IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 4 5 6 7 8 >  
Closed TopicStart new topic
> Ogłoszenie - Podszywanie się, Ośmieszanie cudzych nicków
CKY
post 18:33, 29 01 2004
Post #101

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1111

Moim zdaniem temu Jakubowi sie nudzi i podszywa sie pod tagi i bluzga. A potem : Ci (jakis przykładowy klan) to bluzgaja wszystkich i nie warto z nimi grac. Oczywiscie to przykład.
Go to the top of the page

+Quote Post
Martin
post 18:35, 29 01 2004
Post #102

Schutze

Nr użytkownika: 1142

Podszywajacego sie i do tego Osmieszajacego kogos mozna smialo nazwac LAMĄ!!!!!!! To jest hamsto 1 stopnia!!! NIe lubie takiego czegos!

+Quote Post
Valkir
post 19:05, 29 01 2004
Post #103

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

hamstwo-błąd. Chamstwo-tak jest dobrze.

Podszywanie podszywaniem,często to sprawa przypadków. Po takich topicach zmniejszy się ilość tych baranów.

+Quote Post
evil_lord
post 19:14, 29 01 2004
Post #104

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Tak, to z pewnością Jakub z klanu PZ, Winter i FM........ech czy jemu się naprawdę nudzi? SL debile, 13th cioty.....nie jestem pewien ale widziałem na kilku servach tego gostka z innym tagiem (tzn. innego klanu ). Więc jak widzicie na servie Jakub, lub jakiś tag + coś co obraża, to vote kick......inaczej nie można !

+Quote Post
zUBER
post 14:49, 2 02 2004
Post #105

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 755

user posted image
przed chwila na DoD 2

+Quote Post
buzka
post 17:52, 2 02 2004
Post #106

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

az przykro za cos takiego sie dzieje DAMIANOS rozumiem ze chcial bys grac w takim klanie (no ale kto nie tongue.gif) ale zeby takie cos robic znam =NBK= i troche ch$@#ke zrobiles i osmieszyles klan

+Quote Post
nkr
post 18:22, 2 02 2004
Post #107

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

QUOTE (zUBER @ 12:49, 2 02 2004)
user posted image
przed chwila na DoD 2

dzieki zuberku za screena biggrin.gif
dobrze ze jeszcze sa tacy, ktorzy szanuja czyjas prace
a NBK ? coz, sami soba wlasnie zaprezentowali co potrafia, ale tak to juz jest ze za jednego p@!@nta musi cierpiec caly klan

+Quote Post
HawK_
post 20:54, 3 02 2004
Post #108

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 751

Ta fajnie ale graczy ET jest dos sporo wiec niekiedy nicki sie powtarzaja ale poto sa kolory szanse ze ktos przez przypadek bedzie mial takie same kolory jak pierwowzor jest naprawde mala . Wiec wiadomo identyczny tak to poprostu prowokacja. Sam osobiescie mam kilku imienikow ale o roznych kolorach oczywiscie i nie mam im tego zazle bo kto udowodni ze byl pierwowzorem.....

+Quote Post
SMG
post 21:18, 3 02 2004
Post #109

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1193

Taki screen (chodzi mi o wielkość) jak podał zUBER (nie posądzam ciebie zUBER o nic, broń Boże !) jest łatwo zmontować. Lepiej by było abyś podał większą część tego screena, a najlepiej to cały.

+Quote Post
esto
post 21:27, 3 02 2004
Post #110

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 889

SMG a zastanow sie po co mialby montowac takiego screena ? :/

+Quote Post
Thoro
post 21:37, 3 02 2004
Post #111

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (HawK_ @ 19:54, 3 02 2004)
Ta fajnie ale graczy ET jest dos sporo wiec niekiedy nicki sie powtarzaja ale poto sa kolory szanse ze ktos przez przypadek bedzie mial takie same kolory jak pierwowzor jest naprawde mala . Wiec wiadomo identyczny tak to poprostu prowokacja. Sam osobiescie mam kilku imienikow ale o roznych kolorach oczywiscie i nie mam im tego zazle bo kto udowodni ze byl pierwowzorem.....

O kurcze czytam i cie nie rozumiem. Przeciez damianos nie podszywal sie pod damianosa tylko pod tag klanu poison i sorry, ale wydaje mi sie, ze poison chyba duza wiekszosc zna, a na pewno ci co sa w klanach. Podszywanie sie pod taga jest naprawde perfidna sprawa.

Po co zUBER mialby montowac scr?? Czyzbys drogi sherlocku smg wyczuwal tu jakas intryge jaka szyskuje zUBER. Pilnujemy sie to mzoe byc prowokacja. ROTFL.

btw. Bardzo dobrze, ze zUBER umiescil taki maly wycinek scr., bo sie szybciej laduje i mniej miejsca zajumuje.

+Quote Post
SMG
post 22:09, 3 02 2004
Post #112

Oberschutze
Ikona Grupy

Czy wy mnie rozumiecie ?! Czy ja napisałem "O jejku to napewno on to zmontawał" NIE ! na miłość boską. A co do ciebie Thoro, to ja tylko napisałem, że to dowód niewystarczający aby obarczyć tego gościa z NBK i tyle, a do zUBER'a nic nie mam i koniec. Powiedzmy, że niegrzecznie wykożystałem go jako przykład za co przepraszam tongue.gif

+Quote Post
Go��_Stick
post 23:21, 3 02 2004
Post #113

Goście

Podszywanie to jest lamerstwo!!
Za starych czasów tamtego roku to pamiętam podszywaczy do klanu WP!!
Chyba każdy ich pamięta, KOKO i Viper

Chyba w każdych księgach gości innych klanów mówili na inne klany bardzo brzydko i podpisywali się jako WP KOKO lub WP Viper!!

Są chamy co się nie tylko do klanów podszywają by grać pod tagiem klanu ale też podszywają sie pod klan w księgach gości i na kanalach irc lub itp!!

Takich ludzi powinno by się BANować!!

+Quote Post
zUBER
post 1:21, 4 02 2004
Post #114

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 755

nie jestem teraz u siebie i wroce dopiero za pare dni. nie mam tu screena ale jak wroce to wrzuce go na forum. wtedy gralo troche ludzi i mysle ze pamietaja nick poison*Damianos.

zaraz ktos powie ze przez ten czas bede montowal screena =]

+Quote Post
R.I.P.***
post 1:36, 4 02 2004
Post #115

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 874

Istnieje jeszcze inna mozliwosc ktos podszywal sie pod Damianosa i robil sobie potem rozne tagi z nim w roli glownej. Najlepiej zapytac Damianosa dla mnie gdyby sie przyznal i wyrazil skruche to nawet bym mu reke podal.

A zmontowac mozna wszystko, jedyna osoba ktora moze tak naprawde to potwierdzic to admin serwera (sprawdzi i adres ip i jakie nicki mial poprzednio). Wiec jesli chcesz to sie zapytaj moze dowiesz sie prawdy.

+Quote Post
tranx-san
post 2:30, 4 02 2004
Post #116

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

omg :F

ja jeszcze dodam pare slow na tego Jakuba z winter czy tam whateva... koles wszedl na nasz serwer pod jakims nowym tagiem.. imo chyba jakis nowy klan powstal a on jako CL... na naszym serwie gral byly klanowicz Winter niejaki Cronx... ja na poczatku myslalem ze ten Jakub to jakis inny Jakub bo wielu jest Jakubow wiec nie reagowalem.. ale po pewnym czasie ten wlasnie jakub zaczal sie z tym owym cronxem kloocic... co mnie wpienilo, bo zamiast grac robili na serwie wioche... wiec sie ladnie spytalem czy to ten jakub po chwili otrzymalem twierdzaca odpowiedz... kolo dostal kicka z serwa... (oczywiscie Jakub)... z malym dopiskiem.. nie lubie chamow i malkontentow... proponuje aby wszyscy robili to samo... jak n robi ze sceny ET posmiewisko... my robmy posmiewisko z niego...

do podszywaczy tych chamskich co zmieniaja nicki to nic dodac nic ujac.. zrobic z dupy jesien sredniowiecza... niech dzieciaki sie naucza kultury

+Quote Post
whatever
post 11:05, 4 02 2004
Post #117

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 682

QUOTE (nkr @ 16:22, 2 02 2004)

(...) dobrze ze jeszcze sa tacy, ktorzy szanuja czyjas prace a NBK ? coz, sami soba wlasnie zaprezentowali co potrafia (...)

Mhm, nkr...

"sracid"?

P.S. Nie przy-(słowo na p)m sie, grzecznie pytam...

+Quote Post
SMG
post 15:43, 4 02 2004
Post #118

Oberschutze
Ikona Grupy

QUOTE (Uszatek @ 22:21, 3 02 2004)
Podszywanie to jest lamerstwo!!
Za starych czasów tamtego roku to pamiętam podszywaczy do klanu WP!!
Chyba każdy ich pamięta, KOKO i Viper

Chyba w każdych księgach gości innych klanów mówili na inne klany bardzo brzydko i podpisywali się jako WP KOKO lub WP Viper!!

Są chamy co się nie tylko do klanów podszywają by grać pod tagiem klanu ale też podszywają sie pod klan w księgach gości i na kanalach irc lub itp!!

Takich ludzi powinno by się BANować!!

Racja też swego czasu miałem problemy i nieprzyjemności związane z tymi (śmiem nazwać) pseudo-graczami .:WP:.. Pfff jak taka ma być "Walcząca Polska" to ja dziękuję. A i racja due byli chamami i to jeszcze jakimi, nic dziwnego, że nikt ich nie lubił na polskiej scenie ET. Lecz jedno muszę przyznać niektórzy z tego klanu byli dobrymi graczami. Szkoda, że marnowali sie w takim klanie jakim było .:WP:. sad.gif

+Quote Post
buzka
post 16:59, 4 02 2004
Post #119

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

QUOTE (whatever @ 10:05, 4 02 2004)
QUOTE (nkr @ 16:22, 2 02 2004)

(...) dobrze ze jeszcze sa tacy, ktorzy szanuja czyjas prace a NBK ? coz, sami soba wlasnie zaprezentowali co potrafia (...)

Mhm, nkr...

"sracid"?

P.S. Nie przy-(słowo na p)m sie, grzecznie pytam...

chyba logiczne ze nkr nie wysmiewal sracid (jezeli wogule w tym "klanie" gral w nim przez chwile bylo wiekszosc dobrze grajacych osob:p ale jedno mi sie nie podoba odnosnie damianosa skoro on takie cos zrobil (jezeli zrobil a to nie byla proba osmieszenia nie mowie teraz ze zuber probuje cos robic tylko moze ktos na swerwie probowal no ale to nie moja sprawa)chodzi o to ze za damianosa "beknie" caly klan co moim zdaniem jest nie prawidlowe

P.S
Gralem swego czasu w klanie GoP i z tego co sie zoorientowalem nie wszyscy nas lubili za jakiego arnolda bo aimbota uzywal w tych czasach nie gralem w klanie ale teraz moglbym glowe oddac ze nikt z klanu nie czitowal ( no procz tej lamy tongue.gif )ale wtedy mnie nie bylo wiec nie wiem co i jak smile.gif
Wiem ze tekst malo zrozumialy biggrin.gif jak mod uzna za glupi to niech usuwa:P

+Quote Post
whatever
post 18:53, 4 02 2004
Post #120

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 682

mhm, o co mi chodzilo.

1. wlaze na serwer, gra tam kilku gosci z klanu "acid". Ze 3. Srednio strzelaja, ale mysla przynajmniej, nie to co srednia w polsce. Nie bluzgaja, lecza, daja ammo - full wypas.

2. na serwer wlazi dwoch gosci z tagiem poison. Po chwili dolacza do nich pewne indywiduum o nicku kleofas (mam swoje powody zeby tak go okreslac, on wie jakie, to nie jest tutaj temat).

3. wszyscy trzej radosnie zmieniaja tag na "sracid", odpowiadajacy budowa i kolorami tagom tych kolesi z klanu "acid", grajacych wlasnie w przeciwnej druzynie. Acid (klan, nie gracz) siedzi cicho, wyraznie nauczeni wczesniejszym doswiadczeniem?

4. mowie ze mi sie to nie podoba, i ze naprawde nie powinni byc zdziwieni badz oburzeni tym, ze potem ktos bawi sie ich tagiem, przekrecajac go chocby w "p!#@on". W koncu, "nie rob drugiemu...".

5. wylaze z serwera, ide grac na zachod.

Dlatego wlasnie znalazlem post nkr jako bardzo ironiczny...

P.S. Nie znam historii, jesli takowa istnieje, klanu "acid", czy tez ich prawdopodobnego konfliktu (?) z P - podalem calkowicie oderwany od mozliwego kontekstu przyklad. Nie interesuje sie, przyznaje, polska scena et, gram na polskim serwerze raz od ruskiego swieta. Do tego, zaznaczam, mozliwe jest ze owi dwaj kolesie z tagiem poison podszywali sie takze i pod P, aczkolwiek pamietam ze byl na tym serwerze ktorys z graczy poison (nkr wlasnie?), tlukacy mnie pod swoim oryginalnym tagiem a nie jako fake...

+Quote Post

8 Stron V  « < 4 5 6 7 8 >
Closed TopicStart new topic
4 Użytkowników czyta ten temat (4 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi