IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem z autopodnoszeniem
RobertG
post 10:42, 8 06 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1907

Od jakiegos czasu dotyka mnie dosc dziwny problem. Grajac na serwerach FFA potrafi mi sie wylaczac autopodnoszenie apteczek, amunicji itp. Czasem rowniez wylaczaja sie "hit sound" a juz "hitem" jest niemoznaosc podniesienia w zaden sposob radar parts.
Zazwyczaj pomaga wyjscie i wejscie na serwer jeszcze raz. Ale to strasznie upierdliwe.
Czy znacie na to jakies "lekarstwo"?

RobertG
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
D!z3l
post 11:55, 9 06 2004
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1539

Od jakiegos czasu dotyka mnie dosc dziwny problem. Grajac na serwerach FFA potrafi mi sie wylaczac autopodnoszenie apteczek, amunicji itp. Czasem rowniez wylaczaja sie "hit sound" a juz "hitem" jest niemoznaosc podniesienia w zaden sposob radar parts.
Zazwyczaj pomaga wyjscie i wejscie na serwer jeszcze raz. Ale to strasznie upierdliwe.
Czy znacie na to jakies "lekarstwo"?

Cos takiego i mi sie któregoś razu przytrafiło. Nie mogłem podnosić z ziemi ani apteczek, ani ammo a co gorsza tak jak napisał także RobertG ku mojemu wielkiemu żdziwieniu nie mogłem podnosic komponentów radaru w mapie Radar. Po kilkudziesięciu minutach gry z tą "anomalią" wkurzyłem się i zacząłem naciskac wszystkie klawisze na klawiaturze, eee co tam naciskać----- można powiedzieć że o mały włos a bym rozwalił klawiaturke w drobny mak biggrin.gif.

AdI-O 12:37, 8 06 2004
ET reinstall. Mnie przynajmniej pomogło. Naszczęście... 

Nie, niekoniecznie, jak się okazało przynajmniej w moim przypadku wystarczyło wyjść z gry i ponownie wejśc. Po ponownym wejściu na serwer sytuacja naszczęscie powróciła do normy.

RobertG  8:53, 9 06 2004
Problem pojawia sie zawsze na niektorych serwach z etpro, nie wszystkich, miedzy mapami

Ten problem pojawił mi się podczas gry na serwku ze shrubem
Gra z taka sytuacją (niemożność podniesienia apteczki) szczegulnie w pojedynku 1v1 jest okropna
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi