IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z autopodnoszeniem
RobertG
post 10:42, 8 06 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1907

Od jakiegos czasu dotyka mnie dosc dziwny problem. Grajac na serwerach FFA potrafi mi sie wylaczac autopodnoszenie apteczek, amunicji itp. Czasem rowniez wylaczaja sie "hit sound" a juz "hitem" jest niemoznaosc podniesienia w zaden sposob radar parts.
Zazwyczaj pomaga wyjscie i wejscie na serwer jeszcze raz. Ale to strasznie upierdliwe.
Czy znacie na to jakies "lekarstwo"?

RobertG
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
RobertG
post 9:53, 9 06 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1907

QUOTE (Swiety @ 13:04, 8 06 2004)
A nie lepiej zamiast wielce inteligentnego reinstall ET wpisać sobie w konsoli cg_autoactivate 1 ?

Ha!
To byloby zbyt proste by dzialalo wink.gif Niestety wpisanie w konsoli cg_autoactivate 1 w tym przypadku nic nie zmienia ...

Ale rozwiazanie, prostsze niz wchodzenie i wychodzenie z serka choc mimo wszystko dalej upierdliwe, podpowiedzial mi Qrczak.
Trzeba w opcjach w sekcji ETPRO wylaczyc i wlaczyc wszystkie soundy np. w trakcie "rozgrzewki". I to pomaga! blink.gif
A czemu pomaga rowniez na autoactovate? Kompletnie nie wiem sad.gif

Problem pojawia sie zawsze na niektorych serwach z etpro, nie wszystkich, miedzy mapami.

RobertG

PS. Oczywiscie branie "lapka" apteczek jest mozliwe ale nie moge w ten sposob wziasc radar parts ... sad.gif tez nie wiem dlaczego. Tyle ze "lapka" jest kompletnie nie funkcjonalna w grze.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi