ja i kto jeszcze?
No ja i ty

PS:
Swiety wylacz ten pie,rdol.ony cenzorator Oo bo sie wypowiedziec swobodnie k.u.rwa nie moge
Ni chuja.
3/4 staje pala na widok osoby piszacej czita :DDDD
Ta. Niektórzy mają kisiel w majtkach na ten widok.
Cziterów przedstawia się jako jakieś mega-gwiazdy. A teraz famfary, oklaski, wrzawa - przedstawiamy wschodzące gwiazdy sceny - Neeeeeet Coooodeers. Lets get redy for ramble.
To jest chora sytuacja - w normalnych warunkach normalny człowiek stara się ukrywać że oszukuje.
No ale mamy chorą scenę a w niej chorych ludzi. Ciekawe czy scena (nie tylko ET) jebnie z powodu czitów (jesli wcześniej ktoś się za to nie weźmie).
No cóż "Al-Capone", "Pershing","Masa" też były swego rodzaju "gwiazdami", wiadomo jak skończyły. Pozostaje też mieć złudną nadzieję że nasze "gwiazdy" też źle skończą.
Panowie mówią że grają 4 fun. Od kiedy 4 fun to jest obsługa bota przez kilka miesięcy od rana do wieczora na jakiś warzywniakach ?
Na1rda mówi że chciałby skuć mordę brc. Zapomina, że połowa sceny przy okazji spotkania z nim też by chciała skuć mu mordę (chociażby ja bo czasami też lubię skuć komuś mordę - dlaczego - bo jestem pojebany). Wogóle to przypomina sytuację gdy złodziejowi ukradziono skradziony stuff.
No kurwa ukradł to co ja ukradłem - nie może być, trzeba skuć mu mordę.
Poza tym nie byłbym taki pewny co do tego, że ich boty nie będą dostępne. Wycieki będą zawsze a poza tym jak wiadomo haxować można wszystko (kwestia czasu), więc prędzej czy później ich boty też będą zhaxowane, tak że każdy będzie mógł na nich grać (nie będą dedykowane).
Mimo wszystko z grupy tych pajaców n00b32 sprawia wrażenie najbardziej rozsądnego niż taki pożal się boże inni chwalący się że jest normalny i że ma dobry dom, pracę a de facto ma kisiel w majtkach na myśl o jechaniu ludzi na haxach. 30 latek z rodziną mający kisiel w majtkach po pojechaniu ludzi na haxach ?
Sam trochę programuję (nie haxy

). trudno mi trochę uwierzyć że koleś piszący haxy ma 12 lat.
Z drugiej strony do opanowania biegłego programowania wystarczy niecały rok alob i mniej (nie wiem jak u 12 latków)
Co do matematyki to do programowania wcale tak dobrze tej matematyki nie trzeba znać. Trzeba mieć umiejętność logicznego/abstrakcyjnego myślenia (fakt że do matematyki też). W sumie większość algorytmów jest powszechnie dostępna, nie trzeba od nowa odkrywać ameryki, są dostępne odpowiednie biblioteki. W sumie umiejętnośc dobrego programowania polega na znajomości kilkudziesięciu podstawowych komend i wykorzystywaniu tysięcy dobrze opisanych bibliotek.
Koleś pewnie po jakimś czasie przestanie robić haxy a zacznie robić jakiś soft dla jakieś firmy.