Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cziterzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
southorn
QUOTE(Swiety @ 20:13, 29 04 2006) [snapback]57553[/snapback]

(...) Również wk#!@iać mnie zaczyna pisanie o jakiś domniemanych pro na tym forum (a la southorn) (...)

A ja do Ciebie nic nie mam... chociaż moje wk#!@ienie też czasem osiąga wysoki poziom z dość prozaicznego powodu, gra komputerowa wywołuje jak widać takie zwięrzęce odruchy że pojąć się tego nie da. I chęć do!@#ania komuś pisemnie zwykle wiąże się niewielkim poziomem samooceny wartości życiowej autora spotykanych na forum "pustych" tekstów.

Jak zawsze pozdrawiam z ogromnym dystansem do tego co tu się czasem dzieje...
jarpen
QUOTE(Sn!per @ 13:08, 30 04 2006) [snapback]57568[/snapback]

GDZIE DO CHOLERY JA NAPISAŁEM, ŻE 2 MEDYKÓW NA TEAM TO MAX?!?

na 100% gdzies to napisales

Jedyne co napisałem, że jak dla mnie team bez enga = głupota.

team bez enga to czesto b.dobre rozwiazanie np. kradziez zlota z banku, zdobywanie old pipy i inne.
na _c.h.u.j.a_ ci wtedy eng?

I że jak jest co najmniej 6 osób, covert ops się PRZYDAJE

przydaje sie do zmiejszenia team damege i zawalania miejsca.
czlowieku, obejrzyj sobie jakis meczyk dobrych klanow.
tam kower jest brany tylko wyjatkowo [reactor, dubrovnik-do rozwalenia drzwi i rzadko na radarze i braundorfie], zaraz po spelnieniu funkcji jest zmieniany. twoj przyklad z batery gdzie jest niby potrzebny spelnia zadanie tylko na mainie ffa.
look na etpro masz back door na dynamit.
jak grasz cw to nikt nie schodzi z klifu, ani nie otwiera tylnych drzwi.

I zrozum, że ode mnie sensownych postów w odpowiedzi na taki poziom (k..., ja p... itd.) nie oczekuj. Pisał będę na poziomie podobnym do tego, na który odpowiadam. Proste.

blokada rodzicielska?

k#!@a piszesz, ze uwazamy za warzywa tych, ktorzy sie nie zgadzaja.
a ty k_u_r_w_a do c_h_u_j_a waclawa nie p_i_e_r_d_o_l, bo sam uwazasz nas za gorszych [co wynika z twoich nie da sie ukryc bezsensownych wypowiedzi], wiec stfu.

jestem niemal pewien ze wiekszosc osob oprocz ciebie i shakalaszakalaki gra dluzej od ciebie w w et i rtcw, wiec jeszcze raz powiem stfu.

Sn!per
Jarpen Mędrzec znowu dał przykład swojej genialności. XD

na 100% gdzies to napisales

No, ja też ufo widziałem! A po cholerę wam zdjęcie? Widziałem, i tyle!

team bez enga to czesto b.dobre rozwiazanie np. kradziez zlota z banku, zdobywanie old pipy i inne.
na _c.h.u.j.a_ ci wtedy eng?

Riflenade? I żeby potem w miarę szybko jechać dalej (naprawić ciężarówkę/rozwalić mur)?

przydaje sie do zmiejszenia team damege i zawalania miejsca.
czlowieku, obejrzyj sobie jakis meczyk dobrych klanow.
tam kower jest brany tylko wyjatkowo [reactor, dubrovnik-do rozwalenia drzwi i rzadko na radarze i braundorfie], zaraz po spelnieniu funkcji jest zmieniany. twoj przyklad z batery gdzie jest niby potrzebny spelnia zadanie tylko na mainie ffa.
look na etpro masz back door na dynamit.
jak grasz cw to nikt nie schodzi z klifu, ani nie otwiera tylnych drzwi.

Nikomu nie narzucam używania coverta. Ale dobrze użyty może byc efektywny. I facet, zrozum, że covert nie musi oznaczać dowolnego gościa na ffa grającego covertem. Widziałem paru takich covertów (nie mówię o sobie), że byś zbierał szczękę z podłogi.

blokada rodzicielska?

Aaaahhhh, jaki geniusz. XD Więc dla ciebie bluzgi co drugie słowo = dowód dojrzałości?

k#!@a piszesz, ze uwazamy za warzywa tych, ktorzy sie nie zgadzaja.
a ty k_u_r_w_a do c_h_u_j_a waclawa nie p_i_e_r_d_o_l, bo sam uwazasz nas za gorszych [co wynika z twoich nie da sie ukryc bezsensownych wypowiedzi], wiec stfu.

Nie za gorszych, tylko zachowujących się na beznadziejnym poziomie.

jestem niemal pewien ze wiekszosc osob oprocz ciebie i shakalaszakalaki gra dluzej od ciebie w w et i rtcw, wiec jeszcze raz powiem stfu.

No, te marne 20 miesięcy gram. Normalnie jak od wczoraj.

Nephit:
Sn!per, mysle jednak, ze Swiety piszac o tych medykach uogolnial poziom Twojej wiedzy o ET (a w kazdym razie poziom wynikajacy z Twoich postow).

Mhm. A nie zna go wcale. A że w moich postach wyczytał rzeczy, których tam nie napisałem, to jego problem.

Zreszta wcale nie jestem pewien czy takiej rzeczy nie napisales (tylko blagam nie mow mi zebym szukal bo nie bede).

Poszukaj. XD A tak poważnie: na pewno nie.

A w pierwszym tygodniu, podobnie jak chyba kazdy z nas, nie znales jeszcze klas i map wiec watpie zebys wtedy myslal o ukladaniu taktyki.

Raczej nie. Ale jak zaczynałem grać, to dużo czytałem o ET, m. in. na ET.pl.

Napisalbym o przydatnosci coverta ale za bardzo sie boje powtorki rozmowy sprzed kilku tygodni/miesiecy.

Jak to będzie na poziomie dojrzałego człowieka a nie piaskownicy, pisz.
Swiety
QUOTE(southorn @ 13:25, 30 04 2006) [snapback]57574[/snapback]

A ja do Ciebie nic nie mam... chociaż moje wk#!@ienie też czasem osiąga wysoki poziom z dość prozaicznego powodu, gra komputerowa wywołuje jak widać takie zwięrzęce odruchy że pojąć się tego nie da. I chęć do!@#ania komuś pisemnie zwykle wiąże się niewielkim poziomem samooceny wartości życiowej autora spotykanych na forum "pustych" tekstów.

Jak zawsze pozdrawiam z ogromnym dystansem do tego co tu się czasem dzieje...

Bo bardzo często ktoś doszukuje się jakiś układów i grup kolesi na tym forum. Przy 99 razie zlewam to ale przy 100 zaczyna mnie to wkurwiać.
blacktyger
Jak to jest, ze do ludzi nie dociera co sie pisze? Stawiasz setki argumentow, a chyba doswiadczenie to najlepszy i najwazniejszy z nich. Doswiadczonych ludzi tu nie brakuje, ale jednak Ci dalej swoje. Kolejnym argumentem jest wiekszosc, oczywiscie nie zawsze ma racje, ale jesli ta wiekszosc odnosi sukcesy, dzieki temu jak gra? Mimo to wciaz nic do nich nie dociera. Jak mozna byc tak zaslepionym i tak gluchym na inne glosy? Jak mozna oceniac inteligencje i poziom ludzi tylko po tym, jak bardzo zgadzaja sie z kims. I w koncu jak mozna dyskutowac o konkretnej rzeczy z ludzmi, ktorzy wiedza o niej wszystko? Probowales kiedys matematyczce wcisnac, ze to co mowi jest nieprawda? Wyobraz sobie, ze po 3 latach et jest rowniez matematyka, taktyki o ktorych jest tutaj mowa sa optymalne i uznawane za najefektowniejsze. I buntowniczy styl paru dzieci nic tu nie zmieni. I juz nie jest ciekawie czytac wciaz te same kontrargumenty, ktore na celu maja jedynie nie pzowlic komus aby jego post byl ostatni. Zenua.
Sn!per
Dam ci inny przykład - już wielu naukowców uważanych za Genialnych I Nieomylnych wymyśliło wiele Genialnych I Nieomylnych teorii które kilka(naście/dziesiąt/set) lat później okazały się błędne. Ziemia jest płaska? Europa, Azja i Afryka to jedyne kontynenty? No właśnie...
blacktyger
Ziemie stworzyla istota, ktorej nie jestesmy w stanie pojac. Gre - programisci, ktorych hakerzy rozgryzaja w dniu premiery.
Sn!per
Tak jest. I na pewno paręnaście osób jest w stanie obliczyć niezaprzeczalnie najlepszą i najskuteczniejszą taktykę...
nephit
QUOTE(shalashaska)
Napradę nie ma sensu prowadzić z wami dyskusji.Kropka.
Rozumiem, ze argumenty sie skonczyly?

QUOTE(Sn!per)
Mhm. A nie zna go wcale. A że w moich postach wyczytał rzeczy, których tam nie napisałem, to jego problem.
No mysle, ze wszyscy go znamy a przynajmniej znalismy, bo nie pisales tu jakis czas wiec nie jestesmy na biezaco (ale po tym jak nadal bronisz coverta nie spodziewam sie wielkich postepow). I tak jak Ci mowie, to bylo uogolnienie. Z Twoich postow wyczytal, ze malo wiesz o (klanowej) grze w ET (oczywiscie wszystko to mowie na podstawie przypuszczen bo ciezko mowic o zamiarach innej osoby).

QUOTE(Sn!per)
Raczej nie. Ale jak zaczynałem grać, to dużo czytałem o ET, m. in. na ET.pl.
Wiesz kto pisal niektore poradniki na tej stronie? Swiety. A to znaczy, ze znal sie na tej grze jak Ty dopiero zaczynales. Nie rozumiem dlaczego takie doswiadczenie nie jest dla Ciebie autorytetem ale nic...

QUOTE(Sn!per)
No, te marne 20 miesięcy gram. Normalnie jak od wczoraj.
Mysle, ze jednak wazniejsze jest doswiadczenie klanowe, ktorego nadal masz niewiele (o ile pamietam).

A wiesz, naszlo mnie, sprobuje cos wytlumaczyc na temat covert opsa. Tak wiec nikt nie przeczy, ze dobry gracz zagra takze dobrze covertem. Jezeli ma skilla to bedzie kosil i tyle. Tak wiec nie mowie, ze covert jest nieprzydany, nie. Mowie natomiast, ze kazda inny klasa jest bardziej przydatna. A co za tym idzie covert jest mniej przydatny czyli lepiej go nie brac. Zapewniam Cie, ze gosciu ktory bedzie biegal soldierem z thompsonem tez bedzie fragowal... ale po co jezeli moze wziac meda i leczyc (dawac teamowi wiecej korzysci).
I dalej, nie pisz prosze rzeczy w stylu: 'A czy medykiem rozwalisz CP?' Bo odpowiedz jest jasna - nie rozwale. Ale to nie oznacza ze CO jest lepszy od meda ale to, ze niektore sytuacje wymagaja uzycia go. Czyli covert jest przydatny ale tylko na niektorych mapach i w okreslonych sytuacjach (ktorych jest naprawde niewiele w porownaniu do ciaglego zapotrzebowania na ammo i strzykawki), natomiast w przeprowadzaniu standardowego ataku nie
pomaga.
Swiety
QUOTE(blacktyger @ 16:52, 30 04 2006) [snapback]57582[/snapback]

Ziemie stworzyla istota, ktorej nie jestesmy w stanie pojac. Gre - programisci, ktorych hakerzy rozgryzaja w dniu premiery.

Nie prawda. Ziemia powstała z dysku protoplanetarnego 5 miliardów lat temu okalającego tworzącą się nową gwiazdę w galaktyce Drogi Mlecznej w ramieniu Oriona.

Wracając do teorii Sn!pera i porównaniu gry komputerowej z teoriami genialnych nieomylnych naukowców to powiem tyle że każda gra jest ograniczona fizyką stworzoną przez programistów danej gry.
Z tej fizyki wynika że jedne bronie są mniej, drugie bardziej skuteczne, jedne ustawienia mniej a drugie bardziej.
Ci którzy potrafią to zrozumieć, i posiadają odpowiedni skill aby to zastosować osiagają w danej grze sukces.
Skoro wygrywają to oznacza że ich teoria na temat danej gry jest najlepsza.

Taktyki w każdej grze zmieniają się, szczególnie na początku danej sceny gry i są wynajdywane nowe. Po jakimś czasie zostają te najbardziej optymalne. Co najwyżej znacząca zmiana w fizyce lub sposobie rozgrywki może spowodować że stare taktyki przestaną być aktualne i zacznie się szukanie nowych.

Jednak obecnie w ET właściwie wszystko zostało odkryte i nikt nie będzie tutaj drugi raz odkrywał Ameryki.
Skoro dziecko masz nowy genialny sposób na grę w ET to zbierz takich jak ty i wygraj po kolei wszystkie ważniejsze cupy i ligi to wtedy zwrócimy ci honor.

blacktyger
Ziemie w pojeciu wszystkiego co sie na niej znajduje, lacznie z prawami fizyki, zyciem i nami.
Sn!per
nephit:
No mysle, ze wszyscy go znamy a przynajmniej znalismy, bo nie pisales tu jakis czas wiec nie jestesmy na biezaco (ale po tym jak nadal bronisz coverta nie spodziewam sie wielkich postepow). I tak jak Ci mowie, to bylo uogolnienie. Z Twoich postow wyczytal, ze malo wiesz o (klanowej) grze w ET (oczywiscie wszystko to mowie na podstawie przypuszczen bo ciezko mowic o zamiarach innej osoby).

To, ze lubię coverta = noob? Dziwne podejście. Jakbym zaczął głosić teorie, że covert > wszystkie inne klasy ET, to co innego. Ale ja nigdzie czegoś takiego nie wyczytałem. dry.gif

Wiesz kto pisal niektore poradniki na tej stronie? Swiety. A to znaczy, ze znal sie na tej grze jak Ty dopiero zaczynales. Nie rozumiem dlaczego takie doswiadczenie nie jest dla Ciebie autorytetem ale nic...

Wiem o tym. I zainteresowałem się medykiem właśnie... jak przeczytałem poradnik Świętego na ten temat. Że zna ET bardzo dobrze, nie przeczę i nie przeczyłem. Wnerwiało mnie tylko podejście, że jest autorytetem absolutnym, i wszyscy mają słuchać...

A wiesz, naszlo mnie, sprobuje cos wytlumaczyc na temat covert opsa. Tak wiec nikt nie przeczy, ze dobry gracz zagra takze dobrze covertem. Jezeli ma skilla to bedzie kosil i tyle. Tak wiec nie mowie, ze covert jest nieprzydany, nie. Mowie natomiast, ze kazda inny klasa jest bardziej przydatna. A co za tym idzie covert jest mniej przydatny czyli lepiej go nie brac. Zapewniam Cie, ze gosciu ktory bedzie biegal soldierem z thompsonem tez bedzie fragowal... ale po co jezeli moze wziac meda i leczyc (dawac teamowi wiecej korzysci).
I dalej, nie pisz prosze rzeczy w stylu: 'A czy medykiem rozwalisz CP?' Bo odpowiedz jest jasna - nie rozwale. Ale to nie oznacza ze CO jest lepszy od meda ale to, ze niektore sytuacje wymagaja uzycia go. Czyli covert jest przydatny ale tylko na niektorych mapach i w okreslonych sytuacjach (ktorych jest naprawde niewiele w porownaniu do ciaglego zapotrzebowania na ammo i strzykawki), natomiast w przeprowadzaniu standardowego ataku nie
pomaga.

No dobra... Ale popatrz sobie na soldiera. No w sumie to też on mało przydatny - no bo tylko fraguje... No ale JAK fraguje. Umiejętne wykorzystanie np. panzerfausta może się skończyć masakrą całego 6-osobowego spawna wroga (doświadczenia osobiste unsure.gif ). No właśnie... Z covertem masz podobnie. Ustrzelisz wroga np. przez pół mapy - jak cię nawet nie zauważy. Może na klanówkach to mało efektywne, ale trochę chaosu może też wprowadzić dym. Bardziej doświadczony może też, że to tak określę, zajść wroga od strony tylnej i wbić nóż w plecy. Wiadomo - bez medyka i enga team się nie obejdzie, bez coverta tak. Ale to samo jest z soldierem - jak dobrze wykorzystasz, to jest BARDZO użyteczny.

Doświadczenia klanowego mam już więcej, ok. pół roku. Może uber-1337-pro-wymiatacz klan to nie jest, ale na pewno jest to klan w pełnym tego słowa znaczeniu. Mam już na koncie parę, mniej lub bardziej poważnych, klanówek...

Swiety:
Wracając do teorii Sn!pera i porównaniu gry komputerowej z teoriami genialnych nieomylnych naukowców to powiem tyle że każda gra jest ograniczona fizyką stworzoną przez programistów danej gry.
Z tej fizyki wynika że jedne bronie są mniej, drugie bardziej skuteczne, jedne ustawienia mniej a drugie bardziej.
Ci którzy potrafią to zrozumieć, i posiadają odpowiedni skill aby to zastosować osiagają w danej grze sukces.
Skoro wygrywają to oznacza że ich teoria na temat danej gry jest najlepsza.

Taktyki w każdej grze zmieniają się, szczególnie na początku danej sceny gry i są wynajdywane nowe. Po jakimś czasie zostają te najbardziej optymalne. Co najwyżej znacząca zmiana w fizyce lub sposobie rozgrywki może spowodować że stare taktyki przestaną być aktualne i zacznie się szukanie nowych.

Jednak obecnie w ET właściwie wszystko zostało odkryte i nikt nie będzie tutaj drugi raz odkrywał Ameryki.
Skoro dziecko masz nowy genialny sposób na grę w ET to zbierz takich jak ty i wygraj po kolei wszystkie ważniejsze cupy i ligi to wtedy zwrócimy ci honor.

I to jest właśnie rzeczowy post...

Odpowiem dość krótko - na początku sie zmieniają. Ale dzisiejsze gry są już tak rozbudowane, że nie znajdziesz jednej taktyki IDEALNEJ, o którą każda inna się rozbije jak plastik o beton. Trzeba próbować, kombinować, eksperymentować. Może być lepiej - ale ideału osiągnąć się nie da. Inna sprawa, jak to ktoś powiedział "Ideały są nudne" biggrin.gif. Bo to by było trochę nudne, wszystkie ligi, cupy, i cholera wie co jeszcze wygrywać w ten sam sposób i wiedzieć, że zawsze wygrasz...

Aha - byłoby miło, jakby Swiety przeczytał mój PW. :/
nephit
QUOTE(Sn!per)
No dobra... Ale popatrz sobie na soldiera. No w sumie to też on mało przydatny - no bo tylko fraguje... No ale JAK fraguje. Umiejętne wykorzystanie np. panzerfausta może się skończyć masakrą całego 6-osobowego spawna wroga (doświadczenia osobiste unsure.gif ). No właśnie... Z covertem masz podobnie. Ustrzelisz wroga np. przez pół mapy - jak cię nawet nie zauważy. Może na klanówkach to mało efektywne, ale trochę chaosu może też wprowadzić dym. Bardziej doświadczony może też, że to tak określę, zajść wroga od strony tylnej i wbić nóż w plecy. Wiadomo - bez medyka i enga team się nie obejdzie, bez coverta tak. Ale to samo jest z soldierem - jak dobrze wykorzystasz, to jest BARDZO użyteczny.
No i tu na pewno sie nie zgadzamy. Dlaczego? Poniewaz, nie mozna porownac efektywnosci umiejetnej gry soldiera z pfem i coverta. Mi sie wydaje, ze wlasnie porownales zmasakrowanie 6 osob to zesnajpienia wroga przez pol mapy. Jak napisales soldier jest do fragowania, a do czego jest covert? Nie do fragowania bo z bliskich odleglosci jest mniej efektywny, nie do leczenia, nie do dawania ammo/rzucania puszek. Potrzebny jest do saczelowania ale o tym juz mowilismy - tylko niektore, scisle okreslone sytuacje.
Poza tym ma snajperke - czy jest ona przydatna? Znikomo. Na niektorych mapach owszem, moze pokrzyzowac troche szyki ale zawsze da sie snajpera wypatrzyc albo chociaz zejsc mu z zasiegu, nie jest to funkcja uniwersalna.
Co do wbijania noza w plecy.. hmmm... kogo Ty tu probujesz oszukac? Przeciez coverta zazwyczaj rozpoznaje sie na kilometr, zanim do Ciebie podejdzie juz od dawna masz info od druzyny, wiec zastabowanie od tylu tylko dzieki przebraniu rzadko sie zdarza (mowimy tu o przynajmniej zwyklych low skillach, pomijam klany skladajace sie z zupelnie poczatkujacych graczy). A jezeli nie chodzi o stabowanie w przebraniu to kazdy moze to zrobic. Przebranie moze byc zaskoczeniem, ale nie mozna chyba opierac taktyki na nadzieji, ze znajdziesz ciuchy a potem uda Ci sie kogos z zaskoczenia zabic.
Dym.. Rzeczywiscie, moze wprowadzic troche chaosu, jednak tam gdzie pojawia sie pucha, tam leci granat, po nim kolejny i nastepny, a kilka celownikow przenosi sie w to miejsce. Zreszta dym utrudnia takze prace Twoich medykow a i Ty tez nie wiesz na co wpadniesz idac po omacku.
QUOTE(Sn!per)
Może na klanówkach to mało efektywne
Mysle ze rozmawiamy tu TYLKO o klanowkach bo na ffa nie uklada sie taktyki.

Podsumowujac: Jak dobrze wykorzystasz soldiera to jest BARDZO uzyteczny, jak dobrze wykorzystasz coverta to jest co najwyzej umiarkowanie przydatny... A po co brac jakas klase jezeli inna bardziej sie przyda?

Ps: Polecam sprawdzanie taktyki na klanach lepszych od siebie, bo jezeli trafisz na kogos kogo bijesz bez zadnych problemow to mozna z nim wygrac nawet 6 covertami.

QUOTE(Sn!per)
Inna sprawa, jak to ktoś powiedział "Ideały są nudne" biggrin.gif. Bo to by było trochę nudne, wszystkie ligi, cupy, i cholera wie co jeszcze wygrywać w ten sam sposób i wiedzieć, że zawsze wygrasz...
To chcesz wygrywac czy byc oryginalny?
rudy^
Bez sensu rozmowa.. sniper i tak wie swoje bo gra juz 20 miesiecy w ET na ffa i on sie zna a wy jestescie stare dziady i sie nie znacie ;o wogole przestajemy karmic trola i nie opdpisujemy na nic... moze sam sobie pojdzie stad ;o
Sn!per
Troll tu jest jeden. A ortografią na poziomie przedszkola, i podobnymi argumentami... Poczytałem sobie tego linka w podpisie blacktygera o dzieciach Neostrady i wypisz, wymaluj - rudy^.

No i tu na pewno sie nie zgadzamy. Dlaczego? Poniewaz, nie mozna porownac efektywnosci umiejetnej gry soldiera z pfem i coverta. Mi sie wydaje, ze wlasnie porownales zmasakrowanie 6 osob to zesnajpienia wroga przez pol mapy. Jak napisales soldier jest do fragowania, a do czego jest covert? Nie do fragowania bo z bliskich odleglosci jest mniej efektywny, nie do leczenia, nie do dawania ammo/rzucania puszek. Potrzebny jest do saczelowania ale o tym juz mowilismy - tylko niektore, scisle okreslone sytuacje.
Poza tym ma snajperke - czy jest ona przydatna? Znikomo. Na niektorych mapach owszem, moze pokrzyzowac troche szyki ale zawsze da sie snajpera wypatrzyc albo chociaz zejsc mu z zasiegu, nie jest to funkcja uniwersalna.
Co do wbijania noza w plecy.. hmmm... kogo Ty tu probujesz oszukac? Przeciez coverta zazwyczaj rozpoznaje sie na kilometr, zanim do Ciebie podejdzie juz od dawna masz info od druzyny, wiec zastabowanie od tylu tylko dzieki przebraniu rzadko sie zdarza (mowimy tu o przynajmniej zwyklych low skillach, pomijam klany skladajace sie z zupelnie poczatkujacych graczy). A jezeli nie chodzi o stabowanie w przebraniu to kazdy moze to zrobic. Przebranie moze byc zaskoczeniem, ale nie mozna chyba opierac taktyki na nadzieji, ze znajdziesz ciuchy a potem uda Ci sie kogos z zaskoczenia zabic.
Dym.. Rzeczywiscie, moze wprowadzic troche chaosu, jednak tam gdzie pojawia sie pucha, tam leci granat, po nim kolejny i nastepny, a kilka celownikow przenosi sie w to miejsce. Zreszta dym utrudnia takze prace Twoich medykow a i Ty tez nie wiesz na co wpadniesz idac po omacku.

A czy ja mówię o bieganiu przez środek placu z mundurem i liczeniem, że nikt nie zauważy, że to covert? Wiem, że to działa tylko na FFA (i nie zawsze, bo jak jest ktoś bardziej spostrzegawczy to zauważy, że np. medyk z Garandem to dziwna rzecz). Jest jeszcze takie coś jak skradanie się, a mundur jako lekka pomoc.

Całkowite ownowanie snajperką na większych odległościach to żaden problem. Nawet na goldrushu snajper może np. łatwo zdjąć MG (ten za barierą #2), zostawić satchel koło biurka i zdetonować, jak ktoś ukradnie złoto, itd... Sposobów jest wiele, trzeba tylko tą klasę trochę znać.

Dym - no własnie. A pomyślałeś o taktyce odwrotnej? Rzucić dym w miejsce, które może wyglądać na ważne, a tak naprawdę nikogo tam nie ma, ci będą marnować ammo i granaty, a wy tymczasem możecie ich np. zajść z flanki...

Mysle ze rozmawiamy tu TYLKO o klanowkach bo na ffa nie uklada sie taktyki.

To było na zasadzie przypuszczenia. Z powodu map, na których grałem w klanówkach (oasis, sd2... wszystkie na tych dwóch mapach :S), coverta uzyliśmy RAZ (jako Allies na oasis, i to byłem ja... miałem bronić dynamitu przy murze satchelem), więc okazji przetestować za bardzo nie miałem.

Podsumowujac: Jak dobrze wykorzystasz soldiera to jest BARDZO uzyteczny, jak dobrze wykorzystasz coverta to jest co najwyzej umiarkowanie przydatny... A po co brac jakas klase jezeli inna bardziej sie przyda?

A ja bym to określił inaczej: i soldier i cvops mogą być użyteczni, ale w skrajnie innych sytuacjach. Soldier w robieniu grupowej masakry, często kosztem siebie samego, covert w eliminowaniu problematycznych wrogów.

Ps: Polecam sprawdzanie taktyki na klanach lepszych od siebie, bo jezeli trafisz na kogos kogo bijesz bez zadnych problemow to mozna z nim wygrac nawet 6 covertami.

Od jakiegoś czasu mam pomysł na taktykę z covertem na oasis. Znowu będziemy grać kiedyś, to może przetestujemy, jak się reszcie ekipy spodoba.

To chcesz wygrywac czy byc oryginalny?

Mówiłem o czym innym. Chodziło o to, że jakbyś znalazł idealną taktykę, to by była nuda wszystko wygrywać w ten sam sposób. A teraz taktyki są różne, ale żaden klan nie ownuje wszystkiego i wszystkich, więc na razie taktyki idealnej nie wynalazł nikt, i pewnie nawet w 2500 (jak wtedy będą wszyscy grać w FPSy sterowane telepatycznie i w 5D biggrin.gif), jak ktoś się będzie ET interesował, nie wynajdzie.

A w ogóle to proponuję choć szczątkowo wrócić do tematu, bo się z tego kosmiczny off-topic zrobił.
blacktyger
Po co pilnowac tematu, skoro na umierajacym forum kazdy flejm / dyskusja jest blogoslawienstwem. Tytul tego topicu jest flejmotworczy, wiec swiety nie powinien niczego innego sie spodziewac. A to, ze whinujemy nie o cziterach? Co to ma za znaczenie.
Sn!per
To miło, ze, hm, przyczyniłem się do ożywienia forum. biggrin.gif
falubaz
no rzeczywiscie jak pisze 5 osob a 2 oglada to w c@#! ozywienie!!!

aha ja sie nie denerwuje tylko wogole od 2 miesiecy mam miesiaczke i piasek w tylku :/!
Swiety
QUOTE(Sn!per @ 20:28, 30 04 2006) [snapback]57591[/snapback]

To, ze lubię coverta = noob? Dziwne podejście. Jakbym zaczął głosić teorie, że covert > wszystkie inne klasy ET, to co innego. Ale ja nigdzie czegoś takiego nie wyczytałem. dry.gif

Nie ma znaczenia co kto lubi. Nikogo nie obchodzi czym i jak grasz na klanówce i na FFA. Zresztą FFA jest jak sama nazwa wskazuje Free for All. Chodzi o twoje błędne teorie na temat ET, które poprostu wynikają z tego że mało znasz się na ET, by nie powiedzieć że jesteś noobem. I wcale to że ktoś lubi coverta to nie oznacza że jest automatycznie noobem. Co innego lubieć a co innego zdawać sobie sprawę z tego czym i jak się gra.
Ja sobie lubię pograć pf-em chociaż pf w ET jest mało skuteczny ale lubię. Tak samo lubię sobie pograć mortarem chcoiaż nie najlepiej operuję tą bronią. Ale lubię. I zdaje sobie sprawę że gdy gram tak to jestem mniej skuteczny niż np grając medem.

Wiem o tym. I zainteresowałem się medykiem właśnie... jak przeczytałem poradnik Świętego na ten temat. Że zna ET bardzo dobrze, nie przeczę i nie przeczyłem. Wnerwiało mnie tylko podejście, że jest autorytetem absolutnym, i wszyscy mają słuchać...

Tu nie chodzi o autorytet. To samo powie ci każdy inny dobry i myślący gracz.

Tobie do usranej śmierci mozna tłumaczyć że poprostu snajperka jest w ET zjebana. Możesz sobie w nieskończoność walić do pączkującego meda. W przypadku pfa jeśli walnie to nie ma co zbierać a w przypadku coverta jesli nawet kogoś zabijesz to zaraz zostanie podniesiony przez meda. Nie zdajesz sobie z tego sprawy ? W ET nie ma tak dużych map gdzie snajperka byłaby przydatna (poza fueldump).
I w przypadku dobrego teamu nie ma takiej możliwości że cię nikt nie zauważy.
Wbijanie noża w plecy ? na klanówce ???

Nawet na goldrushu snajper może np. łatwo zdjąć MG (ten za barierą #2), zostawić satchel koło biurka i zdetonować, jak ktoś ukradnie złoto

ROTFL - Kolejny raz udowadniasz że kompletnie nie znasz się na ET i jesteś noobem. Twoje wspaniałe taktyki mogą udać się conajwyżej na FFA grając z takimi samymi noobami jak ty.

Jak masz coś do powiedzenia w tej sprawie to tu masz topic:
http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=6300
jarpen
sn!per powiem ci tyle:

w y p i e r d a l a j ze swoimi pogladami

tacy powstaja przez tzw. wychowanie bezstresowe.
zadnego autorytetu w ch_uj.
moze i jestes ownerem tego i innych topikow, ale jestes zerem.
powk#!@iaj kolegow w szkole, ale stad wy_pier_dalaj, alebo pisz w flame wars
jestes po!@#ana c@#!oza, ktora mysli ze rzadzi.
mowiesz ze grasz w et 20 miesiecy. to niecale 2 lata.
ja gram w ta gre wraz z rtcw 4-5 lat wiec nie p_i_e_r_d_o_l ze sie nie znam.
tez mialem swoje racje, bylem warzywem, ale nidzie o tym nie pisalem, bo wiedziealem ze tam sa starsi, czesto lepsi gracze. na forum zarejestrowalem sie dopiero w 2004 roku, wiec po 2-3 latach, ale wtedy tez nie jechalem wszystkich, bo mi sie cos nie podoba. potem zrozumiesz jakie glupoty waliles. mzoe teraz wydaje sie to smieszne, ale potem to zrozumiesz.
i mnie nie w_k_urwiaj wiecej, nie cytuj niczyich wypowiedzi, nie udawadniaj swojej racji, bo i tak ich nie masz, zaloz swoj klan jak jestes taki za!@#isty, wygrywaj cupy, ale nie spamuj k_u_r_w_a, wreszczie sie zamknij, pojdz na kompromis ze swoimi o_c_h_u_j_a_l_y_m_i pogladami, bo wszyscy j_e_b_i_a na twoja niby prawde, jestes sam wraz ze swoim ulubiencem, ktory jest rownie madry.
mowisz ze Swiety nie ma racji.
look gral w fuzzie, wiec to chyba juz cos mowi za siebie.
bil rekord granie w rtcw, wiec to tez cos mowi.
pojawia sie w najlepszych filmach z rtcw [frogpanzah 2, chyba infensus i kihmovie]
do teraz jest jeszcze dla mnie autorytetem i bedzie, chocby dlatego ze jest tu adminem.
k_u_r_w_a wiec nie pisz wiecej juz tu zadnych bzdur i racjach, nie cytuj wypowiedzi innych zer cos ci sie nie podoba, k_u_r_w_a jak ci sie nie podobaja ludzie na tym forum to po co tu jeszcze jestes, udowadniaj swoje racje gdzie indziej, nie flamoj na innych, czy tego ze nie pisales bzur, wiele ludzi tu sie ze soba nie zgadza, ale nie leca tak na sobie jak ty, zastanow sie pierw nad tym co piszesz, polowa naszych wypowiedzi przypada na 1 twoja prawda, wiec to o czyms swiadczy, zamknij wreszcie jape i sluchaj co mowia inni.
stfu!!!!!!!
shalashaska
QUOTE(nephit @ 19:20, 30 04 2006) [snapback]57585[/snapback]

Rozumiem, ze argumenty sie skonczyly?

Jednak nie rozumiesz.Może jak zmądrzejesz.
Sn!per
Post jarpena = ROTFL.

A tak w ogóle, to powiem tyle... A idźcie na drzewo. Co ja będę czas na kretynów marnował.

Tobie do usranej śmierci mozna tłumaczyć że poprostu snajperka jest w ET z!@#ana. Możesz sobie w nieskończoność walić do pączkującego meda.

A ten tekst mnie rozwalił. "No ja nie umiem meda snajperką ubić, to znaczy że jest do d... i bezużyteczna!" Ja snajperką kosze po TRZECH medów w ciągu paru sekund i nie mam z tym ŻADNYCH problemów. 2 headshoty i nie zdąży się wyleczyć. Jeden headshot - 80 hp bodaj...
Swiety
Koniec pierdolenia. Sn!per zbanowany. Wracamy do tematu czyli do czitów.
Thoro
kurde swiety, a ja juz mialem posta, ktorego plodzilem ~1h ;x
Swiety
Przecież nikt ci nie broni napisać biggrin.gif

W międzyczasie w tym flejmie umnął mi post Blacktygera więc odpiszę

QUOTE(blacktyger @ 5:41, 29 04 2006) [snapback]57538[/snapback]

Martwej gry hahahahahahahahahaha.

~360 teamow w oc/ec codziennie jakis turniej i mozliwosc, ze bedzie na quakonie. Ta gra nigdy nie miala sie lepiej i do czasu RtCW2 (bo et:qw nie przyciagnie fanow ani rtcw, ani et) bedzie prawdopodobnie rownie dobrze. Pokusilbym sie o stwierdzenie, ze jest w top5 najpopularniejszych gier (a na pewno fpp). Wiec Ci wszyscy prorocy z przed kilku lat, typu blink czy swiety bardzo sie pomylili. Zreszta sam chyba tak (słowo na p)ilem.
A to ze gram w rtcw to inna sprawa ;x.

Masz rację myliłem się ale czy całkowicie ? Będę się usprawiedliwiał.

Proroctwa Blinkina to raczej opierały się na jakiś jego psychicznych objawach, nie udała mu się jakaś tam inicjatywa na scenie więc z dnia na dzień wykonał obrót o 180 stopni.

2 lata temu swoje proroctwa opierałem na następujących faktach:

1) Gra jest darmowa co pociąga za sobą brak supportu.
2) Gra mimo wszystko nie jest dopracowana i ma masę bugów.
3) masa przypadkowych ludzi grających w ET.

1) Na niektórych scenach nawet jeśli nie ma supportu producetna to scena sama tworzy jakiś tam support.
W Et tego nie ma. Zresztą sam support nie zawsze decyduje o popularności gry. W końcu prawie każdy produkt Activision ma znikomy support.
2) Nadal uważam ET za crapa. Co prawda sporo bugów usunięto. Jak widać większości to nie przeskadza i zalety z gry w środowisku Wolfa przewyższają bugi.
3) To trochę dziwny punkt. Można z tego wysunąć iracjonalny wniosek, że czym więcej ludzi gra tym gorzej.
To jest dość bardzo związane z darmowością gry. Przypadkowi ludzie - masa ludzi jednak nie ma to większego wpływy na jakość samej sceny.

Na każdej scenie jest tak że nie wiadomo jak gra byłaby zajebista to i tak po pewnym czasie (u niektórych kilka miesięcy u innych kilka lat) gra albo się nudzi albo mają inne rzeczy do roboty. Na ich miejsce przychodzą następni. Jeśli przychodzi ich tyle samo co odchodzi albo więcej i zaczną prezentować poziom taki sam albo lepszy to scena trzyma się lub jeszcze bardziej rozwija.

A PRZEDE WSZYSTKIM PODKREŚLAŁEM ŻE SCENA DANEJ GRY TRZYMA SIĘ TAK DŁUGO DOPÓKI NIE POJAWI SIĘ NOWY KONKURENCYJNY TYTUŁ.

Obecnie dla fana rozgrywki w typie Wolfensteina a więc realia WW2, fizyka Quakea, model strzelania dużo mający z Cs-a, dynamika średnia i przede wszystkim charakterystyczny teamowy sposób rozgrywki nie ma zbyt dużej alternatywy. Co prawda sporo osób skusił BF2 ale nie to samo co Wolf, podobnie CS ale to jeszcze bardziej nie to samo. Tak więc pozostaje tylko granie w ET albo szczątkowe RTCW i .... czekanie na RTCW 2.

RÓWNIEŻ MÓWIŁEM ŻE SCENA KAŻDEJ GRY BARDZO RZADKO UMIERA TYLKO EWENTUALNIE SIĘ KURCZY.

Przecież dalej grają jakieś tam ludki w RTCW czy inne gry. Scena jest szczątkowa ale jest.

Patrząc na statystyki z gamespy, ET pod względem popularności sród gier fps mierzonej w ilości serwerów i graczy ET nadal trzyma się mocno w czołówce. Zawsze pierwsze miejsce było zarezerwowane dla HF ( konkretnie CS).
Na drugim miejscu HF2 (CS:S) które niedługo popularnością powinno przewyższyć jedynkę.
Na trzecim miejscu w miarę nowe BF2. I na czwartym ET. Wcześniej ET również oscylowało wokół 3-5 miejsca z tym że wcześniej konkurowało np z UT czy z CoD z tym że z czasem te gry traciły na popularności a ET jak Lenin - wiecznie żywy. Oczywiście szans na to że ET prześcignie popularnością CSa czy BF2 nie ma ale nadal będzie utrzymywało się w czołówce.

Qcon - na Qconie są przede wszystkim gry nowe (trzeba je promować z punktu widzenia Activision), gry popularne i gry które mają duży potencjał jeśli chodzi o sponsoring e-gamingu.
ET nie jest nowe ale jest popularne (paradoksalnie ET to najpopularniejsza gra Activision ale nie wierze że ta popularnosc wynika z jakości produktu a raczej jej ceny).
Jesli chodzi o e-gaming to znowu w ET pieniędzy się dużych nie zarobi. Brakuje wybitnych graczy/teamów w ET (zresztą specyfika ET powoduje że skill ma mniejsze znaczenie niż np w Quakeu czy UT) i jakoś sponsorzy nie garną się bardzo do sponosorowania teamów ET. To raczej taka popularność dla gawiedzi, pospulstwa.

Obecna ilość teamów w OC to rzeczywiście kosmiczna sprawa. Jestem ciekaw poziomu gry w VII lidze biggrin.gif

Natomiast na naszym polskim smutnym podwórku no fakt jest dużo graczy,serwerów i klanów ale to nie przekłada się na jakość tej sceny. Wszystkie polskie serwisy ET łącznie z tym i jego forum leżą, brakuje jakiś spektakularnych lig jak to drzewiej bywało.
Nawet sami gracze. Masa noobów zrobiła ogromne postępy, klany wcześniej będące z dupy już z dupy nie są ale jeśli chodzi o poziom to nie to samo co rok czy 2 lata wcześniej.

Ale w swoich proroctwach nie przypuszczałem a nawet nie przychodziło mi to do głowy że czity i cziterzy mogą mieć wpływ na to że niektórzy ludzie będą rezygnować z gry nie widząć w niej sensu.

blacktyger
Co do poziomu VII ligi to sa to sklady z niepewnym lineupem, albo bledy adminow. Czasami tamte drużyny nadaja sie do ~3, 4 ligi. Zreszta tworzone mialy byc 2 OC, jednak pozostano przy jednym. I wbrew pozorom, oprocz europejskich klanow, polskich jest tam najwiecej. Oczywiscie ilosc =/= jakos, ale chyba dobrze, ze jest jak jest. A patrzac na to, ze 7 z nich jest w premier no to... Poza tym mamy w koncu w ec klan, ktory moze cos zwojowac, a nie posiada tylko sponsora i slawne nicki.

Artlight
QUOTE(Swiety @ 22:07, 1 05 2006) [snapback]57614[/snapback]

Obecna ilość teamów w OC to rzeczywiście kosmiczna sprawa. Jestem ciekaw poziomu gry w VII lidze :D

Najlepiej sprawdzic ;p Bo z calym szacunkiem, ale jak czytam Twoje wypowiedzi dot. sceny itp., to czasem mam wrażenie, że nieco praktyki by Ci nie zaszkodziło :]

Natomiast na naszym polskim smutnym podwórku no fakt jest dużo graczy,serwerów i klanów ale to nie przekłada się na jakość tej sceny. Wszystkie polskie serwisy ET łącznie z tym i jego forum leżą, brakuje jakiś spektakularnych lig jak to drzewiej bywało.

Ile to spektakularnych lig bywalo kiedys w ET? Teraz jest masa turniejów i mam wrażenie, że jest ich daleko więcej niż było kiedyś. Piszesz o jakości sceny. Kiedyś, 2 lata temu, jak klan zakładali ludzie, którzy powiedzmy pół roku grali ffa, to w dosyć szybkim czasie, byli w stanie być np. średnim klanem. Mam kontakty z kilkoma młodymi klanami (tzn. takimi, w których graja ludzie z półrocznym/rocznym doświadczeniem w ET) i te klany są najczęściej masakrowane. Na scenie jest w tej chwili mnóstwo graczy z ogromnym doświadczeniem. Nie dadzą rady z czołowymi/średnimi klanami PL i EU, ale bez problemu radzą sobie z młodymi stażem graczami. Śmiem twierdzić, że dystans pomiędzy najlepszym i najgorszym teamem obecnie, jest nieporównywalnie więszy niż 2 lata temu.

Nawet sami gracze. Masa noobów zrobiła ogromne postępy, klany wcześniej będące z dupy już z dupy nie są ale jeśli chodzi o poziom to nie to samo co rok czy 2 lata wcześniej.

Tak masa noobów zrobiła postępy. Nie warto o tym wspominać, bo to jak powtarzać, że ziemia jest okrągła. Każdy był kiedyś nobem i jeśli chciał to robił postępy. Jeśli piszesz takie rzeczy z pkt. widzenia występującego kiedyś wyraźnego podziału elita/exrtcw, nooby/et, to podział taki już nie istnieje (wersja dyplomatyczna), lub role się odwróciły (wersja złośliwa).
I nie wiem po czym wnioskujesz, że poziom obecnie jest niższy - to się okażę po obecnym EC. Drużyny będące w czołówce ecXII czy ecXI, myślę że bez problemu pojechały by czy to gs czy dsky (choć nadal dla mnie ideałem teamu jest gs, tak jak na naszym podwórku IC).

Ale w swoich proroctwach nie przypuszczałem a nawet nie przychodziło mi to do głowy że czity i cziterzy mogą mieć wpływ na to że niektórzy ludzie będą rezygnować z gry nie widząć w niej sensu.

Niech się tylko nie zaczną wieszać, bo życiu jest też masa nieuczciwości ;p
Myślę, że jak komuś już się nie chce grać, lub po prostu nie daje rady, to każdy powód jest dobry żeby przestać grać. Jeśli komuś ta gra nadal sprawia fun, to gra i ma w d..ie cziterów.

Na zakończenie, ten post to tylko polemika. Osobiście mam dużo szacunku do tego co zrobiłeś i robisz dla sceny ET (sam uczyłem się kiedyś z tego co pisałeś, bo pisałeś najlepiej). Sporo ludzi ocenia, że scena ma niższy poziom obecnie tylko dlatego, że brak na niej uprzednio znanych klanów i nicków. Trzeba grać w dobrym teamie żeby wiedzieć, że te nicki próbują wracać, tylko po paru sparrach gdzie dostają łomot, dają sobie spokój. Proponuję też, żeby wbić sobie na ettv gdzie grają 2 naprawde dobre teamy, a potem obejrzeć sobie dema gdzie grają topowe teamy z przed 2 lat. Ja tak zrobiłem - masakra! Takty na poziomi obecnego pifpafu, tylko strzelanie lepsze...

I na koniec, banowanie sn!pera to troche gol do wlasnej bramy. W obecnej sytuacji tego forum, takich ludzi się karmi, a nie strzela im w łeb.
Tapp
Bweheh, a wszystko się zaczeło jak napisałem "fantastyczną bajke" o powiązaniach sceny z cziterami tongue.gif ...
Dzisiaj opowiem wam fajną historię biggrin.gif

Jakiś noname server, gram sobie ostro ( fejk ofkoz ) - aż tu nagle wchodzi pan Redman. Zaczyna biegać z K43 na zoomie i walić masowo hs'y. Odrazu pół serwera weszło na specta i się podniecają cziterem tongue.gif I poleciał czyjś komentarz :"na ffa to moze byc bondzik, majk albo master"

http://mtvk.pl/nocun/shot0001.jpg

Mi te nicki się kojarzą z klanami JSG i dEb, ale to mój mały domysł... tongue.gif

Tak więc, z nudów wszedłem do teamu Redmana i wbiłem mu ze 2 razy nóż w plecy ( co mi będzie taki biegał tongue.gif ). Szybko odpowiedział co o mnie sądzi:

http://mtvk.pl/nocun/shot0002.jpg

Przypominam, że nick loleq? to akurat był mój fejk. Musze sprawdzić czy nie mam przypadkiem bana na servy PB dry.gif

Z ciekawości sprawdziłem GUID tego gościa:

http://mtvk.pl/nocun/shot0003.jpg

Pare osób, w tym goście z PBBans mówili, że się nie da podszyć pod czyjś GUID... Więc jeśli on sobie zamiast guida wpisał " U just got own3d", to może tam wpisać dowolny guid...

Więcej grzechów nie pamiętam tongue.gif
conish
chwila! Ziemia nie jest plaska? To jak to sie dzieje, ze z niej nie spadamy, he?
Swiety
Fajnie jak się spojrzy na ilosć global banów. W ET jest ponad 2 razy więcej global banów niż we wszystkich innych grach wykorzystujących PB (oprócz Sof2 co dla mnie jest niezrozumiałe - ale nie znam tej gry). Łącznie z BF2 w które gra więcej ludzi niż w ET.

Pytanie - czy ktoś zna przypadki, że koleś "pożyczył" guid innego "zbyt gorliwego" gracza i następnie "uzyskał" na nim global ban ?

jarpen
ta, ja znam
http://gry.upc.pl/forum/viewtopic.php?t=11...a1eac6f5a06c14d
nie wiem czy mu wierzyc, ale jesli to prawda to nic nowego.
poza tym ostatnio na pewnym serwerze gosc mial guid *C ,czy cos takiego, w kazdym razie net coders albo elitecoders.
na szczescie po pewnym czasie dostal kicka i przedstawienie sie skonczylo.
shalashaska
Sn!per zwyciężył.
falubaz
Zlo zostalo pokonane, uklad przezwyciezony, Swiety sie okazal czarnoksieznikiem, falubaz daunem, blacktyger to idiota bez podstawowki, nephit zlodziejem, a SN!PER bojownikiem z partyzantki ktory zabijal madrzejszych od siebie tylko dlatego ze mieli racje pod przykryciem Covert Opsa z gwardii Fidela Castro, zginal od tak nie lubianej przez siebie broni czyli obelgi.

teraz juz rozumiem czemu darkest-najciemniejszy. Przeciez to sie do jego poziomu intelektualnego odnosilo, a ja myslalem ze on caly czas czuwa za rogiem i chce przejac wladze, liczac na to ze jego wiek mu wszystko wybaczy.

MUDLMY SIEM
blacktyger
Mialem cos napisac o ymmie, ale k#!@a sam stwierdzilem, ze to chamskie sad.gif.
falubaz
e no, to robisz postepy. mogles napisac, bylby nowy pseudo flame i byloby co pisac.
rudy^
i tak umarl topic... blink.gif
evil_lord
o której dziś mecz C4 vs poison ?

tongue.gif
D!z3l
QUOTE(blacktyger @ 12:01, 5 05 2006) [snapback]57632[/snapback]

Mialem cos napisac o ymmie, ale k#!@a ...

Wiem że to tylko część wypowiedzi ale jeżeli to co chciałeś napisać było by podobnym językiem pisane to co w tym zdaniu po przecinku to rzeczywiście było by to bardzo chamskie i wręcz wulgarne ^^ !!!!!
blacktyger
No dobra, z anamowa reszty. Ymma smierdzi sledziem :<.
shalashaska
QUOTE(rudy^ @ 10:35, 5 05 2006) [snapback]57635[/snapback]

i tak umarl topic... blink.gif

Jak chcesz to mogę go ożywić.Z kogo mam się pośmiać?
blacktyger
Najlepiej z siebie, moze dowiesz sie paru ciekawych rzeczy o sobie.
rudy^
ja bym sie posmial z tego http://www.board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=5016 xDD
ymma
No dobra, z anamowa reszty. Ymma smierdzi sledziem :<.

black sierściuchu jak to śledziem?!!! Rozumiem czosnkiem, bo lubie, rozumiem petami bo jaram okrutnie, ale śledziem? ohmy.gif Nie jadam ryb, nienawidze, brzydze sie! Jedynego śledzia jakiego toleruje to Śledziu rysownik komiksów!
Hmm choć po zastanowieniu to może miał być to taki rasowy, z lekka naciągany komplement? W końcu wiadomo nie od dziś, że różne kocurowate lubują się w takich podejrzanej prowieniencji smakołykach jak ryby drugiej świerzości, czy resztki kurczaka z obiadu na gazetce pod blokiem biggrin.gif

ak chcesz to mogę go ożywić.Z kogo mam się pośmiać?

Śmiech kretyna jeszcze chyba nigdy nie był zabójczy, czy choćby bolesny. Natomiast zdrowym by zapewne było zastanowienie się nad czym faktycznie należałoby się pośmiać, czy wręcz zapłakać.
shalashaska
QUOTE(ymma @ 15:23, 6 05 2006) [snapback]57651[/snapback]

Śmiech kretyna jeszcze chyba nigdy nie był zabójczy, czy choćby bolesny. Natomiast zdrowym by zapewne było zastanowienie się nad czym faktycznie należałoby się pośmiać, czy wręcz zapłakać.

No to zaryj nam tu śmiechem kretyńskim laugh.gif Nad czym się pośmiać?Już Ci odpowiem:z większośći odpowiedzi na et.pl wink.gif

QUOTE(rudy^ @ 22:18, 30 04 2006) [snapback]57590[/snapback]

oooo shalashaska a mowiles ze ty taki spec od ET xDDDDDDDDD i jak zwykle trzeba pojezdzic po czyjejs mamie ;oooo jakies zle wspomnienia z dziecinstwa ? a niby my tacy zalosni jestesmy i nie na poziome ;o

Nierówność sufitów w polsce to norma na pożądku dziennym.Co rude to fałszywe.stfu

Co wy macie z tymi "poziomami"? blink.gif
Jesteście banalni,dajecie się łatwo sprowokować laugh.gif
rudy^
Jedeny plus szalaszkaska ze z nami jestes to to ze mozna sie z ciebie posmiac xD
ps. pisze sie porządek a nie pożadek specu od ET ;o
blacktyger
Spec od et, ortografii, poprawnej pisowni, zakladania rodziny, oceniania poziomu intelektualnego innej osoby, prowokowania, gnojenia glupszych od siebie etc. etc.
shalashaska
Rudy ty czytać nie umiesz albo wogóle nie czytasz.Poczytaj w tym wątku a może Ci się uda to zrozumieć.Podpowiem że sam walisz byki.Ale jesteś lol laugh.gif .No to już mam Cię jako następnego OWNED-a laugh.gif
Swiety
Twoja stara OWNED.
shalashaska
QUOTE(Swiety @ 19:45, 6 05 2006) [snapback]57656[/snapback]

Twoja stara OWNED.

Hahaha dobre laugh.gif .To co panie z dupy.Zbanujesz mnie? tongue.gif
Was idealnie można porównać do moherowych beretów laugh.gif
święty-Ojciec dyr.
blackyter-Roman G.
rudy-model moherowego bereta 1946r. laugh.gif
Piszecie i zachowujecie sie tak samo jak oni wink.gif
Ps.Ale mam wspaniały humorek wink.gif .Ja się śmieję z was laugh.gif
Swiety
QUOTE(shalashaska @ 17:51, 6 05 2006) [snapback]57657[/snapback]

Hahaha dobre laugh.gif .To co panie z dupy.Zbanujesz mnie? tongue.gif

Chciałbyś.

1) Najpierw dziecko zanim zaczniesz używać uber 133t pro słownictwa to dowiedz się co znaczy owned.
Skoro nie wiesz to znaczy że narazie twoja stara owned.

2) Chuj ci do tego i innym co napisałem skąd. Mogłem napisać z Psiej Wólki. To jest forma żartu, nie muszisz się z tego smiać ale nie bedziesz sie z tego wyśmiewał na tym forum.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.