'i c@#! ci w dupe, gralem w tibie jak mialem 14 lat, ssij :E'
Nie tak dawno afaik. : (
BTW:
Co do oryginalności nicków:
xaxa.
EDIT: Omg jakiś francuski plebs pod!@#ał mi już uber nicka! :FDSDFAASS
EDIT2: O k#!@a tera to już nie wierze, jaki post na jakimś forum:
'heh, gralem ponad 2 lata. udalo mi sie nawet natknac na takie slawy jak blacktyger, czy lockheed. niestety gdzies pod koniec wakacji stracilem neta na 3 miesiace. gdy wrocilem do gry juz bylo po ptukach. stracilem skilla i nie mam ochoty juz go odzyskiwac. przerzucam sie na q3 i cpma wink.gif' @
here.
EDIT3: O ja (słowo na p)e jestem jeszcze sławniejszy:
'Zupełnie przypadkowo trafiłem dziś na serwis www.esports.pl (bywam sporadycznie) i pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to wątek niejakiego blacktygera, który pisze: [...]. Troszkę byczków w tej wypowiedzi "by się znalazło", ale przez wzgląd na niewątpliwie wzniosłe intencje autora dajmy temu pokój. W dalszej części wywodu blacktyger pisze o czynnościach, które pomogą w likwidacji źródła problemu. Jest to pisanie w Wordzie (sam polecam, ale wyłącznie do prostych tekstów z popularnym słownictwem, korekta Worda bywa zwodnicza!), stosowanie Firefoxa (plugin sprawdzający pisownię), tradycyjnego słownika ortograficznego (mimo że kartkowanie boli - warto!) i korzystanie z wyszukiwarki Google w celu sprawdzenia czegokolwiek (tu mam poważne wątpliwości, pamiętajmy, że silnik Page'a i Brina indeksuje bez względu na pisownię - wpiszcie sobie np. "dópa"). Osobiście polecam wrzucić do ulubionych stronę www.pwn.pl, która dla mnie jest punktem wyjścia do wszystkiego.' @
TwojePC.