IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Skąd wziął się wasz pseudonim?, okolicznosci powstania nicku..
Sagitarius
post 21:55, 1 12 2003
Post #41

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

spanzik o ile sie nie myle to bana dostataniesz ale taki czlek jak ja ubawil sie przy twojej historyjce tongue.gif
Kleryk--widac ze jestes klasycznym przedstwaicielem ludzi ktorzy siedza przed TV i jedz czipsy alb sa w kinie i jedza popkorn..;D
=PEF=Buli-No i nawet dobranockarzow tu mamy..biggrin.gif
dalej dalej ,fajne te historyjki smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Zguba
post 17:32, 3 12 2003
Post #42

Schutze

Nr użytkownika: 845

Mój nick się wzioł z mohaa(wiem juz sobie wyobrażam te krzywe spojrzenia wink.gif )Ale jak zaczołem w to grac po necie to przyjeli mnie do takiego lamerskiego klanu jeszcze na ver.1.0 gdzie CL mial przed nickiem marsz.od marszałka kupa śmiechu bo jak grałem na jakim kolwiek serwie a on tam był to zawsze byłem lepszy od niego,na klanówkach byłem najlepszy i miałem nick killer taki mi oni nadali.Potem nadeszły czasy zmian na ver.1.11 tam znowu pierszy mój klan dość lamerski ale lubie do dziś chłopaków.Zapisaliśmy się do CB i na pierwszej klanówce byłem w obronie i tak się stało że wszyscy kumple zgineli a ja przeżyłem i sam wyrżnołęm 5 kolesi z przeciwnego klanu więc chłopcy nazwali mnie Zguba od tego że jak sam zostaje na klanówce to czeka wrogów Zguba taka to historia

Pozdro all

+Quote Post
Remol
post 18:03, 3 12 2003
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 769

Moja ksywka wzieła się... w szkółce. w 1 klasie podstawowej (albo nawet w przedzkolu) muj qmpel z podstawowki i przedszkola zaczął mnie nazywać remol, ponieważ najbardziej pasowalo do mojego imienia, czyli Remka. nosiłem ten nik z wieloma "zastępczymi", np: kiksol, remi itd
teraz gram w ET jako wtf|remol rolleyes.gif

+Quote Post
Guy7
post 19:11, 3 12 2003
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 258

Ha! laugh.gif Mój nick wziął się z nikąd. Po prostu potrzebowałem nicka. Myślałem nad orginalną, nipowtarzalną i zrozumiałą dla obcokrajowców ksywą. Kiedyś przeglądając słownik angielskiego zauważyłem takie charakterystyczne imię "Guy" (po polsku "Gwido", co znaczy także "koleś" laugh.gif ). Numerek doszedł przez przypadek, nie myślcie, że mam 7 latek (dla niektórych liczba 7 jest szczęśliwa, a dla innych nie laugh.gif , na mnie trafiło). I tak powstał Guy7 (koleś nr 7). biggrin.gif

+Quote Post
(?)JiNX|
post 1:06, 4 12 2003
Post #45

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 787

Moj nick powstal od takiej slamsowej gry... tongue.gif jezli ktos powie to samo slowo jednoczesnie wtedy moowi sie Jinx tongue.gif fajnie mi to zabrzmialo no i tak juz zostalo wink.gif

+Quote Post
NIEDZIOWIEDZ'
post 2:33, 4 12 2003
Post #46

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 570

Skąd się wziął mój nick?

...nie pytaj...

powiem tylko, że moi kumple za dużo piją wink.gif

[ja chyba też happy.gif]

+Quote Post
Cienki Bolek
post 3:15, 4 12 2003
Post #47

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Witka

adolph Jak zainstalowalem net stalke i wlazlem na gry po necie UT to za cholere nie moglem nikogo zabic i sobie pomyslalem no qrna wstyd pod wlasnym nickiem non stop przegrywac smile.gif Przemianowalem sie na Cienkiego Bolka.. bo chyba nic gorszego nie mozna bylo powidziec o jakosci mojej gry. Wydawalo mi sie, ze w slowniku ludzi kulturalnych najbardziej to pasuja na ocene ( samokrytyke tego co soba reprezentuje na net ) A adolph ...
szkola srednia szkolapierwsza lekcja jezyka niemieckiego no i nauczycielka pyta sie wszystkich po kolei jak sie nazwyaja...
Heisst Du Miller ?
Nein Ich heisse jas kowalski itp .. sczerze mowiac to troche to nudne bylo i wpdalo mi do glowy nagle oswiecenie smile.gif
Heisst Du Miller ?
Ja, ich Heisse Adolph Miller tongue.gif
Ona lekka konsternacja ale nic poszla dalej.. potem na liscie szukala i nie mogla sie dopatrzec... hihi a koledzy jak to koledzy szybko podlapali i tak cale 4 lata na mnie wolali, na imprezkach nowych ludzi poznajesz.. wszyscy na ciebie adolf mowia .. i kazdy z niedowierzaniem ja cie ty sie na prawde nazywasz adolf??? a ja tak tak ... nie bylo problemu z zapamietaniem mojej osoby smile.gif

A teraz juz minelo 12 (Majcok) tongue.gif lat od tego czasu, 17listopada zona powila mi coreczke, kurde jak ten czas szybko leci smile.gifsmile.gifsmile.gif
Niedlugo pewnie bede odstraszal prysczatyc przydupasow mojej cory smile.gifsmile.gif

Myslalem, ze jak sie podszkole to zmienie z Cienkiego Bolka na adolpha znowu ... ale jednak fajniej jak kilujesz kogos po raz nty .. ( bo w glowe sie w koncu nauczylem strzelac) a on widzi zabil cie Cienki Bolek.... qrde to chyba musi troszke draznic, ze jakis cienias taki zabil mnie supergracza et smile.gif

+Quote Post
dorbi
post 9:46, 4 12 2003
Post #48

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 530

Wyrwanych kilka liter z nazwiska i cóś tam się urodziło... smile.gif W sumie to powinno być tak: "dor|bi||"

smile.gif Ciekawie wyszło, może zmienię wink.gif

+Quote Post
tomek
post 11:35, 4 12 2003
Post #49

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 153

Ja tam si nie bawie w wymyślanie tu jestem tomek w et tomek pl w america army tomwolf (to dlatego ze tomek pl jest zajety) biggrin.gif

+Quote Post
dry
post 13:42, 4 12 2003
Post #50

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 593

Zawsze bylem suchy(ci co znaja mnie lub widzieli zdjecie wiedza o czym mowie).Jak zaczalem grac jeszcze w rtcw w 1 demo wymyslilem dry , ale tak zeby bylo smieszniej nie od suchy ale od wytrawny(w sensie wino , np : semi-dry)i tu trafilem w sedno:D!.Tyle czasu juz sie"mecze" z SS biggrin.gif!.Nic dodac nic ujac....
PS.moja zona lubi 6/9:)

+Quote Post
PolishVodka
post 16:55, 4 12 2003
Post #51

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 487

Ehhh moj nick nadał mi moj brat a to po tym jak pewnego razu wruciłem do domu kompletnie pijany i usiadłem do RTCW i zaczełem wymiatać, powiedział wtedy że polska voodka nieźle w głowe je**e, chodziło mu o tą prawdziwą vodke i prawdziwą głowe a ja myślałem że o mnie więc zmieniłem nick na PolishVodka i zaczełem napirzać po głowach niestety trafiam w głowe tylko po vodce smile.gif

+Quote Post
chinczyk2
post 17:04, 4 12 2003
Post #52

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 170

moj nick powstal duzo wczesniej niz sie o tym dowiedzialem... nazwali mnie tak moi przyszli znajomi, kiedy meldowalem sie na I roku w akademiku - mysleli, ze jestem cudzoziemcem smile.gif, pozniej tak zostalo i rzadko kto mowi do mnie po imieniu smile.gif

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 10:56, 5 12 2003
Post #53

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Bosh dobry temat, jak "czemu wczoraj padalo ?". A tak powaznie kogo to obchodzi skad sie wziol nick, grunt czy sie rzuca w oczy i jest orginalny! BTW moj nick sie wziol z tad ze bylem lekko nie bardzo [narabany jak meserschmit] wpisalem cos tam rano lukam omegara ohmy.gif ok i zostalo "D

+Quote Post
blacktyger
post 12:29, 5 12 2003
Post #54

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Embe przesadzasz topic jets wporzo jak widać popularny i każdy coś tu pisze smile.gif a jesli topic jest popularny to znaczy, że dobry tongue.gif

+Quote Post
Vegeta
post 15:29, 5 12 2003
Post #55

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 474

Cotu duzo pisac Poprostu Vegeta z Dragon Ball Nie mylic z przyprawo smile.gif Dragon Ball i Anime Rulez biggrin.gif

+Quote Post
logres
post 16:00, 5 12 2003
Post #56

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 584

Lol mój nick wymyśliłem kieyś na lekcji j-polskiego (ponieważ są tak nudne że wysiedziec sie nie da ) . Tak przeglądałem sobie książke i zobaczylem tłumaczenie jednego słówka" logras" czy jakoś tak i nagle pomyślałem sobie że moge mieć nick logres i tak sie zachowało . Co dziwne nawet w szkole każdy mówi sobie po nicku jaki ma w grach biggrin.gif blink.gif lol

+Quote Post
doomi79
post 16:46, 5 12 2003
Post #57

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 310

EDIT!!!!!spam kill!!

moj nick domyslcie sie;]

+Quote Post
Sagitarius
post 17:06, 5 12 2003
Post #58

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

heh u mnie w szkole to sie nie znaja na takich grach..albo sie znaja ale nie maja dobrego neta wiec nie graja..w szkole mowia na mnie Witek jakos sie tak wzielo od goscia od w_fu tak mnie nazwal i zostalo smile.gif ale sagitarius to odrębna ksywka uzywana tylko w sieci..nie wybije im tego przezwiska bo kazdemu sie juz utrwalilo..i dobrze mi z tym..a pozatym witek to troche popularne imionko...a drogiego takiego sagitariusa to jeszcze nie spotkalem..bo malo kto zaglada do slowanika lacinskiego..(no chyba ze lumpy jekies jestescie i szpanujecie lacina tongue.gif)Ale w zargonie nie slyszalem jeszcze ...kazdy nik ma wlasna historie..dlatego powstal ten wątek...

+Quote Post
AbaddoN
post 21:14, 5 12 2003
Post #59

Schutze

Nr użytkownika: 860

Je pierwszy post biggrin.gif
Ale mniejsza o to. Historia mojego nicka jest krótka i żwięzła (chyba).
4 LO, powtórzenie z BiBlii, Apokalipsa - Abaddon to imie anioła otchłani prowadzącego 7 plag mających zniszczyć świat! Co jak co ale uważam, że budzi respekt (skromność) tongue.gif

+Quote Post
R4Gn4k
post 3:52, 6 12 2003
Post #60

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

imo moj nick....hmmm z tego co pamietam zaczelem nad nim myslec jak zaczelem grac w q3. Siedzialem sobie na krzesle i myslalem....jaki to moze byc nick, pierwszy raz w zyciu gralem w multi i nie bardzo wiedzialem jak taki nick ma wygladac:o i tak dalej siedzac myslalem sobie w jakie ja to gierki gralem i chcialem utworzyc jakas mieszanke....tak siedzac cos mi tam do glowy wpadlo a mianowicie gra AoM(fajna giera:)) i cos tak o bogach bylo i tak cos mi na r przeswitalo i jakos tak wyszlo ze jest to co aktualnie mam(w sumie nick z dupy).
BTW.Troszke mnie irytuje czemu ludzie moj nick myla z ragnorakiem(zdazylem sie dowiedziec ze owe imie nosile jeden z bohaterow ff8)
Btw2 wie ktos moze z kad mozna zassac ff8:)?

+Quote Post

13 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi