Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cziterzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
shalashaska
QUOTE(falubaz @ 22:54, 19 04 2006) [snapback]57365[/snapback]

PROSZE MI DO K***Y NEDZY thevil i szalaszka WSKAZAC GDZIE ON MOWI ZE CZITERZY SA SPOKO? bo ja widze tylko ze goscie sa porzadni do tego stopnia ze nie graja w zadnych ligach. bo wydaje mi sie ze nie czytales calego tematu. goscie posiadaja priv czity i nawet nie ma c@#!a na to by ich jakkolwiek zbanowac! rozumiesz?

bo jak ktos mowi ze ten narkoman jest spoko bo nie probuje przekonac do tego innych rzeczy, to mowie ze narkotyki sa spoko? jezeli uwazasz ze tak, to "gratuluje" rozumy.

i naprawde nie przenos swoich spazmow na forum, bo durnym gadaniem nic nie zdzialasz. moze zamiast byc moralnym wodzem dla mroza, sam cos zrobisz by usunac cziterow z gry? nie jestes w stanie z jakichs powodow? no to sobie sam odpowiedziales na wiele pytan, ktorych wczesniej nie rozumiales.

Shalashaska po pierwsze a nie szalaszka.Jesteś pod wpływem środków odużających? blink.gif
QUOTE(Th3vil @ 21:34, 14 04 2006) [snapback]57329[/snapback]

ktoś może się smiać ze fejkowanie na cw kogoś oburza... a jednak zaczyna się od skomnych oszustw a kończy na większych. Skoro mozna sie podszywać (jak ktos wyzej napisal) to i fejkowania bedzie niewykrywalne...

niestety wychodzi na to poziom uczciwości w danej grze np. w ET zalezy od poziomu miłosierdzia cziterów.

Btw ostatnio na pewnym kanale na irc'u byla dyskusja:

kN|Sensei07} owszem
kN|Sensei07} to grupa cheaterów
kN|Sensei07} ale są w porządku

radko07} cheaterzy ktorzy sa w porzadku
radko07} GIE GIE
Logitech`Mrozu07} w porzadku sa o tyle
Logitech`Mrozu07} ze nie czituja na meczach i nie graja w klanach
Logitech`Mrozu07} jedynie ffa

kN|Sensei07} no właśnie o tym gadam
Logitech`Mrozu07} i sa calkowicie przeciwko czitowaniu w klanach i w ligach
kN|zlewozmywak07} Ciekawa grupa
kN|Sensei07} a z jednym mam b. dobry kontakt
radko07} tak tak wiemy wiemy
radko07} z na1rda
kN|Sensei07} i powiedział, że jak będę miał podejrzenia, że ktoś cheatuje w cupie to mam pisac do niego
kN|Sensei07} sprawdzi to
radko07} Logitech`Mrozu ffa czy nie czity smierdza
radko07} niech sami sobie hostuja servy i tam sie bawia
kN|Sensei07} mają swoje serwery
Logitech`Mrozu07} ja nie moge ze nie smierdza
kN|Sensei07} z polskim grają tylko na UPC

kN|Sensei07} *polskich
Logitech`Mrozu07} ja takiemu cziterowi i tak nic nie zrobie
Logitech`Mrozu07} wiec...
Jezeli sam uber pr0 [CB]Mrozu uwaza ze czitowanie na ffa jest spox to GG. Są osoby, ktore nie mają czasu/ochoty na zabawe w klan. Powiedzmy wracają z pracy/uczelni i chcą pograć na ffa np.: na UPC. Wchodzi i co - jakis typ ownuje caly jego team z lugera. Czy nasz bohater się zrelaksuje i nadal będzie pragnąl gry w ET ? Raczej średnio. Raczej malo prawdopodobne iż pr0 gracze zaczynali od razu od klanów i grania sparów. Kady kiedys zaczynal na ffa - a teraz ci co zaczynają, widzą ze sa czitezy ktorym gowno mozna zrobić i rezygnują z ET. A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

Są serwery bez pb o ktorych mozna by ewentualnie powiedzieć ze nie mają pb po to by MOŻNA bylo na nich czitować. No ale co to za wyzwanie - lepiej pograc na haxach na serwie z pb. Jezeli mają taki sposób myslenia to czemu nie mieli by myśleć - eee serweryz bp zownowane teraz se pogram na klanówkach...

Niestety, ale zawsze się znajdzie ktoś kto chce sobie udowodnić ze złamie antyczita - tacy nie sa jeszcze tacy źli bo zalezy im tylko na tym by sobie udowodnic ze mogą zlamac zabezpieczenie ( "nie są jeszcze tacy źli" co nie oznacza że nie są źli). Niestety jest jeszcze druga grupa kolesi którzy mają tak niskie mniemanie o sobie że wiedzą iż nie ma szans osiągnąć coś więcej bez wspomagania... jak dla mnie to nie wiem jaka jest przyjemnośc z pobierania z czitem no ale widocznie "niestety" mam honor i poczucie własnej wartości.

pozdrawiam
Th3vil

Przeczytaj dość uważnie cały post Th3vila,a w szczególności rozmowę z mirca.Jeżeli nie umiesz zrozumieć sensu tej rozmowy to wybacz,ale nie jestem w stanie Ci kolego pomóc.Sam Th3vil doskonale ją zrozumiał i sam napisał że

Jezeli sam uber pr0 [CB]Mrozu uwaza ze czitowanie na ffa jest spox to GG. Są osoby, ktore nie mają czasu/ochoty na zabawe w klan. Powiedzmy wracają z pracy/uczelni i chcą pograć na ffa np.: na UPC. Wchodzi i co - jakis typ ownuje caly jego team z lugera. Czy nasz bohater się zrelaksuje i nadal będzie pragnąl gry w ET ? Raczej średnio. Raczej malo prawdopodobne iż pr0 gracze zaczynali od razu od klanów i grania sparów. Kady kiedys zaczynal na ffa - a teraz ci co zaczynają, widzą ze sa czitezy ktorym gowno mozna zrobić i rezygnują z ET. A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

Są serwery bez pb o ktorych mozna by ewentualnie powiedzieć ze nie mają pb po to by MOŻNA bylo na nich czitować. No ale co to za wyzwanie - lepiej pograc na haxach na serwie z pb. Jezeli mają taki sposób myslenia to czemu nie mieli by myśleć - eee serweryz bp zownowane teraz se pogram na klanówkach...

Niestety, ale zawsze się znajdzie ktoś kto chce sobie udowodnić ze złamie antyczita - tacy nie sa jeszcze tacy źli bo zalezy im tylko na tym by sobie udowodnic ze mogą zlamac zabezpieczenie ( "nie są jeszcze tacy źli" co nie oznacza że nie są źli). Niestety jest jeszcze druga grupa kolesi którzy mają tak niskie mniemanie o sobie że wiedzą iż nie ma szans osiągnąć coś więcej bez wspomagania... jak dla mnie to nie wiem jaka jest przyjemnośc z pobierania z czitem no ale widocznie "niestety" mam honor i poczucie własnej wartości.

pozdrawiam
Th3vil

A najbardziej podoba mi się to:

A tymczasem nasz kapitan repry jest dumny ze się dogadal ze cziterzy nie będą grać w oficjalach xD GG

pozdrawiam
Th3vil

Shalashaska.Pozdrawiam

PS.Jeżeli ciężko poprawnie napisać mego fejka to skorzystaj z rady.ctrl+c=kopiuj,ctrl+v=wklej

blacktyger
Jesli wam tak zalezy to zrobcie cos, bo plakanie na forum nic nie da. Dyskutujecie z osobami, ktorym to zupelnie wisi, wiec kogo chcecie przekonac? Ja odstawielm et dobre pol roku temu, zaczelo mi go troche brakowac, ale sie przejechalem. Teraz gram od paru dni w rtcw i nie ma zadnego problemu. Tam wszyscy graja dla mnie jak na czicie, ale fragi sprawiaja radosc, a gra ma klimat. Ludzie boja sie o swoje keye, mimo, ze w 10 minut na ircu mozna za free oryginalnego zalatwic. Wyobraz sobie sytuacje w rtcw2, gdzie gra kosztowac bedzie ~200zl. Jak spotkasz czita, to bedziesz mial naprawde szczescie. Ta gra jest darmowa i nie da sie wyplenic cziterow, supportu brak, bo kto by sie przejmowal jakims niewypalem pelnej wersji gry. A jesli zmiana guida ogranicza sie do usuniecia pliku - no to sry. Ta gra robi sie nudna i ludzie najwidoczniej szukaja nowych rozwiazan na urozmaicenie sobie jej. Szkoda, ze akurat w taki sposob, ale wy jedynie mozecie sobie pok#!@owac pod nosem, bonie dosc, ze nic nie robicie, to nawet jakbyscie sie czegos podjeli to .. nie musze chyba konczyc.
Artlight
swiadomosc totalnej nieskutecznosci w walce z cziterami w ET to jedno i kazdy rozsadny gracz to zrozumie.
bredzenie (inaczej tego nie umiem nazwac), ze cziterzy sa w porzadku bo graja tylko na ffa, to jest niestety ale przyklad degeneracji umyslu przez gry komputerowe.
1. cziter to z definicji oszust, wiec pls, skad ta nagla wiara w to co mowia.
2. bezpieczne czity = kasa. 100eu = czit na ffa, chyba nikt nie ma watpliwosci ze za 200,300 bedzie mozna grac na klanowkach, nawet gdyby, jak to glosza, te niby kontrolowanie kto gdzie gra na czicie mialo dzialac (a baaardzo w to watpie).
3. nie rozumiem gry na czitach. ale te moje nie rozumienie ma pewne poziomy. bo o iles jestem w stanie sobie wyobrazic dlaczego ktos mialby grac na klanowkach na czicie o tyle zupelnie poza moimi mozliwosciami precepcji jest fakt, dlaczego ktos gra z czitami na ffa. diagonza wg. mnie, jesli ktos robi to przez 30min to ciekawosc jak to jest. jesli ktos tlucze na czicie dzien w dzien na ffa, to jest zakompleksionym idiota.

chyba w tym topicu bylo kiedys info, jak to scena sie dogadala z cziterami. traktowalem to w sumie jako fantazje, ale okazalo sie ze jest w tym troche prawdy. bo sa ludzie (znane na scenie nicki) ktorzy akceptuja istnienie cziterow, ktorzy to niby graja tylko na ffa. podaja powody o ktorych nie bede nawet pisal. mam do nich malo intelektualne przeslanie: lubicie byc dymani to postepujcie tak dalej. bo albo juz jestescie wydymani, albo bedziecie wydymani przez te niewiniatka z pro logujacymi sie czytami (chyba ze sami tez juz dymacie, a to by bylo smutne). jesli ta scena kiedys padnie, to takie wlasnie dzialania najbardziej sie do tego przyczynia.

prawda jest taka, ze cziterom trzeba wyraznie powiedziec, pocalujcie sie w d....e - jestescie pajacami.

jest na naszej kochanej secenie jeszcze spora grupa osob, ktora zawsze w sposob kulturalny powie cziterom: wypier...c (i niech zasuwaja na moim gudzie na ffa, prosze bardzo).

p.s. zwykle sie nie posluguje retoryka na tym poziomie. ale napisze normalnie, to nie trafi to do tych, do ktorych pisze.
p.s2. ludzie ktorzy akceptuja cziterow, zdaje sie ze ulegaja fascynacji z kategorii "blondynka" + pan lysa pala + bmw. o dymaniu blondynek juz pisalem.

R4dko
Artlight, zgadzam sie z Toba w 100%. cziterzy to banda idiotow, ktorzy chca ludziom popsuc zabawe z gry. sam mialem do czynienia z kilkoma i wiem jak takie osoby sie zachowuja. uwazaja sie za kogos lepszego, bo zaplacili kupe szmalu (czesto branego od mamusi czy tatusia) za haxa. musze sie jednak zgodzic ze walka z cziterami to walka z wiatrakami. teraz nie da sie ich udupic jak kiedys, no i haxy sa trudniejsze do wykrycia. najlepiej po prostu nie grac z takimi i nie zwracac na nich uwagi. im wlasnie o to chodzi, zeby byc w centrum zainteresowania.

greets
shalashaska
No tak,taki sposób myślenia jest jak najbardziej okey.Tylko że na rtcw2 mozna czekać jak na śmierć.Wracając do spraw finansowych jak jeden kolega napisał że cziter dostanie od mamusi parę złotych i już ma.Może chce być kimś a braku talentu sięga po środki wspomagające.Tak to jest prawda,ludzie wydają nie takie pieniądze na głupoty,przykład?Pewnej panience spodobała się waza za 20 tys. zeta,tatuś jej kupił huh.gif
Nie wypada znanym graczom muwić i twierdzić że np.cziterzy grający na FFA są spox itp.Psują sobie opinię w ten sposób.Sam osobiście zwalczam cziterów jak mogę i co nie którzy złapani zapewne należą do jakiś tam "X" klanów.A z jednym klanem to można by komedie napisać tongue.gif
PS.Jak wyjdzie RTCW2 to bedę w stanie zapłacić za nią nawet te 400 zeta,bo może faktycznie będzie mniejsza plaga cziterów.Ale zastanawia mnie jedno huh.gif ....przecież tatuś może zasponsorować cziterowi drugą taką grę,ważne jest przecież by synek był szczęśliwy.Mylę się?
kaurz
Mylisz sie, bo nie wydaje mi sie, ze cziterzy to dzieci bananowe, ktore maja tyle kasy, zeby kupic to, co chca. Poza tym, zobaczcie jak to fajnie jest - ja bym sie nie obrazil, jakby ktos powiedzial, ze gram na czicie, przeciez to komplement smile.gif

szalaszka-flaszka-w-kamaszkach - czepiasz sie faluba, ze "zle" napisal Twoj nick, a sam walisz byki, ze az oczy bola.

Pozdrawiam wylewnie.
shalashaska
Widzisz kauz?,klawiatura to nie pióro.Jak byś miał tyle wiosen co ja to może byś zrozumiał.Powiadasz dzieci?Ja pomimo swojego wieku też jestem czyimś dzieckiem.
blacktyger
kaurz a nie kauz. Klawiatura, czy pioro zasady ortografii sa takie same, on nie mowie o literowkach, tylko bykach ortograficznych. I nie chwal sie ile masz 'wiosen' bo historia dawno nas juz nauczyla, ze o niczym to nie swiadczy.
shalashaska
Widzisz celowo przekręciłem jego fejka bo nie jestem jakiś tam szalaszka tylko shalashaska.I widzę że jednak historia mało Cię nauczyła biggrin.gif.Nie umkło twojej uwadze że źle napisałem jego nicka,ale uszło "dlaczego?" .Sam zaczynasz zdanie z małej litery,każdy dość często wali byki ortograficzne,nawet i ty oraz inni którzy sie do nich czepiają.Nie bedę ich wskazywał bo zapewne je dostrzegasz i spływa po mnie czy ktoś napisze "ę" czy "e" tongue.gif .Wydaje mi się że dalsza dyskusja w tym temacie mija się z celem,więc chyba sobie daruję z zaglądaniem do tego wątka.Zawsze stosuje się do starej zasady:"mądrzejszy głupszemu ustepuje",więc jeżeli tak bardzo świecisz inteligencją i wiedzą którą nabyłeś przez te swoje lata to mnie musisz zrozumieć.Odbiegacie od tematu.Celowo? blink.gif

Pozdrawiam

PS.
Sam twój opis "skąd:z dupy imo" jest owned laugh.gif,jesteś poprostu --> http://blacktyger.justgotowned.com/ biggrin.gif
conish
Nie zgadzam sie. Dymanie nie jest smutne w podstawowym znaczeniu tego slowa wink.gif
shalashaska
QUOTE(conish @ 9:02, 21 04 2006) [snapback]57383[/snapback]

Nie zgadzam sie. Dymanie nie jest smutne w podstawowym znaczeniu tego slowa wink.gif

Widzisz,jesteś jednym z nielicznych których wypowiedzi czytam z przyjemnością.
falubaz
a moze w koncu zamiast przy-(słowo na p)c sie do niczego, zajmiesz sie wyplewianiem cziterow ze sceny. bo w koncu o to ci chodzi, nieprawda?
evil_lord
Wszyscy jesteście lapsami jeżdżącymi na aimie laugh.gif
blacktyger
shalashaska: Zdanie z malej litery? Pokaz mi takie, bo kaurz napisalem z szacunku, wiem, ze jego nicka pisze sie mala litera. Jakbys nie zauwazyl panie 'madrzejszy' reszta jest z duzych liter. Brak polskiej czcionki to nie sa bledy ortograficzne. Pomijam fakt, ze nie robisz spacji po znakach interpunkcyjnych, wiec Twoje wypowiedzi staja sie wrecz nieczytelne. Co wiecej, formy grzecznosciowe (Cie, Ty, Tobie) piszemy duza litera, w innym wypadku oznacza to brak szacunku dla rozmowcy, a jesli nie szanujesz tego z kim rozmawiasz, to nie oczekuj tego od drugiej strony. I, ze tak zapytam, co ma do tego moje miejsce pochodzenia? A co do nicka kaurza, to skoro 'madrzejszy glupszemu ustepuje', to dlaczego piszesz umyslnie zle jego ksywe, skoro on nalezy do tych glupszych? Jednak znizasz sie do prostackiego poziomu.

BTW: sam zaczales ta dyskusje, wiec teraz nie gadaj o zbaczaniu z tematu.
shalashaska
QUOTE(blacktyger @ 18:51, 21 04 2006) [snapback]57389[/snapback]

shalashaska: Zdanie z malej litery? Pokaz mi takie, bo kaurz napisalem z szacunku, wiem, ze jego nicka pisze sie mala litera. Jakbys nie zauwazyl panie 'madrzejszy' reszta jest z duzych liter. Brak polskiej czcionki to nie sa bledy ortograficzne. Pomijam fakt, ze nie robisz spacji po znakach interpunkcyjnych, wiec Twoje wypowiedzi staja sie wrecz nieczytelne. Co wiecej, formy grzecznosciowe (Cie, Ty, Tobie) piszemy duza litera, w innym wypadku oznacza to brak szacunku dla rozmowcy(lepiej by zabrzmiało "czytelnika:P), a jesli nie szanujesz tego z kim rozmawiasz, to nie oczekuj tego od drugiej strony. I, ze tak zapytam, co ma do tego moje miejsce pochodzenia? A co do nicka kaurza, to skoro 'madrzejszy glupszemu ustepuje', to dlaczego piszesz umyslnie zle jego ksywe, skoro on nalezy do tych glupszych? Jednak znizasz sie do prostackiego poziomu.
BTW: sam zaczales ta dyskusje, wiec teraz nie gadaj o zbaczaniu z tematu.

Wiesz nie rozumiem jednego więc wytłumacz mi,wytykasz błędy ortograficzne a sam je robisz.Tłumaczysz się brakiem polskiej czcionki,nie masz lepszego wytłumaczenia?Nawet nie pisz w przyszłości podania o pracę biggrin.gif .Odnośnie twojego miejsca zamieszkania:.......no jeżeli mamy takich ludzi z dupy to ja dziękuje biggrin.gif .Dlaczego piszę umyślnie źle jego ksywkę?A dlaczego nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz?Tutaj szukaj odpowiedzi.Skończ może najpierw szkołę,zdaj maturę,skończ studia to wtedy bedziesz PRO polonista,bo jak narazie jesteś http://blacktyger.justgotowned.com/ i śmieję się z Ciebie biggrin.gif .Również zauważyłem że nie czytasz dokładnie.Czy zauważyłeś że ktoś celowo przekręcił mojego nicka?Proponuje byśmy poszli sobie zagrać na UPC laugh.gif to może minie Ci handra rolleyes.gif
Th3vil
bezsensowny flejm w sumie. Pare postów i każdy pisze o czym innym a to co bylo napisane zostaje zapomniane...

Popieram Artlighta - napisał to co też próbowałem - w jakiś lepszy lub gorszy sposób - wyrazić. I pociesza to ze jednak nie wszyscy mają spaczony umysł...

no ale top juz nie chodzi o samą gre teraz juz nie mówi się ukraść tylko "załatwić", "skompinować" itp itd... duzo by pisać ...
kaurz
Dobrze, ze sie robi flejm, bo przynajmniej jest co czytac na tym forum. :D Widze, ze komus tutaj koncza sie argumenty i zaczyna sie wdawanie w bzdurne dyskusje, ale ja napisze tylko tego posta i siedze cicho, poniewaz:
"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"

1.

Widzisz celowo przekręciłem jego fejka bo nie jestem jakiś tam szalaszka tylko shalashaska.

To nie jest fejk, to nickname (w skrocie nick, inaczej: pseudo,ksywka).

2.

Jak byś miał tyle wiosen co ja to może byś zrozumiał

a) Ile masz wiosen?
b) Co tu jest do rozumienia? Ktos robi bledy, bo nie zna zasad ortografii, tyle. I ja nie czepiam sie tego, ze nie piszesz ogonkow, bo sam ich nie pisze na forach/ircu/gg z lenistwa (pewnie tajgej tez), ale mi chodzi o:
Jesteś pod wpływem środków odużających?
i
Nie wypada znanym graczom muwić i twierdzić że np.cziterzy grający na FFA są spox itp
bo to sa "prawdziwe" byki.

shalashaska (wybacz, ze to zdanie zaczynam z malej litery), powiedz cos sensownego plz, bo poki co kompromitujesz sie, a Twoja linia obrona lezy na calej dlugosci.

Pozdrawiam serdecznie,

krz.
blacktyger
Panie 'duza ilosc wiosen', pokaz byka ortograficznego w moim teksie dobrze? Tez moge powiedziec, ze Locka jem na sniadanie jako przystawke, poki nie wejde na serwer. Zacytowales moja wypowiedz podkreslajac brak polskich znakow, i co chciales udowodnic? Ze nie potrafie pisac? Nie robie polskich znakow, poniewaz mam porobione skroty i alt+jakas litera wywoluje jakas reakcje w moim sysytemie, ale to nie powinno Cie obchodzic.

Co do czytania ze zrozumieniem, Twoje zarzuty sa tak plytkie, ze szkoda czasu na ich komentowanie. A wstawki typu 'no jeżeli mamy takich ludzi z dupy to ja dziękuje' swiadcza tylko o tym, ze nie masz juz nic do powiedzenia, co moglo by zwrocic moja uwage. Dlatego Twoje dalsze obrazanie mnie na tle nie zdanej matury i wyzywanie sie za nieudany sex z partnerka zostaw dla siebie, bo kreujesz sobie wizerunek niedorozwoja.

I TAK POWIEM!
shalashaska
Boze,ty wogóle nie czytasz.Myślałem że nie rozumiesz.Ale jesteś owned biggrin.gif
falubaz
QUOTE(shalashaska @ 19:34, 21 04 2006) [snapback]57392[/snapback]

Wiesz nie rozumiem jednego więc wytłumacz mi,wytykasz błędy ortograficzne a sam je robisz.Tłumaczysz się brakiem polskiej czcionki,nie masz lepszego wytłumaczenia?Nawet nie pisz w przyszłości podania o pracę biggrin.gif .Odnośnie twojego miejsca zamieszkania:.......no jeżeli mamy takich ludzi z dupy to ja dziękuje biggrin.gif .Dlaczego piszę umyślnie źle jego ksywkę?A dlaczego nie potrafisz zrozumieć tego co czytasz?Tutaj szukaj odpowiedzi.Skończ może najpierw szkołę,zdaj maturę,skończ studia to wtedy bedziesz PRO polonista,bo jak narazie jesteś http://blacktyger.justgotowned.com/ i śmieję się z Ciebie biggrin.gif .Również zauważyłem że nie czytasz dokładnie.Czy zauważyłeś że ktoś celowo przekręcił mojego nicka?Proponuje byśmy poszli sobie zagrać na UPC laugh.gif to może minie Ci handra rolleyes.gif

Łosia CV-co nie stawia spacji po przecinku i kropce-nawet bym nie czytal. a poza tym schodzisz z tematu chlopie, zamiast kontynuowac bezsensowna polemike, w ktorej sam sie kompromitujesz, radze powrocic do glownego nurtu tego topica. pozdrawiam
shalashaska
QUOTE(falubaz @ 0:39, 22 04 2006) [snapback]57400[/snapback]

Łosia CV-co nie stawia spacji po przecinku i kropce-nawet bym nie czytal. a poza tym schodzisz z tematu chlopie, zamiast kontynuowac bezsensowna polemike, w ktorej sam sie kompromitujesz, radze powrocic do glownego nurtu tego topica. pozdrawiam

Czy ktoś Cię do tego zmusza byś czytał?Następny owned biggrin.gif
PS.
Zdanie po kropce zaczynamy z dużej litery,ustaw sobie polską czcionkę.Totalna kompromitacja biggrin.gif .Wasze IQ jest na poziomie cheaterów.To jest okropne.Macie taką opcję w panelu kontrolnym:"Zarządzaj ignorowanymi użytkownikami",polecam.Przecież dostaniecie nerwicy tongue.gif .Chyba znowu was zdenerwowałem,bo nie daję spacji po przecinku biggrin.gif .Jesteście OWNED.Sami odbiegacie od tematu i się ośmieszacie wink.gif ,zresztą na nic więcej was nie stać.I tak właśnie wyglądają polskie serwery z takimi ludźmi z dupy(miejscowość?).Pozdrawiam
falubaz
skompromitowac to ty mozesz swoja rodzine swym niskim poziomem intelektualnym. ciebie dziecko nie stac nawet na to by wpisac w jakim ty miescie zyjesz i ile masz lat, bo zapewne po spojrzeniu w twoj profil wiekszosc ludzi nie czytalaby twojego intelektualnego belkotu. a co do reszty twojego plugastwa, to zapewniam cie ze nie gram w et juz od dawna, a i jesli bym mial zagrac z toba to bym nawet nie potrzebowal myszki do pojechania cie gnido.
shalashaska
QUOTE(falubaz @ 13:35, 22 04 2006) [snapback]57404[/snapback]

...... cie gnido.

Dlaczego mi ubliżasz?Czytałeś może regulamin forum?Aha,faktycznie może czytałeś ale nie zrozumiałeś dry.gif .No naprawdę nie wiem jak Ci mam pomóc,może idź do lekarza.Nie ma się czego wstydzić,wiesz ile polaków choruje na nerwicę?
PS.Mam 29 lat,mam żone,dziecko,psa i własną firmę.Coś jeszcze chcesz wiedzieć?
blacktyger
falubaz ubliza Ci tak, jak Ty jemu. Twoje 'jestescie owned, z dupy etc' nie obraza? Jestes tak samo chamski i arogancki jak ziomy z pod klatki, a jednoczesnie Twoim glowny argumentem jest Twoj wiek. Nie rozumiem, jak powazna osoba z dzieckiem, podchodzaca pod 30tke i zona, moze wdawac sie w takie idiotyczne dyskusje. Straszenie pojechaniem na serku etc., zenua. A Twoje poglady, z ktorymi nikt sie nie zgdadza ... nie daja do myslenia doroslej osobie? Nie chce Ci zarzucac, ze klamiesz, nie mam zamiaru, ale prosze zachowuj sie stosownie do Twojego wieku, a najlepszym tego przykladem bedzie, jak zamilkniesz.

BO MNIE BOLY!
shalashaska
Oo widzę że zmieniłeś ton.To już jest coś.Zauważ że każdy "tu" w pewnym sensie ubliża,ale wszystko ma swoją granice.Ja nikomu nie napisałem"ty mendo,czy sk#!@!#ynu".I jak zapewne wiesz kto zaczął pierwszy ubliżać,więc nie możesz mieć do mnie pretensji.Również zadziwiłeś mnie,gdyż spodziewałem się że nie uwierzysz w mój wiek itp.No ale dlaczego miałbym kłamać.Pamiętaj że najlepszą obroną jest atak.Mam zamilknąć?Dlaczego?Po to jest forum by dyskutować,bez nas by umarło.A że co nie którym puszczają nerwy to ich problem,powinni iść się leczyć i nie robię sobie jaj.Grasz na polskich serwerach i widzisz co się dzieje,to samo jest dookoła nas w świecie realnym.Jak będzie w przyszłości wyglądać polskie społeczeństwo?Mamy wszyscy zamilknąć i patrzeć?
Th3vil
falubaz & blacktyger - naprawde żenujące. nie mamy argumentów na poprawcie swoich popierających niemoralne zachowanie poglądów to się przyczepimy do stylu pisania drugiej strony. uber pro chłopcy tongue.gif W takich chwilaj mam orgomną nadzieję że Bóg istnieje i ze na koniec każdego dosięgnie sprawiedliwośc... (tak jak naszych "nieszkodliwych cziterów" i inne gnidy występujące w realnym zyciu)

falubaz
na tym forum juz bylo takich paru co mowilo ze jest po 30-tce tylko dlatego ze gdybysmy znali jej wiek to zadna konwersacja z nia nie wchodzilaby w rachube. jesli naprawde masz 29 lat i rodzine to zachowuj sie jak dorosly czlowiek, a nie jak nastolatek z urazona duma. aha malkontentow w naszym panstwie juz wystarczy - nie odnos cech do ogolu mojego narodu. pozdro 32321421

PS. Po przecinku i kropce zadaj spacje, to naprawde ulatwia czytanie belkotu.

EDIT:do thevila, przeczytaj moj poprzedni post i sie dowiedz cymbale ze nie czuje sie pro bo nic w ta gre nie osiagnalem, nie gram w to cos pol roku, wiec nie nazywaj mnie ironicznie pro. pokaz mi gdzie bronie cziterow, pozniej sie przyczep do lini obrony. jezeli to naprawde za trudne dla przedszkolaka przyznaj mi racje. a o twoich cziterach. (dla twoich prawdopodobnych) umiejetnosci zapewne 90% graczy to cziterzy. tyle o tobie... a i nieszkodliwego czitera nie widzialem, tylko prostacka gre, BARDZO GLUPICH adminow i jeszcze glupszych graczy.

i tak zebys zrozumial (bo jak widze twoj poziom intelektualny nie pozwala na to) moje pare poprzednich postow tycza sie adminow ktorzy nie banuja i w dupie maja to ze cziterstwo gra na ich serkach.
Th3vil
QUOTE(falubaz @ 22:54, 19 04 2006) [snapback]57365[/snapback]

EDIT:do thevila, przeczytaj moj poprzedni post i sie dowiedz cymbale ze nie czuje sie pro bo nic w ta gre nie osiagnalem, nie gram w to cos pol roku, wiec nie nazywaj mnie ironicznie pro. pokaz mi gdzie bronie cziterow, pozniej sie przyczep do lini obrony. jezeli to naprawde za trudne dla przedszkolaka przyznaj mi racje. a o twoich cziterach. (dla twoich prawdopodobnych) umiejetnosci zapewne 90% graczy to cziterzy. tyle o tobie... a i nieszkodliwego czitera nie widzialem, tylko prostacka gre, BARDZO GLUPICH adminow i jeszcze glupszych graczy.

i tak zebys zrozumial (bo jak widze twoj poziom intelektualny nie pozwala na to) moje pare poprzednich postow tycza sie adminow ktorzy nie banuja i w dupie maja to ze cziterstwo gra na ich serkach.

lepiej nazwać kogoś ironicznie uber zamiast uzyć od razu "kretyn, debil itp" a akurat te okreslenia pasowały by do Ciebie doskonale. Twoje porpzednie odpowiedzi wyraźnie ukazywały to iż nie potrafisz ogarnąć tematu i nie potrafiłes odczielić walki z czitem od podejścia do tego - rozumiem że być może Bóg obdarował Ciebie mniejszą inteligencją - trudno. Ale prosze nie chwal się tym poprzez każdą swoją wypowiedź na tym forum. (specjalnie napisalem to w "Twoim stylu")

wypowiadasz się jak być się czuł pro więc nie pieprz od rzeczy. Sam nic nie wiesz o mojej grze więc też zachowaj swoje domysly dla siebie. Twoj caly powyższy post to tylko kawałek żałosnych przypuszczeń nastolatka którego duma została naszarpnięta. Swoją drogą sam sobie zaprzeczasz bo grasz tylko 0,5 roku a chwile pożniej wymądrzasz się czego to nie widzialeś oraz jakim to ja jestem plebsem. GG

Z takimi textami to idz do kolegów z podwórka których przynajmniej znasz i coś o nich wiesz.

ps: Twoje poprzednie posty tyczyły sie stylu wypowiadania się shalashaski a nie adminow. Pomyśl zanim coś napiszesz.

a i jesli bym mial zagrac z toba to bym nawet nie potrzebowal myszki do pojechania cie gnido.

a swoją drogą to w tym stwierdzeniu sugeruszjesz ze jesteś pro...

na tym forum juz bylo takich paru co mowilo ze jest po 30-tce tylko dlatego ze gdybysmy znali jej wiek to zadna konwersacja z nia nie wchodzilaby w rachube

sam masz tylko 20 więc mogę stwierdzić że konwersacja z Tobą nie wchodzi w rachube - dorośnij. kkthxbb xD
southorn
Jest taka przedziwna "moda", że osoby które sa conieco znane lub conieco napisały (piszą) na forum uzurpują sobie prawo do ustalania prawd absolutnych i "zwyczajowego" zlewania innych (wszelkie określenia typu: warzywa, nooby, itp), którzy mają coś odmiennego do powiedzenia.
Mało tego ci ONI są automatycznie (bez względu na swą ignorancję) popierani przez "ziomków" dla zasady bo to mój kumpel (i wszyscy bronią się nawzajem do upadłego nawet jeśli nie mają racji).

Przeciekawa to i jednakowoż naturalna cecha stojących na szczytach popularności towarzyskich "mistrzów" słowa forumowego i gry. Wydaje mi się, że po prostu boją się nowych osób którzy mogą "wedrzeć" się do ich "świata należącego i stworzonego przez nich". I najgorzej bo zrzucić ich z piedestału. Czyli wszystkich poza NAMI niszczymy słowem, czynem i butami biggrin.gif

Cieżki i krzywdzący wywód ale tak to widzę. Bo dyskusje przestają posiadać argumenty a kończy się kto więcej i bardziej cwaniacko (razem z grupą) obrzuci byleczym kontradwersarza.

Pozdrawiam i jak zawsze czekam na tradycyjną porcję zje-bania ponieważ odważyłem się mieć swoje zdanie.

shalashaska
QUOTE(southorn @ 4:58, 23 04 2006) [snapback]57414[/snapback]

Jest taka przedziwna "moda", że osoby które sa conieco znane lub conieco napisały (piszą) na forum uzurpują sobie prawo do ustalania prawd absolutnych i "zwyczajowego" zlewania innych (wszelkie określenia typu: warzywa, nooby, itp), którzy mają coś odmiennego do powiedzenia.
Mało tego ci ONI są automatycznie (bez względu na swą ignorancję) popierani przez "ziomków" dla zasady bo to mój kumpel (i wszyscy bronią się nawzajem do upadłego nawet jeśli nie mają racji).

Przeciekawa to i jednakowoż naturalna cecha stojących na szczytach popularności towarzyskich "mistrzów" słowa forumowego i gry. Wydaje mi się, że po prostu boją się nowych osób którzy mogą "wedrzeć" się do ich "świata należącego i stworzonego przez nich". I najgorzej bo zrzucić ich z piedestału. Czyli wszystkich poza NAMI niszczymy słowem, czynem i butami biggrin.gif

Cieżki i krzywdzący wywód ale tak to widzę. Bo dyskusje przestają posiadać argumenty a kończy się kto więcej i bardziej cwaniacko (razem z grupą) obrzuci byleczym kontradwersarza.

Pozdrawiam i jak zawsze czekam na tradycyjną porcję zje-bania ponieważ odważyłem się mieć swoje zdanie.

Bradzo bardzo bardzo ładnie napisane wink.gif .Ciekaw jestem czy np.falubaz zrozumie sens twojej wypowiedzi.

falubaz
madrze odpowiem tylko southornowi bo jedyny zasluzyl na normalna odpowiedz. masz racje, ale to wlasnie dewil i szalaszka zaczeli swoje kretynskie "bo on powiedzial ze czity sa spox"(powtorzyl to 3 razy), chociaz nikt tak nie powiedzial. nie maja oni tez zadnych argumentow jak z tym walczyc(czitami) , a wymagaja zeby niejaki mrozu rozpoczal krucjate przeciwko czemus z czym i tak nie ma szans na wygrana. na poczatku pytam sie w jakim miejscu to powiedzial. otrzymuje odpowiedz thevila-copy past postu kogos innego. czy mam sie emocjonalnie i intelektualnie podniecac konwersacja z kims kto nie jest w stanie oglosic swojego zdania? pozniej shashalashka znowu zaczyna copy past JESTESCIE OWNED, czy to nie jest przyklad bez argumentowej wypowiedzi na temat gdzie mrozu powiedzial ze cziterzy sa spox? znowu otrzymuje od niego copy-past kogo innego(Twojego) postu.
co do nowych osob, alez my sie ich nie boimy, tylko ze jak pisza bzdury to nie sposob zostawic tego bez komentarza, by nie myslaly ze madrze pisza!

nie jest to cala moja wypowiedz, moze kiedys dokoncze. teraz pozdrawiam wszystkich malkontentow oraz "nic nie robow" co wymagaja wszystkiego od innych
southorn
Mądrego to i posłuchać warto...

Pozdry.

kaurz
Wlasnie, shalashaska nie odpowiedzial mi na moj post, tzn na moje pytania etc, tylko jakims kretynskim tekstem. i to my unikamy rozmowy/uwazamy sie za pro/ ignorujemy ludzi etc.
shalashaska
QUOTE(kaurz @ 12:55, 23 04 2006) [snapback]57418[/snapback]

Wlasnie, shalashaska nie odpowiedzial mi na moj post, tzn na moje pytania etc, tylko jakims kretynskim tekstem. i to my unikamy rozmowy/uwazamy sie za pro/ ignorujemy ludzi etc.

Mam prawo Cie ignorować i nie muszę Ci się tłumaczyć a szczególnie komuś kto uważa mnie za kretyna.Jesteś OWNED.

QUOTE(falubaz @ 12:03, 23 04 2006) [snapback]57416[/snapback]

madrze odpowiem tylko southornowi bo jedyny zasluzyl na normalna odpowiedz.

Taaaa jesteś bardzo mądry laugh.gif,świecisz jak frytka laugh.gif

dewil i szalaszka

A kim oni są,nie znam takich,przeczytałem cały temat blink.gif

zaczeli swoje kretynskie "bo on powiedzial ze czity sa spox"(powtorzyl to 3 razy), chociaz nikt tak nie powiedzial.

Nadal nie rozumiesz tego co czytasz.
"Bo on powiedział że granie z czitami na FFA jest spox"-jest to wyciągnięty wniosek z rozmowy na mircu pomiędzy rozmówcami.Zrozumiałeś?

. nie maja oni tez zadnych argumentow jak z tym walczyc(czitami) , a wymagaja zeby niejaki mrozu rozpoczal krucjate przeciwko czemus z czym i tak nie ma szans na wygrana. na poczatku pytam sie w jakim miejscu to powiedzial.

Argumenty?Chcemy grać z uczciwymi ludzmi.A mrozu zanim coś napisze powinien się dwa razy zastanowić nad swoją wypowiedzią.Wypowiedział to w tym poscie Th3vila http://www.board.enemyterritory.pl/index.p...opic=6606&st=60 (rozmowa z mirca)

otrzymuje odpowiedz thevila-copy past postu kogos innego.

No facet,szalejesz,chociaż raz Ci sie udało poprawnie napisać fejka.Szacunek.

pozniej shashalashka znowu zaczyna copy past JESTESCIE OWNED,

Znowu źle piszesz mojego nicka,jesteś OWNED.

co do nowych osob, alez my sie ich nie boimy, tylko ze jak pisza bzdury to nie sposob zostawic tego bez komentarza, by nie myslaly ze madrze pisza!

nie jest to cala moja wypowiedz, moze kiedys dokoncze. teraz pozdrawiam wszystkich malkontentow oraz "nic nie robow" co wymagaja wszystkiego od innych

Wow,aż mi mowę odebrało laugh.gif .Lepiej nie kończ tego nigdy.Wolę poczytać "Dziennik Polski" laugh.gif

southorn widzisz że nie dotarła do nich twoja wypowiedź.Pozdrawiam
blacktyger
Powiedzcie mi, skad biora sie ludzie tak odporni na wiedze i to co sie do nich mowi/pisze? To na wszystkich forumach czy tylko tutaj?
shalashaska
QUOTE(blacktyger @ 15:27, 23 04 2006) [snapback]57420[/snapback]

Powiedzcie mi, skad biora sie ludzie tak odporni na wiedze i to co sie do nich mowi/pisze? To na wszystkich forumach czy tylko tutaj?

Jest taka miejscowość "z dupy".Nie ma głupich odpowiedzi,są głupie pytania.Dalej jesteś OWNED?
blacktyger
CZY TY _K U R W A_ WIESZ CO ZNACZY OWNED!?
kaurz
jesteśmy OWNED
shalashaska
QUOTE(blacktyger @ 17:24, 23 04 2006) [snapback]57422[/snapback]

CZY TY _K U R W A_ WIESZ CO ZNACZY OWNED!?

Nie denerwuj się.Ja wiem co to znaczy,kiedyś nie wiedziałem.Tu masz odpowiedź http://www.cafzone.net/mystuff/owned.gif
Th3vil

Logitech`Mrozu07} w porzadku sa o tyle
Logitech`Mrozu07} ze nie czituja na meczach i nie graja w klanach n
Logitech`Mrozu07} jedynie ffa i

caly czas pisalem o podejściu do cziterów na ffa. a jak wyżej mrozu stwierdzil że są oni w pewnym stopnniu wporządku.

Btw nie rozumiesz że potępiać dane zachowanie to co innego niż je zwalczać ? bo odnosze wrażenie iż nie jesteś w stanie tego odróżnić tak samo jak zinterpretować wypowiedzi danej osoby.
Sn!per
Ech, już tu od dłuższego czasu nie byłem... Jako, że nie mam już na tym forum niczego do stracenia, to się wypowiem.

Th3vil, shalashaska - z nimi nie ma sensu gadać. Cokolwiek nie napiszesz, odpowiedzą debilnymi bluzgami, z ortografią na poziomie przedszkola, albo i gorszą, a jak nawet bluzg znaleźć nie potrafią, to zrobią coś, żeby zboczyć z tematu. W ogóle tak naprawdę na tym forum pisząc cokolwiek co nie zgadza się z poglądami Uber1337 = pbm/ban/bluzgi ze wszystkich stron (na mnie trafiła opcja nr 3). Dziwię się, że jeszcze cała krucjata innych pr0 na was nie ruszyła, to dziwne... wink.gif

Co do czepiania się błędów przez blacktygera...
To na wszystkich forumach

bonie dosc

ziomy z pod klatki

...tylko z dwóch ostatnich stron. >_> Więc się nie czepiaj, jak jesteś nie lepszy.

Co do cheaterów: wypowiadał się za bardzo nie będę. Powiem tylko tyle, że jak dla mnie jeden z najgłupszych rodzajów łosi, jaki istnieje na świecie... Mówię dosadnie, bo o nich mówić inaczej się nie da.
blacktyger
HAHAHAHAHAHAHA musze uzyc jezyka shaslalasjdlajd: OWNED!

Wiem, ze masz 13(?) lat i nie rozumiesz jeszcze pojecia ironii, sarkazmu, Twoj mozg nie potrafi myslec abstrakcyjnie, ale to nie zmienia faktu, ze osmieszyles sie po raz kolejny.

btw: w razie jakichkolwiek watpliwosci co do mojej ortografii, gramatyki etc, zapraszam na esports.pl, a jezeli dalej uwazasz jak uwazasz, to w takim razie poza pro hax l33t pro playorami, masz przeciw sobie jeszcze sztab najwiekszego polskiego serwisu o esporcie.

K, koniec reklamy.
Sn!per
Facet, ty sobie nie zdajesz sprawy, jakie ty... no, powiedzmy, ze gadasz, głupoty. biggrin.gif (Z moim wiekiem włacznie.) Napisałbym kolejnego 10km posta, ale mi się nie chce, bo już wiem, że gadka z wami, a szczególnie z tobą, nie ma sensu, więc... tongue.gif

"Twój mózg nie rozumie pojęcia ironii". Hmmm, hmmm, pomijając, ze na to zdanie uzyłeś całej siły swojgo umysłu zapewne biggrin.gif, to tak się składa, ze ironii używam bardzo często, tak na forach, jak i w rzeczywistości. I pokaż mi palcem (ew. cytatem) gdzie w twoich postach jest ironia. Bo ja bym powiedział, że raczej ty czegoś takiego nie rozumiesz.

Inna sprawa, że ty masz chyba 15 czy 16 lat (chyba jakoś tak, jak dobrze pamiętam) a piszesz jak rozwieziony przedszkolak i to jeszcze do kogoś mającego 29 lat (shalashaska). OWNED (teraz ja). tongue.gif

Mówiąc krótko: ja twoje kretyńskie teksty jestem w stanie odpierać bez końca i bez zmęczenia. Takich jak ty znam dziesiątki i jestem w stanie w zasadzie przewidywać ich zachowania. Daj sobie spokój, nie kompromituj się, bo robisz z siebie kretyna (zakładając, że nim nie jesteś, w co wątpię).

Jeszcze mam coś napisać, czy dasz sobie spokój? Dla twojej informacji mam ciekawsze rzeczy do roboty niż czytanie twoich wypocin.

ZIEW.

PS. Tekst o "największym polskim sztabie e-sportu przeciwko mnie" mnie rozwalił. Pomijając (w tym wypadku skrajnie debilne, bo nie wiedziałem, że 10 osób równa się bodaj 6 tysiącom...) uogólnienie, gigantyczna ilość osób z tego "sztabu" nie ma pojęcia, kim jestem, a niektórzy nawet nie czytają forów, w których pisałem...

W ogóle, to zawsze bawiło mnie odpowiadanie kretynom na różnych forach, myślącym, że jak ich jest więcej, to rzadzą. biggrin.gif
falubaz
zwiazku z tym ze za pare dni 26 kwietnia, nie bede odpowiadac na pytania i bluzgac na dzieci czarnobyla.
kaurz
ha Th3vil tropi cziterow, bys tez cos ruszyl dupeczke szaszakalamakafaka, a nie pierdzial w stolek :O!
ymma
Ha, żeby nie było, że o Was zapomniałam skreślę kilka słówek. Tak do nikogo w szczególności i niekoniecznie na temat ...a jednak - wiosna pełną parą, dziewczyny zaczynają sie rozbierać, chłopaki prezyć klaty, a wy się tu takimi pierdołami zajmujecie!
Cziterzy to taki gatunek, co robi coś tylko dlatego, że może - w końcu nikt go za to nie polubi, nie zdobędzie fanów, ani szacunku, kariery nie zrobi, dziewczyny nie poderwie, kumplom nie zaszpanuje ...a jednak to robi. Są tacy co przekłówają sobie peniski i są tacy co czitują. Zadne krzyki i olabogi nie poskutkują, bo oni się tym nie przejmują, popieranie czy tępienie na nich nie działa, więc co czynić? Olewać! To jedyna istniejąca metoda na czitera. Widzisz czitera na serku - zmieniaj serwer, na nowym też jest? Zmień jeszcze raz. Wkurzające? Tak, ale pomyśl, że samotny cziter na serwerze nie ma racji bytu. Sensem jego istnienia jest grupa niecziterów, których będzie wkurzał i prowokował do "dyskusji".
Co do Mroza - jego podejście jest delikatnie mówiąc podejrzane etycznie, ale z drugiej strony trzeba brać pod uwage, że główną jego troską są jednak rozgrywki klanowe, nie ffa i próbuje zapewne nie podpaść gościom, żeby nie zaczeli robić syfu na oficjalnych rozgrywkach. Inna sprawa, że nie ma bata i ffa im się znudzi i jakim by nie był dla nich "ziomkiem" to zaczną się pojawiać prvczity i na offi.
Co do szanownego flajma - z dupy flejm ze z dupy wypowiedziami. Jedyny z niego pożytek jest taki, że wyniuchał go swoim pro l33t czułym noskiem s(wykrzyknik)per i raczył niczym syn marnotrawny wrócić do nas, stęsknionych jego krynicy mądrości, owieczek. Alleluja!!!
A co do reszty to - black szpanuje kolegami z esportu (sic!) i się wozi! biggrin.gif
Falub ma nadal depresje i nadal nikogo nie lubi
kaurz pisze czasem z sensem, więc koniec świata bliski
Wykopali nawet samego Artlighta - a mnie w szkole uczyli, że dinozaury wymarły tongue.gif
shalashaska, czy tam inny szalaszwili dał się podpuścić i kracze jak inne wrony
Th3vil dużo wkleja, nie wiem jeszcze co to może znaczyć, ale zapytam mojego psychoanalityka
Nikt nie próbuje nawet zrozumieć co pisze drugi, chwyta jedno słowo i smaruje swoje - czyli w sumie po staremu. Człowiek czuje, że wraca na stare śmieci!
blacktyger
Th3vil zwracam honor, respekt.
jarpen
powiem ze jak tak dalej pojdze to forum niedlugo znow wroci do lask.

od siebie dodam jeszcze, ze jak k u r w a chcecie grac bez jakichs tam czitow, bluzgow, flejmow, warzyw, nupkow itd. to do c h u j a waclawa kupcie/zainstalujcie rtcw.
jak sie nie podoba taka alternatywa to grajcie w gry typu cs [counter strike], saper, mu on-line itp.

dodam jeszcze jedno

PWNED!!!!!!!!111111111
shalashaska
Ja się wcale nie dziwię że et.pl umiera.A jak ma być inaczej,gdy ktoś nie ma prawa wyrażania własnych poglądów?Każdy kto się odwarzy jest mieszany z błotem i zapewne w ostateczności dostaje opcje "ban" co nie koniecznie musi oznaczać że "przegrał tongue.gif ".Ja już nawet olewam wypowiedzi co nie których by ich nie błaźnić.
ymma(ha) laugh.gif -nastepny?Czytasz i nie rozumiesz?Powiedz gdzie dałem im się podpuścić?Cały czas mam wspaniały ubaw i świetną zabawę.Chcesz do nich dołączyć? biggrin.gif Zapewne jesteś już w tym gronie.Alleluja laugh.gif
Jedynie sn!per ostatnio wypowiedział się z sensem.Blacktyger niby przejżał na oczy ale na krótko.Wpadł jarpen sypnął łaciną,no tak,następny ludzik z miejscowości"dupa".Nic nowego,nic starego,krąg sie zamyka.Shalashaska dalej bedzie dolewał oliwy do ognia i się śmiał laugh.gif .
Sn!per
Dzięki. wink.gif Przyszedłem i powiedziałem co miałem, bo z osobistym doświadczeń wiem, że zazwyczaj jak dwóch inteligentów na tym forum ruszy, to się zaczyna lawina. ^^

Ja się wcale nie dziwię że et.pl umiera.A jak ma być inaczej,gdy ktoś nie ma prawa wyrażania własnych poglądów?Każdy kto się odwarzy jest mieszany z błotem i zapewne w ostateczności dostaje opcje "ban" co nie koniecznie musi oznaczać że "przegrał".

Uważaj! To niebezpieczne! Jak to powiedziałeś, to na skali pr0 tego forum jesteś już na samym dole! Bo to oznacza, że masz inne poglądy od pr0 = wszyscy pr0 mają takie same poglądy = jesteś n00bem. Buaha. Normalnie przejąć się można. XD

Przepraszam za moją zgryźliwość, ale ja już stwierdziłem, że na tym forum pisanie sensownych postów jest pozbawione sensu. (Choć owszem, potrafię, i robię to jako standard.)

Ymma: jeee, ktoś napisał jednak mądry post. Rada na cheaterów dobra, nie powiem, jest tylko jedna sprawa - a jak ktoś ma jeden ulubiony serwer? sad.gif Chociaż... Zawsze można mieć coś "w rękawie", jakiś inny ciekawy.

Aha: mój AKTUALNY nick to Darkes7, toto jak w podpisie. Jak komuś się nie chce, a na pewno wszystkim na tym forum, zamiast 7 może być t. Tu mi to nie przeszkadza akurat, bo Sn!per był mało oryginalny i od wykrzyknika wszystko tak naprawdę zależało. Sn!pera nie używam już od bodaj października 2005.

To tyle. Zapomniałem: z KAŻDĄ osobą z tego forum mogę normalnie porozmawiać. Jak ktoś chce - proszę pisać na PW. Zauważyłem, że jest tu sporo osób, które piszą inteligentnie...

Koniec "mądrości snipera", jak to ktoś określił. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.