![]() ![]() |
18:33, 29 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 80 Dołączył: 16-01-2004 Nr użytkownika: 1111 |
Moim zdaniem temu Jakubowi sie nudzi i podszywa sie pod tagi i bluzga. A potem : Ci (jakis przykładowy klan) to bluzgaja wszystkich i nie warto z nimi grac. Oczywiscie to przykład.
|
|
|
|
18:35, 29 01 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 23-01-2004 Skąd: Jarocin Nr użytkownika: 1142 |
Podszywajacego sie i do tego Osmieszajacego kogos mozna smialo nazwac LAMĄ!!!!!!! To jest hamsto 1 stopnia!!! NIe lubie takiego czegos!
|
|
|
|
19:05, 29 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
hamstwo-błąd. Chamstwo-tak jest dobrze.
Podszywanie podszywaniem,często to sprawa przypadków. Po takich topicach zmniejszy się ilość tych baranów. |
|
|
|
19:14, 29 01 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Tak, to z pewnością Jakub z klanu PZ, Winter i FM........ech czy jemu się naprawdę nudzi? SL debile, 13th cioty.....nie jestem pewien ale widziałem na kilku servach tego gostka z innym tagiem (tzn. innego klanu ). Więc jak widzicie na servie Jakub, lub jakiś tag + coś co obraża, to vote kick......inaczej nie można !
|
|
|
|
14:49, 2 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 95 Dołączył: 17-11-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 755 |
![]() przed chwila na DoD 2 |
|
|
|
17:52, 2 02 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
az przykro za cos takiego sie dzieje DAMIANOS rozumiem ze chcial bys grac w takim klanie (no ale kto nie
|
|
|
|
18:22, 2 02 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 4-09-2003 Nr użytkownika: 184 |
dzieki zuberku za screena dobrze ze jeszcze sa tacy, ktorzy szanuja czyjas prace a NBK ? coz, sami soba wlasnie zaprezentowali co potrafia, ale tak to juz jest ze za jednego p@!@nta musi cierpiec caly klan |
||
|
|
|||
20:54, 3 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 90 Dołączył: 16-11-2003 Nr użytkownika: 751 |
Ta fajnie ale graczy ET jest dos sporo wiec niekiedy nicki sie powtarzaja ale poto sa kolory szanse ze ktos przez przypadek bedzie mial takie same kolory jak pierwowzor jest naprawde mala . Wiec wiadomo identyczny tak to poprostu prowokacja. Sam osobiescie mam kilku imienikow ale o roznych kolorach oczywiscie i nie mam im tego zazle bo kto udowodni ze byl pierwowzorem.....
|
|
|
|
21:18, 3 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 13 Dołączył: 31-01-2004 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 1193 |
Taki screen (chodzi mi o wielkość) jak podał zUBER (nie posądzam ciebie zUBER o nic, broń Boże !) jest łatwo zmontować. Lepiej by było abyś podał większą część tego screena, a najlepiej to cały.
|
|
|
|
21:27, 3 02 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 192 Dołączył: 12-12-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 889 |
SMG a zastanow sie po co mialby montowac takiego screena ? :/
|
|
|
|
21:37, 3 02 2004
|
|||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
O kurcze czytam i cie nie rozumiem. Przeciez damianos nie podszywal sie pod damianosa tylko pod tag klanu poison i sorry, ale wydaje mi sie, ze poison chyba duza wiekszosc zna, a na pewno ci co sa w klanach. Podszywanie sie pod taga jest naprawde perfidna sprawa. Po co zUBER mialby montowac scr?? Czyzbys drogi sherlocku smg wyczuwal tu jakas intryge jaka szyskuje zUBER. Pilnujemy sie to mzoe byc prowokacja. ROTFL. btw. Bardzo dobrze, ze zUBER umiescil taki maly wycinek scr., bo sie szybciej laduje i mniej miejsca zajumuje. |
||
|
|
|||
22:09, 3 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 13 Dołączył: 31-01-2004 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 1193 |
Czy wy mnie rozumiecie ?! Czy ja napisałem "O jejku to napewno on to zmontawał" NIE ! na miłość boską. A co do ciebie Thoro, to ja tylko napisałem, że to dowód niewystarczający aby obarczyć tego gościa z NBK i tyle, a do zUBER'a nic nie mam i koniec. Powiedzmy, że niegrzecznie wykożystałem go jako przykład za co przepraszam
|
|
|
|
| Go��_Stick |
23:21, 3 02 2004
|
|
Goście |
Podszywanie to jest lamerstwo!!
Za starych czasów tamtego roku to pamiętam podszywaczy do klanu WP!! Chyba każdy ich pamięta, KOKO i Viper Chyba w każdych księgach gości innych klanów mówili na inne klany bardzo brzydko i podpisywali się jako WP KOKO lub WP Viper!! Są chamy co się nie tylko do klanów podszywają by grać pod tagiem klanu ale też podszywają sie pod klan w księgach gości i na kanalach irc lub itp!! Takich ludzi powinno by się BANować!! |
|
|
|
1:21, 4 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 95 Dołączył: 17-11-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 755 |
nie jestem teraz u siebie i wroce dopiero za pare dni. nie mam tu screena ale jak wroce to wrzuce go na forum. wtedy gralo troche ludzi i mysle ze pamietaja nick poison*Damianos.
zaraz ktos powie ze przez ten czas bede montowal screena =] |
|
|
|
1:36, 4 02 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 24 Dołączył: 9-12-2003 Nr użytkownika: 874 |
Istnieje jeszcze inna mozliwosc ktos podszywal sie pod Damianosa i robil sobie potem rozne tagi z nim w roli glownej. Najlepiej zapytac Damianosa dla mnie gdyby sie przyznal i wyrazil skruche to nawet bym mu reke podal.
A zmontowac mozna wszystko, jedyna osoba ktora moze tak naprawde to potwierdzic to admin serwera (sprawdzi i adres ip i jakie nicki mial poprzednio). Wiec jesli chcesz to sie zapytaj moze dowiesz sie prawdy. |
|
|
|
2:30, 4 02 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
omg :F
ja jeszcze dodam pare slow na tego Jakuba z winter czy tam whateva... koles wszedl na nasz serwer pod jakims nowym tagiem.. imo chyba jakis nowy klan powstal a on jako CL... na naszym serwie gral byly klanowicz Winter niejaki Cronx... ja na poczatku myslalem ze ten Jakub to jakis inny Jakub bo wielu jest Jakubow wiec nie reagowalem.. ale po pewnym czasie ten wlasnie jakub zaczal sie z tym owym cronxem kloocic... co mnie wpienilo, bo zamiast grac robili na serwie wioche... wiec sie ladnie spytalem czy to ten jakub po chwili otrzymalem twierdzaca odpowiedz... kolo dostal kicka z serwa... (oczywiscie Jakub)... z malym dopiskiem.. nie lubie chamow i malkontentow... proponuje aby wszyscy robili to samo... jak n robi ze sceny ET posmiewisko... my robmy posmiewisko z niego... do podszywaczy tych chamskich co zmieniaja nicki to nic dodac nic ujac.. zrobic z dupy jesien sredniowiecza... niech dzieciaki sie naucza kultury |
|
|
|
11:05, 4 02 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 57 Dołączył: 6-11-2003 Nr użytkownika: 682 |
Mhm, nkr... "sracid"? P.S. Nie przy-(słowo na p)m sie, grzecznie pytam... |
||
|
|
|||
15:43, 4 02 2004
|
|||
|
Racja też swego czasu miałem problemy i nieprzyjemności związane z tymi (śmiem nazwać) pseudo-graczami .:WP:.. Pfff jak taka ma być "Walcząca Polska" to ja dziękuję. A i racja due byli chamami i to jeszcze jakimi, nic dziwnego, że nikt ich nie lubił na polskiej scenie ET. Lecz jedno muszę przyznać niektórzy z tego klanu byli dobrymi graczami. Szkoda, że marnowali sie w takim klanie jakim było .:WP:. |
||
|
|
|||
16:59, 4 02 2004
|
|||||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
chyba logiczne ze nkr nie wysmiewal sracid (jezeli wogule w tym "klanie" gral w nim przez chwile bylo wiekszosc dobrze grajacych osob:p ale jedno mi sie nie podoba odnosnie damianosa skoro on takie cos zrobil (jezeli zrobil a to nie byla proba osmieszenia nie mowie teraz ze zuber probuje cos robic tylko moze ktos na swerwie probowal no ale to nie moja sprawa)chodzi o to ze za damianosa "beknie" caly klan co moim zdaniem jest nie prawidlowe P.S Gralem swego czasu w klanie GoP i z tego co sie zoorientowalem nie wszyscy nas lubili za jakiego arnolda bo aimbota uzywal w tych czasach nie gralem w klanie ale teraz moglbym glowe oddac ze nikt z klanu nie czitowal ( no procz tej lamy Wiem ze tekst malo zrozumialy |
||||
|
|
|||||
18:53, 4 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 57 Dołączył: 6-11-2003 Nr użytkownika: 682 |
mhm, o co mi chodzilo.
1. wlaze na serwer, gra tam kilku gosci z klanu "acid". Ze 3. Srednio strzelaja, ale mysla przynajmniej, nie to co srednia w polsce. Nie bluzgaja, lecza, daja ammo - full wypas. 2. na serwer wlazi dwoch gosci z tagiem poison. Po chwili dolacza do nich pewne indywiduum o nicku kleofas (mam swoje powody zeby tak go okreslac, on wie jakie, to nie jest tutaj temat). 3. wszyscy trzej radosnie zmieniaja tag na "sracid", odpowiadajacy budowa i kolorami tagom tych kolesi z klanu "acid", grajacych wlasnie w przeciwnej druzynie. Acid (klan, nie gracz) siedzi cicho, wyraznie nauczeni wczesniejszym doswiadczeniem? 4. mowie ze mi sie to nie podoba, i ze naprawde nie powinni byc zdziwieni badz oburzeni tym, ze potem ktos bawi sie ich tagiem, przekrecajac go chocby w "p!#@on". W koncu, "nie rob drugiemu...". 5. wylaze z serwera, ide grac na zachod. Dlatego wlasnie znalazlem post nkr jako bardzo ironiczny... P.S. Nie znam historii, jesli takowa istnieje, klanu "acid", czy tez ich prawdopodobnego konfliktu (?) z P - podalem calkowicie oderwany od mozliwego kontekstu przyklad. Nie interesuje sie, przyznaje, polska scena et, gram na polskim serwerze raz od ruskiego swieta. Do tego, zaznaczam, mozliwe jest ze owi dwaj kolesie z tagiem poison podszywali sie takze i pod P, aczkolwiek pamietam ze byl na tym serwerze ktorys z graczy poison (nkr wlasnie?), tlukacy mnie pod swoim oryginalnym tagiem a nie jako fake... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |