IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> ET Pro 2.1, czyli co sadzicie
Maczo
post 23:08, 1 03 2004
Post #21

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 795

Jak na razie podoba mi się większość z nowości.

Szczególnie dodawanie xp za damage, często się zdarza, że przeciwnik został napoczęty, a potem ktoś go nagle sprząta spod nosa.

Dobrym pomysłem jest też dodanie osobnego menu ETPro w opcjach. W końcu będzie można szybciej zmieniać różne ustawienia, czy to huda, czy popupów na ekranie.
Go to the top of the page

+Quote Post
falubaz
post 16:31, 2 03 2004
Post #22

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Pierwsze wrazenia o nowym modzie?? ZAJE.BISTY smile.gif WY!@#ANY WYPASIONY!!! smile.gif
Wchodzic na serwer i nie marudzic
SERWER z nowym ET Server-IP: 66.138.159.248:27960!!!
Masakra fajnie.
Sa do wyboru 3 rodzaje Huda (zwyjkly i dwa inne), mozliwosc opatrzenia go w zegar z czasem lokalnym smile.gif speedometrem smile.gif lagomtrem i paroma innymi dodakami. Opcji jest bardzo duzo jak naprzyklad filter na kolory w oknie dialogowym smile.gif Wiec pelen wypas jeste tyle rzeczy ze ciezko wypisac smile.gif
Pozdro

EDIT:
jednak ten server jest taki sobie... jak ja gralem to wszyscy mieli pingi okolo 200

k#!@a lol? zobacz co wczesniej pisalem, ten serwer jest w USA :C

+Quote Post
blinkkin
post 17:12, 2 03 2004
Post #23

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

QUOTE (falubaz @ 15:31, 2 03 2004)
speedometrem smile.gif

kiedys pytalem sie na forum czy cos takiego da sie zrobic, a dankan wyzwal mnie od cziterow:P (stare dobre czasy, czyli jakie 5 miesiecy temu). speed byl w q3 teraz jest w et. szczegolnie przydatny kiedy planuje sie jumpy, mozna wybrac miejsca z ktorych najlepiej sie wybijac (najwieksza predkosc).

+Quote Post
snow131
post 7:47, 6 03 2004
Post #24

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 931

Nom!! Gooood!!!! To jest za!@#iste. Fajnie się gostki rozpryskająsmile.gif Fajny dźwięk wydają miny i wogóle fajne... Czy jak to wyjdzie oficjalnie to mecze klanowe będą na serwach z ETPro 2.1??

+Quote Post
Slash_PL
post 14:39, 17 03 2004
Post #25

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1486

Gralem na serku gdzie jest ETPro 2.1.0 (probne? nie wiem wkoncu). Fajnie że dodano możliwość skonfigurowania przez menu pod ESC (pojawia się nowa pozycja o nazwie ETPro tongue.gif). No i da się tą tylnią "bramę" na battery wysadzic smile.gif. Spawnpointa na fuelu nie testowałem tongue.gif. A XP jak użyłem self killa przeciwnikowi nie dodawało blink.gif

Ekhem post zedytowany tongue.gif No żeczywiście pingi na tym serku są dupiate blink.gif

Ten post edytował Slash_PL 14:40, 17 03 2004

+Quote Post
Loco
post 16:02, 17 03 2004
Post #26

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1483

Czy dobrze zrozumiałem, że trafianie przeciwnika = dźwięk trąbki (jak w QIII)? Jeżeli tak, to super. Wreszcie gracze będą wiedzieli, kiedy trafiają, szczególnie z daleka.

+Quote Post
Spl!nt3r
post 20:24, 17 03 2004
Post #27

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1138

Pytanie- czy można to ściągnąć z jakiejś stronki a nie bezpośrednio z serwa ?
Bo perfidnie mi ciągnie 0.1 kilobajta/s a ja przy kompie niechcę nocować rolleyes.gif

+Quote Post
snow131
post 6:00, 21 03 2004
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 931

Niesłyszałem żadnego dzwięku trąbki! Ale za to jest KOZA biggrin.gif I fajny odgłos spadających min laugh.gif Najbardziej jednak podoba mi się że niema różnicy miedzy grandem a K43!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe kiedy polskie serwy przejdą na nowe ETPro...
I jeszcze nienazywa się 2.1 tylko 3.0.0!!

+Quote Post
Eld
post 13:20, 23 03 2004
Post #29

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

nowy etpro jest takim gownem, ze szkoda gadac.
- spieprzyli cos z systemem obrazen. mozna strzelac i strzelac, a rezultat zaden
- pf cholernie szybko sie laduje
- popieprzone odglosy (pedal mowiacy "prepare", odglos kladzenia miny to jakby krowa placek robila etc.)

nie mowiac juz o bugach typu wypieprzanie teamu za 4 lvl lojta czy ten durny komunikat o pk3... zreszta poczytajcie forum baniego, tam sa wypisane dziesiatku bugow. jedyne co mnie sie podoba to mozliwosc zatrzymania strzalu z pfa (wychylenie prawo/lewo), a poza tym gra sie beznadziejnie... rzygac sie chce, spieprzyli taka fajna giere mad.gif

+Quote Post
dNkN!
post 13:36, 23 03 2004
Post #30

Nr użytkownika: 200

imo z systemem obrażeń jest wszystko ok, chodzi raczej o antilaga...

QUOTE (Strona Bani Mod -> Forum -> ET Bugs/Cheats)
Demo playback crashes. 

Group disconnects on large servers
workaround: disable level 4 field ops, eg b_levels_fieldops "20 90 140"

/ready lights are sometimes broken

refs can grant shoutcast access to players (only spectators should be able to have shoutcast)

g_antilag setting is inverted

linux client crashes

weaponswitch / reload issues

anticheat false positives

większość z nas jest przyzwyczajona do gry z antylagiem, który ma swój wpływ na sposób naszej gry, tudzież ajmowania przeciwnika. widzę po sobie - zapewne wielu z was ma podobne spostrzeżenia - że bez antylaga nie potrafię dobrze strzelać, nie umiem wyczuć różnicy w pingu, fatalny w stutkach jest dla mnie flux rzędu 15-30ms, itd. zresztą, sam już dawno nie grałem na serwerze bez antylaga więc trudno mi powiedzieć jak to by teraz mi się objawiało, a takim własnie jest serwer postawiony na nowym etpro gdzie antilag jest na 1.

kiedys pytalem sie na forum czy cos takiego da sie zrobic, a dankan wyzwal mnie od cziterow:P

hy hy hy, od cziterstwa wyzwałem nie ciebie a czity zwane speedhackami, o których pisałeś gdzieś obok speedometra. poza tym speedometer to gówno, żaden małysz go nie potrzebuje do trickjumpów bo jak się je umie to się je umie - bez względu na to czy przy każdym skoku będzie monitorował speeda czy nie.

+Quote Post
TgcRap4
post 14:21, 23 03 2004
Post #31

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

QUOTE (Eld @ 11:20, 23 03 2004)
jedyne co mnie sie podoba to mozliwosc zatrzymania strzalu z pfa (wychylenie prawo/lewo),

to juz bylo w etmain w wersji 1.00?

A nowych hudow nie ma, sa tylko te z poprzednich wersji etpro...

+Quote Post
Majin
post 0:44, 27 03 2004
Post #32

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 18

ale mozna wylaczyc rozblysk na koncu lofu przy drawgun1 !:D:D:D i to jest bardzo kozackie bo wale teraz duzo wiecej hs bo nic mi nie zalsania ekranu ! wreszcie to zrobili (juz w rtcw w osp mogli takie cos zrobic :C) no i z tego co widzialem to poprawili bug z znikaniem scianach (ale nie wszedzie - przy oldcity chyba 2 miejsca zniknely ohmy.gif) ale za to dodali kilka bugow biggrin.gif 4lvl luta, antilag, swiatelka przy nickach (ready czy nie biggrin.gif) itp. no ale dzwieki r0x !:D teraz wiem kiedy trafiam a kiedy nie (takze wiem kiedy jest head biggrin.gif) no a najwiekszy plus to ma jak sie rzuca granat, nalot lub strzela z garanda biggrin.gif strzelasz lub rzucasz uciekasz i slyszysz czy trafiles biggrin.gif jak trafiles to wiadomo gdzie jest przeciwnik wink.gif zreszta teraz wychodzi jakis etpro 3.0.1 test czy cos ktory ma poprawic te bugi z 3.0.0 wiec imo bedzie super biggrin.gif

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
4 Użytkowników czyta ten temat (4 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi