IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ogłoszenie - Podszywanie się, Ośmieszanie cudzych nicków
Aiven
post 9:18, 30 12 2003
Post #61

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 49

no i ? i tak polowa namnie gada alien, to myslisz ze ktos zauwazy roznice ??, nawet gdyby to gra pod tagiem klanu :|
Go to the top of the page

+Quote Post
blacktyger
post 10:13, 30 12 2003
Post #62

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Ostatnio na wyszukiwarce na DoD widziałem Hunt3r||aiv3n a na jakimś innym zgr3d Aiv3n lol.... nie widziałem kto jest kto biggrin.gif to już przynajmnije wiem który to prawdziwy ..... tongue.gif

+Quote Post
FarSight
post 10:47, 30 12 2003
Post #63

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 92

QUOTE (blacktyger @ 8:13, 30 12 2003)
Ostatnio na wyszukiwarce na DoD widziałem Hunt3r||aiv3n a na jakimś innym zgr3d Aiv3n lol.... nie widziałem kto jest kto biggrin.gif to już przynajmnije wiem który to prawdziwy ..... tongue.gif

No to jak lamus gra na DoD'ach to imo trza sie usmiechnac do Blacka lub Misi niech zlookaja logi i wyciagna ip .. kilka postow wczesniej ktos podal dokladna data i godzina kiedy widziaj ktoregos z tych lamosow na DoD .....

+Quote Post
Outs!d3r
post 12:40, 30 12 2003
Post #64

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 774

Hmmm...

Jak tak na to patrze to mi sie wydaje, ze pierwszy lepszy lamus czytający forum dowie się o podszywaczach, może mu przyjść do głowy, zeby tez sie podszywac!. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby za kilka dni pojawily sie na serkach nicki : Hunt3r||Aliven, Hunt3r||Avien albo jakie inne gówno. Proponuje adminom zamknac ten topic, bo imo moze to spowodowac rozpowszechnienie sie podszywania pod innych ludzi. To tyle ode mnie.

+Quote Post
GhosT*ETROX!
post 16:53, 30 12 2003
Post #65

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1002

Ostatnio wchodze na serw (chyba Jawnet smile.gif), widze gościa: poison*D3M0N. Pomyślałem, że to jest ich nowy członek (może i jest ale na www.poison.rtcw.pl nie znalazłem go w "Members"), ale zauważyłem jego XP. -3 nie za ładnie. Ktoś powiedział, że Pan D3M0N gra jak ostatnia ciota, a on rzucił mniej więcej taki text: "Jak by mi KAAZA w tle nie chodziła to bym was "powymiatał". Nagle patrze na to kto kogo zabił. 3 kille, taa faktycznie wymiata. O ktoś dostał kicka. O to był Pan D3M0N, z tymi 3 killami to nie było do końca takie wymiatanie. To były Teamkille. Czy ten D3M0N naprawdę gra w poisonie????????

+Quote Post
Nexilis
post 17:20, 30 12 2003
Post #66

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 594

Tak sobie czytamy z moja kobieta ten topic i nagle ona zadala mi pytanko ktore chyba warto zadac wam: otoz czy wkurzalo by was gdyby podszywal sie pod was ktos lepszy robiac wam dobra reputacje?

+Quote Post
(!)
post 18:06, 30 12 2003
Post #67

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 927

blink.gif blink.gif blink.gif Ale cos takiego chyba sie raczej zadko zdaza :|

P.S Jesli mam dostac bana to nie musicie sie wysilac przeciez moje ip jest na 4um . . .

+Quote Post
Aiven
post 18:21, 30 12 2003
Post #68

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (FarSight @ 8:47, 30 12 2003)
No to jak lamus gra na DoD'ach to imo trza sie usmiechnac do Blacka lub Misi niech zlookaja logi i wyciagna ip .. kilka postow wczesniej ktos podal dokladna data i godzina kiedy widziaj ktoregos z tych lamosow na DoD .....

moze pomozesz , mi smile.gif | bo to wqrwiajace jest :/ dajcie ip to ja jedynie moge na naszych klanowych serwach +pifpaf dac mu bana

+Quote Post
nkr
post 18:39, 30 12 2003
Post #69

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 184

w poison nie ma zadnych demonow, to tylko jakies zero, ktore stara sie dowartosciowac przyjmujac sobie czyjas prace ( tag )

+Quote Post
Xceed
post 3:38, 1 01 2004
Post #70

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1013

złapac i zabić irl

+Quote Post
blacktyger
post 20:22, 1 01 2004
Post #71

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

hmm ostatnio nie widzaiłem tego pseudo "aivena" ale często zagląam tak z ciekawości (nawet przy dużym pingu ) na eye i ogladam stan poslkich sevów smile.gif Nexlis co do pytania twojej kobitki którą pozdrawiam wink.gif myśle że nikt nie podszyje się pod jakiegoś BlackTygera bo i po co skoro nikt go nie zna .. za to co za problem podszyć się pod Nexlisa z 4Fun i go zblamić .. ktoś kto dobrze gra i ma reputację to nie zamienia nicka tylko chce siebie wywyrzszyć smile.gif więc podsumowując ...

ktoś kto dobrze gra chce zarabiać fragi i pochwały na swoje konto
ktoś kto nie potrafi grać chce zarabiać obelgi i bluzgi na czyjeś konto (najczęściej kogoś sławnego)

autsider myśle że jeśli troszke tu pogrozimy to aż tak sie, nie rozprzestzreni podszywanie , zresztą myśle że to zabawa na krótką metę ... prędzej bawienie się fejkami jest zabawniejsz .. chybaże co dziennie będzie zmieniał nicki sławnych osób ...

+Quote Post
Aiven
post 20:37, 1 01 2004
Post #72

Leutnant
Ikona Grupy

no widzisz a inni widza, :| ostanio czyli dzis rano jakis koles sie mnie pytal czy gralem w noc sylwestrowa na serwie C4 , no ja napewnieo nie gralem , bo sie w tym czasie bawialem "farsight sprawdz no to" tongue.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 19:25, 2 01 2004
Post #73

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

BTW założe sie że jakby ktoś "nie-admin" założył taki topic, WOLFszLAGIER zjechałby go, powiedział "topic z d.upy" i zamknał temat. No a że jest dość popularną osobą i adminem na tym forum i założył taki temat, to oczywiście cała zgraja lizajd.upów sie dopisała w stylu "hyy, jak można sie podszywać pod Świętego, mojego przyjaciela (co prawda nigdy z nim nie gadałem,ale jest dobry w ET), zbanujcie go natychmiast!!!". Nie mówie o wszystkich,jedynie o tych niektórych.wink.gif No offence, WOLFszLAGIER.

+Quote Post
LostGirl
post 3:37, 3 01 2004
Post #74

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 13

QUOTE (sin @ 12:59, 27 12 2003)
QUOTE (Prosper @ 0:01, 27 12 2003)
Karac!
A co z innymi podszywaczami? Z tego co widze najbardziej zalosny sin.pl - nadal pisze na tym forum?
Problem nie dotknal tylko Swietego ale tez inne osoby

hmm... c@#! ci w dupe :] jesli chcesz wiedziec to niegralem wogole w et od ponad 3 tygodni... łół
hm pisze na tym forum? a spojrzcie na takiego sobie mada czy clavisha - pierwszy mad klnie jak na!@#any wink.gif a clavish - czity rozdal bravo :|
ja sie przyznalem do podszywania pod nkr i pod NIKOGO wiecej a wiec... zreshta jak chcesh pogadac to wpadnij do lublina, ja ci niegroze zeby potem niebylo... łół
heh a poza tym to byl tylko maly nkr, nieklnelem, niewyzywalem innych... problem dotyczyl 'ripowania innych map'... :C sajonara

--------------------
GG: 3090591
MSN: [email protected]
user posted image
www.etmaps.rar.pl <-> New Maps
www.ettutorial.rar.pl <-> Tutorial do Radianta

Sam fakt, iz ktos sie podszywa pod inna osobe jest totalnie karygodny. Co z tego, ze sie przyznales ? Nie umniejsza to twojej winy bo prawdopodobnie przyznales sie w momencie, gdy ktos ciebie "lapal za reke".
Wracajac do tematu, podszywacze prawdopodobnie zostana w niedlugim czasie zbanowani dzieki organizacja ACA, ktora juz poszukuje takich ludzi i kontaktuje sie z adminami serverow zalatwiajac bany (niedz - juz chyba kogos zbanowal za takie cos). Wprawdzie dzial to wolno, ale zawsze do przodu.

Osoby, ktore czituja nie tylko sa w moim mniemaniu( i nie tylko) jakimis desperatami, oszustami, a takze intelektualnymi zerami - skoro latwiej "pozyczyc" (lepiej to w sumie nazawac kradzieza) czyjas ksywe i jeszcze z tagiem to inaczej ich nazwac nie mozna. Tylko frustrat posowa sie do tak radykalnych krokow jak kradziez xywy, z drugiej ciekawe czy ich iq to juz liczba 2 cyfrowa, czy tez nie ? "Moze mniej niz zero?"

GL dla takich ludzi jak sin.pl i mu podobni, dotknac dna to nic, ale pamietajcie o 2 metrach mulu..........

+Quote Post
Swiety
post 10:51, 3 01 2004
Post #75

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

QUOTE (VISTORANTE @ 17:25, 2 01 2004)
BTW założe sie że jakby ktoś "nie-admin" założył taki topic, WOLFszLAGIER zjechałby go, powiedział "topic z d.upy" i zamknał temat. No a że jest dość popularną osobą i adminem na tym forum i założył taki temat,

No offence ale ciekaw jestem jakbyś gadał gdyby ktoś grał na serwerze np z ksywą

VISPERMANTE
VISTOLAMTE
CHU.JORANTE
KUR.WORANTE

w takich samych kolorach jak ty używasz. Byłoby ci przyjemnie ?

Zanim napiszesz taki post jak to się mówi popularnie "z dupy" , zresztą post off-topic bo nie dotyczący spraw poruszanych w tym temacie
to się zastanów i pokaż mi przynajmniej jedną systuację w której jechałem kogoś za umieszczenie topica o podszywaniu się czy wyśmiewaniu nicków.

Podszywanie się i ośmieszanie nicków to jest sprawa tak oczywista jak czitowanie. Takich osobników trzeba je.bać na wszelkie możliwe sposoby, banowac kickować ośmieszać itp.
Może jeszcze będziesz bronił pana (!), pana Puzon|Nikramo, czy pana LogrestoLama ?

A to że ludzie podszywają się pod osoby bardziej znane ? A k#!@a pod kogo mają sie podszywać ? Pod kogoś kogo nikt nie zna ?

QUOTE (VISTORANTE @ 17:25, 2 01 2004)

to oczywiście cała zgraja lizajd.upów sie dopisała w stylu "hyy, jak można sie podszywać pod Świętego, mojego przyjaciela (co prawda nigdy z nim nie gadałem,ale jest dobry w ET), zbanujcie go natychmiast!!!". Nie mówie o wszystkich,jedynie o tych niektórych.

Lizajdupów ? W ten sposób obrażasz innych ludzi którzy popierali mnie i innych ludzi którzy również padli ofiarą podszywania się.
Zresztą zastanów się jakie korzyści mieliby z tego wyciągnąć ? Zostaną moimi sieciowymi przyjaciółmi ? lol.

A co do pana (!) który podszywał się pode mnie i ośmieszał mój nick - jest to raczej fejk,
zarejestrował się niedawno na forum, a wcześniej rejestrował się na tym forum z nickiem Blaster.
Nie było go w logach serwerów Toadie i 4fun,
Napewno był w logach serwerów DoD ale nie zdążyłem zwrócić się z prośbą do adminów innych serwerów o przejrzenie logów - To było tylko kwestia czasu kiedy zostanie zidentyfikowany.

Jednak miał tyle odwagi czy rozsądku żeby przynać się właśnie po nagłośnieniu tej sprawy.
Być może podejrzewał że pali mu się ziemia pod nogami i dlatego się przyznał.

Dlatego pozostanie dla mnie (i myśle dla innych też) tylko lamerem a nie skończonym lamerem - A to jest imo duża różnica.

+Quote Post
Zaskroni3c
post 11:09, 3 01 2004
Post #76

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 828

omg vistorante kk thx bye

+Quote Post
Termit
post 14:18, 3 01 2004
Post #77

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

hmm a dziś w nocy grałem z niejakim poison boss blink.gif , może ustalmy cosik jak gramy z tagiem to bierzmy prawdziwy nick , bo w nocy sie pogubiłem czy to faktycznie poison czy podszywacz , hmm choć boss było na niebiesko , troche wsiowo to wygladało biggrin.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 15:18, 3 01 2004
Post #78

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 8:51, 3 01 2004)
Zanim napiszesz taki post jak to się mówi popularnie "z dupy" , zresztą post off-topic bo nie dotyczący spraw poruszanych w tym temacie

... ale spraw jakie zostały poruszone w pierwszym poście. Biorąc to pod uwage, ostatnie 3 strony są właściwie off-topic. No offence (raczej defence) ale przeczytaj to co napisałeś na początku. Może nie umiem czytać czy cuś, ale nie napisałeś tam nic w stylu "co sądzicie o podszywaniu sie" albo "czy ktoś sie pod was kiedys podszywał?". IMO to była prośba do adminów, żeby zbanowali gościa który sie PODE MNIE podszywa. A że rozmowa zeszła na wymienianie sie doświadczeniami o fejkach...

+Quote Post
Zipper
post 19:17, 6 01 2004
Post #79

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 25

hmm moze podszywanie pod clan np C4 czy POISON daje im lepszego skilla dry.gif mooze tak mysla blink.gif

+Quote Post
FreeZz
post 20:21, 6 01 2004
Post #80

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1056

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 9:51, 3 01 2004)
A co do pana (!) który podszywał się pode mnie i ośmieszał mój nick - jest to raczej fejk,
zarejestrował się niedawno na forum, a wcześniej rejestrował się na tym forum z nickiem Blaster.
Nie było go w logach serwerów Toadie i 4fun,
Napewno był w logach serwerów DoD ale nie zdążyłem zwrócić się z prośbą do adminów innych serwerów o przejrzenie logów - To było tylko kwestia czasu kiedy zostanie zidentyfikowany.

Jednak miał tyle odwagi czy rozsądku żeby przynać się właśnie po nagłośnieniu tej sprawy.
Być może podejrzewał że pali mu się ziemia pod nogami i dlatego się przyznał.

Dlatego pozostanie dla mnie (i myśle dla innych też) tylko lamerem a nie skończonym lamerem - A to jest imo duża różnica.

A teraz 'Pan eX (!) czy tez Blaster' Nazywa sie FreeZz biggrin.gif Przyznalem sie ale jak juz pisalem ja nie gralem jakos WOLFszLAGIER ani nie mialem Twoich barw . . . A Lamerem jestem '5 na 4 a on z pf'em lata' laugh.gif I wcale nie chodzi o to ze przyznalem sie bo 'podejrzewalem ze pali mi sie ziemia pod nogami' blink.gif imo zbanowales mnie na 4um ph34r.gif Jak mialem sie przyznac ? Wyslac gonca ?? ohmy.gif

P.S Nie pytajcie dlaczego to juz moje 3 acc na tym 4um blink.gif P.S II Mam nadzieje ze chociaz to acc bedzie czyste i nie popadne w konflikt z zadnym z adminow wink.gif P.S III Jesli stare acc da sie usunac to walcie smialo tongue.gif

+Quote Post

8 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi