uuu, to mi kur.wa powiedziałeś
bez względu na to co jeszcze sobie w bani wymyślisz zawsze będę miał na ten temat większe pojęcie od ciebie, co nie znaczy, że ty będziesz miał kiedyś pojęcie większe niż teraz (czyt. różne od zera).
powiedzmy sobie (żebym się znowu nie wymądrzał), że pracuje dla mnie wróżka z za!@#istym zmysłem prekognicji (sprawdź w słowniku), która powiedziała mi tak:
wróżka:
źli ludzie - rozumisz bracie, nie? wyczerpali dzięki waszej pracy - rozumisz bracie, nie? wyczerpali już niemal wszystkie - rozumisz, nie? sposoby na to by zło dalej czynić - rozumisz bracie, nie?
dNkN!:
co ty mi tu k#!@a (słowo na p)isz?
wróżka:
... już na samym początku do czynienia zła przystąpiło tak wielu, i tak mądrych ludzi, że w ciągu pół roku czasu wymyślili (i wskazali jasnej stronie) niemal wszystkie możliwe sposoby na wykorzystanie architektury opengl bez której wasza łupanka nie jest w stanie się uruchomić. mało tego, niebiosa zesłały białego rycerza jedi o przydomku Bani, który zabronił grze korzystania z plików spoza środowiska et.
dNkN!:
Oops!
narrator:
dNkN! - disconnected
tak więc niepełnosprawny umysłowo obszczymurku zanim następnym razem powiesz coś za co uhonorować będzie cie można tylko bananem - pomyśl.