Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cziterzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
shalashaska
WoW szalejesz swoją świętością ojcze.A co do dupy to możesz mnie w nią pocałować.I nie interesuje mnie skąd jesteś,tylko się śmieję z Ciebie,bo pasuje to pochodzenie do twojej osoby.
Aha też nie czytasz,czy zgrywasz przygłupa?Ja już tłumaczyłem co znaczy OWNED.Użyj opcji "SZUKAJ".Hyhy laugh.gif No zbanuj mnie wkońcu.Zapamietaj jedno:na tym forum to WY nadajecie kierunek i każdy ma zagrać wedłóg waszej melodii i dla tego z was się śmieję.Zauważ że w oczach tylu czytelników(jeżeli ich jescze macie) się ośmieszacie. http://dlaswietegozdupy.justgotowned.com/
Swiety
O dwóch debili już mniej. Może razem stworzą alternatywną scenę biggrin.gif
jarpen
razem beda OWNED

khaard
Dzieki Wam przetrwalem kolejny dzien w nudnej pracy !
Caly topik w ciagu 5 godzin 34 minut. Rekord? biggrin.gif
blacktyger
Dobra, to ja bede sniper, a falub shaldasljasflkjafk. Bo nudno bedzie sad.gif.
khaard
QUOTE(blacktyger @ 20:38, 6 05 2006) [snapback]57664[/snapback]

Dobra, to ja bede sniper, a falub shaldasljasflkjafk. Bo nudno bedzie sad.gif.

Poprawna polszczyzna to Ty raczej ich poziomu nie osiagniesz sad.gif
Swiety
Trochę mam wyrzuty sumienia. Szalafaka to zwykły troll ale Sn!per ? Przecież on mówi, że w 5 sekund kładzie 3 medyków ze snajperki. Zbanowałem wschodzącą gwiazdę sceny ? Ten ponoć 12 latek trzymał lepszy poziom od ponoć 30 latka.

rudy^
teraz szlaszkasraszka i sn!per usiada w jednej piaskownicy i beda sie "ownedowac" i mowic jacy to oni sa twardzi bo dostali bana na boardzie et.pl ohmy.gif o maryjo i józefie ;oooo
ps. ogolnie to oni chyba sie siusiakami dotykaja po wyjsiu ze szkoly...
nephit
Dobra, to ja bede sniper, a falub shaldasljasflkjafk. Bo nudno bedzie sad.gif .
A ja moge byc sprajtem?sad.gif
kaurz
zabiliźdźie foróm :C
R4dko
k(a)urz opier.dala pęta

LET THE FLAME BEGIN

ps. wolfszlagier zbanowales boga ffa razem z jego wiernym przydupasem, efektem ubocznym polskiej edukacji (teraz bedzie wiecej takich, roman giertych ministrem edukacji!).
kaurz
a khaard cisnie sie kołkiem w pupala
Gis
Radko piradko yaarrrrrrr!
BTW KHAARD MA 40 LAT I DUZY MIENZIEŃ PIWNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
kaurz
i wąską dupkę.

:*
Gis
QUOTE(kaurz @ 22:24, 6 05 2006) [snapback]57674[/snapback]

i wąską dupkę.

Oj i tu sie mylisz, drogi kolego!
khaard
QUOTE(kaurz @ 23:24, 6 05 2006) [snapback]57674[/snapback]

i wąską dupkę.

w Twoja wejdzie caly Dublin XDDDDDDD
BTW bardzo brzydkie sa laski w Irlandii? sad.gif
kaurz
fajne dupy gdzieniegdzie sa biggrin.gif
ale sporo tez grubych raszpli.
EmbeZZlemEnt
fajny post - nie wiem ku czemu ma on sluzyc ale oki - potem jakies dzieci z kisielem zamiast mozgu beda z tym latac, a przy odrobinie szczescia trafia sie tacy w cb co tylko doda adminom roboty.

widze ze ktos pomyslal dajac ten topic
khaard
szykuje sie nam powrot z bezdrozy offtopicyzmu?
Usagi
dobry topic, tak jak Khaard napisal: dzieki niemu da sie przezyc w pracy
szkoda tylko banow dla Sn!pera i tego drugiego lolka, bo chlopaki flejma nakrecali
szkoda ze forum umiera: trzeba bedzie czytac to z FPP.PL
a cziterzy byli, sa i beda i swiat sie nie zmieni od tego. a komu zal sciska ze jest klepany na FFA niech zmieni gre. i tyle pozytywnego akcentu
pozdro
michaln007
Mam takei pytanie czy sa jakies nowe aimy bo grałem sobie na serverku a tu wpadlo 3 gosci z chitami jak malo kto (widzilei przez sciany i zabijali 3 strzalami) nawet demko nagrałem ale co mnie zadziwia nawet pb nie kopał nie cnie robil probowalismy ich wykopac ale nie dalo sie bylo tyle vortów ze matko ty moja a tu nic nie wiem czy mieli jakas obrone przed kickiem ale wyszli dopiero jak sobie zechcieli.
conish
slyszales kiedys o przecinku? albo kropce?
rudy^
no zrobil kropke na koncu przeciez... ;o
michaln007
Sorki wielkei ale mam dysleksje, ale chyba domysliliscie sie o co chodziło biggrin.gif
rudy^
to nie "dysleksja" tylko lenistwo.. kur.wa ludzie przestancie nam wkrecac ze jestescie chorzy... jestescie kur.wa leniwi...
conish
to chyba ja mam dysleksje, bo musze sie bardzo skupic i wysilic wyobraznie by wpasc na to ocmb.
Co do tych votow... no ku.r.wa trafi sie serwer gdzie musi byc 100% na pass i dupa a nie wyvotujecie.
falubaz
polecam wywiad na et.owned.pl biggrin.gif normalnie ekstra i smutne zarazem. 3/4 staje pala na widok osoby piszacej czita :DDDD

i jeszcze nasi wspaniali thewil i szalaszakamakafaka niezdrowo sie podniecajacy.

Boze ale to wszystko zalosne i z jednej i drugiej strony. Zostaje tylko pare zdrowo myslacych osob ogolnie.
kaurz
ja i kto jeszcze?
Termit
na et.owned.pl jakby przeanalizowac ta gowniana dyskusje to najwiecej zachwytu w strone cziterow wyrazaja totalne p.iz.dy lowendu sceny, rozgoryczone dauny ktore sa zatepe i zabiedne zeby posiadac takiego haxa a cieszy ich ze ktos tym lepszym jest w stanie w tym wypadku w sposob nieuczciwy stluc dupe
tylko nie wzieli pod uwage ze najlepsi grajacy w klanach gleboko ich pie.rdo.la bo nie graja ffa , jak zobaczycie jakie osoby sie kreca wokol cziterow z nc i liza im dupska to odrazu zobaczycie tam byle niespelnione "gwiazdy" (choc sami uwazaja ze hc.uj wie co osiagneli wlaczajac nieudolne proby wyjscie z grupy EC) sceny ET ktore z bogow dla warzyw wraz z ewolucja sceny staly sie warzywami do bicia na klanowkach i zakonczyly swoja gowniana gre a ich kontakt ze scena ogranicza sie do siedzenia na #wolfpl i chyba wymyslania jak ta spier.dolo.na scene jeszcze bardziej spier.dolic , tworza swego rodzaju zalosne towarzystwo wzajemniej adoracji liz.ac.e sobie wzajemnie du.py i oszukujace sie wzajemnie ze sa mastahami

PS:
Swiety wylacz ten pie,rdol.ony cenzorator Oo bo sie wypowiedziec swobodnie k.u.rwa nie moge
Swiety

ja i kto jeszcze?

No ja i ty biggrin.gif

PS:
Swiety wylacz ten pie,rdol.ony cenzorator Oo bo sie wypowiedziec swobodnie k.u.rwa nie moge

Ni chuja.

3/4 staje pala na widok osoby piszacej czita :DDDD

Ta. Niektórzy mają kisiel w majtkach na ten widok.

Cziterów przedstawia się jako jakieś mega-gwiazdy. A teraz famfary, oklaski, wrzawa - przedstawiamy wschodzące gwiazdy sceny - Neeeeeet Coooodeers. Lets get redy for ramble.
To jest chora sytuacja - w normalnych warunkach normalny człowiek stara się ukrywać że oszukuje.
No ale mamy chorą scenę a w niej chorych ludzi. Ciekawe czy scena (nie tylko ET) jebnie z powodu czitów (jesli wcześniej ktoś się za to nie weźmie).

No cóż "Al-Capone", "Pershing","Masa" też były swego rodzaju "gwiazdami", wiadomo jak skończyły. Pozostaje też mieć złudną nadzieję że nasze "gwiazdy" też źle skończą.

Panowie mówią że grają 4 fun. Od kiedy 4 fun to jest obsługa bota przez kilka miesięcy od rana do wieczora na jakiś warzywniakach ?

Na1rda mówi że chciałby skuć mordę brc. Zapomina, że połowa sceny przy okazji spotkania z nim też by chciała skuć mu mordę (chociażby ja bo czasami też lubię skuć komuś mordę - dlaczego - bo jestem pojebany). Wogóle to przypomina sytuację gdy złodziejowi ukradziono skradziony stuff.
No kurwa ukradł to co ja ukradłem - nie może być, trzeba skuć mu mordę.

Poza tym nie byłbym taki pewny co do tego, że ich boty nie będą dostępne. Wycieki będą zawsze a poza tym jak wiadomo haxować można wszystko (kwestia czasu), więc prędzej czy później ich boty też będą zhaxowane, tak że każdy będzie mógł na nich grać (nie będą dedykowane).

Mimo wszystko z grupy tych pajaców n00b32 sprawia wrażenie najbardziej rozsądnego niż taki pożal się boże inni chwalący się że jest normalny i że ma dobry dom, pracę a de facto ma kisiel w majtkach na myśl o jechaniu ludzi na haxach. 30 latek z rodziną mający kisiel w majtkach po pojechaniu ludzi na haxach ?

Sam trochę programuję (nie haxy biggrin.gif). trudno mi trochę uwierzyć że koleś piszący haxy ma 12 lat.
Z drugiej strony do opanowania biegłego programowania wystarczy niecały rok alob i mniej (nie wiem jak u 12 latków)
Co do matematyki to do programowania wcale tak dobrze tej matematyki nie trzeba znać. Trzeba mieć umiejętność logicznego/abstrakcyjnego myślenia (fakt że do matematyki też). W sumie większość algorytmów jest powszechnie dostępna, nie trzeba od nowa odkrywać ameryki, są dostępne odpowiednie biblioteki. W sumie umiejętnośc dobrego programowania polega na znajomości kilkudziesięciu podstawowych komend i wykorzystywaniu tysięcy dobrze opisanych bibliotek.

Koleś pewnie po jakimś czasie przestanie robić haxy a zacznie robić jakiś soft dla jakieś firmy.
ymma

ja i kto jeszcze?

No ja i ty

a gówno tam! Szczochy jesteście i tyle, to Ja jestem alfą omegą a nawet meduzą!!! - to pisałam ja ymma, trener drugiej klasy biggrin.gif ^^

Jak tak poczytałam tu i ówdzie o tej całej aferze, to poza niesmakiem a propos tego co się wyczynia i co o tym myślą niektórzy, to w sumie spodobała mi się jedna rzecz - a mianowicie wesoła trzódka z #wolfpl przeliczyła się co do tego jacy są fajni i na co mogą sobie pozwolić. Oprócz ogólnej wkurzawki na nc i im się oberwało. Nie żeby coś im to robiło naprawde, ale ewidentnie zabolało, że to już nie oni tworzą "trendy w modzie" ^^ Próbowali z kolegów zrobić lokalne gwiazdeczki - oops - nie wyszło a jeszcze im kijek do bajorka wsadzili i śmierdzi tam teraz okrótnie. W sumie nrs mógł iść za ciosem i otworzyć swoją "puszke pandory" bo by się działo!
kaurz
QUOTE(ymma @ 15:42, 29 05 2006) [snapback]57894[/snapback]

a gówno tam! Szczochy jesteście i tyle, to Ja jestem alfą omegą a nawet meduzą!!! - to pisałam ja ymma, trener drugiej klasy biggrin.gif ^^

ur just jealous :<

a Swiety dobrze gada, dac mu wodki.
EmbeZZlemEnt
co tu rzec - darmowa gra wiek 12+ gowno w glowie gowno w aimie istna tragedia. bez czita ani rusz - domena polakow
HawK_
15 stron ten topic przeszedl sam siebie btw. po obejrzeniu dema z et.owned.pl gdzie NC prezentuje mozliwosci nowego etBota, mam tylko jedno pytanie co wlasciwie robi gracz, tylko chodzi? Czy moze uzywa tez fire?
conish
54088xx (26-05-2006 11:51)
a tak btw. Mlody napisal takiego bota ze ojojojojoj ,moj stary bot sie chowa
conish (26-05-2006 11:52)
znaczy co jeszcze moze robic bot?
rozumiem, ze sam celuje jak czlowiek
ale chyba nie przesuwa myszki?
54088xx (26-05-2006 11:52)
ty tylko chodzisz
i kucasz
tak naprawde
54088xx (26-05-2006 11:53)
on robi reszte
54088xx (26-05-2006 11:53)
wiem ze to brzmi dla ciebie "smiesznie" ale z tego tez jest fun

Tez mam gg Adriana:)
falubaz
to jeszcze dopisac kod z botow i maja super zabawe dla onanistow z nc. nie beda nawet musieli ruszac myszka i klawiszami. Tez bedzie fun!
Swiety
Albo niech zrobi bota do walenia konia. Wtedy niczym nie będzie musiał ruszać i będzie miał "fun".
Patrol
Hej ludzie - dawno mnie tu nie było. Pojawiłem się bo zagrałem sobie dzisiaj ffa - ot tak żeby sobie przypomnieć jak w to się gra no i zauważyłem "ciekawe" zjawisko. Wchodzę więc na boarda i proszę - jeden z tematów na samej górze o cheatach. To chyba znaczy że ta gra się "lekko" popsuła. Na tym FFA wlazłem na specta i nagrałem demko, więc po prostu obejrzycie - to starczy za opis. Dodam tylko że po raz pierwszy widziałem bota który dodatkowo zmienia ksywki co sekundę...

link do demka:

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...820ABA706FBA340
jarpen
patrol-jakie boty sa juz dluuuuuuugo.
co do zmieniania nickow to musiales grac na serku bez pb.
mogli go wy!@#ac przez kicka na id.
Patrol
Może i są - ja długo nie grałem to nie znam wszystkich "nowinek technicznych" tongue.gif

PB na serwerze był, wpisywaliśmy /pb_kick numer_ID ale koleś nie wylatywał. Ile osób musi wpisać tą komendę aby go przevotować i wykopać?
conish
ale pb_kick to raczej z rcona tylko podziala, chyba ze mieliscie rcona wtedy powinien wyleciec od razu
inaczej tylko z vota

callvote kick id
Patrol
Przy callvote kick ID była kolejna ciekawa sprawa: "This player is not on the server", czy coś takiego. Upewniałem się kilka razy że numer ID był właściwy.
falubaz
No niestety to swinstwo juz sie tak rozprzestrzenilo ze az strach. Nie wiem czy wiesz Patrol ale pod GUIDy tez moga sobie zmieniac jak chca:<
Shynshylla
omg wszedłem sobie prawie po 2 latach przerwy od et i szczęka mi zjechała. k#!@a czity prawie na każdym ffa a chciałem sobie troszke postrzelać. Ta gra już zlazła na psy maksymalnie poprostu syf , już dużo czasu dla et nie pozostało , bo widze że bez czita to wogóle chyba sie na serwer nie wchodzi - jakaś nowa z dupy moda. Aż żal serce ściska jak wspomne jak się kiedyś grało ech to były czasy , a teraz widze że same 12 latki z syndromem małego fiuta się wyżywają , gdzieś w końcu muszą się pospuszczać że są p0r bo sperma im zaleje i tak z!@#ane łby.
Katastrofa sad.gif
sorki za przekleństwa ale k#!@a nie moge
Termit
odinstalowalem ta gowniana gre pare dni temu ;] , nie da sie grac normalnie ffa nie tylko ze wzgledu na haxy ale ogolna tepote a na klanowa gre czas nie pozwala , zreszta analizujac ET to sam poziom gry klanowej zszedl na dno w skrocie low teraz jest high ;]
chyba instalne RTCW oO
urban
Ja tez nie gram w ET juz gdzies tak od miecha tongue.gif, nie ze wzgledu na cziterow ale po prostu juz nie mam ochoty spedzac godzinami nad ta gra. Tyle czasu sie stracilo grajac w to gowno, zwlaszcza w wakacje.. No wlasnie wakacje ! Juz praktycznie od tygodnia czuje jak by sie juz dawno zaczely, jutro tylko po swiadectwo i wolne. Zycze wam abyscie nie p r z e p i e r d o l i l i tyle czasu jak ja rok temu grajac w to scierwo, zwane ET ;]

Pzdr
blacktyger
Ta prawie 3 lata zmarnowane ;s. Widze, ze nam sie na refleksje zbiera, czas chyba zawijac forum sad.gif.
evil_lord
QUOTE(blacktyger @ 7:58, 23 06 2006) [snapback]58160[/snapback]

Ta prawie 3 lata zmarnowane ;s. Widze, ze nam sie na refleksje zbiera, czas chyba zawijac forum sad.gif.

dokładnie - 3 lata prze!@#ane przez grę, jakieś FFA, IRC, klanówki, cwiczenie skilla i w ogóle..potem WoW to w ogóle :X

co ja bede opowiadał wnukom ? że w jego wieku siedzialem przy komputerze glownie ? laugh.gif
ymma
co ja bede opowiadał wnukom ? że w jego wieku siedzialem przy komputerze glownie ?

Nie - będziesz mówił, że ty to przynajmniej z domu wychodziłeś ^^
nephit
To evil wychodzi z domu?x[
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.