Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cziterzy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Swiety
QUOTE(nephit @ 7:54, 27 06 2006) [snapback]58189[/snapback]

To evil wychodzi z domu?x[

Tak, do kibla, bo sławojka stoi przed chatą.

A tak wogóle to widze że naszły was refleksje na temat zjebanego życia przez ET. Nie wiem czy dla większości z was ET to pierwsza poważna gra ale to samo można powiedzieć o każdej innej. Ja już sobie jebałem zycie przez 4 gry: Q1,RTCW (przez te najbardziej) oraz Q3 i ET (przez te mniej). Całe szczęscie że nie wciągały mnie RTS-Y i MMORPG czy jakieś z dupy Unreale lub Cs-y bo bym sobie chyba zjebał życie z 20 razy.

Ale jeśli ktoś wyznaje, że przez grę XXX zjebał sobie życie to znaczy że mimo wszystko to musiała być niezła gra. bo przecież przez pierwsze lepsze gówno trudno sobie zjebać życie.

Poza tym zyjemy w innych czasach. Kiedyś ludzie chodzili na zabawy do remiz i okładali się sztachetami z płotu i później to wspominali opowiadając bajki na dobranoc wnukom. Nasza generacja będzie wnukom na dobranoc opowiadać jak to pojechało 20 pod rząd na 1 magazynku.

Mimo wszystko powiem, że granie online to wyjątkowo debilny sposób na spędzanie wolnego czasu (debilny i przede wszystkim bardzo czasochłonny - klanówki, treningi, FFA, mixy,1/1, oglądanie dem filmików, czytanie newsów, pisanie na forum). Podobnie jak debilne jest np picie wódy czy pierdzenei w stołek. No ale człowiek lubi robić debilne rzeczy jeśli są przyjemne, bo przecież obalić flaszkę jest przyjemnie i zagrać w Wolfa też jest przyjemnie.

I nak oniec chciałem powiedzieć że miałem to szczęście zjebać sobie życie grając w różne gry w czasach kiedy oskarżanie kogoś o czity wywoływało conajwyżej uśmiech politowania, a teraz ... szkoda gadać.

snow131
Świety boski jak zawsze...
evil_lord
jak to mówi J. Gmoch : HE HE HE

Zgadzam się ze Świętym, chociaż jeśli chodzi o mnie to nie spędzałem przy tej grze wielu godzin - wolałem pisać, obserwować, robić wywiady, bo co tu dużo mówić - oprócz paru przebłysków skilla za wielkego nie mialem wink.gif

Potem przyszedl czas na jakieś LANY, zloty w Toruniu : DD i inne tego typu rzeczy, ktore przecza ze izolujesz sie przez grę. Chodziło mi głównie o to, że w dzisiejszych czas spedzanie kilku godzin przed monitorem jest normalne, ale cóż - lepsze to niż chlanie taniego wina....każdego dnia tongue.gif

Jeśli chodzisz o jakies podsumowanie, to chyba raczej na +, poznalo sie nowych "znajomych", niektorych w realu wink.gif, do tego nowa myszka , podkładka i sam fun z gry.

pozdrawiam
kaurz
HE HE HE
jarpen
czasem sobie tez o tym mysle, ze lepiej byloby nie miec kompa i tych wszystkich gier.
sam nie wiem w jakiej sytuacji sie postawic, bo dodatkowo wydalem niegdys kase na oryg rtcw i niedawno na coda2, z biegiem czasu jak sie nie ylecze z tego to kupie jeszcze rtcw2, qw i wiele innego gowna.
z drugiej strony za to jaki fun. tyle ze jak po orgazmie przychodzi gorycz, ktora tu wlasnie sie przejawia zmarnowaniem czasu/zawaleniem egzaminu/nieprzespaniem nocy itd. wszystkie wymienione rzeczy normalnej osobie nie grajacej nigdy w w dane gry moga wydawac sie dziwne, bo zwykle traci sie je na cos waznego w zyciu, a co tam jakies c h u j o w e gry.
przynajmniej mam lepsza sytuacje od was, bo net za 20zl przez lan [polpak na 70 osob, all emule, kazza i inne] to przynajmniej po jakims [krotkim] czasie pseudozabawy [w 2 znaczeniach tego slowa-1. gra j_eb_ie mi zycie, 2. ping200-700>all] rzucam to i po opadnieciu amoku zaczynam real life.

ale jest tez druga strona medalu.
zawsze lepsze to niz obalanie taniego wina/pojscie na jednego, czy inne wyszukane rozrywki.

the end
HawK_
Przydal by sie publiczny serwer na pw cos ale tenbit swego czasu, wiekszasc nie fatygowala by sie by uzyskac pass. A zazwyczaj na takich serwerach graja osoby ktore maja jako taki wplyw chociazby na bardziej liczacych sie kanalach irca czy tez serwerwach publicznych ktore sa wszystkim dobrze znane. Wpadka na takim serwie mogla by pociaganc za soba wieksze konsekfencje dla potencjalnego cheatera. Oczywiscie potrzebny bylby rozniez odpowiedzalny admin ktory sprawdzal by od czasu do czasu logi...
kaurz
QUOTE(HawK_ @ 13:38, 30 06 2006) [snapback]58222[/snapback]

Przydal by sie publiczny serwer na pw

biggrin.gif
HawK_
Wyciete z kontekstu.... ph34r.gif
YARSKY
Witam.
Nie często tutaj się udzielam ale postaram się wrócić do tematu.

Wszystkie smieci w stylu AB i WH to jeszcze nic. Ostatnio udało mi się nagrać demko w którym to MED ładował sobie Adrenalinke jedna po drugiej i śmigał tak cały czas.
Estaloth
QUOTE(YARSKY @ 13:08, 10 07 2006) [snapback]58314[/snapback]

Witam.
Nie często tutaj się udzielam ale postaram się wrócić do tematu.

Wszystkie smieci w stylu AB i WH to jeszcze nic. Ostatnio udało mi się nagrać demko w którym to MED ładował sobie Adrenalinke jedna po drugiej i śmigał tak cały czas.

Na pewno wszystkie aimy i wh chowają sie gdy medyk używa adrenalinkę jedną za drugą i rzuca igłami we wrogów.
evil_lord
Estaloth czemu lansujesz sie na pr0 gracza ?

Kiedyś byleś nubem i warzywem jak my, a tutaj jakies odpowiedzi w slangu pr0 graczy.
blacktyger
Zaspokaja pragnienia, fu od niego!
YARSKY
QUOTE(blacktyger @ 15:28, 11 07 2006) [snapback]58327[/snapback]
Zaspokaja pragnienia, fu od niego!

Jak chce zaspokoić pragnienia to zapraszam i polecam : http://www.klubstyks.pl/.

Pozdrawiam

Swiety
QUOTE(YARSKY @ 11:20, 12 07 2006) [snapback]58332[/snapback]

Jak chce zaspokoić pragnienia to zapraszam i polecam : http://www.klubstyks.pl/.

Pozdrawiam

ROTFL. Trzeba być niezłym lolem żeby night club z gołymi niuniami nazwać STYKS.
U mnei tak nazywają się zakłądy pogrzebowe.

STYKS: w mitologii greckiej główna rzeka w podziemnym świecie, przez którą miała przeprawić się każda zmarła dusza

albo

strumień w północnej Arkadii, który spływał po stromej skale i wpadał do rzeki Krathis. Starożytni przypisywali wodzie z tego strumienia właściwości szkodliwe dla zdrowia. Miało to spowodować nadanie rzece Podziemia tej samej nazwy.

by Wikipedia.
Sir_Ace[PL]
Co do tych imprez w remizach i okładania się sztachetemi:
Bez przesady. Można jeszcze spotkać hardkorowe wsie, w których co sobotę w remizie gra muzyka a przynajmniej raz na miesiąc sztachety idą w ruch wink.gif

I porównanie ET - Kielich/Wino. Tylko w okresie największego zakochania w ET miałem kłopoty z wybraniem. Na jednej szali mamy ludz (warzywa wink.gif), kórych znamy lepiej lus gorzej albo wcale. No i się gra, a gra jest różna. Czasem jest fun, a czasem frustracja ("Ten @@$# 34%@# ^#$ lag!").

Jasne, że alkohol i źle dobrani kumple zepsuli więcej żywotów (alkoholizm, wypadek po pijaku, można dostać po głowie sztachetą tongue.gif) niż komp i jakakolwiek gra, ale sam proces psucia jest na pewno milszy.

A żeby było do Topica: Cziterzy to c@#!e co grać normalnie nie umieją tongue.gif
YARSKY
QUOTE(Swiety @ 17:45, 12 07 2006) [snapback]58333[/snapback]

ROTFL. Trzeba być niezłym lolem żeby night club z gołymi niuniami nazwać STYKS.
U mnei tak nazywają się zakłądy pogrzebowe.

STYKS: w mitologii greckiej główna rzeka w podziemnym świecie, przez którą miała przeprawić się każda zmarła dusza

albo

strumień w północnej Arkadii, który spływał po stromej skale i wpadał do rzeki Krathis. Starożytni przypisywali wodzie z tego strumienia właściwości szkodliwe dla zdrowia. Miało to spowodować nadanie rzece Podziemia tej samej nazwy.

by Wikipedia.

Czyli wszystko się zgadza biggrin.gif a zwłaszcza "Starożytni przypisywali wodzie z tego strumienia właściwości szkodliwe dla zdrowia"

Estaloth
QUOTE(evil_lord @ 0:12, 11 07 2006) [snapback]58323[/snapback]

Estaloth czemu lansujesz sie na pr0 gracza ?

Kiedyś byleś nubem i warzywem jak my, a tutaj jakies odpowiedzi w slangu pr0 graczy.

Ironią nazywasz lansowaniem sie na pro (nie kur.wa 'pr0') gracza? Nie wiem co w tamtym jednym zdaniu bylo takiego, ze wg ciebie jest 'w slangu pr0 graczy', ale mogles sobie wymyslic lepszy powod zeby sie przypier.dolic. Nie lansuje sie na pro gracza, bo kazdy widzi mnie tak jak chce, a ja nie bede na sile zmienial swojego wizerunku w oczach innych. Tymbardziej ze obecnie kazdy jest pro, albo napier.dala na haxach i jest za takiego uwazany, wiec nawet nie trzeba sie lansować.
falubaz
Ironia mozna nazwac kazdy brak szacunku wobec gorszych w danej dyscyplinie. Daj spokoj...
tranx-san
ja tam jestem pr0/pro graczem i za takiego sie uwazam :DDDD na haxach nie na-(słowo na p)m bo jakos mnie to nie jara, chociaz musze sie przyznac, jak gralem z kolegami w pokera na kompani to oszukiwalem.. z czystego wyrachowania, w nagrode oni musieli zapier.dalac na rejonach =o
Dzisiaj to chyba kazdy juz jest pro, 99% graczy czituje.. ludzie roznia sie tylko wersjami czitow, ktore kupujom za slone dolary na ebayu. Zauwazylem rowniez ze najbardziej pro sa gracze ktorych nicki widze pierwszy raz na oczy i ktorzy najbardziej sie rzucaja w komentarzach na et.owned.pl.

ps. ciekawe co wymysla w nowych wersjach czitow? skoro juz teraz medycy zapier.dalaja na adrenalinie i rzucaja strzykawkami... moze wreszcie fops bedzie mogl zrzucac skrzynki z ammo komus na glowe, lamiac przy tym kark danego playora..?
Swiety
Co wymyślą ?
Myślę ze wymyślą:

1) MP40 strzelające pociskami od PF-a, ewentualnie zwykłymi pociskami - 1 hs zabiera 1000 hp. Dlaczego 1000 ? no bo jak ktoś se wpisze w czicie że ma mieć 900 hp to 1000 go zabije biggrin.gif
2) killowanie gracza z przeciwnej drużyny komendą z konsoli, np bind mouse1 kill tranx-san.
3) god mode ? to banalne, proponuje uber god mode - nie zabiją cię nawet w realu.
4) noclip ? to banalne, proponuje uber noclip - przechodzenie pomiędzy serwerami (np jak będą cie chcieli wykopać), albo przechodzenie między grami - idziemy do Quakea czy Diablo po apteczki albo jakieś mikstury i wracamy do ET.
5) fops wzywa artylerię tam gdzie fizycznie siedzi realny gracz
6) PB kopie za brak czita
7) leczenie i podnoszenie za pomocą voice chata.
8) komenda konsoli /own all - nie musze tłumaczyć, ewentualnie jakaś komenda powodująca spalenie płyty głównej przeciwnika.
9) wstrzymywanie i zawracanie lecących do ciebie pociksów (coś ala Matrix)
10) Uber czit. Uber czit polegałby na tym że nawet wogóle nie grałoby się, tylko po jego uruchomieniu mecz się kończy i wyskakiwałby zajebiście wielki ekran ze statami na których miałbyś staty 1000 - minus 100, a reszta byłaby na minusie
11) Super zbroja dająca +100 to dexterity +200 to vitality +100 do strength, autoregeneracja many i rzucająca fireballe na 20 poziomie do atakujących. Przypominam że cały czas mówimy o ET.
12) Nie będe wspominał o medyku na 8 poziomie czy fopsie na 12 bo to oczywiste.
13) Możliwosć używania guida prezydenta USA i wogóle głów państw całej grupy G8.
14) Licznik pokazujący wynik meczu przed jego rozpoczęciem.
15) voice chat wydający bardzo niskie dźwięki i ultradźwieki powodujące pękanie naczyń krwionośnych u gracza przeciwnej drużyny, lub usmażenie go żywcem mikrofalami.
16) Możliwość sterowania i jeżdzenia gdziekolwiek oraz rozjeżdzania kogokolwiek niezniszczalnym czołgiem.
17) Chowanie się pod ziemię, zamienianie się w minę albo nalot czy granat.
18) Inżynier wyrywający kombinerkami zęby swoim przeciwnikom.
19) Covert ops zamieniający strzykawki wrogim medykom, medyk zamiast leczyć truje.
20) Stab na jednym przeciwniku powoduje natychmiastowe zastabowanie całej drużyny.
21) Automapa pokazująca co przeciwnik chce zrobić w przeciągu następnych 20 minut.
22) 30 minutowa tarcza po wyjściu z respa.
23) sterowanie lotem granatu, pocisków mp40, pfa itd - bardzo przydatne na chowających się za murem.

i 1337 innych rzeczy.
kaurz
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

n1 Swiety
conish
Mowili w telewizji, zeby nie wychodzic z domow na te upaly bo moze sie przegrac glowka? smile.gif
Sir_Ace[PL]
Ciekawy byłby czit pozwalający zabijać wzrokiem - znaczy po najechaniu celownikiem (a może już taki jest?).

Swoją drogą twórcy czitów mogli by się postarać i wykazać inwencją, dodając do czitów poziomy biggrin.gif

W ten sposób np. gracz na pierwszym poziomie (do np. 10000 exp - w końcu co to dla czitera?) musi najechać celownikiem przeciwnika, by na poziomie czwartym (9999999999999999999 exp) zabijać każdego wroga z dowolnego serwera (lub przyjaciela) którego wybierze z listy (tych w polu widzenia zabija się już na poziomie 2).

Tylko wtedy powstaną czity do czitów, i co wtedy? Czitarzy zaczą narzekać na cziterów?
kaurz
' date='20:14, 24 07 2006' post='58442']
Ciekawy byłby czit pozwalający zabijać wzrokiem - znaczy po najechaniu celownikiem (a może już taki jest?).

Aimbot + Autofire, dobrze skonfigurowany dziala mniej wiecej tak, jak mowisz...
Lukee
fajne te filmiki ale cziterow nie lubie za bardzo...bo to h..je ktorzy nie umieja grac. pozdro
MelVix
QUOTE(Lukee @ 17:57, 3 08 2006) [snapback]58560[/snapback]

ale cziterow nie lubie za bardzo...bo to h..je ktorzy nie umieja grac. pozdro
zgadzam sie z przedmowca, ja uwazam ze czitowanie psuje cala frajde z gry
Macho
no ale co mozna zrobic jezeli jest coraz wiecej dzieci neostrady i innych lamerow ktorzy mysla ze jak zagraja z czitami beda kozaki no i jeszcze ACA sie rozpadlo to juz wogole
Thoro
QUOTE(Macho @ 0:12, 4 09 2006) [snapback]58942[/snapback]

no ale co mozna zrobic jezeli jest coraz wiecej dzieci neostrady i innych lamerow ktorzy mysla ze jak zagraja z czitami beda kozaki no i jeszcze ACA sie rozpadlo to juz wogole

xddddddddd i jeszcze ACA sie rozpadlo to juz w ogole nie mam pytan biggrin.gif
falubaz
Tworcy ACA musza miec teraz kaca!
Swiety
No i co z tego że ACA czy jakieś inne coś w tym stylu zniknie ? ACA miała jakiś tam wpływ na walkę z czitami (współpraca z Evenbalance) czy też baza danych o cziterach ale ogólnie dla że tak dziwnie nazwę pro-cziterów i ogólnie wielkości zjawiska czitowania to nie miała większego znaczenia.

Żeby takie coś jak ACA miało sens potrzebna byłaby współpraca wszystkich dosłownie wszystkich adminów serwerów - jak to było w ACA ? różnie (co akurat nie było winą ACA).
Wspólna baza banów (guidów i ip) na wszystkich serwerach, grupa refów lub rconów na każdym z serwerów pilnująca porządku (tak żeby przynajmniej jedna osoba przez te kilka godzin dziennie na serwerze była) - dopiero wtedy można cziterom obrzydzić życie.

A tak ? kolesia kopnie się z jednego serwera to ma 20 innych na których go nikt nie kopnie.
HawK_
Teraz jedynie pozostaje ban na IP. Bo bany na guida niemaja sensu, zreszta czy to ma znaczenie teraz gdy wszyscy czekaja na ET:QW czy RTCW2...
conish
Ban na ip gdy 3/4 graczy dziabie na neostradzie tez sie mija z celem.
Najlepszy imo jest ban na etpro_guida+pb_guida+tool do sprawdzania nowosci pb_guida. Najlepiej tak go ustawic na 300 dni.
tranx-san
na cziterow nie ma rady... przekonuje sie nawet o tym blizzard, ktory ma bardzo dobre procedury jezeli chodzi o wylapywanie cziterow i czesto kasuje ludziom konta, a dodam ze za WoW'a placi sie gruba kase...

jedyny sposob to grupa szybkiego reagowania! kilku doroslych ludzi majacych wtyi u kazdego glownego dostawcy internetu. Zwykle search and destroy biggrin.gif ustalamy adres czitujacego delikwenta i robimy wizyte w domu, przyslowiowy wjazd na chate.. kilka takich szybkich akcji i na pewno malo kto by ryzykowal cokolwiek.
Nowa dewiza sceny - Graj czysto, albo spalimy twoj dom. XDDDDD

to jest wykonalne!
Swiety
Rozwijając ostatni wątek. Potrzeba odpowiednich ustaleń prawnych, które mogłyby karać może nie za czitowanie (bo to trochę śmieszne) ale za produkcję i dystrybucję czitów. Skoro hacker czy cracker może być pociągnięty do odpowiedzialności prawnej za jakiś włam, to czemu nie koleś robiący czity ?

Tylko że mało kto interesuje się tym tematem - co my będziemy zajmować się jakimiś głupimi grami, przeciez do tego gry to demoralizacja, zniszczenie i hektolitry krwi ściekającej z monitora.
Hackerzy atakują np strony dużych korporacji, serwery rządowe czy wojskowe i w porównaniu z tym koleś robiący i sprzedający czity jest niczym, tyle że uprzykrza to życie tysięcy graczy chcących sobie spokojnie pograć.

No ale przecież jesli gracz wydaje pieniądze na grę, kupuje kompa za kilka tysięcy i wydaje pieniądze na internet głownie pod kątem grania to chyba nalezy mu się jakaś sprawiedliwość ?

Może to jesk aktualnie śmieszne, żeby np Policja miała ścigać cziterów no ale może za kilkanaście lat kto wie ? Jak internet będzie dostepny nawet w jakieś lepiance w afrykańskiej wiosce i tym samym liczba ludzi grających w gry online będzie odpowiednio większa.

Drugi wariant to współpraca organizacji antycziterskich z providerami internetu. Umowy o świadczenie usług mogłyby być rozszerzone np o zerwanie umowy nie tylko w przypadku ataków hackerskich (jak to jest do tej pory) ale i w przypadku czitów w grach online.
Tylko z drugiej strony który provider zdecydowałby się na zerwanie umowy i stratę kasy od klienta za jakieś czity w głupiej grze ?

Trzecią możliwość należy wiązać z upowszechnieniem się ipv6. Czemu większość użytkownikó ma dynamiczne ip co pociąga nieskuteczność banowania ip, a no dlatego że w ipv4 adresów ip najwzyczajniej brakuje i providerzy mają wąską pule adresów ip przydzielanych dynamicznie według potrzeb.
W ipv6 jak to ktoś kiedyś obliczył przypada wiele adresów ip na metr kwadratowy ziemi i można np przypisać konkretny adres ip np do konkretnego adresu fizycznego. Adresów nie zabraknie.

Zresztą problem z dynamicznymi adresami ip i braku możliwości ich sensownego banowanie (np można zabanować całą neostradę ale w ten sposób banuje się połowę wszystkich uzytkowników internetu) dotyczy również wielu innych dziedzin jak np abuserzy na ircu czy czatach, róznego rodzaju forumowe trolle czy spamerzy

falubaz
No jesli chodzi o strone prawna, to tez jest mozliwe sciganie. Ale nie w Polsce. A czemu? Bo umowy licencyjne po pierwsze nie sa w jezyku polskim(w wiekszosci gier dopiero po paru miesiacach czy tygodniach wychodzi polska wersja), a po drugie nacisniecie guzika Zgadzam sie czy Agree nie skutkuje prawnie. Chyba ze sie myle, a jesli to skutkuje prawnie to sprawa jest prosta. Otoz uzywanie innych programow takich jak czity to jest ingerowanie w kod programu itd. Wiec jest taka mozliwosc.

Ale. Kto bedzie sie tym zajmowal? Sama mysl ze mozna kogos scigac za uzywanie czitow jest smieszna jesli chodzi o gre na ffa, cw w cupach bez nagrod. Ale na lanach, czy cupach z nagrodami, mialoby to sens. Tylko jesli nawet uzywanie EPO jest scigane tylko we wloszech i francji to tymbardziej nikt nie bedzie scigal za uzywanie botow.
Swiety
QUOTE(falubaz @ 12:40, 7 09 2006) [snapback]58969[/snapback]

Ale. Kto bedzie sie tym zajmowal? Sama mysl ze mozna kogos scigac za uzywanie czitow jest smieszna jesli chodzi o gre na ffa, cw w cupach bez nagrod. Ale na lanach,

Na lanie jak koleś zostałby przyłapany na czitowaniu to nie potrzeba żadnej policje, żadych ustaleń prawnych i żadnego naciskanie agree.
Poprostu taki koles zostałby wyjebany na zbity pysk z sali łącznie z jego potłuczonym kompem. Chyba ci sie Falub coś pomyliło - na Lan-ie czitowanie to samobójstwo biggrin.gif
snow131
Był kiedyś taki filmik z CSa na necie, który doskonale obrazował co sie dzieje z człowiekiem przyłapanym na cheatowaniu na lanie.
excalibur
ihmo conish nie masz do konca racji (...)
kiedys po otrzymaniu bana usuwales key'a
teraz ban pamieta etpro_guida (moze sie myle)
ale znowu z tymi 300-dniami a jak komus sie zdarzy reinstaka ?! bo chyba chodzi o pb_guida?
ze kicka gdy jest zbyt mlody wink.gif?
@Swiety czym ze jest jakas gra jaka jest Enemy Territory dla dawcow internetu
w/g mnie to nie mozliwe, aby mieliby tracic klietow za takie cos jak czitowanie
a na dodatek et jest darmowe ;((
conish
ze tak powiem... pierwszy lepszy:
http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?gamecod...AD339872457D4B3

no i trzeba rozrozniac ambl od hwbana.
HawK_
Zobaczymy w przyszlosci gaming rozwija sie raczej w dobrym kierunku, wiec kiedy granie bedzie traktowane serio moze i wejda nowe ustalenia prawne wymuszone przez dystrybutorow, producentow itp.

Pozyjemy zobaczymy
mr.brightside
Witam, nie wie ktoś co się stało ze stroną ACA? Chciałem im wysłać demko z cziterem ale jakoś mail nie działa ich a i strona też więc jest problem... może ktoś zainteresowany powie jak się skontaktować z ACA ET?
blacktyger
N coz, ACA od ~2(?) lat nie istnieje smile.gif.
mr.brightside
oł xD to w takim razie co mam zrobić? nie wolno pozwolić n00bkom czitować...
jarpen
wyslij do pb
a z reszta to nic nie da, bo et to ch.ujnia, pier.dolone !@#.ane ogniwo miedzy rtcw, a rtcw2, gra ktora sluzy reklamie qw i owego wolfa 2, wylegalnia cziterow, nabow, dzieci neo i pedofili internetowych ;P
ymma
wylegalnia cziterow, nabow, dzieci neo i pedofili internetowych ;P

Jarpen najlepszym przykładem!! tongue.gif
JohnnyR
Witam
Pogrywam sobie ostatnio dość często w ET FFA i potrafię zrozumieć ludzi którzy się denerwują gdy ktoś oszukuje ale na bez przesady - niektórzy, szczególnie goście z nickami klanowymi są przeczuleni. Sam na kilku serwerach jestem wyzywany od cziterów wchociaż nigdy w życiu nie używałem żadnego. Zabijesz takiego mastaha 3 razy pod rząd i lecą teksty że oszukuje itd. Niektórzy powinni poluzować poślady trochę thumbsup.gif
Poza tym pozdrawiam wszystkich którzy być może mnie jeszcze pamiętają z RTCW. rolleyes.gif
Salek
no niestety ale to dosc czeste zjawisko na serverach...szczegolnie klanowych...zabijasz np. tak jak poweidziales Cl'a 3x pod rzad i zeby nie bylo ze jestes lepszy to musi wyzywac Cie od cheaterow...
MorFeuS
Noś ty, to się nie zdarza tylko na klanówych. Wystarczy, że trafisz na osoby, które uwazają się za Bogów w ET i jak je zabijesz to od cheatów Ciebie wyzywaja. Czasam uważam, że nie tylko low- tak mówią, ale i elita polskiej sceny:)
Salek
CYTAT(MorFeuS @ 21:25, 20 03 2007) [snapback]60390[/snapback]
Noś ty, to się nie zdarza tylko na klanówych. Wystarczy, że trafisz na osoby, które uwazają się za Bogów w ET i jak je zabijesz to od cheatów Ciebie wyzywaja. Czasam uważam, że nie tylko low- tak mówią, ale i elita polskiej sceny:)

a moim zdaniem czesciej mowia to doswiadczeni i lepsi gracze niz slabsi ;)
MorFeuS
Tez prawda... Sam miałem taki okres, ze bardzo dobrze grałem i biłem i jak ktoś mnie zbił, jakis fake czy noname, odrazu go wyzywałem od cheatów:P Ale dzieki Bogu, że już to mineło...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.