Witka
adolph Jak zainstalowalem net stalke i wlazlem na gry po necie UT to za cholere nie moglem nikogo zabic i sobie pomyslalem no qrna wstyd pod wlasnym nickiem non stop przegrywac

Przemianowalem sie na Cienkiego Bolka.. bo chyba nic gorszego nie mozna bylo powidziec o jakosci mojej gry. Wydawalo mi sie, ze w slowniku ludzi kulturalnych najbardziej to pasuja na ocene ( samokrytyke tego co soba reprezentuje na net ) A adolph ...
szkola srednia szkolapierwsza lekcja jezyka niemieckiego no i nauczycielka pyta sie wszystkich po kolei jak sie nazwyaja...
Heisst Du Miller ?
Nein Ich heisse jas kowalski itp .. sczerze mowiac to troche to nudne bylo i wpdalo mi do glowy nagle oswiecenie

Heisst Du Miller ?
Ja, ich Heisse Adolph Miller

Ona lekka konsternacja ale nic poszla dalej.. potem na liscie szukala i nie mogla sie dopatrzec... hihi a koledzy jak to koledzy szybko podlapali i tak cale 4 lata na mnie wolali, na imprezkach nowych ludzi poznajesz.. wszyscy na ciebie adolf mowia .. i kazdy z niedowierzaniem ja cie ty sie na prawde nazywasz adolf??? a ja tak tak ... nie bylo problemu z zapamietaniem mojej osoby
A teraz juz minelo 12 (Majcok)

lat od tego czasu, 17listopada zona powila mi coreczke, kurde jak ten czas szybko leci

Niedlugo pewnie bede odstraszal prysczatyc przydupasow mojej cory

Myslalem, ze jak sie podszkole to zmienie z Cienkiego Bolka na adolpha znowu ... ale jednak fajniej jak kilujesz kogos po raz nty .. ( bo w glowe sie w koncu nauczylem strzelac) a on widzi zabil cie Cienki Bolek.... qrde to chyba musi troszke draznic, ze jakis cienias taki zabil mnie supergracza et