IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Ulubiony klub sportowy., Komu kibicuje scena ET :P ?
falubaz
post 20:22, 30 09 2004
Post #61

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

CYTAT
Zapytajcie sie kibica hiszpańskiego, angielskiego, francuskiego a nawet niemieckiego jakie polskie kluby zna i który jest najlepszy?

Odp.
yyyyy oooo wiem wiem nie to jest turecki eeee nie mam pojecia !

kontynuujac rozmowe jakich polskich footbalerow zna to:

Dudek i boniek nic wiecej.

Go to the top of the page

+Quote Post
czlowiek
post 23:16, 2 10 2004
Post #62

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 130

moj ulubiony klub sportowy to [NF] ph34r.gif

+Quote Post
D!z3l
post 18:16, 3 10 2004
Post #63

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1539

Tjaaaaa, święta wojna w Krakowie zakończyła sie podziałem puntów tak samo zreszta jak mecz nienawiści w Poznaniu. Cracovia zyskala jeden punkcik, powstrzymała nawałnice wiślacką, Legia także wywiozła jeden punkt z bardzo trudnego terenu jakim jest boisko lecha i utyrzynała dystans do wisły.

+Quote Post
ymma
post 1:35, 4 10 2004
Post #64

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

Piłka nożna jest do bani - nuda, nuda, nuda, wszyscy mają krzywe nogi, fatalne stroje, przystojniaków jak na lekarstwo, nie ma spektakularnych wypadków, nikt nikogo nie leje po pysku (przynajmniej na boisku, albo strasznie rzadko tongue.gif ) Polska piłka nożna to żenada mówiąc delikatnie, bo patrz wyżej tylko 10x gorzej. Kibicować? Pfffffff też coś - to ja wolę pooglądać pływanie mężczyzn (heh te szerokie płaskie klaty), albo boks - a jeszcze lepiej K1, albo sumo!!!!! To są dopiero prawdziwi faceci tongue.gif

+Quote Post
dNkN!
post 2:19, 4 10 2004
Post #65

Nr użytkownika: 200

jej popularność wskazuje mimo wszystko na to, że jest całkiem niezła - chociaż mnie tam zgrzewa.

CYTAT
Ja coraz bardziej przechodzę z żużla na piłkę w wydaniu 3 ligi....co tu dużo mówić..załączam screeny z meczu na którym byłem =]

no flaga jest, ale gdzie są kibice? biggrin.gif

moim zdaniem całkiem niezłym sportem są za to nartkotaktyki na poziomie półciężkim i cała otoczka - to taka gra zręcznościowo-logiczna.

+Quote Post
eXtreme
post 11:53, 4 10 2004
Post #66

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

CYTAT
Rzeczpospolita 10:58
Derby Krakowa: festiwal chamstwa!
Mecz najstarszych polskich drużyn - Cracovii i Wisły był wydarzeniem nie tylko dla Krakowa. Stał jednak na niskim poziomie, a widownia zrobiła ze święta festiwal chamstwa. Jednym z punktów programu było uroczyste spalenie koszulek, szalików i flag, odebranych kibicom Cracovii – pisze Rzeczpospolita.

Po porażce w Tbilisi piłkarze Wisły, bojąc się kibiców i chcąc odzyskać ich zaufanie, pomalowali sobie włosy w barwach klubowych - na niebiesko-biało-czerwono. Większości kibiców bardzo to się spodobało i przyjęła piłkarzy tak, jakby nic się w tygodniu nie stało - huraganem braw. Ale usłyszałem i tekst: - Pajace, mogli myśleć o tych kolorach w Tbilisi, to nie musieliby ich dziś malować.
(...) A Kraków jest nadal podzielony. Na Rynku Głównym, w ogródku kawiarni Pod Białym Orłem, grupa dobrze zbudowanych kibiców Cracovii piła piwo. Słyszałem, jak jeden dzwonił do kolegi z informacją: - Tak się w tym autobusie spietrali, żeśmy im zabrali dwa szaliki i bluzę wierności Wiśle. Przyjeżdżaj, będziemy z nimi jechali.

Nie wiem, jak "z nimi jechali", ale, jak przekonałem się na stadionie, wzajemnie rozbieranie się z klubowej konfekcji jest tutaj bardzo popularne. Kiedy sędzia gwizdnął na rozpoczęcie drugiej połowy, kibice Wisły podpalili wywieszone na płocie przed trybuną szaliki, koszulki i flagi Cracovii oraz klubów z nią zaprzyjaźnionych - Arki i Polonii. Pod stadionem czekała w pogotowiu policja nie tylko z Krakowa, ale też z Rzeszowa, Zakopanego i innych miast.

I wszystko jasne. ŻENADA

+Quote Post
falubaz
post 14:55, 4 10 2004
Post #67

Oberst
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 367

CYTAT
no flaga jest, ale gdzie są kibice?

No nie widzisz? Przeciez sa - trzymaja flage XDDD

CYTAT
Rzeczpospolita 10:58
Derby Krakowa: festiwal chamstwa!
...

Od polskich kibicow nie mozna niczego lepszego oczekiwac chyba, ale to juz przerabiane X razy :|

Dlatego kibice żużla>piłki !:]

A żenada jest gdy kibice z lodzi spiewaja: jude, jude cala lodz :X

pozdro

+Quote Post
D!z3l
post 17:02, 4 10 2004
Post #68

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Co tam palenie szalików, tydzień temu w programie Marcina Wrony -"Pod napieciem" była mowa o tym że zabili chłopaka na osiedlu w krakowie, jak sie okazało kibicował cracovi a tego czynu dokonali kibice wisły. Dobrze że u nas w Warszawie chyba skonczyly sie juz takie lub podobne historie, a apogelum mialo miejsce takze na derbach wlaśnie Legii i polonii kiedy to fani Legiuni (pseudokibice) podpalili kanciape na stadionie polnii podczas meczu oraz ganiali sie po parku Traugutta !!!!

+Quote Post
ymma
post 17:49, 4 10 2004
Post #69

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Dawno, dawno temu za siedmioma gór... ee sorki to nie to, jeszcze raz: Dawno temu jeśli chodzi o kibiców żużla i piły było odwrotnie. To największe zadymy były właśnie na żużlu, natomiast kibice piłki byli spokojniejsi. Stąd też wzieło się ogólne mniemanie, że żużel to sport dla buractwa i chamstwa. I tak poniekąd było. Pamiętam z dzieciństwa jak były mecze między Toruniem a Bydgoszczą - zdemolowane pociągi, autobusy, samochody z niewłaściwą rejestracją, regularne bitwy pod stadionem. A dzisiaj? Dzisiaj na mecze chodzi się całymi rodzinami - jak na festyn biggrin.gif Pytanie dlaczego? Nie wiem, może to kwestia fanclubów, działaczy - wiem, że mocno pracowali by zmienić podejście kibiców, może chołota przerzuciła się na piłkę, no nie wiem. Pewne jest jedno - możliwa jest zmiana podejścia kibiców do kibicowania. I tyle. I dlatego też jeżeli mam komukolwiek kibicować to Apator Adriana Toruń!!!!!

"Trzynastego grudnia roku pamiętnego spalili nam flagę rodu Krzyżackiego. Krzyżaków pomścimy Byyyydgoszcz za......" itd itp biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
PivooLama
post 19:28, 4 10 2004
Post #70

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1364

Ja kibicuje zespolowi Iron Cross biggrin.gif

+Quote Post
dNkN!
post 20:09, 4 10 2004
Post #71

CYTAT (falubaz @ 12:55, 4 10 2004)
No nie widzisz? Przeciez sa - trzymaja flage XDDD

o kurde! a ja miałem wrażenie, że to flaga trzyma ich huh.gif nie wytrzymując już nacisku ich nieposkromionej agresji, nienawiści, antagonizmu i mocy ukrytej w smokozorgu... gdybym był intelektualistą powiedziałby, że ten nowy prąd młodzieżowy jest fascynujący - ale nie jestem i niestety kiedy na nich patrzę, widzę w ich twarzach wyraz, w którym jakiś wtórny analfabeta popełnił nieakceptowalny błąd.

+Quote Post
Bobin
post 20:55, 4 10 2004
Post #72

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Dankan, niemyślałeś kiedyś aby zacząć pisać jakieś fraszki czy cuś laugh.gif ?

+Quote Post
dNkN!
post 16:01, 6 10 2004
Post #73

szczerzę mówiąc, nie pamiętam czasów kiedy nie myślałem - odkąd pamiętam myślę wink.gif ale wracając do twojego pytania: napisałem kiedyś powieść, która - tak mi się wydaje - mogła być fikuśnym bestselllerem jednak wydawca zrobił mnie w c@#!a i odsprzedał prawa autorskie spółce KNOR... ale to nic! przynajmniej widzę ją na każdym gorącym kubku!

+Quote Post
raChet
post 17:22, 6 10 2004
Post #74

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1677

noga: Korona Kielce
ręczna: Vive Kielce
siatka sux
kosz j.w.
żużel CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa

+Quote Post
tranx-san
post 13:56, 7 10 2004
Post #75

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

kibice siatkowki>zuzla>pilki

takiej atmosfery jaka panuje podczas meczy polskich siatkarzy (pomimo tego ze graja jak cioty) nie ma zaden kraj smile.gif

+Quote Post
evil_lord
post 12:32, 8 10 2005
Post #76

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

Toruńska Elana - tyle w tym temacie...

+Quote Post
Zduneq
post 17:01, 8 10 2005
Post #77

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 869

Piłka ligowa:Tylko Legia WARSZAWA no i Żyrardowianka of corse biggrin.gif i Reprezentacja biggrin.gif
Puchary:Kazda nasza druzyna.
Siatkowka:Tylko mecze reprezentacji
Hokej:NHL, Minesota Wild i Pitsburg Penguins
NBA: NEW York Knicks
Żużel:lubie oglac, faworytow brak sad.gif

Kibice:Najlepszych maja siatkarze,potem żużel(najbardziej przyjazny chyba, bo cale rodzyny chodza) pilka nozna dno (ligowa,ciagle by sie na-(słowo na p)li)

+Quote Post
eragon
post 23:06, 15 10 2005
Post #78

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4940

noga- FC Chelsea
hokej- New Jersey Devils
kosz- kiedyś Lakers (teraz się nie interesuje )

+Quote Post
Fasolka
post 5:30, 10 12 2005
Post #79

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4911

Mimo, ze w mojej rodzinie z pokolenia na pokolenie przekazywna jest sympatia do Lecha Poznan, ja wylamalam sie i kibicuje Groclinowi oraz Amice Wronki smile.gif

Z zagranicznych klubow liczy sie dla mnie Chelsea (za patriotyzm tongue.gif ) iReal (wiadomo Krolewscy rolleyes.gif ).

Lubie tez popatrzec na hokej na trawie, jako ze mieszkam w zaglebiu trawiastym wink.gif

+Quote Post
-terpik-
post 17:00, 24 01 2006
Post #80

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4854

Jedyna miłość to Motorek Lublin. Ogromną sympatią dażę Chełmiankę Chełm i Śląsk Wrocek. Z zagranicznych klubów sympatią dażę Barcelonę, Celtic. Reprezentacja.. to chyba każdy jest z nimi na dobre i na złe!

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi