IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Nowy Wygląd, ... Forum
Czy Podoba ci się nowy wygląd forum ??
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 40
Goście nie mogą głosować 
falubaz
post 0:21, 14 08 2004
Post #41

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory ťForum Serwisu www.enemyterritory.pl ťForum Techniczne Boardu

macie tutaj te `t

a jeszcze w profilach sa

edit: aaa myslalem ze poprostu zlales posta :]

Go to the top of the page

+Quote Post
blinkkin
post 1:22, 14 08 2004
Post #42

Nr użytkownika: 547

CYTAT (falubaz @ 0:21, 14 08 2004)
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory  ťForum Serwisu www.enemyterritory.pl ťForum Techniczne Boardu

macie tutaj te `t

a jeszcze w profilach sa

CYTAT (blinkkin)
obecnie sami dostrzeglismy kilka m.in. znak t' w nieodpowiednim miejscu i kilka pomniejszych.

kilka postow wczesniej o tym pisalem. wysylales mi takze prywatna wiadomosc. jak wyglada sytuacja z poprawa powyzszej usterki? otoz nie moge korzystac z panelu administracyjnego przez blad calego systemu, a dokladniej komunikatu 'twoje ip nie jest zgodne z tym w bazie'. po 5 sekundach zostaje wyrzucony do punktu, gdzie jestem proszony o zalogowanie. gatess szukal usterki w kilkunastu modulach z kodem strony... na marne jednak. poczatkowo uwazalismy, ze blad pochodzi ze zlego zapisu jednego znaku ascii, jednak i po jego usunieciu sytuacja sie nie zmienila. shit happends jak mawiaja amerykanie, jednak postaramy sie to jakos naprawic.

+Quote Post
eXtreme
post 11:45, 18 08 2004
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

Piękne.
Jednak gadanie i narzekanie czasami coś daje.
Wreście widać wszystko jak na dłoni.
Gratulacje.

+Quote Post
Maciex
post 11:52, 18 08 2004
Post #44

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1813

Ogólnie to nowy wygląd forum podoba mi się . Tylko że muszę się przyzwyczaić do tych informacji o użytkowniku po prawej stronie , pierwszy raz spotykam się z takim zestawieniem na forum. Myślę że i jak forum przypadnie mi to do gustu smile.gif Ta jasna skórka nie pasowała do tematyki tego forum i dobrze że została zamieniona na obecną . Oczywiście tym którym się podobała niech się podoba , ja pozostanę przy obecnej . Ta literka 't jednak jeszcze się pojawia , mam nadzieję że jakoś uda Wam się tą usterkę zlikwidować , chociaż nie rzuca się zbytnio w oczy .

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi