TAKIE posty lubię. I tak mogę dyskutować sensownie...
Więc po kolei.
falubaz: ja nie mówię, że umiera. Ale że z tego powodu umrzeć
może. Czy się myle - nie wiem.
blacktyger: Ja się nie obraziłem za to, że ktoś mi próbował "uświadomić, że się mylę". Wnerwiłem się, bo napisałem, ze nie lubię spawnkillingu na FFA, lubię coverta itp. itd., co zostało potraktowane mniej więcej tak, jakbym powiedział, że strafe'owanie jest nikomu do niczego nie potrzebne - ruszyły wszelakie teksty "noob" "warzywo" itd. I ja nie sądzę, żebym był w jakimkolwiek stopniu początkujący. Ja NIGDZIE nie pisałem, jak to określaliście, że "fueldump to jedyna dobra mapa i najlepiej zaplanowana" (inna sprawa, ze ostatnio mi przeszło na oasis ^^), albo "covert to najlepsza i najważniejsza klasa w ET". Napisałem - lubię fueldump i coverta. Nie trawię rambo medyków, bo zachowują się jak w Quake'u. Jak serwer ma zakaz spawnkillingu = jakiś to ma sens. Tyle. Kropka. Żadnego fanatyzmu w tym nie było. A że to były rzeczy, które były czasem uznawane za głupie (-> dekalog warzywa), stwierdziłem, że o tym napiszę. Nie pisałem np. o tym, że tak samo lubię enga i (normalnego, nie rambo) medyka, itp. itd. Inna sprawa, ze chyba żaden z was tutaj nie widział mnie w grze, więc... (Jedynie Artlight, ale a) nie wiedział o tym

miałem wtedy marny dzień do grania w ET) Zaś denerwowało mnie, gdy ktoś pochwalał rzeczy, co do których jest w miarę oczywiste, że bardzo wiele osób denerwują (rambo medycy, łamanie zasad serwerów itd.). Jak ktoś pisał o czymś, co nikomu nie przeszkadza, cokolwiek by to nie było - proszę bardzo.
Dalej. Nie mam 13 lat. Już nie.

Nawet jakbym miał, to sądzę, że to ma niewiele wspólnego z tematem. (I argument to marny.) O moich poglądach nie mów, bo znasz ich niewielką zaledwie część.

Jeśli chodzi o "naświetlanie" spraw - no proszę bardzo. Ale "naświetlanie" dla mnie oznacza coś innego niż zmienianie czyichś poglądów na siłę i ew. wyśmiewanie starych. Zwłaszcza, jeśli chce zmienić coś, czego nie ma. (Np. zmienić moje nieistniejące fanatyczne trzymanie się covert opsa...) Ilość postów dla mnie co najwyżej pokazuje, że ktoś jest aktywny na forum. Nie należę do ludzi mających świra na tym punkcie.
Jeszcze jedno... Śmianie się z mojego klanu. Jak dla mnie, to to, co wy robiliście, było sprzeczne z całym twoim powyzszym postem.

No ludzie, na podstawie strony zaraz co niektórzy znawcy wynaleźli skill klanu, grane ligi, poziom serwera, średnie IQ członków, i co tam jeszcze... (Jakaś ukryta strona, o której nie wiem?

) Nie będę tłumaczył, dlaczego wybrałem ten klan, a nie inny. Powiem tyle, że ja mam najwyraźniej ZUPEŁNIE inne pojęcie klanu niż wy. Dla mnie klan =/= banda "wymiataczy" grających we wszelkich możliwych ligach, koszących na serwerach itd. Dla mnie klan = ludzie, z którymi można fajnie pogadać, coś zorganizować, zagrać czasem jakąś klanówkę... Możecie się śmiać, proszę bardzo.
To tyle jak na razie. Jak zawsze się rozpisałem.
Aha: Darkes7. Darkest = najciemniejszy. Głębia jest trochę większa, ale taka jest najprostsza interpretacja. Bez "n".