IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> LAMA RULEZ CZYLI BEST WTOPY, wybierzemy tu nonsens roku :)
[mageta]
post 22:32, 12 08 2004
Post #101

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 2566

Niezły teamat. Ja kiedyś chcialem rzucić granat, ale w momoencie rzutu ktoś mnie zabił a granat padł obok mad.gif . 3 Medów do mnie podbiega no i granat walnął. 3 team kille... tongue.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
Las3r
post 12:46, 13 08 2004
Post #102

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1182

na ostatnim cw: slysze na ts'ie ze ida od cp (na oazie) wiec nie zastanawiajac sie opuscilem pozycje (bylem na obserwacji) pobieglem troche wyjelem granat on zaczal tykac tak przy 3sekundzie patrze: sa alianci wiec rzucam, a tu patrze 3 tk biggrin.gif
okazalo sie ze ten allies wlasnie sie przewracal bo moi go zniszczyli biggrin.gif, opieprz byl oczywiscie no i wstyd tez, ale na szczescie 2 z 3 dalo sie podniesc biggrin.gif

+Quote Post
GiNgEr
post 11:06, 17 08 2004
Post #103

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2489

Sobie gram na jakiejs planszy i jest rozgrzewka to sie wszyscy nawalają, ja miałem soldiera z pancerfaysuetm i nie zauważyłem tongue.gif że jush sie gra zaczeła i przypierdzieliłem w środek teama z pancera i... długo nie pograłem smile.gif

+Quote Post
Cienki Bolek
post 14:54, 21 08 2004
Post #104

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

4 miechy przerwy ...
mialo byc tak pieknie ...
no i wtopa .. tydzien temu zagralem sobie raz ... doslownie .. smile.gif mialem grac godzinke .. pogralem 7 ... od razu chcialem skasowac .. no i jakos reka mi zadrzala .. moze pogram znow z godzinke .. i znow do 2 rano ...
dzisiaj pewnie do 4 smile.gif ech ... smile.gif
mam nadzieje ze mi rozum wroci smile.gifsmile.gif
POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZGR3DZIOCHY i sorry ze tak zniknalem smile.gif
na razie na telefonii dialog gram .. bo nie mam czasu .. sciagac innych map a tam mnei jakos wpuszcza smile.gif

+Quote Post
raChet
post 11:30, 29 08 2004
Post #105

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1677

jeden z pierwszych meczy w riddle:
mapa radar,
lecimy z engiem rozbrajać sajda, ja szykuje granat...
licze raz dwa i słysze z dołu "Karol" (moje imie:D ) odwracam sie do monitora licze dalej trzy cztery... bum, jednak pięćsmile.gif
zabilem siebie i enga sajd zdobyty
koment usagiego: "ty granatów nie musisz ze często używać" smile.gif

+Quote Post
JcHASmEtEk.pl
post 16:54, 1 09 2004
Post #106

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2582

gralem fieldem na gold rushu jakis gosc wbiegl mi przed lornetke kiedy wcisnalem fire 6 tk od razu plus med ktory tam wlazl i myslal ze juz koniec nalotu niestety mialem 4 poziom signals-naloty trwaja troche dluzej w sumie 7 tk a ja przezylem

+Quote Post
InterForcer
post 14:26, 2 09 2004
Post #107

Schutze

Nr użytkownika: 1981

Mapa: Radar
Klasa: CovOps
Team: Allies

Jestem sobie covertem, zlapalem ubranko, i biegne pod main gate, przechodze przez drzwiczki a tam niemiecki inżynier, za chwile tssssssss, patrze pod nagi a tu mina sad.gif, kiedy nagle podbiega do mnie ten eng i rozbraja ( hehe prawie sie przewalilem z beki), jak juz rozbroil i chcial rozstawic nowa to nozem w plery dostal o_0, a potem na main chat : lol zabito mnie TK, a nie ma komunikatu

Mapa: Fuel Dump
Klasa: Engineer
Team: Allies

Koło bram fuela dupa totalna sieka, ja stawiam miny w tej na pol otwartej bramie, kiedy nagle biegnie do mnie axis med, ja juz chcialem wyciagać tomka, gdy nagle apteczkami po ryju dostalem o_0, gostek chyba w ferworze walki zapomniał po której jest stronie, jak już mnie uleczyl to sie wpakował na moje miny smile.gif

+Quote Post
falubaz
post 17:32, 2 09 2004
Post #108

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

CYTAT
Miejsce : serek *|WW|*
mapa : radar
kim : medem
strona : allies

pobieglem tylem po east radar part i nie chciałem tą drogą wracać, a więc poszłem pod main gate i czekałem aż rozwalą tą bramę(jeszcze allies nie rozwalili). A więc czekam czekam na klęczkach przy ścianie na przeciwko drzwi gdy nagle *|WW|*Killer wchodzi przede mnie i je otwiera a ja mu serie w główke i przeskakuje do ciężarówki zabezpieczając część radaru 

No rzeczywiscie w p!#@u wtopa :C

po zmianie stron z alliez na axis, rozwalilem swojego enga ktory wlasnie rozbrajal dajnamajta przy wall w old city.
Bo sie kurcze strony pomylily :C

+Quote Post
LaM
post 20:31, 4 09 2004
Post #109

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2731

OMG wtopek to mozna mnowstwo znalzezc na publicach.

Raz kolo wbiegnie zapomni wyrzucic granat i boom zonk nie ma co zbierac.

Albo lezysz se i czekasz na reviva a kolo ci wyskakuje z apteczkami :/ rzuca ci je i zdziwiony odchodzi bo nic sie niedzieje :/

Ale raz fajne jajca byly gralismy se na publiku ja i jescze 3 kumpli z klanu. Po 10 min gry zglodnalem to weszlem se na speckta a ze na ts-ie siedzielismy to wpadlem na pomysl ze bede podpowiadal swoim. No i patrze na axisow i zaczalem im mowic ze wrog jest tu i tam. Wszystko super fajnie ino zapamnialem ze moi kumple sa w axisach
fajnie to wygladalo

LaM: Sa kolo dzial .
1: Jak kolo dzial jak my tu jestesmy.
LaM: No przeciez widze slepy nie jestem.
blink.gif

Ale i tak najfajnieszy zonk byl jak lecialem wskrzeszac i pomylilem przyciski i zamiast strzykawki granat wyciaglem OMG malo co mnie nie kickli z serka

+Quote Post
LouCypher
post 23:37, 6 09 2004
Post #110

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2097

wtopa z nie mojej, jak i mojej winy (grałem bez dźwięku).
AXIS. Więc na oasis bronilismy czołgu na tank barierce namber dwa, naparzałem w LPM aż mi sie łapa spociła, nagle jeden gościu z drużyny oberwał granatem i medyk biegł go podnieść, podczas tej akcji zaklinował mi sie przycisk myszy (nie zajarzyłem tego ofkozz), i skosiłem proszącą o meda ofiare wojenną, mało tego (Chyba byłem nachlany, hmmm, raczej na bank biggrin.gif) za(je)biłem meda po reloadzie patrząc sie na niego z niedowierzaniem " po kiego go dobiłeś zamiast uleczyć ". Naprawa myszki nie trwała długo, znalazłem w niej czerstwe płaty potu, 2 gringle i jakąś bezużyteczną gumową kulke wink.gif

+Quote Post
LaM
post 13:43, 7 09 2004
Post #111

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2731

Wtope to teraz zaliczyles laugh.gif Na OASIS NIE BRONI SIE TANKA (czyt. czolgu) TYLKO DZIALA.

Czolg prowadzisz na GOLDZIE !!! smile.gif

+Quote Post
Flicker
post 20:36, 16 11 2004
Post #112

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3207

He he he ja miałem fajną historyjkę, gold rush pierwsze kroczki z mortarem, rozstawiam się naprzeciw 1 tank barriery biggrin.gif strzelam strzelam o-o dzewiędziesiątka!! No nic zginę... Patrze a tu jakiś covert z axis wyskakuje rozwala mnie z nożą, przezuca mnie na speka i po chwili patrzę na linię fragów z lewej. gravier killed by (jescze wtedy bez klanu) Flicker by mortar round biggrin.gif

+Quote Post
Nefail
post 16:55, 17 11 2004
Post #113

Schutze

Nr użytkownika: 3226

AKcja dziala sie podczas mojego pierwszego miesiaca grania w ET, na Fuelu. Bylem Cover Ops'em [Allies]. Po zabiciu jakiegos lamera, wzialem jego mundurek i przmknalem pod glowna baze Axis. Zaraz jak tam dotarlem wyslalem wiadomosc do teamu zeby mi przyslali inzyniera:] No niby prosta sprawa, po jakims czasie przychodzi inzynier i oddaje probny strzal w kierunku ziemi kolo mnie (przynajmniej tak mi sie zdawalo:D) Wiec wysylam mu komunikat glosowy, "I am Cover Ops". Na to odewe gosc wyciagnal stena i wpakowal we mnie magazynek <lol> Jak sie potem okazalo gosc tesh byc Cover'em i myslal ze jestem w jego teamie:P

+Quote Post
Flicker
post 19:44, 19 11 2004
Post #114

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3207

Hmm.... Mnie by zdziwił inżynier biegnący do mnie z lugerem biggrin.gif. Ok kończe ględzenie i piszę kolejną wtopę którą miałem zaledwie dzień temu.[dosyć późna godzina] Rail Gun nasi [Allies] przygwoździli Axis że nie mogli wyjść z "Północnej Krainy" a ja widząc tylu Axis naraz wybiegających ze spawna i biegających dookoła powoli zacząłem się plątać biggrin.gif Jeszcze ostało 5min a tu Axis kontrofensywę dziabneli, a żę wagonika już na początku do "doku ładowania" biggrin.gif dowieźli szybko wrócili nim spowrotem, przeładowali amunicję na drugi, dojechali do działa i na szczęście nasz eng zdążył "gun controls" (nie mam pojęcia jak to na polski przeżucić biggrin.gif) wyasadzić więc szybko sprintem biegniemy działo wysadzić, aż nagle słyszę odgłos budowania, wbijam na górę patrzę a tam zabity alies i eng axis biega sej w najlepsze, a ja jakby igdy nic odwróciłem się i zaczołem osłaniać inżyniera axis który oczywiście nie omieszkał sobie strzelić z działka biggrin.gif. Po odsłuchaniu kilku zayrzutów ze strony allies wyłączyłęm gre i poszedłem w kimę...

Ten post edytował Flicker 19:46, 19 11 2004

+Quote Post
tranx-san
post 4:09, 20 11 2004
Post #115

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ftopy r0x biggrin.gif

pisalem juz tu o wtopach z ffa... ale o wtopach z cw chyba nie ohmy.gif

moja wtopa: wspanialy nalot na most na goldzie i wybicie 5ciu moich, po czym ogromny brecht na wencie z mojego pr0 nalotu :>

wtopa mojego teamu podczas cb oc: robimy spawn rape na axisow, zabieramy zloto i nagle slyszymy na wencie jak nasz teammate o-(słowo na p) drugiego zeby zloto zanisl do trucka, dialog wyglada nastepujaco:
- fiend ku.rwa zanies zloto do trucka
- ale ja nie mam zlota
- masz
- nie to ty masz zloto
- nie ja nie mam ty masz
okazalo sie ze obydwaj mieli zloto... my sie polewamy na wencie, tych dwoch stoi w konsternacji, na szczescie wybijamy kolejne wychodzace respy axisow, zloto zostaje doniesione, runda dla nas...

smieszna sytuacja: mecz z fps, oazka, przyciskamy druzyne przeciwna, rus@#!emy dziala, podkladamy southa czy northa, nagle naszym dwom graczom zachcialo sie zabawy, zaczeli nozowac axisow w drodze do dziala... jeden drugi trzeci.. wchodzi eng rozbrajac, dostaje staba, wchodzi med podnosi enga dostaje staba, po czym eng znowu dostaje staba... a na koniec zastabowali siebie nawzajem wink.gif

a maksymaalna wtopa bylo ustawienie meczu w cb eu na: 24.12.2003 (wigilia) godz 21.00 z jakims ruskim klanem :> oczywiscie trza bylo w/o oddac biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 12:52, 20 11 2004
Post #116

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

może to nie do końca moja wtopa, ale się urodziłem - to była beka :X
później zainstalowałem et (możecie się śmiać, ale nie wskazane - to jescze nie płęta) no i gram, gram, gram znalazłem forum et.pl no i pisze, pisze, pisze, gram, pisze i koniec (tak, teraz należy dolną szczęke opóścić, zmróżyć oczy i wydać odgłos godowy w celu zaśmiania się :C )

+Quote Post
KurTT
post 2:10, 22 11 2004
Post #117

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3255

Oj miałem i widziałem wiele wpadek szczególnie na publicach smile.gif
Np. gram na oazie, wchodzie wysoko na mur no i zaczynam strzelać do Allies a tu nagle ktoś mnie "pushnoł" tongue.gif no i zonk fell to his death ^ ^ ale to chyba codzienność na ffa tongue.gif
Dobrą akcje też miałem na Caenie. Kolo domku z mapami stałem i tu nagle wylatuje 2 Axisów. Jeden to med drugi sold z pf. Med miał grat i chciał go rzucić ale nie zdąrzył bo go zabili tongue.gif i mu wypadł. Koleś z pf właśnie "odpalał" pfa a tu nagle odrzucił go na bok granat od meda i zamiast !@#nąć w mnie !@#ą w ściane i widział napis " vaporized himself " lol tongue.gif

+Quote Post
Macho
post 13:40, 17 01 2005
Post #118

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3540

na Beach Invasion alies zajeli bunkier ale axis masakrują ich nalotami nowy resp i od razu jednego gościa trafiło idę go podnieść ale zamiast strzykawki wyciągnąłem granat
jakichś 6 gości zabiłem

+Quote Post
Taylor [PL]
post 11:41, 18 01 2005
Post #119

Schutze

Nr użytkownika: 2612

Hm... Może tak... Pewnego razu grałem niemieckim engiem na Oasis. Mur został zbużony, więc zająłęm sięobminowywaniem terenu przed działami. Pech chciał, że w moim teamie był drugi eng który każdą moją mine rozbrajał. Niekiedy mu się nie udawało. Po jakimś czasie dostaje kopa z serwera, przyczyna: za dużo complain'ów.

I jeszcze jedno z kampani którą przed momentem rozegrałem:
Mapka Beach Invasion, gram aliantami, jeden z moich wziął doksy. Wpadam do bazy i go szukam, a on kolo respa niemców stoi. Nie mam pojęcia co tam robi no ale nic, siedze z nim. Nagle resp niemców, jeden powstał, pancerfauster, i co... popatrzał na nas i zbiegł na dół laugh.gif , no to nic... objective secure.

+Quote Post
K@F@R3K
post 14:36, 18 01 2005
Post #120

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2960

No dobrze to teraz moja kolej. A więc kto:allies mapka:Sewall Battery miejsce akcji:bunkier koło rampy. Grałem z panzerem i czekałem w bunkrze na respawn mojej grupy i nagle widze jak wpada do srodka szkop z mp40 a wiec odpalam panzera iiiiii zobaczylem ze respawnował sie moj team (razem 8 osób).Skutek tego odpalenia bede pamietaj do konca zycia. Zabiło wszystkich z mojego teamu i tego jednego cholernego szkopa dry.gif powiem tylko ze ludzie sie raczej nie wkurzali a śmiali z tego "wyczynu" Wtopa nr2 (no moze nie wtopa ale) stoje sobie alliesem (inżynier) na dziale (map:rail gun) z garandem załadowanym granatkiem. I tak czekając usłyszałem jak ktos rzuca apteczki,wiec powoli stanołem nad panelem kontrolnym i zobaczyłem 3 szkopów:medyka,inzyniera i coverta. Tylko jedno słowo przeszło mi przez gardło: SAJONARA!! i wystrzeliłem granat. Granat odbił sie od poręczy i zabił szkopów wy-(słowo na p)jąc ich ciała w stratosfere! Wtopa nr3 mapa:goldzik Stoje koło ammo i healtha obok spawna allies. Byłem covertem w przebraniu jankesa. Chciałem pobrac troche ammo i zdrówka ale niestety, nic nie zastałem. Czekając az pojawi sie jakaś "paczuszka" zobaczyłem jak do mnie podbiega amerykanski medyk i zaczyna mi dawac zdrówko. Wielce uradowany z tego powodu poczekałem az mi sie napełni health do pełna. Kiedy skonczył swoją robote posłałem mu heada z lugera. biggrin.gif biedula skarzyl sie ze to team kill tongue.gif

+Quote Post

8 Stron V  « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi