Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cziterzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
falubaz
Snajperze, alez to nie jest niebezpieczne. Czy etpl umiera? Ja sadze ze umarlo i to dawno, wlasnie z braku checi do pisania pro, ale nie tych o ktorych ty mowisz, tylko prawdziwych redaktorow. Mi to kompletnie zwisa szczerze mowiac.
A swoja droga ostatnio zauwazyl ze serwis et.owned.pl jest godny polecenia w przeciwienstwie do wielu innych bzdurnych stron.

A to ze ty nadal sadzisz ze umiera, wynika z twojego braku pojecia co jest grane na "scenie".
blacktyger
>> Post do Darknes7

Darknesku inteligentnie rozmawia sie z ludzmi, z ktorymi jest o czym rozmawiac. Niestety jestes tak zapatrzony w siebie, ze kompletnie nie dostrzegasz niczego innego, a jesli ktos stara sie Ci to uswiadomic - obrazasz sie nazywajac go pro l33t pla0rem, ktory banuje / kickuje i Bog jeden wie co jeszcze robi zeby Cie skrzywdzic. Nie pozwalasz, aby ktos uswiadomil Cie, ze jestes poczatkujacy i mimo tego, ze podobno grasz w to x lat, nie masz pojecia zarowno o grze jak i o scenie. Co wiecej, jesli ktos probuje to zrobic w inteligenty sposob albo go ignorujesz, albo dajesz standartowe riposty o braku tolerancji dla innych pogladow. Twoje odpowiedzi sa tak mechaniczne i do przewidzenia (pewnie ze wzgledu na to, ze wciaz sie powtarzasz), ze nie sposob z Toba dyskutowac jak rowny z rownym. No i w koncu ten felerny wiek, oczywiscie nie jest to powod do jakiejkolwiek dyskryminacji, ale mimo dosc bogatego slownika i umiejetnosci wyrazania sie, wciaz masz tylko 13 (?) lat. Oczywiscie mnie powinno to zupelnie nie obchodzi, poki jestesmy na takiej stopie znajomosci jak teraz, Twoj wiek nie ma zadnego znaczenia, nie mniej da sie go odczuc w Twoich postach. A teraz odnosnie Twoich zgryzliwych tekstow, w kolko powtarzanych, ze za wszystko jest tu ban i zadzieranie z elita konczy sie zle. Wiesz ile zostalo zbanowanych osob na ty forum? Mozliwe, ze w granicach kilku - kilkunastu i to wszystko z przed kilku lat. Wtedy jeszcze nie bylo elity, a wiekszosc z nas miala poglady podobne do Twoich, wiec powod banow byl zpelnie inny. Od tej pory nikt (nawet jarpen) nie dostał ostrzezenia o banie, a Ty wciaz o nim nawijasz. Tak sama z ta elita - jaka elita? Nazywasz tak tych, ktorzy wiedza o tej grze wiecej niz Ty o swoich kieszeniach i chca Ci naswietlic pare spraw, w ktorych nie masz racji (z powodow czysto technicznych)? Czy tych, ktorzy traca cierpliwosc do powtarzanych wciaz w kolko tych smaych bzdur i puszczaja im nerwy? A moze patrzysz na ilosc postow, co byloby typowe dla Twojego wieku. Zreszta jak widzisz ilosc aktywnych jeszcze userow na tym forum mozna policzyc na palcach obu rak.

I chcialbym, abys wiedzial, ze nie jest to ofensywny post, poprostu postanowilem raz na zawsze wyjasnic co do ciebie czuje i powiedziec Ci jak jest. Mozliwe ze odpowiesz mi na to w swoj typowy nudny juz sposob, mozliwe, ze napiszesz cos innego, albo poprostu wezmiesz sobie to do serca i nie napiszesz nic.
Sn!per
TAKIE posty lubię. I tak mogę dyskutować sensownie...

Więc po kolei.

falubaz: ja nie mówię, że umiera. Ale że z tego powodu umrzeć może. Czy się myle - nie wiem.

blacktyger: Ja się nie obraziłem za to, że ktoś mi próbował "uświadomić, że się mylę". Wnerwiłem się, bo napisałem, ze nie lubię spawnkillingu na FFA, lubię coverta itp. itd., co zostało potraktowane mniej więcej tak, jakbym powiedział, że strafe'owanie jest nikomu do niczego nie potrzebne - ruszyły wszelakie teksty "noob" "warzywo" itd. I ja nie sądzę, żebym był w jakimkolwiek stopniu początkujący. Ja NIGDZIE nie pisałem, jak to określaliście, że "fueldump to jedyna dobra mapa i najlepiej zaplanowana" (inna sprawa, ze ostatnio mi przeszło na oasis ^^), albo "covert to najlepsza i najważniejsza klasa w ET". Napisałem - lubię fueldump i coverta. Nie trawię rambo medyków, bo zachowują się jak w Quake'u. Jak serwer ma zakaz spawnkillingu = jakiś to ma sens. Tyle. Kropka. Żadnego fanatyzmu w tym nie było. A że to były rzeczy, które były czasem uznawane za głupie (-> dekalog warzywa), stwierdziłem, że o tym napiszę. Nie pisałem np. o tym, że tak samo lubię enga i (normalnego, nie rambo) medyka, itp. itd. Inna sprawa, ze chyba żaden z was tutaj nie widział mnie w grze, więc... (Jedynie Artlight, ale a) nie wiedział o tym cool.gif miałem wtedy marny dzień do grania w ET) Zaś denerwowało mnie, gdy ktoś pochwalał rzeczy, co do których jest w miarę oczywiste, że bardzo wiele osób denerwują (rambo medycy, łamanie zasad serwerów itd.). Jak ktoś pisał o czymś, co nikomu nie przeszkadza, cokolwiek by to nie było - proszę bardzo.

Dalej. Nie mam 13 lat. Już nie. biggrin.gif Nawet jakbym miał, to sądzę, że to ma niewiele wspólnego z tematem. (I argument to marny.) O moich poglądach nie mów, bo znasz ich niewielką zaledwie część. wink.gif Jeśli chodzi o "naświetlanie" spraw - no proszę bardzo. Ale "naświetlanie" dla mnie oznacza coś innego niż zmienianie czyichś poglądów na siłę i ew. wyśmiewanie starych. Zwłaszcza, jeśli chce zmienić coś, czego nie ma. (Np. zmienić moje nieistniejące fanatyczne trzymanie się covert opsa...) Ilość postów dla mnie co najwyżej pokazuje, że ktoś jest aktywny na forum. Nie należę do ludzi mających świra na tym punkcie.

Jeszcze jedno... Śmianie się z mojego klanu. Jak dla mnie, to to, co wy robiliście, było sprzeczne z całym twoim powyzszym postem. sad.gif No ludzie, na podstawie strony zaraz co niektórzy znawcy wynaleźli skill klanu, grane ligi, poziom serwera, średnie IQ członków, i co tam jeszcze... (Jakaś ukryta strona, o której nie wiem? tongue.gif) Nie będę tłumaczył, dlaczego wybrałem ten klan, a nie inny. Powiem tyle, że ja mam najwyraźniej ZUPEŁNIE inne pojęcie klanu niż wy. Dla mnie klan =/= banda "wymiataczy" grających we wszelkich możliwych ligach, koszących na serwerach itd. Dla mnie klan = ludzie, z którymi można fajnie pogadać, coś zorganizować, zagrać czasem jakąś klanówkę... Możecie się śmiać, proszę bardzo.

To tyle jak na razie. Jak zawsze się rozpisałem. biggrin.gif

Aha: Darkes7. Darkest = najciemniejszy. Głębia jest trochę większa, ale taka jest najprostsza interpretacja. Bez "n".
conish
no to chyba the darkest...

ale co ja sie tam znam...
shalashaska
QUOTE(blacktyger @ 22:40, 24 04 2006) [snapback]57445[/snapback]

>> Post do Darknes7

Darknesku inteligentnie rozmawia sie z ludzmi, z ktorymi jest o czym rozmawiac.

OMG laugh.gif

>> Post do Darknes7

Niestety jestes tak zapatrzony w siebie, ze kompletnie nie dostrzegasz niczego innego, a jesli ktos stara sie Ci to uswiadomic - obrazasz sie nazywajac go pro l33t pla0rem, ktory banuje / kickuje i Bog jeden wie co jeszcze robi zeby Cie skrzywdzic.

Kto tu jest zapatrzony w siebie? blink.gif

>> Post do Darknes7

Nie pozwalasz, aby ktos uswiadomil Cie, ze jestes poczatkujacy i mimo tego, ze podobno grasz w to x lat, nie masz pojecia zarowno o grze jak i o scenie. Co wiecej, jesli ktos probuje to zrobic w inteligenty sposob albo go ignorujesz, albo dajesz standartowe riposty o braku tolerancji dla innych pogladow.

Noooo po tej wypowiedzi to już przeszedłeś samego siebie.Stwierdziłem że daruję sobie już przebywanie w tym wątku.OMG
blacktyger
3 razy zacytowales, ze jest to post do kogos innego, i mimo to odpowiadasz?! Podaruj sobie, masz racje.
Artlight
QUOTE(ymma @ 23:02, 23 04 2006) [snapback]57434[/snapback]

Wykopali nawet samego Artlighta - a mnie w szkole uczyli, że dinozaury wymarły tongue.gif

omg! tak mnie to ET zafascynowalo, ze naprawde nie zauwazylem, ze mi ziomOw ubylo!
jarpen
QUOTE(shalashaska @ 19:34, 24 04 2006) [snapback]57438[/snapback]

wyrażania własnych poglądów?

wyrazaj swoje poglady w innym temacie, bo te wypowiedzi nie maja duzo wspolnego z glownym watkiem, a poza tym nie mam nic przeciwko twoim pogladom, moge ich nie czytac i mnie c h u j obchodza.

ymma(ha) laugh.gif -nastepny

afaik nie nastepny tylko nastepna

Cały czas mam wspaniały ubaw i świetną zabawę.

inni tez

Jedynie sn!per ostatnio wypowiedział się z sensem.

ciekawe, czy sniper, a ty to nie jedna i ta sama osoba, bo mam male watpliwosci

Wpadł jarpen sypnął łaciną

z laciny mialem troje, wiec to chyba ironia

no tak,następny ludzik z miejscowości"dupa".

widac malo inteligentni nie rozumieja pojecia ironia.
odsylam do sjp.pwn.pl

Shalashaska dalej bedzie dolewał oliwy do ognia i się śmiał.

dziekuje, smiech to zdrowie, jak mowielm nie mam nic to twoich pogladow, a wiec to humorow i widzimisiow.

sadze ze umarlo

dziekiludziom typuu shakalahaszaka [przepraszam jesli zle napsalem, ale juz nie bede], sn[wykrzyknik]per forum nie umrze, dokoki nas nie opuszcza biggrin.gif
Sn!per
Spytaj Świętego żeby porównał IP, panie geniuszu.

Inna sprawa, że jakbyś nie zauważył, ten temat zmienił się w nieco inteligentniejszą dyskusję. I gratuluję czytania ze zrozumieniem.

no to chyba the darkest...

ale co ja sie tam znam...

No teoretycznie tak... Zależy od kontekstu. Jak jest darkest [cośtam] to bez the. Ale jak samo darkest to z the... Nie wiem, w każdym razie "The Darkes7" byłoby już trochę za długie. biggrin.gif (Mimo lekkiego skomplikowania staram się, żeby moje nicki były w miarę krótkie.)
Swiety
JESTEŚCIE OWNED :DDDDD

Nie ma to jak kolesie używający słów, których znaczenia nie znają.
Nie ma to jak kolesie wypowiadający się w temacie o którym mają blade pojęcie.

Ktoś tam komuś innemu imputował, że powiedział że cziterzy są w porządku. Paru ludzi inteligentnie odpowiedziało ale zaraz znałazły się jakieś warzywa atakujace "elitę" (niby Falub miałbyć tą elitą ?).
Ktoś tam coś bredził że Mrozu nic nie zrobił. A co miał kurwa zrobić ? Jeśli ktoś tego nie rozumie to albo jest amebą albo wogóle nie zna się w tym temacie.

Wogóle tam cały flejm tylko o ten fakt że ktoś coś tam niby powiedział. Na koniec dołączył się Sn!per ze swoją martyrologią spawnkillingu covertem na fueldump, który to Sn!per oczywiście nie czyta tego forum (jak widać). Poprostu wspaniale.

Na koniec jeszcze jeden kwiatek. Jeśli jakaś osoba w rok po wypuszczeniu ostatniego patcha wypowiada się w topiku "Co byście chcieli widzieć w tym patchu" i jednocześnie wypowiada się w tym topiku o cziterach to czy wogóle można traktować poważnie jej wypociny ??? biggrin.gif

A ty Blacktyger nie opierdalaj innych za niski wiek bo sam masz 9 lat :DDD

Wracając do elity to moze jakaś elita w ET była na początku ET, a już napewno nigdy nie pisała na tym forum biggrin.gif. Poza tym elita nie uważa że 2+2=5. Niektórzy tak uważają i jak zwraca im się na to uwagę to zaraz zasłaniają się tym, że mogą mieć własne zdanie.
falubaz
Swiety, zeby nie bylo ale jestem elita pisania bez sensu!
blacktyger
Święty nie postarzaj mnie, przyjdzie jeszcze na to czas.

btw. nie wiem czy masz dzieci, ale mozesz uznac, ze jedno po czesci tak, wychowalem sie na Twoich postach...
shalashaska
A jednak mnie skusiło na zaglądnięcie do tego wątka.Oo http://forum.et.pl.justgotowned.com/
Chyba jako pierwszy zwracam sie z prośbą o bana dla samego siebie.Jest wiele innych ciekawszych stronek o et.
Artlight
QUOTE(shalashaska @ 6:35, 26 04 2006) [snapback]57475[/snapback]

A jednak mnie skusiło na zaglądnięcie do tego wątka.Oo http://forum.et.pl.justgotowned.com/
Chyba jako pierwszy zwracam sie z prośbą o bana dla samego siebie.Jest wiele innych ciekawszych stronek o et.

imo Sn!per 20 lat pozniej!

P.S. Uwierz mi prosze, ze sposob dyskusji rodem z forum klanu Abisal, nie jest specjalnie udana forma konwersacji. Kiedys sledzilem co tam sie dzieje, bo z racji swojego wieku, bylem ciekaw jak radza sobie inni oldboye w ET. Zaprzestalem tego procederu, bo to co tam sie dzialo oceniam jednak jako dosyc zenujace, szczegolnie w kontekscie wieku osób prowadzacych tam konwersacje (jesli ktos chcialby to sprawdzic, to prozny trud - normalnym zwyczajem bylo tam kasowanie "niewygodnych watków").

co do poziomu merytorycznego dyskusji to nie mam zamiaru go oceniac, bo pewnie juz z 1,5 roku temu poprzeczka została zakopana pod ziemię i wiekszosci watkow wypowiadaja sie osoby malo zorientowane w temacie.
shalashaska
QUOTE(Artlight @ 10:26, 26 04 2006) [snapback]57476[/snapback]

normalnym zwyczajem bylo tam kasowanie "niewygodnych watków").

Jak śledziłeś wątki to zapewne wiesz że obowiązuje regulamin.Nie ubliżasz,nie bluzgasz itp.,tak samo dotyczy się sprawa serwera.Jednym słowem "piłka jest krótka".Dyskusja to dyskusja.Chyba nie czytałeś wszystkiego dokładnie tongue.gif

QUOTE(Artlight @ 10:26, 26 04 2006) [snapback]57476[/snapback]

imo Sn!per 20 lat pozniej!

P.S. Uwierz mi prosze, ze sposob dyskusji rodem z forum klanu Abisal, nie jest specjalnie udana forma konwersacji. Kiedys sledzilem co tam sie dzieje, bo z racji swojego wieku, bylem ciekaw jak radza sobie inni oldboye w ET. Zaprzestalem tego procederu, bo to co tam sie dzialo oceniam jednak jako dosyc zenujace, szczegolnie w kontekscie wieku osób prowadzacych tam konwersacje (jesli ktos chcialby to sprawdzic, to prozny trud - normalnym zwyczajem bylo tam kasowanie "niewygodnych watków").

co do poziomu merytorycznego dyskusji to nie mam zamiaru go oceniac, bo pewnie juz z 1,5 roku temu poprzeczka została zakopana pod ziemię i wiekszosci watkow wypowiadaja sie osoby malo zorientowane w temacie.

Nie przypominam sobie byś zalazł komuś za skórę z Abisala,więc mam prawo się dziwić i nie wierzyć.
Więcej nie będę się rozpisywał bo nie ma sensu.A tu jest jeszcze ciekawa wypowiedź:
QUOTE(Swiety @ 4:21, 11 01 2004) [snapback]15152[/snapback]

Podkreślam jeszcze raz – prywatna opinia.
Około 80 użytkowników (12 % aktywnych użytkowników) to osoby których nie warto czytać, osoby nagminnie spamujące, wygadujące bzdury.

I jak sam widzisz co napisał człowiek z miejscowości "dupa".Ma w pewnym sensie rację,bo tak jest wszędzie.I trzeba temu przeciw działać:
QUOTE(Swiety @ 4:21, 11 01 2004) [snapback]15152[/snapback]
Oczywiście nie oznacza to że wszystkie posty takich osób są kasowane. Kasowane są wyłącznie posty nie spełniające regulaminu. Każdemu zdarza się napisać czasami coś z sensem czasami bez sensu.

To samo jest na Abisalu.
Artlight spodobaleś mi się troszeczkę bo umiesz myśleć.I za to darzę Cię szacunkiem.

Dostanę tego bana na własną prośbę?

falubaz
jak na abisalu jest fajnie to tam sie wypowiadaj. chyba proste. tamto forum sie rozni od tego wlasnie ze tam ludzie piszacy bzdury i kompletny nonsens maja racje, a ktos kto probuje wytlumaczyc jest blaznem. ot tyle.

pozdrawiam szczegolnym dla was dniu, rocznicy czarnobyla!

i z tego co wiem bana nikt nie dostaje na wlasna prosbe, na bana trzeba zasluzyc bo to wysokie odznaczenie!
jarpen
imho ten shalasaha to zwykly troll, wiec prosze nie karmic trolla.
Artlight
QUOTE(shalashaska @ 9:42, 26 04 2006) [snapback]57477[/snapback]

Jak śledziłeś wątki to zapewne wiesz że obowiązuje regulamin.Nie ubliżasz,nie bluzgasz itp.,tak samo dotyczy się sprawa serwera.Jednym słowem "piłka jest krótka".Dyskusja to dyskusja.Chyba nie czytałeś wszystkiego dokładnie tongue.gif

regulamin... sluchaj, nie bede specjalnie rozwijal tematu, poniewaz to nie miejsce na to. odnosnie Waszego regulaminu, to mialem nieznosne wrazenie, ze jego gornolotne przeslanie rozbija sie o rafe rzeczywistosci - co tym bardziej bylo malo sympatyczne, poniewaz za organizacja w Abisalu stali/stoja jak rozumiem dorosli ludzie.

Nie przypominam sobie byś zalazł komuś za skórę z Abisala,więc mam prawo się dziwić i nie wierzyć.

rowniez mnie to nie dziwi, bowiem jesli nawet bym komus z Abisal`a, jak to nazywasz "zalazl za skore" to sam bym tego nie pamietal.

kiedys jedynie delikatnie staralem sie Wam zwrocic uwage, ze byc moze kopanie z serwera za selfkill to nie jest taki znow cudowny pomysl. ale akurat to ze nie bardzo chcieliscie sluchac, to nie jest jeszcze zaden powod do tego zebym mial prawo mowic ze robicie cos zlego, poniewaz to jest Wasz serwer i mozecie robic co Wam sie podoba.
natomiast sytuacja, w ktorej uprzejmie pytam sie na Waszym forum dlaczego na Waszej stronie nie ma zadnych newsow odnosnie meczow z cbpl (a w tym ladderze jak pewnie wielu pamieta, nie poszlo Wam zbyt dobrze), a sa tylko pelne zachwytu newsy z pifpafa, w odpowiedzi dostalem kilka odpowiedzi w stylu i tonie, ze sie przypie...am i to nie moj interes, a nastepnego dnia nie bylo juz sladu po topicu - to po prostu takie dzialania firmowane Waszym cudownym regulaminem, podpierane zaawansowanym wiekiem sa po prostu zalosne, wlasnie w glownie w kontekscie tego ciaglego afiszowania sie wiekiem.

mysle ze najwyzsza pora, zebys zrozumial, ze wiek sam w sobie nie jest zadnym argumentem w dyskusji - jesli chcesz pokazac przewage wynikajaca z pewnego doswiadczenia zyciowego to niech przyswieca Ci powiedzenie z Forresta Gumpa: "Poznasz głupiego po czynach jego".
wystarczy wlaczayc tv zeby przekonac sie, ze 50-60cio letnich idiotow nam nie brakuje.

Artlight spodobaleś mi się troszeczkę bo umiesz myśleć.I za to darzę Cię szacunkiem.

milo mi. w takim razie moze latwiej bedzie Ci przekonac sie do tego co mowie.

Dostanę tego bana na własną prośbę?

nie jestem moderatorem, ale mam 100% pewnosci, ze go nie dostaniesz. a powod, dla ktorego go nie dostaniesz, na pewno nie przypadl by Ci do gustu.
kaurz
QUOTE(jarpen @ 14:44, 26 04 2006) [snapback]57481[/snapback]

imho ten shalasaha to zwykly troll, wiec prosze nie karmic trolla.

imho true
shalashaska
Artlight-każda czyjaś uwaga jest rozpatrywana i nie możesz muwić że twoje słowa leciały na wiatr.W klanie są wspaniali dorośli ludzie z którymi się świetnie żyje.Proponuje byś zaglądnął do nas na serek i na forum,chociaż dość często wygląda jak ta stajnia et.pl tongue.gif
Sn!per
Blacktyger dał mi nadzieję na sensowną dyskusję...

Swiety, po którym spodziewałem się większej inteligencji, bezsensownie ją zakończył. Smutne...
falubaz
Spodziewac sie mozna po kims inteligentnej wypowiedzi, a nie wiekszej inteligencji.
Moze nie wiesz, ale twoje stwierdzenie jest bardzo obrazliwe.
Ale czego sie mozna spodziewac po sn1perze...

EDIT DO SN!PERA NA DOLE: ZACHOWANIA? TO TY GO PODGLADASZ JAK SIE ZACHOWUJE W ZYCIU? A MOZE WNIOSKUJESZ TO Z WYPOWIEDZI? JAK TAK TO MAMY GENIALNEGO SOCJOLOGA NA POKLADZIE!
Sn!per
To BARDZIEJ INTELIGENTNEGO ZACHOWANIA. Zadowolony?
jarpen
imo sn1per tez troll

falub policz do dziesieciu, nie zwracaj uwagi na idiotow, bo kto dyskutuje z idiotami zniza sie do ich poziomu i ktos by mogl nie zauwazyc roznicy.
jak nikt im nie odpowiada jest spokoj.

taka moja rada.
Sn!per
Powiedział Jarpen Wielki, wracając do swojej "lokalizacji". tongue.gif

Facet, zrozum, głupota dla mnie NIE jest niczym nowym. Obserwuję ją codziennie. Stężonej dawki dostarczać mi nie musisz.
rudy^
QUOTE(Sn!per @ 22:02, 27 04 2006) [snapback]57502[/snapback]

Facet, zrozum, głupota dla mnie NIE jest niczym nowym. Obserwuję ją codziennie. Stężonej dawki dostarczać mi nie musisz.

Nikt nie zaprzecza ze nie jest niczym nowym, wszyscy nawet potwierdza ze meczysz sie z nia od urodzenia. A ze obserwujesz ja codziennie? No przewaznie w kazdym domu jest lusterko, mniejsze czy wieksze ale jest ohmy.gif
@ szalaszkaszakszakaszkaszkkszsakszka..... (joke wink.gif ) nikt ci nie da bana, ale mam na to rade - spier.dalaj z forum, nikt na sile cie tu nie trzyma i nikt z ciebie meczennika robic nie bedzie... bo potem na podworku bedziesz sie chwalil ze walczyles z elitom ohmy.gif na forum et.pl i ci dali bana.... roflomg!!!!!!!1111
Sn!per
Kolejny geniusz powiedział, co wiedział. Czyli niewiele.
rudy^
lubisz pisac posty bez sensu i kreci flejm co? :> niektorzy maja to w naturze :/ i nic sie nie da z tym zrobic...
Sn!per
Tak jest. Uwielbiam flame... Nie ma jak czytanie wszystkich postów przed odpowiedzią. :/
falubaz
slepota nie boli. pozdrowienia dla dzieci czarnobyla. nie ma to jak wojna przeciwko ukladom. cos w stylu kaczorow. a same w niej porazki i brak konsekwencji.
Evingolis
Nawet flejmy mają już dołująco niski poziom na tym forum. Nie chce wam się.

Napiszcie jakie macie sposoby na cziterów skoro te oficalne wam nie odpowiadają i tyle, o czym tu więcej gadać.

Martwe forum, martwej gry, umierającej od chwili wyjścia i jeszcze nie dokońca padłej.

Bajeczka skończona.
falubaz
kurcze miales tego nie mowic bo sie wszyscy dowiedza! ja zadnych sposobow nie mam bo w et nie gram, ale traktuja mnie niektorzy(chyba ze wzg na ilosc postow-w 9/10 nic nie wnoszacych) jako kogos waznego i odnosza moje slowa w stosunku do calosci "sceny", co mnie bardzo bawi.

a to ze sram niz wyzej mam to moja sprawa
blacktyger
Martwej gry hahahahahahahahahaha.

~360 teamow w oc/ec codziennie jakis turniej i mozliwosc, ze bedzie na quakonie. Ta gra nigdy nie miala sie lepiej i do czasu RtCW2 (bo et:qw nie przyciagnie fanow ani rtcw, ani et) bedzie prawdopodobnie rownie dobrze. Pokusilbym sie o stwierdzenie, ze jest w top5 najpopularniejszych gier (a na pewno fpp). Wiec Ci wszyscy prorocy z przed kilku lat, typu blink czy swiety bardzo sie pomylili. Zreszta sam chyba tak (słowo na p)ilem.

A to ze gram w rtcw to inna sprawa ;x.
shalashaska
QUOTE(rudy^ @ 11:36, 28 04 2006) [snapback]57507[/snapback]

- spier.dalaj z forum, nikt na sile cie tu nie trzyma i nikt z ciebie meczennika robic nie bedzie... bo potem na podworku bedziesz sie chwalil ze walczyles z elitom ohmy.gif na forum et.pl i ci dali bana.... roflomg!!!!!!!1111

Jesteś gorzej niż nie doj.ebany.Możesz to powtórzyć swojej matce by wyciągła wnioski,a najlepiej jakby zajęła się lodami.A tak na marginesie to twoja matka spier.doliła robotę na maxa.A to możesz jej puścić http://www.metacafe.com/watch/1442/use_condoms/ by nie było więcej takich nie doj.ebów.
rudy^
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd omgomgomgomg... ale nie chce mi sie znizac d otwojego poziomu xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sn!per
Że ET jest martwe? Że CO?!?!? Różnych lig jest mnóstwo, klanów dalej setki, serwerów tysiące, dobrych graczy nie brakuje. Jak tak wygląda coś martwego, to ja też chcę. biggrin.gif A że wyjście BF2 trochę pogorszyło sprawę... No cóż, wiadomo, że jedna gra nie będzie rządziła wiecznie.

Co do cheatów - ja o niczym "specjalnym" nie mówię. Ale jak ludzie będą mieli taką mentalność, jak teraz (ufanie cheaterom -> "pewnie tylko na FFA cheatuje, ale tak to normalnie"), to raczej ilość cheaterów się nie zmniejszy.

Flame'ować mi się nie chce, mam ciekawsze zajęcia. Na razie czekam, aż to będzie normalna dyskusja. >_>
shalashaska
Sn!per-nie doczekasz się na normalną dyskusję.Daj sobie spokój,z nimi nie można normalnie prowadzić dyskusji.Należałoby poczekać aż dorosną.Jak narazie zachowują się jak ten pokemon

IPB Image

Pozdrawiam
Sn!per
Jakis przebłysk był. Może nie tylko przebłysk.
rudy^
Omg... przyszli we dwoch i sie zala.. ze na serwerach czity, ze na forum nuby... ;((((((( co to sie z tym swiatem dzieje... i jeszcze nie mozna na tym forum normalnie pogadac... omg omg omg omg omg omg .... chyba podetne sobie zyly lyzeczka ;((((((((((( jacy wy wszyscy jestescie zli ;(((((((
Sn!per
Taaaak, my obydwaj mamy uber-multihacki, z aimbotem, wallhackiem, god mode, teleportowaniem się i unikaniem pocisków a la Neo (shalashaska, idziemy dziś na BiO? XD). Uważaj, żeby się na nas nie natknąć. Ostatnio odkryłem, że z moim cheatem mogę chwycić lecącą rakietę z panzerfausta i dać nią wrogowi w ryj. XDDDDD
Swiety
Zrozum kurwa jeden z drugim że kolesiowi z dobrym stuffem który ma dynamiczne ip gówno zrobisz. Kopniesz go on wejdzie za minutę z innym ip i innym guidem (np twoim).

W ligach jeszcze jest to łatwo kontrolować. Poza tym w ligach jest zbyt dużo do stracenia a na FFA nie ma nic. Na FFA koleś może zasuwać z moim nickiem i guidem na klanówce już nie bardzo.
Na FFA tego nie obejmiesz. Tym bardziej że tępieniem cziterów na FFA zajumują się osoby które same nie potrafią odróżnić skilled player od czitera.

Jeśli nawet ktoś tam układał się z cziterami to co mógł innego zrobić ? Przeciez kurwa Mrozu nie wyprodukuje nowej wersji PB. Skoro nie można im nic zrobić to wydawało się najbardziej racjonalne, że wy nie będziecie nam wchodzić w drogę a my wam (chociaż nie można wykluczyć że cziterzy i tak będą wchodzić w drogę).
Poza tym każdemu może zmięknąć rura. Jak przyjdzie kilku smutnych panów i powiedzą masz nie robić tego i nie wychylać się bo zajebiemy ci żonę dziecko albo ciebie to już inaczej zaczynasz myśleć.
Podobnie inaczej zaczyna się myśleć jak widzisz kolesia biegającego z niewykrywalnym czitem a do tego jeszcze z twoim nickiem i guidem - każdemu może zmięknąć rura.

Zresztą większosć cziterów i tak ogranicza się do FFA bo czerpie wyłącznie przyjemność z pojechania jak największej ilość ludków a nie od gry teamowej a nawet w klanach jest jeszcze wiele rozsądnych ludzi, dla których przyjemnosć grania z cziterem w jednym teamie nie jest zadną przyjemnością.

Więc przestań walić smuty bo już od 5 stron tego topiku tu jest dyskusja o dupie maryni.
Masz talent - napisz nowego PB, nie masz pisz petycje do evenbalance, masz kasę - kup priv czity i przekaż je komuś kto może zrobić na to antidotum.
No chyba że masz jakiś inny zajebisty pomysł jak wyeliminować czity.

A samo podejście do sprawy mało zmieni w temacie. Cziterzy leją na to jakie kto ma podejście do czitów.
Czitów nie wypleni się podejściem tylko odpowiednimi działaniami.
Czyli odpowiedni system/program przeciwko czitów lub w przypadku braku takowego odpowiednia organizacja lig i cupów (bo bez odpowiedniego programu na FFA nie da się tego kontrolować).

W tym teamcie wypowiadają się tacy specjaliści od ET jak Sn!per (który uważa że 2 medyków na team to max) albo shalashaska (który uważa Snipera za jedynego piszącego z sensem na tym forum no i oczywiście wie co znaczy owned).

Również wkurwiać mnie zaczyna pisanie o jakiś domniemanych pro na tym forum (a la southorn), bo ci pro (jeśli tacy wogóle są w PL) prawie nigdy nie pisali na tym forum (poza początkami tego forum). Ja tu widzę tylko osoby piszące mniej i bardziej z sensem. Tym piszącym bardziej z sensem bliżej do pro.
I kiedy ktoś zaczyna pisać bardziej z sensem to zaraz zaczyna być oskarżany o zmowę pro kolesi przeciwko biednym noobom.
Być może jest tu jakaś elita forum, jest kilku ziomków piszących dużo i przeważnie z sensem i dlatego można ja nazwać elitą forum.

I również powoli zaczyna mnie wkurwiać robienie z siebie męczenników forumowych. Bo jeśli ktoś sam bardzo chce być męczennikiem to mogę mu pomóc.

Na koniec Falub który generalnie pisze z sensem ale zbyt często wkurwia się i robią się takie flejmy jak ten.
Evingolis ma rację. Nawet flejmy już nie są takie dobre jak dawniej.

I na koniec gówno kogo obchodzi co napisze w swoim "skąd". Nie składam CV do poważnej korporacji.
Mogę mieć conajwyżej zastrzeżenia do psychiki jarpena który napisał to samo co ja 20 razy (który to jarpen wydawał się forumowym trollem a okazuje się że czasami potrafi napisać z sensem, chociaż podobnie jak falub jest flejmo-twórczy).

I panie shalashaska masz swoje własne forum a więcej napisałeś tutaj niż na swoim własnym a czasami piszesz jakbyś był tu moderatorem a na swoim własnym piszesz o lepszym podejściu do graczy.
Więc zrozum że tutaj jak jakiś noob napisze warzywny post który nie będzie w dziale vegetables lub dla początkujących to jeśli ten post nie będzie skasowany lub przeniesiony do tych działów to zostanie za ten post zjebany. I mało mnie to obchodzi czy tobie się to podoba czy nie.
shalashaska
Następny który się denerwuje.Wydaje mi się że się powtarzasz,a tak na marginesie to ja doskonale wiem jak wygląda sprawa z cziterami,tylko że ja i inni zaliczamy sie do tych co ich będą tępić i gnoić nie bacząc na rezultaty.Więc jak widzisz "ty i mrozu" pijecie z nimi z jednego kieliszka,więc ......?.Owszem piszę na swoim forum.Jeżeli Ci przeszkadzam to możesz dać mi bana i wcale się nie pogniewam.Pozdrowienia dla ludzi z dupy tongue.gif
nephit
QUOTE(shalashaska)
tylko że ja i inni zaliczamy sie do tych co ich będą tępić i gnoić nie bacząc na rezultaty

Porwales mnie za serce tym tekstem! Teraz jeszcze przedstaw mnie i calej reszcie uzytkownikow, ktorzy niewatpliwie takze nie moga wysiedziec z ciekawosci, swoj plan tepienia i gnojenia cziterow. Bo jak na razie to swietnie Ci idzie przyczepianie sie do czlowieka, ktory jednak cos dla tej sceny robil/robi. Za co? Za to, ze stwierdzil, ze o tej grupie cziterow mozna powiedziec chociaz tyle dobrego, ze nie pchaja sie do lig i cupow a zadowalaja graniem na ffa.

Ps: Musze powiedziec, ze dwa razy mlodszy sniper trzyma lepszy poziom...

shalashaska
QUOTE(nephit @ 0:13, 30 04 2006) [snapback]57559[/snapback]

, ktory jednak cos dla tej sceny robil/robi. Za co? Za to, ze stwierdzil, ze o tej grupie cziterow mozna powiedziec chociaz tyle dobrego, ze nie pchaja sie do lig i cupow a zadowalaja graniem na ffa.

A skąd ta pewność?Przy piwie powiedzieli wam że nie czitują w ligach?Hahaha.I nie wal mi tu z "poziomami" bo sam nie rozumiesz znaczenia tego słowa.No chyba że próbujesz mi dokuczyć co jest normalnym zjawiskiem na tym forum.Chociaż jako jeden z nielicznych nie jesteś z dupy,a to już coś.
nephit
To prawda, nie wiem tego ani ja, ani mrozu, ani nikt inny poza samymi cziterami. Ale problem lezy w tym do czego sie przyczepiliscie. Stwierdziliscie ze mrozu aprobuje czity, a to nie prawda. Mial na mysli (wedlug mnie oczywiscie) ze sa o tyle porzadni, ze ograniczaja sie do ffa. 'O tyle porzadni' nie znaczy porzadni. Wiec moim zdaniem jedyna rzecz, z ktora mozna tu polemizowac to fakt, ze nie ma pewnosci co do tego ograniczenia sie do ffa. Wy natomiast zrobiliscie z tego afere stulecia i przypieliscie mu plakietke z napisem 'obronca cziterow'...

Nie wiem za bardzo jaka trudnosc widzisz w zrozumieniu slowa 'poziom', ale zapewniam Cie, ze ja jej nie dostrzegam. Wiem co ono znaczy i pisalem koncowke swojego postu z pelna swiadomoscia jej przeslania.
shalashaska
Nephit widzisz masz przebłyski.Podam podobny przykład:policja wlaczy z handlarzami narkotyków,walka ta podobna jest do walki z cziterami,więc czy policja ma twierdzić że są spoko póki nie będą handlować na komisariatach?
A co do poziomu to najwyrazniej chciałeś mi dokuczyć.
Swiety
QUOTE(shalashaska @ 20:27, 29 04 2006) [snapback]57557[/snapback]

Więc jak widzisz "ty i mrozu" pijecie z nimi z jednego kieliszka,więc ......?.Owszem piszę na swoim forum.Jeżeli Ci przeszkadzam to możesz dać mi bana

Nigdy nie rozmawiałem z żadnym cziterem (świadomie wiedząć że to cziter), osobiście jeśli nawet miałbym okazję rozmawiać to nie zrobiłbym tego. Z Mrozem może jakieś zdanie zamieniłem ponad pół roku temu a samemu już ponad miesiąc nie grałem w ET.

Jednak będąc na miejscu Mroza który aktywnie gra i działa na scenie to potrafię zrozumieć to co zrobił, chociaż też tego nie popieram.

Piszesz o gnębieniu cziterów a nie masz zielonego pojęcia jak z nimi walczyć i od 5 stron tego topiku walisz smuty.

Na bana na tym forum to trzeba zasłużyć, a wydaje mi się że ty ze Sn!perem bardzo chcesz tego bana.

Sn!per
Czy dostanę bana na tym forum czy nie, mam to w głębokim poważaniu. Więc za dużo ci to nie da, fanatycznego zakładania kolejnych kont też się ode mnie nie spodziewaj. tongue.gif

W tym teamcie wypowiadają się tacy specjaliści od ET jak Sn!per (który uważa że 2 medyków na team to max)

Jak to czytałem, nie wiedziałem, czy zaliczyć rotfla, czy zacząć płakać nad zanikającą umiejętnością czytania ze zrozumieniem. GDZIE DO CHOLERY JA NAPISAŁEM, ŻE 2 MEDYKÓW NA TEAM TO MAX?!? CHYBA W 4v4? Jedyne co napisałem, że jak dla mnie team bez enga = głupota. I że jak jest co najmniej 6 osób, covert ops się PRZYDAJE ale nie jest konieczny. TYLE. Jak dla mnie medycy = 40-70% teamu. Uważałem tak w zasadzie od pierwszego tygodnia grania w ET. Więc nie pisz mi tu jakiś opowieści science-fiction, bo zmyślanie dziwnych rzeczy dobrze nie robi.

Również wk#!@iać mnie zaczyna pisanie o jakiś domniemanych pro na tym forum (a la southorn), bo ci pro (jeśli tacy wogóle są w PL) prawie nigdy nie pisali na tym forum (poza początkami tego forum). Ja tu widzę tylko osoby piszące mniej i bardziej z sensem. Tym piszącym bardziej z sensem bliżej do pro.
I kiedy ktoś zaczyna pisać bardziej z sensem to zaraz zaczyna być oskarżany o zmowę pro kolesi przeciwko biednym noobom.
Być może jest tu jakaś elita forum, jest kilku ziomków piszących dużo i przeważnie z sensem i dlatego można ja nazwać elitą forum.

Dla ciebie ktoś piszący z sensem = ktoś, kto się z tobą zgadza. I nie ma sensu zaprzeczać, bo jakbym miał parę godzin czasu i nic ciekawszego do roboty, dałbym tyle cytatów, że by forum padło. >_> A tak to moge i tak dać z 10.

I również powoli zaczyna mnie wk#!@iać robienie z siebie męczenników forumowych. Bo jeśli ktoś sam bardzo chce być męczennikiem to mogę mu pomóc.

Zgroza. To było przerażające. blink.gif biggrin.gif

I zrozum, że ode mnie sensownych postów w odpowiedzi na taki poziom (k..., ja p... itd.) nie oczekuj. Pisał będę na poziomie podobnym do tego, na który odpowiadam. Proste.
nephit
QUOTE(shalashaska)
Nephit widzisz masz przebłyski
Mistrza pochwala jak z platyny skala 8-o

Podajac przyklad znowu zmieniasz sens zdania. Mogliby powiedziec, ze sa o tyle spoko, ze przynajmniej nie handluja na komisariatach. Ale nie o to chodzi. Wydaje mi sie, ze przyklad ject celny tylko w kilku procentach, bo mroza nie mozna porownac do policji - ma duzo mniej mozliwosci jezeli chodzi o rozprawianie sie z cziterami, a tak wlasciwie to nie ma ich wcale. Policja natomiast moze cos zrobic i mysle, ze to co robi przynosi jakies skutki. Tak wiec nadal nie rozumiem gdzie lezy jego wina. Juz predzej mozna winic tworcow za brak supportu do gry (mimo, ze i tak maja do tego pelne prawo).

QUOTE(shalashaska)
A co do poziomu to najwyrazniej chciałeś mi dokuczyć.
Nie, skadze.

Sn!per, mysle jednak, ze Swiety piszac o tych medykach uogolnial poziom Twojej wiedzy o ET (a w kazdym razie poziom wynikajacy z Twoich postow). Zreszta wcale nie jestem pewien czy takiej rzeczy nie napisales (tylko blagam nie mow mi zebym szukal bo nie bede). A w pierwszym tygodniu, podobnie jak chyba kazdy z nas, nie znales jeszcze klas i map wiec watpie zebys wtedy myslal o ukladaniu taktyki. Napisalbym o przydatnosci coverta ale za bardzo sie boje powtorki rozmowy sprzed kilku tygodni/miesiecy.
shalashaska
Napradę nie ma sensu prowadzić z wami dyskusji.Kropka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.