IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ogłoszenie - Podszywanie się, Ośmieszanie cudzych nicków
Swiety
post 0:19, 27 12 2003
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Sory za załatwianie prywatnych spraw na forum, ale jako administrator pozwoliłem sobie zrobić wyjątek, tym bardziej że sprawa jest raczej poważna

Od prawie dwóch tygodni widuje kolesia który gra z ksywką WOLFszLAMER. Koleś używa dokładnie takich samych kolorów ksywy w ET jak i ja. I pare osób pytało się też czy to Ja (od prawie tygodnia bardzo żadko jestem na FFA)
Nie miałem okazji ani razu pogadać z kolesiem bo widząc tą ksywkę na serwerze to serwer był full (widuje tylko odświeżając eye) zresztą pewnie dyskusja z tym panem byłaby bezcelowa.

Nie wiem kto to jest, nie mam pojęcia kto to moze być, nie przypominam sobie żeby w przeciągu kilku ostatnich tygodni na kogoś nabluzgał czy miał z kimś konflikt.

Oczywiście zdarzały się przypadki że na serwerze oprócz mnie było kilku WOLFszLAGIERów biggrin.gif ale to wszystko byli moi znajomi z Irca lub FFA natomiast nikt z nich nie używał na końcu szLAMER.

WOLFszLAMER - to jednak troche negatywne określenie. Sory jakbyście sięczuli gdyby jakiś koleś przerobił wasz nick tak że na koncu dodaje LAMER i biega tak od 2 tyg na FFA ?

Dlatego proszę administratorów serwerów o podanie ip tego bana i zabanowanie gdyż jego działalność jak widać polega na ośmieszaniu innej osoby.

Go to the top of the page

+Quote Post
Buli
post 0:50, 27 12 2003
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 481

no raczej jest nie na miejscu zeby sie podszywac pod kogos w grze
owszem widzialem paru bulich ale spoko rozumiem nie jestem jedynym bulim na swiecie i ktos moze miec taka sama ksywke ale jak robi przerobke i osmiesza i robi to celowo jak w przypadku wolfszlagiera to chyab powinien byc jakos ukarany za swoja glupote/zawisc/uprzedzenia/@#!wieco

+Quote Post
Maczo
post 0:57, 27 12 2003
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Ten gość to (cytując pana premiera Leszka Milera) zero. Totalne dno. Wstydzi się swojej prawdziwej ksywki i jeszcze oczernia innych. Banować drania, wyrąbać go ze wszystkich serwerów świata na zawsze, ku przestrodze dla innych.

+Quote Post
sp4
post 0:58, 27 12 2003
Post #4

Schutze

Nr użytkownika: 753

QUOTE (pyt0 @ 22:30, 26 12 2003)
Boawo! [...]

pajt0! Bowao!!! , jesli chodzi o podszywanie sie pod WOLFszLAGIERA, to przechodzi tylko WOLFszWAGIER (i to przy spelnieniu odpowiednich warunkow), reszta bezwzgledne bany! bowao!

+Quote Post
Prosper
post 1:01, 27 12 2003
Post #5

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Karac!
A co z innymi podszywaczami? Z tego co widze najbardziej zalosny sin.pl - nadal pisze na tym forum?
Problem nie dotknal tylko Swietego ale tez inne osoby

+Quote Post
AciD
post 1:18, 27 12 2003
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 488

Prosper ale co ty chcesz od biednego sina on TYLKO podszywal sie pod POISON'a nikrama... a czy to takie przewiniene, kto sie za poison nie podszywal kurcze... <irony irony irony irony> Ostatnio chodza sluchy o coraz to soczystszych podszyciach w stylu puzon`nicksramo, gdy do kolesia byly pretensje reszta serwera zareagowala podobno w stylu "ale co ty od niego chcesz dobrze gra zostaw go", widzialem tez swojego czasu skrina gdy wesoly pan o nicku (fejku) Razor zmienil taga z C4 na POISON nie bedac w zadnym z nich, imho powinno powstac Anty Impersonation Assosiation bo percentage podszywaczy zaczyna przewyzszac percentage cheaterow...
Jednoczesnie (teraz te zdania moga wygladac sprzecznie) mysle ze jedyna/najlepsza bronia do zwalczenia owych cwaniaczkow jest nie wykazanie absolutnie zadnego zainteresowania ich osobami jednoczesnie dokarmiajac tylko ich kompleksy, wiem jak takie cos jest wpieniajace, ale postarajcie sie opamietac... bo bluzgami raczej duzo nie bedzie zdzialane... takie kmiotki tylko sie tym napawaja gdy o nich sie gada...

+Quote Post
falubaz
post 2:53, 27 12 2003
Post #7

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Kminie o co chodzi i zaniepokoje cie Świety.
WOLFszLAMER gra czesto na DoD-ach 1 i 2 a to co ostatnio zobaczylem to mnie przerazilo.
Nie dosc ze typek nie gra wspaniale, to cytuje:
<ktos(nie pamietam nicka)>ee szufla macie lepszy sklad
<ktos2>lepszy wy macie Swietego
<WOLFszLAMER> smile.gif a co to zmienia?
<ktos>gdzie Swiety?????
<WOLFszLAMER> smile.gif tu
to bylo doslownie w 99% taka rozmowa i dlugo sie zastanowialem czy to ty. No i wiem ktorzy to adminowie na tych serwach wiec nie martw sie jak wpadnie ta lama to zaintwerweniuje smile.gif
Pozdrowienia!

+Quote Post
Zaskar
post 2:59, 27 12 2003
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 444

Wow. Niezle zdziwienie. Banowac sk#!@!#yna!

+Quote Post
Cienki Bolek
post 10:33, 27 12 2003
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Hi
Jak go spotkam .. to zabije tongue.gif
A na powaznie to problem imo jest powazny .. bo zaraz kolo taki zmini sonie nicka nie do poznania .... wlaczy kolorowe twarze zrobi demko i dopiero bedzie kiszka ... smile.gif
PS
Cale szczescie ze mam nick, ktory juz od poczatku nabija sie sam z siebie

Pozdro Cienki Bolek
PS2
Jak moj nowy avatar ???

+Quote Post
hxs
post 11:49, 27 12 2003
Post #10

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 406

Ja spotkalem ostatnio WolfszLagiera ( moze to byl wolszlamera?? ) na zolto pomalowane cale... a "sz" bylo zielone.. moze masz wiecej wrogow? tongue.gif zabanaowac prostaka smile.gif

P.S. Bolek hehe to twoja coreczka? smile.gif

+Quote Post
nkr
post 12:27, 27 12 2003
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

a ja pozdrawiam od razu caly klan GoP i ktorych klanowicz GoP*KiKi - 16latek z katowic ( lol ) ostatnio biegal po serverach z nickiem - puzon*niksramo. Naprawde Great of poland...
GL dla tego pana i wszystkich ktorzy razem z nim grali ok 2h ffa i nie zareagowali,
martwi mnie ze wszyscy sa tak mocni w gebie na tym forum a nikt nie potrafi dac kicka debilowi; nie chce sie przyczepiac, ale grali tam full kampanie takze 2 ppl z 4fun i kilku innych klanowiczow nie pamietam juz nickow, dziekuje wam za to ze jestescie bierni i mimo wszystko macie wszystko w dupie bo po co, poza tym na slowa - kopnijcie go, podszywacz (słowo na p)ony, ,reagujecie odpowiedzia - chcesz go kopac bo dobrze gra ?? : <
gop wlasnie dzieki takim membersom znaczy mniej niz zero ( zero to juz bylo jak ich kopnelo za aimbota na meczu cb biggrin.gif )
krotko mowiac - żenada

+Quote Post
exit_door
post 12:44, 27 12 2003
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 541

no to co tu duzo mowic zasadzic mu bana na serwy

co do nkr
skad przecietny szarak ma wiedziec czy ktos kogos osmiesza w przypadku WOLFszLAMERA nie przypuszczalbym ze to moze byc ktos inny niz swiety tongue.gif myslalem ze ma gorszy dzien i zmienil se koncowke
ja jeszcze nie spotkalem sie z tak oczywista drwina jak "puzon*niksramo" . nie jestem bystryale na takie cos bym zareagowal
macie wtyki z adminami to pogadajcie
w tej sprawie mozna tylko apelowac do ludzi zeby kickowac podszywaczy a adminow prosic o bany
nic wiecej chyba sie nie osiagnie

+Quote Post
shela
post 12:51, 27 12 2003
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 687

na szczescie nie spodkalem sie jeszcze z podszywactwem...IMHO BANOWAC jak znajde kogos takiego...wrrrrrrrrrr.....banowac banowac banowac.....nie wiem co maja na celu takie fejki...zazdrosc ze nie potrafia grac na wysokim poziomie?? zazdroszcza ze nie potrafia sie wybic? nie wiem...sam nie naleze do graczy z wyzszej polki, ale to jeszcze nie powod zeby robic takie rzeczy...jejq co za barany na tym swiecie zyja....szkoda gadac...po prostu paranoja....

+Quote Post
Cienki Bolek
post 13:59, 27 12 2003
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

QUOTE (hxs @ 9:49, 27 12 2003)

P.S. Bolek hehe to twoja coreczka? smile.gif

Yes
Affirmative
Ja
Jawohl

Tutaj akurat ziewa, a nie placze:)
PS
gracie cos jutro .. meczyk czy nie smile.gif bo nie wiem czy skrzyknac zgr3dow smile.gif
pozdro CB

+Quote Post
Tasslehoff
post 14:13, 27 12 2003
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 665

Witam,

Bylem wtedy na serwerze kiedy jakis koles o nicku puzon*nicksramo gral sobie na serverze. Wybaczcie ze nie zareagowalem tak jak trzeba ale ja na powaznie nie wiedzialem, ze to jest podszywacz. Nie gram tak dlugo jak wy, nie znam tych osob na tyle dobrze i nie wiem czy oni sobie zmieniaja na jakies inne podobne nicki. Owszem ktos mowil ze to jakis koles z GoP. Pozniej juz wiedzialem, ze to jest podszywacz. Tak wiec prosilem go o numer gg ale on tylko na to " a po co Ci moje gg ?" dalej zapadla taka niezreczna cisza. Ale teraz juz wiem co czynic w takich przypadkach.

P.S. pewnie mnie jeszcze duzo osob nie zna ale to ja jestem tym jednym z 4FuN o ktorym mowil nkr

+Quote Post
sin
post 14:59, 27 12 2003
Post #16

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

QUOTE (Prosper @ 0:01, 27 12 2003)
Karac!
A co z innymi podszywaczami? Z tego co widze najbardziej zalosny sin.pl - nadal pisze na tym forum?
Problem nie dotknal tylko Swietego ale tez inne osoby

hmm... c@#! ci w dupe :] jesli chcesz wiedziec to niegralem wogole w et od ponad 3 tygodni... łół
hm pisze na tym forum? a spojrzcie na takiego sobie mada czy clavisha - pierwszy mad klnie jak na!@#any wink.gif a clavish - czity rozdal bravo :|
ja sie przyznalem do podszywania pod nkr i pod NIKOGO wiecej a wiec... zreshta jak chcesh pogadac to wpadnij do lublina, ja ci niegroze zeby potem niebylo... łół
heh a poza tym to byl tylko maly nkr, nieklnelem, niewyzywalem innych... problem dotyczyl 'ripowania innych map'... :C sajonara

--------------------
GG: 3090591
MSN: [email protected]
user posted image
www.etmaps.rar.pl <-> New Maps
www.ettutorial.rar.pl <-> Tutorial do Radianta

+Quote Post
clavish
post 15:32, 27 12 2003
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 418

QUOTE (sin @ 12:59, 27 12 2003)
hmm... c@#! ci w dupe :] jesli chcesz wiedziec to niegralem wogole w et od ponad 3 tygodni... łół
hm pisze na tym forum? a spojrzcie na takiego sobie mada czy clavisha - pierwszy mad klnie jak na!@#any wink.gif a clavish - czity rozdal bravo :|
ja sie przyznalem do podszywania pod nkr i pod NIKOGO wiecej a wiec... zreshta jak chcesh pogadac to wpadnij do lublina, ja ci niegroze zeby potem niebylo... łół
heh a poza tym to byl tylko maly nkr, nieklnelem, niewyzywalem innych... problem dotyczyl 'ripowania innych map'... :C sajonara

Nie stawiaj mnie obok siebie i mada ok?

BTW: Z madem roznie bywa ale ty to jestes juz ncmt.

+Quote Post
falubaz
post 16:13, 27 12 2003
Post #18

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

LUDZIE PO CO WY SIE KLOCICIE NA TYM FORUM???? CHCECIE SIE WYKAZAC TO NA SERWY A NIE ZALATWIACIE SWOJE SPRAWY W POWAZNYM TOPICU. AHA plaga feikow naprawde jkest duzo. Ostatnio na jakims serwie ziomek ktory ogolnie nic nie potrafil zmienil sobie nick na c4|Angel .Lol ale admin byl szybszy smile.gif
PS. Mad jest zabanowany wiec juz tutaj nie pisze - do sin-a
A ci z gopu jesli wierzyc nkr to juz sa skonczeni!
Pozdro!

+Quote Post
Wisnia
post 16:49, 27 12 2003
Post #19

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 976

Tępić!

I tyle smile.gif

Kropka.

+Quote Post
blinkkin
post 17:01, 27 12 2003
Post #20

Nr użytkownika: 547

no ladnie robi sie kakakofonia. forumowicze powoli robia sie nerwowi, ja takze. wracajac do tematu to widzialem smieszna akcje na niemieckim servie - klanowym, ale czyj nie pamietam. mianowicie gospodarze grali pod fake nickami. nagle wchodza typki z tagiem klanowych tego serva. jak sie okazjue byli to podszywacze i dostali kicki. przypuscmy, ze bedzie taka sytacja gram pod fake nickiem i na serv wchodzi osoba podszywajaca sie pod moja godnosc. czy moge cos zrobic? komu uwiezy admin mi czy podszywaczowi? jest to cholernie skomplikowana sprawa. ale powoli scena sie wyodrebnia od warzyw z ffa, to tez widac. niektore servy staja sie elitarne, gdzie nooby nie maja wstepu. jesli jednak takie rzeczy robi nieupowazniona osoba z jakiegos klanu, to prze!@#ane. rozumiem, ze mozna zrobic zart koledze. ale jaki jest sens podszywac sie pod czlowieka sobie nieznanego? jakies rozwiazanie? grac pod fake nickami, tylko podczas klanowek z tagiem klanowym. po pierwsze wiekszosc osob bedzie wiedziala, ze nie grasz pod prawdziwym nickiem na ffa, wiec osobe podszywajaca sie nie problem wychwycic. znajomi i tak znaja faka, wiec nie ma problemow. moze to glupie rozwiazanie, ale tak bym zrobil w przypadku swieteko czy nkr i innych znanych i szanowanych osob. innym rozwaizaniem jest grac tylko na wlasnym servie i/lub zachodnich. moze to troche glupie, ale robi sie plaga podszywaczy, kickowanie i banowanie to tylko krotkotrwaly srodek zapobiegawczy.

+Quote Post

8 Stron V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi