IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
> Wiek Graczy, Dlaczego wiek to powód dyskryminacji??
Phantom
post 15:05, 30 07 2004
Post #41

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1021

imho starsi > mlodsi (nie zawsze ale w wiekszosci przypadow tak) a dlaczego tak uwazam?
bo wiekszosc osob starszych zachowuje sie kulturalnie a mlodzi (nie wszyscy) bluzgaja ile sie da nawet bez powodu
gralismyu mecz w CB.PL z pewnym klanem skladajacym sie glownie z ludzi mlodych (nie bede podawal nazwy klanu) i gdy jeden z nas dal pauze zobaczylismy cos takiego
pan x: co do c@#!a?
pan y: k#!@a co jest?
...
ktorys z nas: spokojnie
pan z: jak k#!@a spokojnie ruszac sie

n/c dlatego wlasnie wole grac z osobami starszymi niz z mlodymi ktorzy nie potrafia sie opanowac :| dlatego np. w (u nas w klanie tez czasami zdarzy sie ze ktos pusci bluzge na ogolnym ale jest to rzadkosc i klan z ktorym gramy zostaje podczas/po meczu przeproszny za zachowanie naszego kolegi)
Go to the top of the page

+Quote Post
evil_lord
post 15:27, 30 07 2004
Post #42

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Dlaczego wiek to powód do dyskryminacji? Proste: wchodzi jakiś mastach z klanu załóżmy -=[:kl:]=- (klan fikcyjny) i zaczyna się:
- daj k#!@a ammo
- medyk k#!@a medyk
- jaki noob
- jakie warzyfo

itd. Ale rozwijając temat czemu tak jest? Bo starsza osoba zamiast grać na jakiś (słowo na p)onych lamerskich serwerach, woli poczytać coś o grze w którą dopiero zaczyna poznawać (chodzi mi o osoby które dopiero zaczynące z ET). Dlatego niestety jestem za tym, aby ET aka RTCW2 czy co tam wymyślą była płatna. Minus takiego rozwiązania to tylko cena. Reszta to same plusy. Ale to jeszcze nic. Najbardziej mnie wkurza taka sytuacja, że gówniarz pisze o jakimś beznadziejnym problemie, ale oczywiście zdania po polsku napisać nie potrafi. Jak ja zaczynałem pisać tu na tym forum, to pamiętam, że starałem się każdą wypowiedź wklejać do Worda i poprawiać z błędów. Ale im się nie chce....tak więc reasumując: Zgadzam się z Phantomem że starsi>młodsi, choć sam niestety nie należę do tych pierwszych.
to mój 300 post wink.gif i jestem hpt. Pamiętam jak zaczynałem na forum i ktoś z modów odjął mi 50 postów i jakiś tam poziom. To było coś.....nawet założyłem temat że znikły mi posty i wysłałem maila do świętego ze skargą....To były czasu.....nie to co teraz... wink.gif

+Quote Post
SzAq
post 16:17, 30 07 2004
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1053

QUOTE (MuNieK @ 7:32, 27 07 2004)
smile.gif moim zdaniem to młodsi mają lepszy refleks ale za to my kurde starzy (19stolatkowie tongue.gif ) gramy bardziej taktycznie, wiecej przewidywania przeciwnika jak w szachach wink.gif
pozdro
smieszny topic biggrin.gif

heh, zgodze sie z toba chodz tylko czesciowo faktem jest to ze czlowiek mlodszy ma lepszy refleks ale nie widac roznicy w wieku miedzy 11-19 ale miedzy ludzmi w wieku 19-56 jush powinna byc roznica refleks slabnie z wiekiem, a myslenie taktyczne w miare jak sie cwiczy wzrasta wink.gif

+Quote Post
Artlight
post 16:33, 30 07 2004
Post #44

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 765

Cały problem w tym, że gry online są specyficznym miejscem, gdzie spotykają sie dorośli i dzieci na tych samych prawach. W realnym życiu nie ma dobrych znajomości pomiędzy 30-latkami a np. 14-latkami. To poprostu nie jest możliwe. Ten styk różnych światów powoduje konflikty i często niezrozumienie.

Alez net nic tu nie zmienia. Byc moze te konflikty nie sa az tak widoczne, bo zawsze mozna wylaczyc tsa, wyjsc z irc, say goodbay w ET i po sprawie, konflikt nie narasta. Po sobie jednak widze ze trudno mi czasami dogadac sie z kims dwa razy młodszym. Z tym ze staram sie pamietac ze tez kiedys mialem 15 lat smile.gif

Co do topicu. Wydaje mi sie ze trudno byloby prowadzic klan w ktorym wiekszosc graczy to osoby <16 lat. I choc bez watpienia wielu 13,14,15 latkow strzela wysmienicie, to niestety trzeba wyjątku aby jednocześnie poważnie podchodzili do np. treningow, sensownie znosili gorycz porazki, a takze smak sukcesu. I na koniec dodam, ze chociaz mamy w klanie 15 latka ktory spelnia wszystkie powyzsze wymogi, to i tak czasami bardzo ciezko mi sie z nim dogadac...
I jeszcze taka refleksja. Namietne granie w ET (czy tez inne sieciowe gry) moze w przyszlosci drogo kosztowac obecnych 13,14,15 itd. latkow. Niestety trudno sobie wyobrazic, iz do perfekcji opanowane ET moze zastapic w przyszlosci dobre wyksztalcenia, a co sie z tym wiaze, dobra prace. Wiem ze to dretwo brzmi, ale na studiach jeszcze widzialem jak moi koledzy je zawalali bo mieli dobre lacza w akademikach. Moze cale szczescie ze ja nie mialem...

+Quote Post
ballack13
post 16:38, 30 07 2004
Post #45

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 285

Evil to czy bedzie gra platna czy nie nic nie zmieni bo przewaznie ci mlodzi to mowia tato kup mi gre
a i tak czesc ja pobierze z imesha czy z czegos

a co do wieku to:
starsi bardziej wyrozumiali dojżali niebluzgaja itp (nie wszyscy)
wieksza dyscyplina (wiem to na podstawie swego klanu)
ze starszymi to da sie pograc czasami nawet pogadac

wedlug mnie wiekszosc mlodych graczy to za bardzo kozaczy ze tak powiem i graja typowo fora fan ich nic nie obchodzi graja niewazne jak itp dry.gif a czasami to jeszcze nabluzgaja jak by niewiadomo po co

a wedlug mnie w klanie powinny byc osoby minimum 16 lat a wyjatkami mlodsi (choc mam takich 3 w klanie ale mam ich dlatego ze albo to sa osoby które znam i moge na nich liczyc albo tak jak jedna - jest to osoba która juz grala w dobrych klanach ale teraz jest u mnie tych co nieznam a chca do klanu i maja 13 15 lat to dziekuje)

ale wplywa takze na to fakt ze to Polska bo w innych krajach niema tak jak u nas

ty k.........
ty ch.......
itp

ostatnio chocby nawet telefonia dialog sa
jestem ja i kolega z klanu oraz ktos z despair(chyba dobrze napisalem :>)

i zaczelo sie od jakiegos tam goscia se zbindowal i spam Despair to .............

spoko polecialy voty za któryms razem przeszedl i mial mute
nie mienela minuta i 2 zaczyna to samo
i tak 5 gosci wyzwyska lecialy ino pod tych co byli w klanach pod adresem Despair WaRT i chyba jeszcze jakiegos klanu w sumie oklo 5 osob z czego 4 dostaly vota i jak tak potem grac ?? :/ nc

+Quote Post
tranx-san
post 16:53, 30 07 2004
Post #46

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

starsi>mlodsi ? smile.gif

chyba tak oO

Zgadzam sie z evilem, phantomem, zorika...
Sam nie wiem czy moge sie zaliczyc do starszych? czy moze mlodszych.. ? ale chyba stare wapno ze mnie biggrin.gif

--------- specjalnie dla blek tajgera -----------

warzywa>all
et sax, rtcw r0x
scena etpl sax

-------------------------------------------------------

Problem jest wlasnie w tym, ze mlodzi(mlodsi) traktuja sama gre jako nic wiecej a bezmyslna zabawe typu.. ja sobie pogram, komus nawrzucam bo mi to zwisa co inni sobie pomysla o mnie o klanie w ktorym gram, bo to przeciez jest internet, ja jestem anonimowy w sieci, bo mam pr0 nicka ktory mnie uchroni w razie czego....

imo wrong...

moze to jest i internet, moze jestemy pseudo anonimowi, ale musimy wiedziec ze inni na tej scenie to tez ludzie, ktorym sie nalezy taki sam szacunek jak mamie, tacie czy kolegom z podworka...
ezeli nie szanujesz innych, sam nie bedziesz szanowany, w tym szczegolnym przypadku: pbm na forum + warzywo w oczach innych + sp! ban na quakenet i ffa biggrin.gif

Starsi mysla troche inaczej... chyba? Zakladajac klan rok temu... zakladalem go z mysla o: dobrej zabawie i poznaiu nowych ciekawych ludzi z ktorymi w jakis sposob bede utrzymywal jakies przyjacielskie stosunki: patrz jakies pr0 zlloty, picie piwa itp itd... Od tamtej pory przez klan przewinelo sie sporo osob, i mlodych i starych.. niektorzy juz w et nie graja co nie oznacza ze nie rozmawiaja z nami itp itd... ci co sa teraz to mieszanka raczej starszych i mlodszych... Srednia wieku w klanie jest duzo pow 20.. i w klanie ja majac lat 21 jestem raczej ten mlodszy niz starszy... W klanie bylo dobrze czasami bylo zle.. ale zawsze dzieki wspolnej pracy utrzymywalismy sie na powierzchni.. nie to co 50% polskich klanow... powstaja i padaja czesciej niz ja zmieniam majtki...
Starsi mysla innymi kategoriami... mlodsi wszystko dostaja od.. starszych... ale kiedys i oni beda myslec inaczej...

Mlodsi gracze.. jezeli chcecie byc bardziej szanowani i uwazani na tej scenie, traktujcie wszystkich innych na serio i zmiencie sposob myslenia z ja mam wsio w dupie bo to tylko internet na gra w klanie to w sumie jakas tam odpowiedzialnosc.... pojdzcie popracujcie w wakacje i sami zaplaccie z raz za internet... a bedzie dobrze :E
zachowujcie sie powaznie a my zmienimy o was zdanie... i nie bedzie juz starsi>mlodsi tylko starsi=mlodsi

pozdr sylfir, yogi i reszta malolatow idlujaca #wow-et :F

+Quote Post
SzAq
post 17:08, 30 07 2004
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1053

QUOTE (ballack13 @ 15:38, 30 07 2004)
Evil to czy bedzie gra platna czy nie nic nie zmieni bo przewaznie ci mlodzi to mowia tato kup mi gre
a i tak czesc ja pobierze z imesha czy z czegos

powiem ci tak ze w tej kwestji masz troche racji smile.gif podam przyklad ze sceny bf1942 ktory rozwiaze ta kwestje ( lub nie ):
Otoz kiedy owa gra kosztowala kupe szmalu, i dlatego bardzo malo bylo osob ponizej 17 lat ( sam wydalem na gre + dodatki ponad 200 zl ) ale gdy dystrybutor ( ea games poland ) wydalo podstawowa gre za 40 zl ( czy jakos tak ) odrazu na serwach pojawilo sie kupe mlodocianch osob tzn >16 i tak wszyscy starsi i bardziej doswiadczeni przeniesli sie na battlefield vietnam, a w poczciwym 1942 zostala wiekszosc malolatow ;p

a poniewaz et jest gra darmowa trzeba sie liczyc z jej MINUSAMI jak i plusami biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 22:02, 30 07 2004
Post #48

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

QUOTE (Anubis @ 16:53, 30 07 2004)

--------- specjalnie dla blek tajgera -----------

warzywa>all
et sax, rtcw r0x
scena etpl sax

-------------------------------------------------------

macie popis tego "starszego"

topic się rozdwoił i trza coś wyjaśnić

1. Umiejętność gry

imo ta gra należy do młodszych, młodzi mają pojemniejszy umysł chcą się uczyć, gra sprawia im znacznie większą przyjemność, są nią pochłonięci i nie widzą poza nią swiata, oddają się jej w znacznie większym stopniu niż "starsi" a co za tym idzie grają lepiej, chyba że ktoś jest młody i dopiero zaczyna, myślę iż siła wieku to 15 - 18 lat, później .życie osobiste i te sparwy, sprawiają że gra jest na 2 planie (chyba normalne) jak nie dalej.

2. Kultura

pisze to jakiś 5 raz. to jest okres dojżewania, buntu jakiś wewnętrznych bojów, testosteron hormony itp. to logiczne że jesteśmy andpobudliwi, jacyś wulgarni i kłotliwi, ponieważ nie jesteśmy już dziećmi, ale tez nie dorośli , chcemy aby nas traktowano jak dorosłych, ale nie zawsze się tak zachowujemy, i dlatego jest taka a nie inna sytuacja. więc przypomnijcie sobie, że wy również byliście dziećmi, byliście młodzieżą i również nie byliście bez skazy, każdy ma coś za skórą, a nie którzy mimo iż >20 to i tak zachowują się jak młodzi.

Jeśli młodość jest chorobą, to taką która szybko przemija

więc dajcie nam się wyszaleć imo !:D

btw. szanuje tych, którzy szanują mnie

+Quote Post
tranx-san
post 22:48, 30 07 2004
Post #49

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

omfg skasowalem sobie jeszcze nie napisanego posta.. :/

k w skrocie to co chcialem napisac i napisalem ale skasowalem...

to nie popis, tylko w ktoryms tam z kolei poscie black pisales ze chcesz zeby ktos napisal, lub w jakis inny sposob sformuowales swoja chec zobaczenia danych slow... wiec to napisalem pomimo tego iz tak nie uwazam...
scena etpl rox, et mi sie lepiej podoba od rtcw itp itd...

co do umiejetnosci gracza.. gowno ma tu wiek do tego..
jest wiele czynnikow ktore wplywaja na skill czyli umiejetnosci graczy ale napewno nie jest to wiek... moze to byc sprzet, mentalnosc, chec poprawiania swoich umiejetnosci ale napewno nie wiek... wiek tu nie ma nic do rzeczy.. no chyba ze bedziemy brali pod uwage ludzi pow 50 z reumatyzmem czy tez choroba parkinsona(czy jakos sie to pisze)

zreszta w zyciu prywatnym ludzie pow 20 raczej nie zadaja sie z malolatami 15 i w dol... dlaczego ? bo tak nie wypada? raczej nie... wola unikac sytuacji gdy wychodza gdzies z przyjaciolmi na imprezke czy gdzies... i ten malolat narobi wiochy calemu towarzychu... laugh.gif w et raczej nie ma takiej mozliwosci zeby sie odciac od mlodszych w 100%... hormony sromony.. zachowujcie sie jak na czlowieka przystalo tongue.gif i nie robcie starszym wstydu biggrin.gif

pozdr black tyger

+Quote Post
AdI-O
post 23:01, 30 07 2004
Post #50

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

zachowujcie sie jak na czlowieka przystalo  i nie robcie starszym wstydu

A komu ma robić wstyd?? >18?? A odczuwasz to jakoś? blink.gif Każdy sie wstydzi za siebie, bo tylko sobą może w pełni pokierować. Qrwa a czym wy sie tak naprawde przejmujecie: GRĄ!!!ZWYKŁĄ GRĄ!!
Dociera, czy powtórzyć z kilka razy. Czemu sie kufa nie przejmiesz wojną w iraku, albo przynajmniej kurzem na półkach w swoim pokoju ph34r.gif

Wiadomo że kultura osobista obowiązuje i w grze i w życiu osobistym. Ale gra to tylko gra. A bardziej bym sie przejął gdyby gówniarz podskakiwał mi na "realu" rolleyes.gif niż wyzywał mnie od warzyw w ET.
Uważajcie bo wpadniecie w depresje i nałapiecie kompleksów smile.gif

BTW. Fajny flame. smile.gif Go, go, go... Black do boju biggrin.gif

+Quote Post
yamaro
post 0:14, 31 07 2004
Post #51

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1870

Powiem tyle sami srzucacie sobie pod nogi klody ... z tego topica znow wyniknie nic sensownego ale jakis "Mlodszy" z uczestnikow tej sceny rozpcoznie flame po co to komu ? .... Teoretycznie wiek ma znaczenie ale sa nie ktorzy Mlodsi co maja wiecej pojecia i lepiej rozumuja od tych starszych dla nich respect reszzta hmmm ncmnt .... kkthxbye

+Quote Post
blacktyger
post 10:07, 31 07 2004
Post #52

Generalmajor
Ikona Grupy

to nie popis, tylko w ktoryms tam z kolei poscie black pisales ze chcesz zeby ktos napisal, lub w jakis inny sposob sformuowales swoja chec zobaczenia danych slow... wiec to napisalem pomimo tego iz tak nie uwazam...
scena etpl rox, et mi sie lepiej podoba od rtcw itp itd...

only joke (ale rtcw = et, ewentualnie lekkie rtcw > et)

BTW. Fajny flame.  Go, go, go... Black do boju 

coś mi się zdaje że mylicie pojęcia dry.gif

imo flame wars - klutnia do niczego nie prowadząca (tu by się zgadzało), WULGARNA (imo nie widze wulgaryzmów), na poziomie vegetablesa ze szklanki na parapecie 80cio letniej babci (hmm, też mi się nie wydaje, aby w ten spposób ten topic był prowadzony) więc gdzie tu k#!@a flame ?? zwykła wymiana poglądów (w której jak zwykle btyg3r vs all) i tyle ;]

aha i jescze, każdy niech podpisuje się pod swoim, a niech nie będzie mu wstyd za kolego/koleżanke ;o (20 letni zadają się z 18> kiedy chcą 20gr ohmy.gif)

+Quote Post
AdI-O
post 10:23, 31 07 2004
Post #53

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

Black, nie myle pojęć bo wszystkie tematy w których ktoś zaczyna obrzucać sie błotem, niezależnie od tego czy sformułuje je ala profesor Miodek, czy co drugie słowo użyje k#!@a, zawsze tak samo sie rozwija.
Ciągniecie sie na łeb na szyje, dotąd dopóki ktoś nie zrezygnuje, a drugi nie odczuje za!@#istej satysfakcji, że to on został górą huh.gif . Nie róbmy podziałki tak jak przy rozłożeniu świata na realny i wirtualny ohmy.gif
To jest jedno i to samo, jak jeden jest świat.

BTW Kufa: black nasza forumowa maskotka, zabawia wszystkich uczestników. Nie zbliżać sie:GRYZIE.
Real B.Tyger...( zachowaj wstrzemiężliwość po przeczytaniu, bl@ck smile.gif )

+Quote Post
blacktyger
post 10:28, 31 07 2004
Post #54

Generalmajor
Ikona Grupy

w tym BTW zbyt dużo słowa "black" nie podoba mi się to ;[

miałem zachować wstżemięrzliwośc, ale jakoś nie wytrzymałem i musze to napisać, że najwidoczniej zupełnie inaczej rozumiemy, jakie znaczenie ma słowo "flamewars" no ale nic, bywa. dla mnie ten topic, tak jak wiele nnych to zabawa, rozwijam swoje zdolności poetyckie, ucze się szybkiego pisania na klawce bez patrzenia, staram się redukowac literówki do zera (niedawno mój wielki problem ;<) i co najważniejsze zabijam nude powstałą na wskutek brzydkiej pogody i lagów. tyle black kończy ;o

+Quote Post
Schmidt
post 11:33, 31 07 2004
Post #55

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1105

coz patrz nizej

+Quote Post
tanaka
post 15:10, 31 07 2004
Post #56

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1950

Szczerze mlodzi to niesteyy za grosz ni kultury nie maja , i po tym ich poznasz.... bo mnie sie nie wydaja ze taki stary konowal lat 25 bedzie ci wysuwal teksty co 5sek na serku ze jestes taki i taki i taki , niestety najwiekszy odsetek graczy to szczyle lat 11 do 16, potem ok 17-20 i cala reszta a co do umiejetnosci to niestety nie zbity fatk ze jak taki mody synek bedzie mial dobry skill to sie moge zalozyc ze jego ego bedzie jeszcze dupniejsze a z czym idzie wszyscy beda do niego lamy pasteryzowane...poprostu nie bedzie umial sie powstrzymac zeby sie nie wywyzszyc.... generalnie zecz biarac to nie jest o wszytkich , ale niestety sie nacialem na takich kozakow maloletnich.... nie mowie o wszytkih bo mam sporo znajomych (graczy) ktorzy maja dosc dobry skill a i sa mlodzi przy czym zachowuja umiar i nie szpanuja (pozdro dla Paradoxa biggrin.gif)

+Quote Post
Schmidt
post 22:19, 31 07 2004
Post #57

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1105

Glos kraju mataczy - to my Polacy
Głos kraju bez pracy - to my Polacy
Tu żyjąc walczysz - to my Polacy
Bez wódki grymasy -to my Polacy
Stale bez kasy - to my Polacy
Wieczne cwaniaki - to my Polacy

na poczatek sprawa dla mnie istotna. ten tekst jest szczytem glupoty i zenady. jako Polak nie czuje sie ani zlodziejem, ani cwaniakiem i nie potrzebuje wódy do szczescia. czuje sie dotkniety i obrazony takim stekiem bzdur i przedstawieniem falszywego obrazu o Polakach i o Polsce. pomijam buractwo autora tych slow, ale osoba je przytaczająca powinna sie chwile zastanowic co pisze. na ale czego sie spodziewac po 14-latku. jak pozwalasz sobie na taka opinie na swoj temat to twoja sprawa ale pisz to ja blacktyger a nie to my Polacy, bo obrazasz ludzi.
Wracajac do tematu posta to jest chyba dobitny przyklad bezmyslnosci 95% malolatow. im mlodszy tym bardziej bluzga i glupsze teksty rozglasza. maja zazwyczaj filozofie: im wiecej klne tym jestem dojrzalszy. pal licho ich skill. z glupim zawsze sie zle gra.

+Quote Post
MIHI
post 12:31, 1 08 2004
Post #58

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2282

QUOTE (evil_lord @ 14:27, 30 07 2004)
Dlatego niestety jestem za tym, aby ET aka RTCW2 czy co tam wymyślą była płatna. Minus takiego rozwiązania to tylko cena. Reszta to same plusy.

Płatne?? Przecież cena ET to jednen z największych plusów. Ty mówisz, że jak będzie płatne to młodsi nie będą grać?? Tym którym spodobał się ET napewno będą grać w ET-RTCW2.

+Quote Post
blacktyger
post 6:58, 2 08 2004
Post #59

Generalmajor
Ikona Grupy

buhahah shmidt gdzie Ty żyjesz ?? (bo ja na śląsku) ;o

dla mnie text 100% prawdy, bynajmniej o polakach żyjących w rejonie śląska

bez kasy, bez pracy, piją i co najważniejsze żeby przeżyć muszą cfaniakować (czytaj kombinować, uczciwością nie wydolisz na płd. polski, jeśli dobrego startu nie zapewnią Ci rodzice) więc przepraszam, ale imo 100% true i nie wiem jak Ty zapatrujesz się na ten kraj ale znam jescze jeden tekst :

"Kraj co ani powstać, ani upaść nie może" - Polska ...

co do ceny rtcw2 aka et2 to myślę iż ma znaczenie, bo internet jest coraz szerzej dostępny, ale bynajmniej pieniędy dalej w poslce brakuje, więc mimo posiadania internetu to większości 15> nie będzie stać na jakąś tam gre, jak mama na chleb oszczędza ;< i tak znajdą się chamy i tak, ale omijanie wtedy skrakowanych serverów napewno wyjdzie na dobre tym wrażliwym ... btw mi tam flame na serverach nie przeszkadzają, czasami się pośmieje, zignoruje i tyle a po skończonej mapie najczęściej nic nie gadam bo i po co i dla kogo ?? a bynajmniej kto wygrał a kto przegrał, zwisa mi ;[

+Quote Post
ballack13
post 7:09, 2 08 2004
Post #60

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 285

jak gra bedzie platna to i tka nic tego niezmieni

tyle ze wiecej osob ja kupi jako pirata dry.gif
i po sprawie moze bedzie tam jakas różnica ale napewno nie za duzo (w ilosci osob grajacych)

+Quote Post

13 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Closed TopicStart new topic
5 Użytkowników czyta ten temat (5 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi