![]() ![]() |
22:32, 12 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 69 Dołączył: 12-08-2004 Skąd: New York Nr użytkownika: 2566 |
Niezły teamat. Ja kiedyś chcialem rzucić granat, ale w momoencie rzutu ktoś mnie zabił a granat padł obok
|
|
|
|
12:46, 13 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 78 Dołączył: 29-01-2004 Skąd: Sokołów Podlaski Nr użytkownika: 1182 |
na ostatnim cw: slysze na ts'ie ze ida od cp (na oazie) wiec nie zastanawiajac sie opuscilem pozycje (bylem na obserwacji) pobieglem troche wyjelem granat on zaczal tykac tak przy 3sekundzie patrze: sa alianci wiec rzucam, a tu patrze 3 tk
okazalo sie ze ten allies wlasnie sie przewracal bo moi go zniszczyli |
|
|
|
11:06, 17 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 3-08-2004 Skąd: Jelcz Laskowice Nr użytkownika: 2489 |
Sobie gram na jakiejs planszy i jest rozgrzewka to sie wszyscy nawalają, ja miałem soldiera z pancerfaysuetm i nie zauważyłem
|
|
|
|
14:54, 21 08 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 126 Dołączył: 8-10-2003 Nr użytkownika: 410 |
4 miechy przerwy ...
mialo byc tak pieknie ... no i wtopa .. tydzien temu zagralem sobie raz ... doslownie .. dzisiaj pewnie do 4 mam nadzieje ze mi rozum wroci POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZGR3DZIOCHY i sorry ze tak zniknalem na razie na telefonii dialog gram .. bo nie mam czasu .. sciagac innych map a tam mnei jakos wpuszcza |
|
|
|
11:30, 29 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 55 Dołączył: 9-04-2004 Skąd: Kielce Nr użytkownika: 1677 |
jeden z pierwszych meczy w riddle:
mapa radar, lecimy z engiem rozbrajać sajda, ja szykuje granat... licze raz dwa i słysze z dołu "Karol" (moje imie:D ) odwracam sie do monitora licze dalej trzy cztery... bum, jednak pięć zabilem siebie i enga sajd zdobyty koment usagiego: "ty granatów nie musisz ze często używać" |
|
|
|
16:54, 1 09 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 13 Dołączył: 15-08-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 2582 |
gralem fieldem na gold rushu jakis gosc wbiegl mi przed lornetke kiedy wcisnalem fire 6 tk od razu plus med ktory tam wlazl i myslal ze juz koniec nalotu niestety mialem 4 poziom signals-naloty trwaja troche dluzej w sumie 7 tk a ja przezylem
|
|
|
|
14:26, 2 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 24-05-2004 Nr użytkownika: 1981 |
Mapa: Radar
Klasa: CovOps Team: Allies Jestem sobie covertem, zlapalem ubranko, i biegne pod main gate, przechodze przez drzwiczki a tam niemiecki inżynier, za chwile tssssssss, patrze pod nagi a tu mina Mapa: Fuel Dump Klasa: Engineer Team: Allies Koło bram fuela dupa totalna sieka, ja stawiam miny w tej na pol otwartej bramie, kiedy nagle biegnie do mnie axis med, ja juz chcialem wyciagać tomka, gdy nagle apteczkami po ryju dostalem o_0, gostek chyba w ferworze walki zapomniał po której jest stronie, jak już mnie uleczyl to sie wpakował na moje miny |
|
|
|
17:32, 2 09 2004
|
|||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
No rzeczywiscie w p!#@u wtopa :C po zmianie stron z alliez na axis, rozwalilem swojego enga ktory wlasnie rozbrajal dajnamajta przy wall w old city. Bo sie kurcze strony pomylily :C |
||
|
|
|||
20:31, 4 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 28 Dołączył: 4-09-2004 Nr użytkownika: 2731 |
OMG wtopek to mozna mnowstwo znalzezc na publicach.
Raz kolo wbiegnie zapomni wyrzucic granat i boom zonk nie ma co zbierac. Albo lezysz se i czekasz na reviva a kolo ci wyskakuje z apteczkami :/ rzuca ci je i zdziwiony odchodzi bo nic sie niedzieje :/ Ale raz fajne jajca byly gralismy se na publiku ja i jescze 3 kumpli z klanu. Po 10 min gry zglodnalem to weszlem se na speckta a ze na ts-ie siedzielismy to wpadlem na pomysl ze bede podpowiadal swoim. No i patrze na axisow i zaczalem im mowic ze wrog jest tu i tam. Wszystko super fajnie ino zapamnialem ze moi kumple sa w axisach fajnie to wygladalo LaM: Sa kolo dzial . 1: Jak kolo dzial jak my tu jestesmy. LaM: No przeciez widze slepy nie jestem. Ale i tak najfajnieszy zonk byl jak lecialem wskrzeszac i pomylilem przyciski i zamiast strzykawki granat wyciaglem OMG malo co mnie nie kickli z serka |
|
|
|
23:37, 6 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 38 Dołączył: 15-06-2004 Skąd: Gdynia Nr użytkownika: 2097 |
wtopa z nie mojej, jak i mojej winy (grałem bez dźwięku).
AXIS. Więc na oasis bronilismy czołgu na tank barierce namber dwa, naparzałem w LPM aż mi sie łapa spociła, nagle jeden gościu z drużyny oberwał granatem i medyk biegł go podnieść, podczas tej akcji zaklinował mi sie przycisk myszy (nie zajarzyłem tego ofkozz), i skosiłem proszącą o meda ofiare wojenną, mało tego (Chyba byłem nachlany, hmmm, raczej na bank |
|
|
|
13:43, 7 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 28 Dołączył: 4-09-2004 Nr użytkownika: 2731 |
Wtope to teraz zaliczyles
Czolg prowadzisz na GOLDZIE !!! |
|
|
|
20:36, 16 11 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 16-11-2004 Skąd: Lublin\Polska pochodzenie Afropolskie (seryjnie) Nr użytkownika: 3207 |
He he he ja miałem fajną historyjkę, gold rush pierwsze kroczki z mortarem, rozstawiam się naprzeciw 1 tank barriery
|
|
|
|
16:55, 17 11 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 6 Dołączył: 17-11-2004 Nr użytkownika: 3226 |
AKcja dziala sie podczas mojego pierwszego miesiaca grania w ET, na Fuelu. Bylem Cover Ops'em [Allies]. Po zabiciu jakiegos lamera, wzialem jego mundurek i przmknalem pod glowna baze Axis. Zaraz jak tam dotarlem wyslalem wiadomosc do teamu zeby mi przyslali inzyniera:] No niby prosta sprawa, po jakims czasie przychodzi inzynier i oddaje probny strzal w kierunku ziemi kolo mnie (przynajmniej tak mi sie zdawalo:D) Wiec wysylam mu komunikat glosowy, "I am Cover Ops". Na to odewe gosc wyciagnal stena i wpakowal we mnie magazynek <lol> Jak sie potem okazalo gosc tesh byc Cover'em i myslal ze jestem w jego teamie:P
|
|
|
|
19:44, 19 11 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 16-11-2004 Skąd: Lublin\Polska pochodzenie Afropolskie (seryjnie) Nr użytkownika: 3207 |
Hmm.... Mnie by zdziwił inżynier biegnący do mnie z lugerem
Ten post edytował Flicker 19:46, 19 11 2004 |
|
|
|
4:09, 20 11 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
ftopy r0x
pisalem juz tu o wtopach z ffa... ale o wtopach z cw chyba nie moja wtopa: wspanialy nalot na most na goldzie i wybicie 5ciu moich, po czym ogromny brecht na wencie z mojego pr0 nalotu :> wtopa mojego teamu podczas cb oc: robimy spawn rape na axisow, zabieramy zloto i nagle slyszymy na wencie jak nasz teammate o-(słowo na p) drugiego zeby zloto zanisl do trucka, dialog wyglada nastepujaco: - fiend ku.rwa zanies zloto do trucka - ale ja nie mam zlota - masz - nie to ty masz zloto - nie ja nie mam ty masz okazalo sie ze obydwaj mieli zloto... my sie polewamy na wencie, tych dwoch stoi w konsternacji, na szczescie wybijamy kolejne wychodzace respy axisow, zloto zostaje doniesione, runda dla nas... smieszna sytuacja: mecz z fps, oazka, przyciskamy druzyne przeciwna, rus@#!emy dziala, podkladamy southa czy northa, nagle naszym dwom graczom zachcialo sie zabawy, zaczeli nozowac axisow w drodze do dziala... jeden drugi trzeci.. wchodzi eng rozbrajac, dostaje staba, wchodzi med podnosi enga dostaje staba, po czym eng znowu dostaje staba... a na koniec zastabowali siebie nawzajem a maksymaalna wtopa bylo ustawienie meczu w cb eu na: 24.12.2003 (wigilia) godz 21.00 z jakims ruskim klanem :> oczywiscie trza bylo w/o oddac |
|
|
|
12:52, 20 11 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
może to nie do końca moja wtopa, ale się urodziłem - to była beka :X
później zainstalowałem et (możecie się śmiać, ale nie wskazane - to jescze nie płęta) no i gram, gram, gram znalazłem forum et.pl no i pisze, pisze, pisze, gram, pisze i koniec (tak, teraz należy dolną szczęke opóścić, zmróżyć oczy i wydać odgłos godowy w celu zaśmiania się :C ) |
|
|
|
2:10, 22 11 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 30 Dołączył: 21-11-2004 Nr użytkownika: 3255 |
Oj miałem i widziałem wiele wpadek szczególnie na publicach
Np. gram na oazie, wchodzie wysoko na mur no i zaczynam strzelać do Allies a tu nagle ktoś mnie "pushnoł" Dobrą akcje też miałem na Caenie. Kolo domku z mapami stałem i tu nagle wylatuje 2 Axisów. Jeden to med drugi sold z pf. Med miał grat i chciał go rzucić ale nie zdąrzył bo go zabili |
|
|
|
13:40, 17 01 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 16-01-2005 Nr użytkownika: 3540 |
na Beach Invasion alies zajeli bunkier ale axis masakrują ich nalotami nowy resp i od razu jednego gościa trafiło idę go podnieść ale zamiast strzykawki wyciągnąłem granat
jakichś 6 gości zabiłem |
|
|
|
11:41, 18 01 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 20-08-2004 Skąd: Bełchatów Nr użytkownika: 2612 |
Hm... Może tak... Pewnego razu grałem niemieckim engiem na Oasis. Mur został zbużony, więc zająłęm sięobminowywaniem terenu przed działami. Pech chciał, że w moim teamie był drugi eng który każdą moją mine rozbrajał. Niekiedy mu się nie udawało. Po jakimś czasie dostaje kopa z serwera, przyczyna: za dużo complain'ów.
I jeszcze jedno z kampani którą przed momentem rozegrałem: Mapka Beach Invasion, gram aliantami, jeden z moich wziął doksy. Wpadam do bazy i go szukam, a on kolo respa niemców stoi. Nie mam pojęcia co tam robi no ale nic, siedze z nim. Nagle resp niemców, jeden powstał, pancerfauster, i co... popatrzał na nas i zbiegł na dół |
|
|
|
14:36, 18 01 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 57 Dołączył: 4-10-2004 Skąd: z dupy jeża Nr użytkownika: 2960 |
No dobrze to teraz moja kolej. A więc kto:allies mapka:Sewall Battery miejsce akcji:bunkier koło rampy. Grałem z panzerem i czekałem w bunkrze na respawn mojej grupy i nagle widze jak wpada do srodka szkop z mp40 a wiec odpalam panzera iiiiii zobaczylem ze respawnował sie moj team (razem 8 osób).Skutek tego odpalenia bede pamietaj do konca zycia. Zabiło wszystkich z mojego teamu i tego jednego cholernego szkopa
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |