IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

10 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Jak oceniasz swój skill w Wolfie, Na tle innych.
Jak oceniasz swój skill w Wolfie
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 442
Goście nie mogą głosować 
LostGirl
post 2:07, 19 12 2003
Post #41

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 13

No ja jestem graczem raczej slabym, jesli nie beznadziejnym. Gram okazjonalnie glownie dla przyjemnosci i jesli mam czas. Nie jest dl mnie istotne jak mi idzie chociaz widz, ze nie rozowe i jestem w stanie sie do tego przyznac. Odmenie lepszy jest prawie kazdy, a porownywanie do jakis czolowych graczy wogole bledne :]
Go to the top of the page

+Quote Post
Cienki Bolek
post 3:22, 19 12 2003
Post #42

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Yo
Peerelowski fachura a beret coz .. czesto spada:)
Qrde czmu ni emozna helmu zalozyc jak spadnie smile.gif czsem sioe jakies walaja mozna by podniesc "f" i na kapucyn wlozyc smile.gif
Polecam wszystkim nagranie duela jakiegos i obejrzenie w tempie 0.1 HS z dupy sa wtedy przezabawne... a oglada sie jak jakis matrix laugh.gif
PS
z tym 1/1 to ja juz zaczalem z Sylphire rozjechal mnie 30/15 czy jakos tak. Proponuje grac med na meda i bez autokilla .
Pozdro Cienki Bolek.
czekam az ktos bedzie chcial mnie nauczyc jak dobrze strzelac w glowe czyt . bedzie mnie chcial na duela wyzwac smile.gif
Pozdro
CB

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 19:33, 6 01 2004
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

Oj mooj skill jest troszke gorszy od hhhhm od kogo?? Nie znam niestety osoby ktoora by tak cienko grala smile.gif. Ze sprytem cieniutko, strafowac nie umiem, strzelam gorzej niz ruski po kilku łykach smile.gif, ogoolnie partaczctwo. A tak na serio to nie jest az tak zle. Jest jedynie kiepsko, bo czasami daje sobie rade i zdobede te 2 fragi smile.gif

+Quote Post
4d!
post 19:55, 6 01 2004
Post #44

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 991

Ja oczywiscie jestem mastah [dzouk] biggrin.gif, tak serio to zaznaczylem Zwykły czeladnik

+Quote Post
zarith
post 10:53, 10 01 2004
Post #45

Schutze

Nr użytkownika: 1062

heh trudno powiedzieć, w miarę nieźle mi idzie, na publicznych serwerach zwykle kończę w 1 ćwiartce wyników, no ale to głównie dlatego, że chociaż w et gram drugi tydzień to grałem (również klanowo) w wiele fpp, więc takiego 'ogólnego' skilla posiadam... ale im dłużej gram w et, tym więcej smaczków zauważam - podejrzewam że moja dość wysoka, przyznacie, samoocena mocno by spadła, gdybym spróbował gry z jakimś klanem - widziałem 'u cioci' jak niektórzy wymiatają i jestem pod wrażeniem:).
Zaznaczyłem 'peerelowski fachowiec', w hołdzie dla friedmana i kofty wiecie-za-co:)

+Quote Post
Usagi
post 3:45, 12 01 2004
Post #46

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

buehehehe swiety zownowales ankieta smile.gif ale odbior dobry, cos like a przeslawne ktUra bron jest najlepsza smile.gif
hehe niszczy mnie tez przyrownywanie do srodka lub w dol, typowe chyba dla Polaka (pozdro LostGirl, jak Ty jestes lamka to ja koncze z ET i przechodze na bierki wink.gif). ja dam sobie Primabalerine. nie dlatego ze szaleje, ale dlatego ze mam jakiestam exp z RTCW i potrafie to wykorzystac. nie bede sie bawil w jakies txty w stylu "nie, ja lamie i w ogole, ping z dupy bo w granicach 50, nie jestem w reprezentacji a bija mnie chlopaki z D-Sky". znam swoja cene i mysle ze na balerine mnie stac smile.gif
pozderka
btw pamietajcie ze to zabawa. nie lapcie za duzej wczuwki wink.gif

+Quote Post
DaBi
post 18:55, 12 01 2004
Post #47

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

No ja jestem graczem raczej slabym, jesli nie beznadziejnym.

Hehehe ... no tak fajnie smile.gif czyli jeśli Ty grasz moja droga beznadziejnie to jestem ciekaw za kogo masz takich ludzi którzy są zazwyczaj giną po spotkaniu ? biggrin.gif Chyba za bakterie błotne... no już bez takiej skromności fałszywej naprawdę laugh.gif Ja normalnie się zacznę wstydzić że dałem sobie rzemieślnika. Grać mi będzie wstyd tongue.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 22:44, 12 01 2004
Post #48

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

no ja tam gram przeciętnie,nie jestem jakims tam jak mowią warzywem,do wymiataczow nie naleze ale nie spadam ponizej swojego poziomu,jak mnie ktos zauwazy to on i on sie uwaza za przecietnego gracza.......raz do mnie koles z tego forum podskoczyl a ja mo mowie zeby popatrzal na moj ping...... biggrin.gif

+Quote Post
Valkir
post 23:03, 12 01 2004
Post #49

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Uważam, że najlepszą nauką strzelania w głowę jest gra w singla RTCW. Nie trzeba się łączyć, ustawić mozna prawie identyczny cfg jak w ET, i pykać. Z czasem celownik sam będzie najeżdżał na głowę. Ale-to wymaga wspomnianego czasu... wink.gif

+Quote Post
Rollo Tomasi
post 0:41, 13 01 2004
Post #50

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 409

Czasem kogos sie ustrzeli, ale generalnie ci ktorych chcialbym zabijac to i tak mnie jada blink.gif

Czemu zazwyczaj nie widuje uzytkownikow tego forum na FFA - graja pod innymi nickami czy co unsure.gif

Swoja droga dziwna to ankieta - kazdy przeciez ma bardzo subiektywna ocene swojego skilla - wszystko i tak weryfikuje gra (choc tez niekoniecznie, bo przeciez niektorzy graja fazami huh.gif )

+Quote Post
LostGirl
post 2:47, 13 01 2004
Post #51

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 13

QUOTE (Rollo Tomasi @ 22:41, 12 01 2004)
Czasem kogos sie ustrzeli, ale generalnie ci ktorych chcialbym zabijac to i tak mnie jada blink.gif

Czemu zazwyczaj nie widuje uzytkownikow tego forum na FFA - graja pod innymi nickami czy co unsure.gif

Swoja droga dziwna to ankieta - kazdy przeciez ma bardzo subiektywna ocene swojego skilla - wszystko i tak weryfikuje gra (choc tez niekoniecznie, bo przeciez niektorzy graja fazami huh.gif )

Tak tak :] Kazde spotaknie z toba konczy sie dla mnie smiercia, zreszta teraz to juz chyba i tak nie istotne, bo trzeba grac zeby wygrywac, a ja nie mam na to czasu dry.gif

+Quote Post
ballack13
post 18:57, 13 01 2004
Post #52

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 285

Ciekawe czy osoby glosujace i uwazajace sie za najlepszych uwazaja sie takim pod wzgledem xp czy swych umiejetnosci i przydatnosci
to nie jest gra w której jedna osoba moze wygrac ino gra zespolowa
wedlug mnie niema tak swietnej osoby co np. na mape ma 50 kills i 1 death oraz osoby co wszystko potrafi i wszystko umie
kazdy musi sie uczyc grac

+Quote Post
kaczor
post 21:07, 13 01 2004
Post #53

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 859

Pewnie ze kazdy musi sie uczyc, ale jak ja gram na takim C4&poison to nerwicy dostaje bo mnie wszyscy jada jak chca... Za to jak gram w jakims warzywniaku to ja wszystkich jade ale nic sie nie ucze tongue.gif Moj skill moim zdaniem jest w skali od 1-10, jakies 4.

+Quote Post
Gooral
post 21:26, 13 01 2004
Post #54

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 283

Mój skill zależy od dnia i humoru: załużmy, że gram kampanie 6-map, na pierwszych 3 mapach jadą mnie jak chcą nawet w warzywniaku ph34r.gif a na "drógiej połówce map" potrafię wymiatać, że mnie zabiją kilka razy, a ja zaopatrzę drużynę w ammo i przy tym nabiję kilkadziesiąt fragów... tylko mam problem, nigdy nie wymiatam kiedy chce... unsure.gif

+Quote Post
Maczo
post 23:06, 13 01 2004
Post #55

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Ze mną jest podobnie jak z Gooralem. No, ale nie aż w takim stopniu! biggrin.gif Przez pierwsze kilka minut na mapie jadą mnie jak chcą. Po tych kilku minutach zaczynam się wczuwać i później jest tylko lepiej! biggrin.gif

Co do nauki. Staram się ciągle doskonalić. To nie jest to, co na początku mojej gry, że waliłem cały magazynek bez przerwy w stronę wroga. Mówię w stronę, bo wtedy rzadko co trafiało. biggrin.gif Teraz jest już lepiej, od czasu do czasu walnę hs'a, przeważnie strzelam krótkimi seriami. Praktyka czyni mistrza! Ostatnio zająłem się oglądaniem demek z meczy lepszych klanów i uważam to za najlepszy sposób, oprócz praktyki oczywiście, na polepszanie skilla.

+Quote Post
Spl!nt3r
post 20:12, 25 01 2004
Post #56

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1138

Ja tam jestem typowy średniak wink.gif ale taki ''na jeża" w kierunki ''całkiem całkiem'' laugh.gif
Celność mam taką sobię , moving niezły a najlepszy moim zdaniem jest tzw. '' Team Work "" tongue.gif

+Quote Post
NODi
post 5:25, 26 01 2004
Post #57

Schutze

Nr użytkownika: 1159

Hmm jestem poprostu zwykłym zjadaczem chleba dry.gif
Moim zdaniem zaden szanujacy sie gracz (ktory zna swoje mozliwosci)nie napisze jaki z niego the besciak cool.gif

+Quote Post
meserszmit
post 11:59, 6 02 2004
Post #58

Schutze

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 1227

solidny czeladnik...oh tak

+Quote Post
maclin
post 13:16, 6 02 2004
Post #59

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 717

QUOTE (Valkir @ 22:03, 12 01 2004)
Uważam, że najlepszą nauką strzelania w głowę jest gra w singla RTCW. Nie trzeba się łączyć, ustawić mozna prawie identyczny cfg jak w ET, i pykać. Z czasem celownik sam będzie najeżdżał na głowę. Ale-to wymaga wspomnianego czasu... wink.gif

a wlasnie ze nie bo w singlu RTCW HSy sa liczone tak samo jak strzał w korpus czy w głowe. Dlatego mi tak cienko szlo bo próbowałem walić HSy zawsze kilka trafiło, ale jakbym strzelał w korpus to by wszystko trafiło.. Ja sobie dałem coś powyzej czeladnika. Często na serwach jestem w pierwszej trojce, no a jak mam zle dni to nie mowie

+Quote Post
Usagi
post 14:42, 6 02 2004
Post #60

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

QUOTE (maclin @ 12:16, 6 02 2004)
a wlasnie ze nie bo w singlu RTCW HSy sa liczone tak samo jak strzał w korpus czy w głowe. Dlatego mi tak cienko szlo bo próbowałem walić HSy zawsze kilka trafiło, ale jakbym strzelał w korpus to by wszystko trafiło.

chyba gralismy na innych singlach... oczywiscie ze w rtcw hs sa liczone jak hs tak samo jak backstabbing jest liczony jak backstabbing! przeciez to qrwa jedna gra! w rtcw mozna pouczyc sie hs z kucki na odleglosc, ale duzo lepiej jednak pograc z lepszymi od siebie.

+Quote Post

10 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi