ET, to TYLKO gra. wink.gif
smoke
Tak czytam i mysle, mysle i czytam. Nie wypowiadam sie ale chce wam powiedziec ze istnieja czity ktorych PB nie wykrywa. Udalo nam sie znalezc dwa takie czity (wielkie thx dla Drya). Czity te sa z reguly multichakami i sa oddawane do uzytku tylko zaufanym przyjaciolom tworcy. Nasz sprytny dryu jednak znalazl sposob na wydobycie takich czitow i teraz juz Iprokka czy Deliverence nie podzialaja sobie dlugo na servach z PB. Ale nadal gdzies tam w sieci jest pelno takich czitow. Badzcie czujni i obserwujcie tongue.gif
tranx-san
Powracajac do tematu o czitach, polowan na czarownice :E chyba kazdy sie spotkal z wyzwiskami pod swoim adresem.. nie trzeba byc nawet uber skilled, kazdy gracz ktory troche gra w ta gre i pojdzie na warzywniak typu boom bedzie tam kosil niemilosiernie...
Ja spotkalem kilku cziterow, obserwowalem z bliska, czesto na jakims ffa zdupy, tez mialem na poczatku obsesje, zlapac czitera.. ale co ja moge zrobic ? ngarac demko wyslac do aca.. a moze sie mylilem i koles naprawde byl uber skilled.. ?
Olewam teraz czitera zmieniajac serwer lub grajac na serwerach z naprawde uber pr0 skilled... zreszta grajac tak czesto klanowki na ffa ochoty nie mam

Nie wiem o co chodzilo "Valkirowi" ale znalem ludzi z klanu 13th (RIP) i nie posadzal bym ich o takie rzeczy... dostali tez w pupke kiedys od mojego klanu i afery nie bylo...
Z tego co wiem UVM nie jedzie na czitach :> Moze ktos kiedys z DoW zostal zlapany powiedzmy na testowaniu czitow noi co z tego?
Kazdy jest ciekawy, tymbardziej ze ffa to ta gorsza strona gry, niech sobie tam czituja...

Najgorsi sa cziterzy ktorzy oszukuja podczas klanowek, mialem osobiscie kilka podejrzen (nie z polskich klanow) ale doszedlem do wniosku ze lepiej nie grac z nimi nigdy wiecej niz osmieszac sie jakimis zdupy oskarzeniami...

btw. next time jak ktos wam powie ze czitujecie.. olejcie gosica, albo przyznajcie sie... co wam zrobi ? /callvote na kicka i co ? ohmy.gif serwerow jest tyle ze zawsze bedize gdzie grac

edit: ach ci moderatorzy :F normalnie jak w prl'u - cenzura biggrin.gif
ymma
CYTAT
tymbardziej ze ffa to ta gorsza strona gry, niech sobie tam czituja...

No wybacz Tranx, ale przegiąłeś! Co to w ogóle jest za podejście co? Jestem w klanie to jestem lepszy? Ci co nie mają czasu, albo zwyczajnie ochoty na bawienie się w klany to sa jacyś podgracze? Weźcie się stuknijcie w łeb wy wszyscy wielcy klanowicze z pretensjami do bycia, właśnie, do bycia kim? Nie bierz tego Tranx osobiście, ale bardzo mnie takie myślenie irytuje. ET to przede wszystkim gra służąca do zabawy, do zabawy dla wszystkich na tych samych prawach. Nie ma lepszych, czy gorszych (nie mówię o poziomie gry, czy kulturze). Dlaczego więc utarło się, że na ffa można robić co się podoba co? Tam można testować czity, robić głupie numery, wyzywać warzywa itd.? A prawda jest taka, że największy syf robią na ffa z!@#ani klanowicze uważający sie za jakąś (słowo na p)oną elitę, co jest gówno prawda! Jak wam się tak ffa nie podoba to po ch... tam łazicie? Macie przecież klanówki. Zostawcie ffa w spokoju i niech tam się ludziska bawią.
A co do czitowania, to powywieszać takich tongue.gif Jak chce se taki przetestować to czy owo. to niech to robi jeden z drugim na własnym serwerze i we własnym gronie, nikt się wtedy nie będzie czepiał. Zresztą to takie sranie w banie, że się chciało sprawdzić, większości chodziło o zaszpanowanie jaki to ze mnie mastah! Kurcze ludzie żyjcie i dajcie żyć innym, czy to takie trudne?
ymma
CYTAT
tymbardziej ze ffa to ta gorsza strona gry, niech sobie tam czituja...

No wybacz Tranx, ale przegiąłeś! Co to w ogóle jest za podejście co? Jestem w klanie to jestem lepszy? Ci co nie mają czasu, albo zwyczajnie ochoty na bawienie się w klany to sa jacyś podgracze? Weźcie się stuknijcie w łeb wy wszyscy wielcy klanowicze z pretensjami do bycia, właśnie, do bycia kim? Nie bierz tego Tranx osobiście, ale bardzo mnie takie myślenie irytuje. ET to przede wszystkim gra służąca do zabawy, do zabawy dla wszystkich na tych samych prawach. Nie ma lepszych, czy gorszych (nie mówię o poziomie gry, czy kulturze). Dlaczego więc utarło się, że na ffa można robić co się podoba co? Tam można testować czity, robić głupie numery, wyzywać warzywa itd.? A prawda jest taka, że największy syf robią na ffa durni klanowicze uważający sie za jakąś pier...ną elitę, co jest gówno prawda! Jak wam się tak ffa nie podoba to po ch... tam łazicie? Macie przecież klanówki. Zostawcie ffa w spokoju i niech tam się ludziska bawią.
A co do czitowania, to powywieszać takich tongue.gif Jak chce se taki przetestować to czy owo. to niech to robi jeden z drugim na własnym serwerze i we własnym gronie, nikt się wtedy nie będzie czepiał. Zresztą to takie sranie w banie, że się chciało sprawdzić, większości chodziło o zaszpanowanie jaki to ze mnie mastah! Kurcze ludzie żyjcie i dajcie żyć innym, czy to takie trudne?
blacktyger
ja jestem ffa pr0 operaczem smg i tyle ;X na klany nie mam czasu a i nawet zbytniej ochoty, codzienne stawianie sie na trenach itd. moze dorosne. wystraczy mi ts i geje z tychów podający spawn przeciwnej druzyny. co do czitów to myśle że topic poniżej lepiej się do tego nadaje

ymma => nie irytuj sie smile.gif
tranx-san
ohmy.gif czuje sie urazony wink.gif

a mnie irytuje podejscie ludzi ktorzy traktuja ffa zbyt powaznie... powaznym ffa mozna by nazwac gather, gdzie ludzie sie zbieraja nawet i na TS'ie i tam graja na objective...
na 90% zwyklych ffa panuje zasada, idz zabij, idz zabij, reszte teamu miej w dupie

dla mnie cw to pelnia zabawy bo gram z moimi znajomymi o cos, kazdy wie co ma robic kazdy wie po co gra

zgadzam sie ffa jest tez zabawa, ale zeby zaraz kazdego brac pod lupe bo on czituje on sruje on pierdzi ohmy.gif
teraz zeby znalezc dobre dzialajace czity, trzeba sie naszukac, to nie jest wcale takie proste ze wpisujesz w googlach czity i znajduje ci 1000 stron... glownie czity rozprowadzana sa posrod znajomych i dzieki m.in. pracy ACA czy tez evenbalance odsetek graczy czitujacych jest bardzo mala..

zanim oskarzycie kogos o cokolwiek, zadajcie sobie pytanie "czy mam jakis dowod ze on czituje"
Mnie np draznia takie osoby ktore uwazaja siebie za super ownerow ffa i jak ktos im skopie dupe to leca teksty "aimbociarz" "walhacker" itp

innocente until proven gulty - tym sie kierujcie :E

Nigdzie nie pisalem ze ffa jest miejscem do czitowania, bo nie powinno byc, ale znajac zwykla ludzka nature i ciekawosc, mozna zalozyc ze ok 40% graczy czy to na ffa czy gdzie indziej testowalo czity... ktos sie zapyta po co ? ja uwazam ze kazdy powinien zagrac raz na czicie zeby zobaczyc jak to wszystko dziala + wiedziec jak wykrywac cziterow... bo np to ze ktos po zakonczeniu rundy ma statsy 50/5 nie oznacza ze jest cziterem.. glownie to oznacza ze albo jest dobrym graczem, albo reszta graczy to jakies noobki

btw: nie pisalem ze jestem uber graczem bo gram w klanie, ale chyba et jest gra teamowa, glownie pod rozgrywki klanowe a nie ffa, to nie quake gdzie jestes sam i jedyne co muszisz robic to wybijac all znajdujace sie na twojej drodze, tutaj liczy sie teamplay

Jezeli ktos lubi et bo lubi grac pfem na ffa i zdejmowac po 10 osob supportem na serwerach z 64 slotami to gg i krzyz na droge
o tyle mam do powiedzenia ze swojej strony
ymma
Rany Tranx, ty ciągle mówisz o ludziach należących do różnych klanów i grających również na ffa. A mi chodzi o takich co grywają tylko na ffa, z różnych powodów. Oni też chcą normalnie sobie pograć, ba, nawet spróbować coś zdziałać jako team. Wiem, bo znam takich. Jednak często się zniechęcają właśnie po grze z klanowiczami, którzy robią sobie jaja, olewają obj. i resztę teamu itd. Nie twierdzę, że trzeba poważnie traktować ffa, ale tak, by nie psuć innym zabawy. Pomyśl, ty masz swój klan, mecze itd, a oni nie! I tylko o to mi chodzi, czy to takie szokujące?!!

Ps. Tranx nie czuj się proszę urażony, bo nie było to moim zamiarem, ja tylko próbuję dyskutować, a właściwie, to odbiegając lekko z tematu, wyrażam swoją opinię. To nic osobistego.! wink.gif
dNkN!
nie bardzo was rozumiem. widzę, że macie jakiś problem bo każda dyskusja w tym temacie rysuje coś na wzór wielkich problemów, ale... co jest właściwie problemem, który tak was męczy?

cienka granica pomiędzy skillem a możliwościami czitów? nie, cziterzy? też nie, może więc chodzi o tą - samą w sobie - obecność czitów? to bardzo dziwne, ale to też nie jest to! jakby tego było mało, można by odnieść wrażenie, że i w tej gadce o czitach (uogólniając) znowu nie chodzi o czity. haha, chodzi o to, że wszyscy mniej lub bardziej pospolici gracze miewają takie pojęcie o skillu, że nie potrafili by zdefiniować wstępu do tego rozdziału a mimo wszystko na serwerach ffa i meczach wyłapują cziterów - jak to kur.wa możliwe? nie mało jest takich, którzy nigdy nawet nie przeanalizowali sobie w bani całej sprawy tylko z miejsca przyłączyli się do "spazmowania" forum. nie mało jest takich, którzy po zainstalowaniu kilku czitów na lanie wypowiadają się wylewnie o nich, w analizach, które liczą nawet do 40 znaków na post (wliczając w to spacje i sygnature). faken, jakie to dziwne - bywało tak, że najlepsi w tym fachu nie potrafili zdecydować co jest skillem, a co czitem oglądając filmy z archiwum ACA i wiele pytań pozostawało bez odpowiedzi, a tutaj cały czas było tylu fachowców. no nic, nie ma się tu co dziwić powszechnemu przekonaniu inteligentnych ludzi o poziomie warzywności przypadkowych ffa, i pogardzie społczeności warzywnych wobec kumatych, skoro tych pokrzywdzonych nieprzerwanie od miesięcy jara chaotyczna gra i skok przez mur na oazie, a sprawcom coraz wygodniej jest sobie tłumaczyć pewne "nieścisłości" własnego skilla mało prawdopodobnymi argumentami... co prawda jedni i drudzy widzą między sobą przepaść ale reakcje na nią są skrajnie różne. jedni wk#!@iają się bo nie potrafią za nic dogonić tych lepszych, a drudzy rozczulają się bo ci gorsi już nie znikają tak szybko w tyle jak kiedyś... szkoda tylko, że kiedy przegrywa się w końcu/znowu duela nie myśli się o tym, że "ten typ ze z!@#anym nickiem" to jakiś cyborg pod fejkiem (a na bank cziter), albo że "ten typ ze z!@#anym nickiem" to być może postać, która właśnie w tej akcji wykorzystała moce na najbliższe kolejne trzy miechy.... a ludzie patrzyli, czterech było na spekcie .... pewnie widzieli, że dostałem w(słowo na p) - kulawo k#!@a.... tymi hardcorowymi słowami chciałbym zakończyć naświetlanie kwesti i przejść do konkluzji.

to nie cziterzy, czity, czitowanie grają rolę główną bo w naszej rzeczywistości nie ma już czegoś takiego, czity - kurtyna za która lubią się chowac ludzie naprawdę różni - nie chodzi o to, że lubią korzystać z czitów, ale posuwać się w ich kontekście do śmiesznych tekstów. to jest po prostu wygodne i wygląda całkiem nieźle, nawet w swojej przepastnej rozciągliwości ale panowie (panie raczej nie smucą) nie da się do za!@#ania formułować bliżej nie określenych alertów o zagrożeniu którego nie ma i smażyć nikczemnych postów o małyczytelnych problemach (jak np ten blink.gif ) bo wszystko zaczyna przypominać 13 urodziny.

btw. witaminy, które dają upust mojej wylewności to nie vitaral huh.gif stąd te dziwne posty, hahaha. normalnie pisze wiersze
ymma
Hmmm dNkN! chciałabym skomentować twojego posta (bo cierpię obecnie na bezsenność i czymś trza się zająć tongue.gif ), ale:
a ) nikogo w nim nie obraziłeś - a przynajmniej imiennie
b ) nie było żadnych aluzji do sexu tongue.gif
c ) wypowiedź Twa lekko mi zdaje się być pogmatwaną, a ja jakowoż weny nie mam, by i swą takową uczynić.
Dobrze chociaż, że użyłeś kilku wulgaryzmów, bo i przyjemniej się to zaraz czyta, a i niektórzy przynajmniej to (owe, z rzadka występujące w słownikach pięknej mowy, wyrazy) zrozumieją smile.gif
A co do polowań na czarownice (niekoniecznie te czito), to znam jedną, zgadnijcie kto to taki? laugh.gif
CYTAT
normalnie pisze wiersze

A ja sztuki tongue.gif
blacktyger
a ja opowiadania happy.gif

czitera na polskich serverach nie spotkałem już naprawdę dawno, może też dlatego że wcale nie staram się ich wyłapać, jakoś niechce mi się wierzyć że ktoś na tych czitach ma zamiar grać cały czas (co innego CW ale na ffa ?, przecież FFA to "trening" a jak trenować można z czitem ? albo ffa to zabawa ale jaką może być zabawą widzenie zchaczonej gry ... ) dla tak naprawdę problem nigdy nie istniał do tego stopnia, żebym się sprężać ze screenami i demkami o cziterach, ponieważ wyłapywanie czitów na ffa jest im0 lekko bez sensu (kto się przejmie panem "lol" z czitem). natomiast nigdy nie brałem udziału w meczach klanowych, gdzie miałbym obecność z cziterm/podejżeniem więc stąd ta moja obojętność. oczywiście wiem że aca zrobiła duzo w tym kierunku, abym właśnie ja pr0 0perat0r smg ffa mógł tak myśleć, że problem nie istnieje, ale cóż bywa
R383L!4N7
prawdziwy cheater powinien nie ginąć lub ciagle zabijać wroga w pobliżu
a co do ich wyłapywania - troche irytuje mnie ich obecność nawet na ffa bo jaka to przyjemność jak ktoś gorszy zabija cię po raz e-nty a ty nic poradzić nie możesz na to(przynajmniej do czasu), ludzie grają też na ffa by dopracować sobie troche tego skilla
falubaz
CYTAT
czitera na polskich serverach nie spotkałem już naprawdę dawno, może też dlatego że wcale nie staram się ich wyłapać,

hrhr, to chyba dzieki aca.

moze kiedys juz ktos to tutaj wklejal ale byla taka rozmowka na stronie Kompyter swiat gdzie mowili o programie aca ph34r.gif i kodach do et. ;x i lolki odradzaly uzywania czitow ;x
dNkN!
CYTAT (R383L!4N7 @ 8:02, 23 09 2004)
prawdziwy cheater powinien nie ginąć lub ciagle zabijać wroga w pobliżu
a co do ich wyłapywania - troche irytuje mnie ich obecność nawet na ffa bo jaka to przyjemność jak ktoś gorszy zabija cię po raz e-nty a ty nic poradzić nie możesz na to(przynajmniej do czasu), ludzie grają też na ffa by dopracować sobie troche tego skilla

...fajnie, że umiesz się wypowiadać ale gdybyś jeszcze nauczył się czytać i rozumieć, to co czytasz... :/

o których serwerach ffa mówisz? ja miałem na myśli polskie serwery kiedy mówiłem, że cziterzy są tylko w bajkach dla małych dzieci, i z tego co wiem reszta europy też nie narzeka na cziterów.

inna sprawa.
nie spodziewaj się wiele po serwerach, które stoją etmain i bez pb. drugie tyle co punkbuster daje etpro >2.8.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.