![]() ![]() |
23:18, 11 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
ostatnio dziwna sprawa, pewne osby wolaja na mnie blink. nic dodac nic ujac:).
|
|
|
|
4:04, 12 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 114 Dołączył: 18-11-2003 Skąd: Javorzno+Krakov Nr użytkownika: 764 |
Witamm!!!
Bolek(Adolph) - urzekła mnie twoja hostoria...jest super !!! Mój nick ... Historia: Pewnego pięknego popołudnia (23. lub 24. 06. 1995r.) Serek (którego jeszcze nie znałem) jechał na rowerku z moim jeszcze starszym kumplem Makim Przywitałem się, przedstawiłem, a że Maki miał dobry rower (nie, co mój "Speedent" 30 kg) - mongoose, więc chciałem się przejechać (zawsze to robiłem). W pobliżu były wykopaliska (TPsa kopało kabelek), i kupka żwirku. A że słynę ze zwariowanych pomysłów, Maki od razu powiedział mi : "Tylko nie skacz przez ten żwirek". Ja na to "dobra", i rozprędzając się z górki wjechałem na ten żwirek (lol), i troszkę tak jakby się zgięła mi kierownica w locie.. dokładnie nie pamiętam, ale po 3 sec. jechałem na brzuchu po tym żwirku, a rower Makiego na mnie.....Wtedy Serek powiedział... ten gościu jest twardy jak pająk (bo tak wyglądałem leżąc na tym żwirku z rowerem na plecach), po czym otrzepałem moją zakrwawioną koszulkę (a raczej jej strzępy) z kurzu, oddałem rower Makiemu, i poszedłem z moim speedenten do domu. Na drugi dzień Serek i Maki wyciągnęli mnie na rower: Pająku, wyłaź z tym twoim speedentem... I z połączenia tych 2 elementów, powstało przezwisko, które mam od 8 lat, i wszystcy na osiedlu do mnie tak mówią - SPAJDER (nie spider - jak pająk, tylko SPAJDER. Kumpel z rowerowego [Pozdro Zbysiu] przemianował mnie na SPEEDERa, z racji że pobijam rekordy szybkości na rowerku]). SPAJDA jest krócej, a PL -> jestem patriotą, poza tym jak gram na zagranicznych servach..... PL jest znane (respect). Móje drugie przezwisko wiąże się z Nazwiskiem - Piłat. Mój współlokator z adademika [pozdro Komar], przy meldowaniu na 1szym roku stwierdził, że jestem Poncjusz (Piłat). I tak zostało, teraz mało osób zna moje imię, wszystcy do mnie wołają Poncjusz. Nawet Rektor zaczął tak się do mnie zwracać: Panie Poncjuszu, jaką dzisiaj Pan ma sprawę do mnie...? Pozdrawiam (sorka, ale lubię pisać dużo na temat.) P.S. Nie mam jeszcze żony, ale OBOWIĄZKOWO bedzie musiała lubieć 69. PisEntLof |
|
|
|
9:44, 12 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm 3 Postów: 30 Dołączył: 10-12-2003 Skąd: Goleniów Nr użytkownika: 881 |
Mój nick wziął się chyba z najprostrzego powodu: od nazwiska.
Wszyscy mówią na mnie Stopa, więc czemu nie tu? |
|
|
|
14:28, 12 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 405 Dołączył: 15-07-2003 Skąd: Poznan Nr użytkownika: 26 |
Wszystkim ktorzy chcieli by sie dowiedziec co naprawde znacza ich nicki polecam ponizszy link :
http://www.brunching.com/cgi/toy-cyborger.cgi K.I.D.: Killing and Infiltration Device Pozdro |
|
|
|
14:41, 12 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
![]() ![]() ![]() blinkkin aka makarenko aka lagman. kiedys nosilem pseudonim makarenko, jesli chcecie zobaczyc o co chodzi to poszukajcie w encyklopedii . ostatnio zaczynam przychylac sie do nicku lagman, poniewaz podczas grania w et mam zazwyczaj najwyzsze pingi. p.s. przepraszam za niepotrzebny spam. sorry kid i tak juz mam karteczke, ale mam nadzieje, ze za to nie dostane kolejnej. |
|
|
|
23:03, 13 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 37 Dołączył: 21-11-2003 Nr użytkownika: 782 |
hmmm dla znajomych odkad pamietam bylem SIWY ( ale tych jest za duzo [siwych] ;-p ) potem przez jakis czas na necie uzywalem YWIS ( czyli siwy wspak ;-D ) tyle ze niezbyt mi sie podobalo... w koncu ( jak zaczalem bawic sie w robienie AVS`ow pod winampa) wpadlem na pomysl everyman ( po przeczytaniu "procesu" F.K. - byl tam ten motyw ) i tak sie tez przeniosl ten nick do ET... historia te jest znacznie skrocona ale calej nie chcielibyscie sluchac ( chociaz pojawia sie w niej... domyslacie sie co ;-D )
|
|
|
|
23:56, 13 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 4-11-2003 Nr użytkownika: 670 |
mój nick miał początkowo brzmieć "gruby"ale to zbyt pospolie więc zastąpiłem niektóre litery i powstał hjuby
|
|
|
|
15:59, 14 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 262 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 328 |
Od nazwiska i roku urodzenia
|
|
|
|
| Go��_M!ke |
18:12, 14 12 2003
|
|
Goście |
No więc mój nick nie ma za ciekawej historii, siedzac i grajac w et zastanawiałem się jaki nick sobie dać (Grałem pod ETPlayer), dalem dwie literki z poczatku i dwie od końca (Mirek - Mi ke) i tak.................powstał Czokapik. (A wykrzyknik dalem zeby ladniej wygladalo
|
|
|
|
18:16, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 13-12-2003 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 892 |
Więc mój pseudonim wziął się od pewnego hakera, pewnej nocy (
|
|
|
|
2:07, 17 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 11 Dołączył: 16-12-2003 Skąd: G-ce Nr użytkownika: 927 |
He
Ale jak dobrze pojdzie to lada dzien bede mial od tak dawna pozadana przez mnie Noe+ jakakolwiek ona bedzie napewno bedzie lepsza od mojego lacza :| (Pomijajac fakt ze czekam na nia juz grubo ponad 20 dni :/ ) Z gory dziekuje za wyrozumialosc na przyszlosc . . . GL & HF |
|
|
|
13:07, 17 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 36 Dołączył: 5-09-2003 Skąd: warszawa Nr użytkownika: 189 |
moj jest od nazwiska mam taki gdzies od 14 lat mowia na mnie jeszcze : m@!dziaty, rączki (bo nie mam prawego przedramnienia j#@!#a mina)heh ale głównie to kostek.
|
|
|
|
17:31, 17 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 47 Dołączył: 28-10-2003 Skąd: Warszawa (studia) Torun (przed studiami) Nr użytkownika: 594 |
Ktos tam mowil ze nikt nie czyta lacinskiego slownika [[[: a jednak. Wlasnie ze slownika wzial sie moj nick.
|
|
|
|
18:23, 17 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 64 Dołączył: 18-11-2003 Nr użytkownika: 765 |
Ot po prostu zajmuje się projektowaniem oświetlenia. Nick używany dość długo na różnych specjalistycznych forach...
np. jak ktoś oglądał iluminacje kościoła Zbawiciela w Wawie to ja |
|
|
|
19:51, 17 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Hehe ociagalem sie z pisaniem na ten topic.
FALUBAZ- Lubuska Fabryka Zgrzewlarek Bawełnianych hehe dobre a tak wogole Falubaz to byla nazwa Zielonogórskiego Klubu Żużlowego jeszcze za czasow komuny. I wtedy to byly jazdy(nie iwem jeszcze nie zylem wtedy) podobno. Falubaz to tradycyjna nazwa ZKŻ-tu obecnie i tak jest na meczach nie zkż zkż. tylko KS Falubaz KS Falubaz!A ja jestem ich fanem(psycho lekkim),kazdy bluzg na KS Falubaz oznacza moj offense A taki nick bo kocham ten zespół i jestem na każdym meczu gdy jezdza w Zielonnej Górze! Pozdro dla wszystkich! A to od K.I.D.a smieszne to F.A.L.U.B.A.Z.: Functional Artificial Lifeform Used for Battle and Accurate Zoology |
|
|
|
20:13, 17 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 29 Dołączył: 13-12-2003 Nr użytkownika: 893 |
Moje pseudo powstało od imienia.Oto lancuch jego rozwoju(ksywki):
Lukasz,Luki,Lucky,Luck4s(obecne) |
|
|
|
21:58, 17 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
Nexilis no to witaj w klubie <lol>
|
|
|
|
11:32, 18 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
AciD - kwas (substancja zraca albo silny narkotyk)
so !#!@in simple aight ? kwasny humor kwasne zachowanie, poprostu wykret a historia krotka i denna : za gowniarza (jeszcze gowniarskiego niz teraz omg) odczuwalem depresje mlodziencze z braku nicku i tak patrzac na program Sonic's Foundry Acid Music nasunelo mi sie na oczy slowo Sonic... ale po chwili sie znudzilo i spojrzalem na slowo Acid ... dodalem takie pro 1337 h4x0rskie duze D na koncu (nO WiEcIe BaJeRkA) i kozacze nickiem po dzis dzien a z reszta fejkow nie czuje tak silnych wiezi btw Sagitarius korzystanie ze slownika jezyka ktorego sie nie rozumie zapobiega strasznej przypadlosci - oemgolus nubolus pospolitus forfakssejkus, oraz chorobom serca. |
|
|
|
17:36, 18 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 106 Dołączył: 19-09-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 253 |
A co mi tam też sobie napisze. Różnym ciekawskim pytającym mnie już od początków mojej gry w RtCW wyjaśniam że moja ksywa nie ma nic wspólnego z żadnym zaspołem muzycznym ani z Evangelionem. To imie z książki niejakiego K. E. Wagnera. Facet stwarzył najlepszą sage o superbohaterze jaka kiedykolwiek czytałem (na pohybel ciotowatym Sparrowhawkom, Conanom, Fafhrdom i innej lewej hałastrze). Evingolis był bardzo ciekawą istotą, upraszczając nieco wilkołakiem i niestety zginął z ręki tegoż superbohatera (jak ktoś czytał to wie że superbohatera w cudzysłowiu bo to nie był dobry charaktrer). Ci co mnie znają skracają do Evin. Jest to ksywa czysto internetowa, real mówią na mnie różnie ale to już inna historia.
|
|
|
|
22:58, 18 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
wlasnie kiedys jak patrzylem na nicki te takie skomplikowane to sie zastanawialem dlaczego sa takie dziwne..a tu sie okazalo ze kazdy ma swoja historie..
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |